| Autor |
Zpráva |
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 11:55
- Nahlásit
Marush
no jo vlastně vono mít 160hluchejch obřích kancobijcůch,tak se asik jeden malej antikristík už tak hystericky neřeší,to chápu
blkááááááááááááááá mooooooooooooooooooooooc
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 11:55
- Nahlásit
Crysa
tady odkaz
http://www.tonejlepsipropsy.cz/doplnky-vyzivy/179- kloubni-vyziva-hydrolyzovany-kolagen-250-g.html
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:01
- Nahlásit
Crysa
http://www.sportovnistrava.cz/susiny-v-prasku-suro viny-balene/210-hydrolyzat-kolagenu-100procent/
pawLINka
tak já nevim..bud funguje na 100% nebo vůbec , podle čeho se to řídí,to je u každýho čokla jinak?? tak lepčí vepřový hnáty syrový??? to mi neva,aspon se s tim nemusim srát!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:01
- Nahlásit
Montytady odkaz
díky paní
jéé, vy vlastně dneska zase jdete, tak držím palce
jen držte, bude to třeba..
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:02
- Nahlásit
Eldoguero
v kolik dávaj tu Katku prosím tě?
20.05 na čt2
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:03
- Nahlásit
Crysa
jen držte, bude to třeba..
myslíme na vás pani a nebojte se, bude to dobrý!!!! určitě jen nějaká 3,14 čovina.
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:04
- Nahlásit
Marush
Hezké myšlenky, také se mi líbí, ale pak bychom to my dobří a spravedliví lidé odskákali více než ti hnusáci.
Ale můžeme na něj zatím seslat zlé tachyomy až se z toho posere!!! A na žumpáckých sešlostech popichovat špendlíčky jako ty dámy z Eastwicku
a pak si od spřátelenejch Al-káid objednat malou atomovou...
a ta Eva se zřejmě zachránit asi nechce
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:06 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit
agáta12
a ta Eva se zřejmě zachránit asi nechce
vono to někdy neni tak jednoduchý...
ale v jejím věku by asi už rozum mít mohla.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:07
- Nahlásit
kejtlin
dík
Crysa
tfuj tfuj tfuj pani ať je to ok
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:07
- Nahlásit
Marush
Makrelita nejmocnější...překládá z AJ a NJ,je velmi mocná!!!
jo? super mám na ni mail poprosím ji
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:08
- Nahlásit
davidkova renata dík, to vypadá ještě cenově líp
jbat určitě jen nějaká 3,14 čovina.
no kéž by.. zas jak se blíží hodina odjezdu, tak ani hlad nemám a že jinak žeru porát něco, od rána do večera.. tak kéž by to byla stařecká banalita na kterou stačí držet kondici a sypat podpůrný srágory do krmení.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:08
- Nahlásit
Crysa
bé to dobrý!!!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:09
- Nahlásit
Crysa
tak kéž by to byla stařecká banalita na kterou stačí držet kondici a sypat podpůrný srágory do krmení.
mám pocit, že úřesně takhle nějak to bude. nestresuj se zbytečně, i tenčokl to pak cejtí, je to zbytečný. uvidíš, bude to artrózka nebo něco takovýho otravnýho...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:11
- Nahlásit
Crysa
to vypadá ještě cenově líp
no právě vole!!! samosebou sem to vobjevila až poté co sem koupila dražší že jinak je to v říčanech prodejna,tam máme lagun,ta by to mohla koupit
a chceš vodkaz na levný pývovarský kvasinky???
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:14
- Nahlásit
agáta12
Ale můžeme na něj zatím seslat zlé tachyomy až se z toho posere
tachyonama se nikdy nic nezkazí že jo
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:15
- Nahlásit
davidkova renataa chceš vodkaz na levný pývovarský kvasinky???
už mám kýbl pangamínů z akce Kejtlin něco už jsem porozdala, třá Daně kníračový a ještě rok bém dlabat pangamíny než uvidím dno kýble, takže tím jsem zásobená dostatečně dík
|
Tinta76
|
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:16 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
Já cíííí levnej pangamínek!!!
A jak je to s tim kolagenem hydrolyzovanym? Je teda účinnej nebo nejni, nebo jak je to??? Dochází mi alavis, že bych to vzala místo něj
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:17
- Nahlásit
all and biluska
když odejdu než příde Bilu,řekněte jí,že já a adydas sestra jsem ochotný tý štěňata vod myslivce koupit,ale doml si je jako nevemem,ale peníz dáme...tak jen dyby tu nepřišla než odejdu! Díky...a že at veme i to druhý!!!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:17
- Nahlásit
davidkova renatasamosebou sem to vobjevila až poté co sem koupila dražší že jinak je to v říčanech prodejna,tam máme lagun,ta by to mohla koupit
hele já se ještě zeptám tady v posilce, tam by to taky mohli mít, maj tam v recepci plný fochy těch různejch sypání a bobulí, že by tam taky něco mohli mít bez poštovnýho. Ale povedu to v patrnosti a kdyby bylo poštovný nějaký brutál, tak bych se ozvala
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:20
- Nahlásit
Tý kámošce, co její přítel chodil na ty rychlý rande atd., právě přišla kytice růží do práce a třístránkovej dopis, kde to jakože vysvětluje a že ji miluje a chce ji zpátky...
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Tyjoooo koukám jako půk, jste velkopsafcí a Biluše je velkosabyják myslifcůch! A kolik ste toho napsali! Jako ste pološílený, to zas jo.
|
Crysa
Člen |
- Nahlásit
Marushže já a adydas sestra jsem ochotný tý štěňata vod myslivce koupit,ale doml si je jako nevemem,ale peníz dáme... tam spíš bé paleta za to ošetření, jen za blbou dlahu a oštřování Fančovy překouslý kosti, bez nutnosti oprace (tady měla ještě podezření na poškození pánve nebo páteře) jsem vysolila dobrý 4 tisíce.. jen RTG co mám v množstejních slevách u vete, tak bylo pětiliko... dva snímky po 250Kč.. mazec byly ATB, převazy, ..atd.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:21
- Nahlásit
jbat
Tý kámošce, co její přítel chodil na ty rychlý rande atd., právě přišla kytice růží do práce a třístránkovej dopis, kde to jakože vysvětluje a že ji miluje a chce ji zpátky...
ješíš,to bych se zabila asi..nenávidim veřejný vyznání,růže a toto...hned panikuju
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:22
- Nahlásit
Marush
tachyonama se nikdy nic nezkazí že jo
anebo právě zkazí to záleží na tom co vlastně chceš
Když jsme u těch překladů není tu náhodou někdo, kdo umí polsky? V zásadě jsem si "přeložila" všechno co jsem potřebovala, ale jedna věta mi tam není jasná a gůgl mi vyhazuje nesmysl.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:23
- Nahlásit
Marush
ješíš,to bych se zabila asi..
právě jsem ti poslala menší kytičku teda...
nenávidim veřejný vyznání
jo a mám tě fakt strašňoučky láááda!!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:23
- Nahlásit
Tinta76
http://pivovarske-kvasnice.cz/
vedle je to vyšlo na 40kg za kilo ,to de ne,se jich sešlo víc..
Crysa
hele já se ještě zeptám tady v posilce
no já v ní dělám.-)))ale tam teda maj všecko tááák děsně drahý,že by mě vůbec nenapadlo se tam ptát!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:23 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit
Crysa
tam spíš bé paleta za to ošetření, jen za blbou dlahu a oštřování Fančovy překouslý kosti, bez nutnosti oprace (tady měla ještě podezření na poškození pánve nebo páteře) jsem vysolila dobrý 4 tisíce.. jen RTG co mám v množstejních slevách u vete, tak bylo pětiliko... dva snímky po 250Kč.. mazec byly ATB, převazy, ..atd
No, tak přispějem na to vošetření !!!
Pokud se už pes k myslivci nevrátí....dodávám
|
Tinta76
|
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:24
- Nahlásit
Eldoguero
potřebujete něco z polštiny nebo do poštiny? muš je polák
davidkova renata
vedle je to vyšlo na 40kg za kilo ,to de ne,se jich sešlo víc..
ď, jako 40 kg bankovek nebo drobákůch
|
impact
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:25
- Nahlásit
Mrd mrd.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:26
- Nahlásit
davidkova renata
no já v ní dělám
seš osobní trenérka? Tak proto seš momentálně anorektická, jak furt cvičíš jak maniak...tak je to vodhalený
|