Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8037 . 8038 . 8039 . 8040 . 8041 . 8042 . 8043 . 8044 . 8045 . 8046 . 8047 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 13:13
- Nahlásit

oprava kvasnice 40kč za kilo, beru tak 5 kg klidně i víc, když bude chybět do slevy
add barf
můžu dát psům zelí?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 13:14
- Nahlásit

Crysa
Tak držte co můžete. Klidně i svěrače.
...škoda,žes mi to nepřipomněla dříf...

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 13:14
- Nahlásit

Crysa

svěrače ani myšlenku už neudržím, ale budu držet palce a myslet na vás!!! dej pak hned vědět, jo?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 13:15
- Nahlásit

davidkova renata
No to ni neřekne vůbec nikdo, jaký je tvůj pes případ.

Proto je nejlepší dávat ty nohy syrový a nebo koupit místo hydrolyzovanýho kolagenu ten druhej, kterej pomůže určo.

odborně to nepochopim,sem debil..
No jsem jako myslela jestli jsem to blbě nepochopila třá. Ale jestli tadyma půjde danajasa, tak se jí můžeme zeptat, jestli to pochopila stejně. Ale určo jo.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 13:16
- Nahlásit

Crysa
držim co můžu, palce ale krz oteklý pazoury ze včerejší a dnešní práce neudržím

Marush
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 13:16
- Nahlásit

Eldoguero
Hele a nešlo by v nestřežené chvíli, až se bude ztrácet, teda ehm utíkat ten druhej vořech, nějak tiše a bez bordelu zbytečnýho zlikvidovat Lojzu

soulhas!!!!

jbat
Mám dneska prázdej byteček, bude to nádherné a romantycké, můžu pít víno v posteli, ve vaně, na gauči... všude a ve všech polohách a nikdo nebude p

si tam pozvi pana psovoda,ne? A můžete ve všech polohách....luštit křížovky...no,ni? u krejzy v bytě,buhehehe

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 13:19
- Nahlásit

Crysa
To ti můžu slíbit a dokonce i odpřísáhnout
Ale palec držím taky, mooooc,fšechny
Biluška
No jo no, tak buďto bagr anebo žumpabrigádu, na tohle přijedu 100%

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 13:20
- Nahlásit

Marush
si tam pozvi pana psovoda,ne? A můžete ve všech polohách....luštit křížovky...no,ni? u krejzy v bytě,buhehehe

tysdebil zase. kolikrát ti mám řikat, že já rači šachy???
pan psovod dneska pomáhá a chrání, musím si vystačit s J.P.Chenetem.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 13:23
- Nahlásit

Proč je venku tak hnusně, gdo za to můžete okamžitě se přiznejte
Teď tu byla pani z ouřadu, páč naši hnusosousedi kupujou cestu mezi námi a jejich pozemkem - v reálu cca 2 m na dýlku podél celý naší zahrady, takovej pruh divnej a chtěj odklidit všechno co je tam našeho, tak jsem jí řekla, že pochopitelně, že už se na tom pracuje, ale že chci vidět značky hranice pozemku,páč nechci, aby mi pani pí... sousedka šlápla byť jen an centimetr mý zahrady. Smála se, ale k smíchu to moc nebylo a ona to nakonec i uznala

Marush
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 13:27
- Nahlásit

jbat
pan psovod dneska pomáhá a chrání, musím si vystačit s J.P.Chenetem

ale to je taky sympaťák.......

za chvíli valim na nástřik...a pak domu k příteloj tý známý,se to nějak záhadně přesunulo k němu..nechápu jo a už s ní neni..sem se dozvědíla....takže je už celken nudnej nakonec

bonc
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 13:27
- Nahlásit

teď jsem tak v polospánku přemejšlela nad případem Lojza Čůrák... mě vám to děcka tak sere, kolik takovejch Lojzů je, že je pomalu víc Lojzů než NeLojzů.... zrovna teď o víkendu byli naši ukonat povinnou návštěvu naší černé části rodiny (odkud pochází Ondřena) - někdo (nevim gdo, je jich moc a všichni se navzájem křížej) si pořídil malýho vořecha. První zvíře v týdle části rodiny vůbec. Samozřejmě všechno špatne. Máma se jim pokusila alespoň vysvětlit, proč nemaj čokla krmit zbytkama, samozřejmě marně. Ale dyk mu to chutná, dyk von to chce! Přednáška o ledvinách, játrech atd.... Reakce strekce Kokota? De pro uherák a při každym kousku kterej psékoj narve keci typu jo aby ti nevypadly ledviny, muhehe, strašná prdel a neuděláš s tim nic, prostě jim to nevysvětlíš. Při každý návštěvě po našich posílaj zelený salámy, pochodující sekanou a podobný sqosty - pro pejsky

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 13:28
- Nahlásit

Marush
takže je už celken nudnej nakonec

ježiš a proč tam deš teda?
nuda no. tak čus.

ale to je taky sympaťák.......
taky taky.

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 13:29
- Nahlásit

Bude se jmenovat Cadillack . Davídková to beztak zase nedokáže přečíst, vím, že jí cizí termiti dělají potíže tagže jí to rovnou přeložím, bude Kadylak

bonc
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 13:31
- Nahlásit

Biluška

Kadylak
bysem ho radši pojmenovala Alkajda, ať je mezi tebou a Lojzkem jasno

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 13:31
- Nahlásit

Biluška
bude Kadylak
hele to by moch bejt rovnou kardijak

Marush
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 13:32
- Nahlásit

bonc
černé části rodiny

jakože jste černoši napůl? Při každý návštěvě po našich posílaj zelený salámy, pochodující sekanou a podobný sqosty - pro pejsky

ješimarjá...tfuj! ale aspon ten jejich pes nebé mít panostitidu,řikal vet že je to z kvalitního dobrýho krmiva bohatýho na bílkoviny..a ta jak známo v salámu nejsou skoro vůbec

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 13:33
- Nahlásit

Marush
di už na to nudný rande simtě... třá dostaneš i kytičku!!! aj vyznanie!!!

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 13:34
- Nahlásit

kejtlin
můžu dát psům zelí?
já dávám, Monty ho miloval

děcka tady leje jak svinja

bonc
Alkajda
takhle říkáme dvoum zlým psům na louce

Biluška
Chudák Kubík (vím, že se ti to nelíbí, ale nevím jak ho pojmenovat zatím)
tak teď už je v dobrých rukou a určitě mu někoho najdete
nožička se spraví a bude všechno OK, hlavně, že je od toho ubožáka pryč, ještě toho druhého od tama dostat

Marush
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 13:35
- Nahlásit

jbat

ježiš a proč tam deš teda?
nuda no

Nevim no,ikdyž už nejsou spolu může to probudit k životu jistý vášně a anymozity(blbci si vyhledaj ve slovníku naučnym)...o tom bys mohla snad už něco vědět,ne?

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 13:35
- Nahlásit

bonc
bysem ho radši pojmenovala Alkajda, ať je mezi tebou a Lojzkem jasno
Nemůžu, máme děsně moc zvířat pojmenovaných na A, pletou se nám, takže A je už delší dobu zakázané písmeno . Zejména poté, co tu cca měsíc žili Arman,Ares a Aron

Alexa
ele to by moch bejt rovnou kardijak
no co ty víš, z veteriny ještě nevolali

agáta12
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 13:35 - Změnil/a: agáta12
- Nahlásit

Biluška
Neříkalas , že má nožičky vejš? To nějak nesedí to jméno, tak třeba Kangoo to je vyšší podvozek nebo Traktorcokropířepkuolejku,abyjinezašláp !

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 13:36
- Nahlásit

Marush
akože jste černoši napůl?
šiš seš blbá????????? nevíš komu se v čechách říká černý obyvatelé???????
kluka maj v pěstounství

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 13:37
- Nahlásit

Marush
Nevim no,ikdyž už nejsou spolu může to probudit k životu jistý vášně a anymozity(blbci si vyhledaj ve slovníku naučnym)...o tom bys mohla snad už něco vědět,ne?

)))))))))))))
a jo tagle. vim no.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 13:37
- Nahlásit

bonc
Ehm, zcela nedávno jsem viděla psa NO přivezeného z jednoho ze slovenských slumů ... cca roční NO měl zhruba tak asi vodhadem přesně 18 kilo při kohoutkové výšce 66 cm pes když se chtěl otočit v běhu (teda rychlejší chůzi, páč běh moc nedával, jaksi mu k tomu chyběly svaly ) tak se normálně lámal v půlce
Teď huš je jakš takž, tedy - 2 měsíce trvalo než se podařilo mu "roztáhnout" žaludek tak, aby vůbec byl schopen se normálně nažrat. Vodu v misce neznal, byl z ní lehce v deprézi a hledal furt nějaký louže dádně měl oteklý,že mu z nich koukaly v podstatě jen špičky zubůch teď po vitamínové a kosťové kůže jsou už krásný, tmavě růžový a hlavně tam, kde maj bejt
Podtrženo sečteno - nechápu, jak se ten pes vůbec mohl dožit tohoto věku, notabene bez křivice a dalších růstových problémů a světe div se s DKK 0/0
Takže asi tak ...

Marush
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 13:38
- Nahlásit

jbat
di už na to nudný rande simtě... třá dostaneš i kytičku!!! aj vyznanie!!!

za prvý to neni rande...du mu předat cdčko,hrozně důležitýho dílu jednoho extrémně intelektuálního avantgardního seriálu....nutně ho ttotiž potřebuje...nechápeš? za druhý tam jedu v 8večer,ale odsud jdu normál ve 2

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 13:39
- Nahlásit

Alexa
šiš seš blbá????????? nevíš komu se v čechách říká černý obyvatelé???????

nech ji, ona už větřila černý klobásy... dost ji tímhle zklameš...

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 13:41
- Nahlásit

Marush
nutně ho ttotiž potřebuje...nechápeš?

chápu naprosto...

vony ty "naughty nurses" nedávaj smysl, když jeden díl vynecháš...

bonc
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 13:41
- Nahlásit

Marush
aspon ten jejich pes nebé mít panostitidu,
no to nebé, páč se toho nedožije. dřív chcípne na zacpání z vařenejch kostí nebo na něco podobnýho. Páč řádne pés musí přece žrát kosti (to že maj bejt syrový jim samozřejmě nevysvětlíš) a jenom kosti, tagle zbytek grylovanýho kuřete, to je ňamka!

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 13:42
- Nahlásit

Za dobrou práci hrajeme všem svlečeným ženám:

http://www.youtube.com/watch?v=eMMENE5FfAs

Marush
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 13:42
- Nahlásit

Alexa
nevíš komu se v čechách říká černý obyvatelé

nevim...budto komeníkům nebo černý řemeslo...kovářům,ale že by kus rodiny Bonc byli kováři a mlátili do podkov jako s vořechem a salámama....to mi příde divný....

<< 1 ... 8037 . 8038 . 8039 . 8040 . 8041 . 8042 . 8043 . 8044 . 8045 . 8046 . 8047 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání