Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8037 . 8038 . 8039 . 8040 . 8041 . 8042 . 8043 . 8044 . 8045 . 8046 . 8047 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 11:55
- Nahlásit

Marush
no jo vlastně vono mít 160hluchejch obřích kancobijcůch,tak se asik jeden malej antikristík už tak hystericky neřeší,to chápu
blkááááááááááááááá mooooooooooooooooooooooc

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 11:55
- Nahlásit

Crysa
tady odkaz
http://www.tonejlepsipropsy.cz/doplnky-vyzivy/179- kloubni-vyziva-hydrolyzovany-kolagen-250-g.html

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:01
- Nahlásit

Crysa
http://www.sportovnistrava.cz/susiny-v-prasku-suro viny-balene/210-hydrolyzat-kolagenu-100procent/
pawLINka
tak já nevim..bud funguje na 100% nebo vůbec , podle čeho se to řídí,to je u každýho čokla jinak?? tak lepčí vepřový hnáty syrový??? to mi neva,aspon se s tim nemusim srát!

Crysa
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:01
- Nahlásit

Montytady odkaz
díky paní
jéé, vy vlastně dneska zase jdete, tak držím palce

jen držte, bude to třeba..

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:02
- Nahlásit

Eldoguero
v kolik dávaj tu Katku prosím tě?

20.05 na čt2

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:03
- Nahlásit

Crysa
jen držte, bude to třeba..

myslíme na vás pani a nebojte se, bude to dobrý!!!! určitě jen nějaká 3,14 čovina.

agáta12
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:04
- Nahlásit

Marush
Hezké myšlenky, také se mi líbí, ale pak bychom to my dobří a spravedliví lidé odskákali více než ti hnusáci.
Ale můžeme na něj zatím seslat zlé tachyomy až se z toho posere!!! A na žumpáckých sešlostech popichovat špendlíčky jako ty dámy z Eastwicku
a pak si od spřátelenejch Al-káid objednat malou atomovou...
a ta Eva se zřejmě zachránit asi nechce

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:06 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit

agáta12
a ta Eva se zřejmě zachránit asi nechce

vono to někdy neni tak jednoduchý...
ale v jejím věku by asi už rozum mít mohla.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:07
- Nahlásit

kejtlin
dík
Crysa
tfuj tfuj tfuj pani ať je to ok

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:07
- Nahlásit

Marush
Makrelita nejmocnější...překládá z AJ a NJ,je velmi mocná!!!

jo? super mám na ni mail poprosím ji

Crysa
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:08
- Nahlásit

davidkova renata dík, to vypadá ještě cenově líp

jbat určitě jen nějaká 3,14 čovina.
no kéž by.. zas jak se blíží hodina odjezdu, tak ani hlad nemám a že jinak žeru porát něco, od rána do večera.. tak kéž by to byla stařecká banalita na kterou stačí držet kondici a sypat podpůrný srágory do krmení.

Marush
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:08
- Nahlásit

Crysa
bé to dobrý!!!

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:09
- Nahlásit

Crysa
tak kéž by to byla stařecká banalita na kterou stačí držet kondici a sypat podpůrný srágory do krmení.

mám pocit, že úřesně takhle nějak to bude. nestresuj se zbytečně, i tenčokl to pak cejtí, je to zbytečný. uvidíš, bude to artrózka nebo něco takovýho otravnýho...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:11
- Nahlásit

Crysa
to vypadá ještě cenově líp
no právě vole!!! samosebou sem to vobjevila až poté co sem koupila dražší že jinak je to v říčanech prodejna,tam máme lagun,ta by to mohla koupit
a chceš vodkaz na levný pývovarský kvasinky???

Marush
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:14
- Nahlásit

agáta12
Ale můžeme na něj zatím seslat zlé tachyomy až se z toho posere

tachyonama se nikdy nic nezkazí že jo

Crysa
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:15
- Nahlásit

davidkova renataa chceš vodkaz na levný pývovarský kvasinky???
už mám kýbl pangamínů z akce Kejtlin něco už jsem porozdala, třá Daně kníračový a ještě rok bém dlabat pangamíny než uvidím dno kýble, takže tím jsem zásobená dostatečně dík

Tinta76
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:16 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit

Já cíííí levnej pangamínek!!!

A jak je to s tim kolagenem hydrolyzovanym? Je teda účinnej nebo nejni, nebo jak je to??? Dochází mi alavis, že bych to vzala místo něj

Marush
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:17
- Nahlásit

all and biluska

když odejdu než příde Bilu,řekněte jí,že já a adydas sestra jsem ochotný tý štěňata vod myslivce koupit,ale doml si je jako nevemem,ale peníz dáme...tak jen dyby tu nepřišla než odejdu! Díky...a že at veme i to druhý!!!

Crysa
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:17
- Nahlásit

davidkova renatasamosebou sem to vobjevila až poté co sem koupila dražší že jinak je to v říčanech prodejna,tam máme lagun,ta by to mohla koupit
hele já se ještě zeptám tady v posilce, tam by to taky mohli mít, maj tam v recepci plný fochy těch různejch sypání a bobulí, že by tam taky něco mohli mít bez poštovnýho. Ale povedu to v patrnosti a kdyby bylo poštovný nějaký brutál, tak bych se ozvala

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:20
- Nahlásit

Tý kámošce, co její přítel chodil na ty rychlý rande atd., právě přišla kytice růží do práce a třístránkovej dopis, kde to jakože vysvětluje a že ji miluje a chce ji zpátky...

Gerda
Člen
- Nahlásit

Tyjoooo koukám jako půk, jste velkopsafcí a Biluše je velkosabyják myslifcůch! A kolik ste toho napsali! Jako ste pološílený, to zas jo.

Crysa
Člen
- Nahlásit

Marushže já a adydas sestra jsem ochotný tý štěňata vod myslivce koupit,ale doml si je jako nevemem,ale peníz dáme... tam spíš bé paleta za to ošetření, jen za blbou dlahu a oštřování Fančovy překouslý kosti, bez nutnosti oprace (tady měla ještě podezření na poškození pánve nebo páteře) jsem vysolila dobrý 4 tisíce.. jen RTG co mám v množstejních slevách u vete, tak bylo pětiliko... dva snímky po 250Kč.. mazec byly ATB, převazy, ..atd.

Marush
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:21
- Nahlásit

jbat
Tý kámošce, co její přítel chodil na ty rychlý rande atd., právě přišla kytice růží do práce a třístránkovej dopis, kde to jakože vysvětluje a že ji miluje a chce ji zpátky...

ješíš,to bych se zabila asi..nenávidim veřejný vyznání,růže a toto...hned panikuju

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:22
- Nahlásit

Marush
tachyonama se nikdy nic nezkazí že jo
anebo právě zkazí to záleží na tom co vlastně chceš

Když jsme u těch překladů není tu náhodou někdo, kdo umí polsky? V zásadě jsem si "přeložila" všechno co jsem potřebovala, ale jedna věta mi tam není jasná a gůgl mi vyhazuje nesmysl.

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:23
- Nahlásit

Marush
ješíš,to bych se zabila asi..

právě jsem ti poslala menší kytičku teda...

nenávidim veřejný vyznání

jo a mám tě fakt strašňoučky láááda!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:23
- Nahlásit

Tinta76
http://pivovarske-kvasnice.cz/
vedle je to vyšlo na 40kg za kilo ,to de ne,se jich sešlo víc..
Crysa
hele já se ještě zeptám tady v posilce
no já v ní dělám.-)))ale tam teda maj všecko tááák děsně drahý,že by mě vůbec nenapadlo se tam ptát!

Marush
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:23 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit

Crysa
tam spíš bé paleta za to ošetření, jen za blbou dlahu a oštřování Fančovy překouslý kosti, bez nutnosti oprace (tady měla ještě podezření na poškození pánve nebo páteře) jsem vysolila dobrý 4 tisíce.. jen RTG co mám v množstejních slevách u vete, tak bylo pětiliko... dva snímky po 250Kč.. mazec byly ATB, převazy, ..atd

No, tak přispějem na to vošetření !!!
Pokud se už pes k myslivci nevrátí....dodávám

Tinta76
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:24
- Nahlásit

Eldoguero
potřebujete něco z polštiny nebo do poštiny? muš je polák

davidkova renata
vedle je to vyšlo na 40kg za kilo ,to de ne,se jich sešlo víc..
ď, jako 40 kg bankovek nebo drobákůch

impact
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:25
- Nahlásit

Mrd mrd.

Marush
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 12:26
- Nahlásit

davidkova renata
no já v ní dělám

seš osobní trenérka? Tak proto seš momentálně anorektická, jak furt cvičíš jak maniak...tak je to vodhalený

<< 1 ... 8037 . 8038 . 8039 . 8040 . 8041 . 8042 . 8043 . 8044 . 8045 . 8046 . 8047 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání