| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 10:06
- Nahlásit
makrel
no mě se dva vrhli na knírače, ale pak si "naštěstí" vyhlídli jinou oběť - tu mladou fenku, jak jsem ti říkala.
A Pavla po nich řvala fuj, tak se naštěstí nic nestalo. Ale mě bylo blbje, ještě hodinu po tom
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 10:06
- Nahlásit
davidkova renata
jbat
Monty
Mášenek..oukej sem si to myslela!
Lájoš
Super..už jim ho nevracejte...
máte i toho druhýho?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 10:07
- Nahlásit
Monty
ale teď už je ta fena na vodítku a ten pes poslouchá, takže když se nejde kolem nich přímo, tak to jde. Akorát mi ten samopal asi neprodají
|
Crysa
Člen |
- Nahlásit
Marush to máš jak s chlastem a autem s těma zbraněma, je povolený je mít doma i když jsi notor, ale nevím jak je to s nošením (fyzicky přes rameno) a použití pod vlivem už je určo zakázaný. Proto se ty bandy zelenejch mozků před některejma honama kontrolujou. Ale zas voni"hrdinové" se stihnou zmastit i z placatky rumu už po cestě lesem a v lepším případě se postřílet navzájem. Ale sebrat mu doma držený zbraně stran chlastu jen tak nemůže nikdo.
Lájošmáme psa a jedem na veterinu, info večer
máte můj obdiv, pesovi hodně štěstí
|
jbat
Člen |
- Nahlásit
Lájoš
hlavně pak semka nedávejte žádný fotky a nikomu nic neříkejte a pak všem vynadejte, že nepomáhají s jeho udáním. páč jedině takhle je to správně. ))
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 10:08
- Nahlásit
Lájoš
Super.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 10:10
- Nahlásit
a co se udělá se štěndem pak???
makrel
no jak utíkali k mým kníračům a pak jak se vrhli na tu fenu, tak vážně neposlouchali ani jeden
proto z nich mám takovou panickou hrůzu
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 10:11
- Nahlásit
Lájoš
máme psa a jedem na veterinu, info večer
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 10:11 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit
all
nezaložíme nějaký takový tajný trestný komando proti takovejm zmrdům jako jest ten myslivec?!
ve stylu hanebných panchartůch....sem si myslela
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 10:12
- Nahlásit
Montya co se udělá se štěndem pak???
bude výhrou celotáborové hry na Gulagu
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 10:13
- Nahlásit
Marushjsem pro a přidávám k tomu ještě maijtele nezvládnutých vemen co je ještě schválně množí
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 10:16
- Nahlásit
Crysa
bude výhrou celotáborové hry na Gulagu
makrel
a ještě se jich narodilo osm
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 10:16
- Nahlásit
Marushnezaložíme nějaký takový tajný trestný komando proti takovejm zmrdům jako jest ten myslivec?!
myslíš takový opoziční myslivecký stráže? jako že lid bé hlídat myslifce a myslivec zvěř a zvěř bé donášet opoziční myslivecký stráži? Tak ale já nesci přijímat oznámení zviřátek, bo až by mě přišla srnka ve dvě v noci, že jí brok vyholil proužek chlupů na zatku a ona už se nelíbí, tak bych jí asi zabila
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 10:19
- Nahlásit
Monty
blijící smajlík
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 10:20 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit
Crysa
myslíš takový opoziční myslivecký stráže? jako že lid bé hlídat myslifce a myslivec zvěř a zvěř bé donášet opoziční myslivecký stráži? Tak ale já nesci přijímat oznámení zviřátek, bo až by mě přišla srnka ve dvě v noci, že jí brok vyholil proužek chlupů na zatku a ona už se nelíbí, tak bych jí asi zabila
Ne,ne já nemyslela jen na myslivce..já myslela vozbrojenou polovojenskou gerilu, která by jezdila po lidech co prokazatelně tjeraj zvířata a s bouchačkou u hlavy by jim vesvětlovala jakpak by se meli jako chovat...první varování by byl dopis, druhej návštěva..v noci v kuklách..dyk to znáš , třetí stupeň...fyzický zranění...čtyřka poprava....kdo jde do toho semnou?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 10:20
- Nahlásit
makrel
http://www.novinky.cz/domaci/237753-cervenec-bude- horky-destniky-ale-prijdou-casto-vhod.html
néééééééééééééééééééééééé, já necůůůůů, co budeme dělat???
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 10:21
- Nahlásit
Lájoš
máme psa a jedem na veterinu, info večer
SUPÉR!!!!!
Držím vše, co se dá, aby to dobře pro toho prcka dopadlo a ještě taková malá otázka a toho druhého máte taky? Prosím a podrobný popis jak pak to s tím dementem probíhalo.
Pac a pusu od biška a Damiška.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 10:22
- Nahlásit
Monty
půjdem se objesit, už mě všecko sere
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 10:24 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
makrel
půjdem se objesit,
asi jo, nechci se nikdy dožít toho, jak mi bestije trhají mé miláčky
už mě všecko sere
tak to mě néééé, já jsem happy, až na tu zprávu a to počasí
těch osm dnů ještě nějak přetrpím
Edit: a neser mě, že tě všechno sere!!!!!!
Všechno dobře dopadne blbečku
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 10:25
- Nahlásit
makrel
půjdem se objesit, už mě všecko sere
neee,radši založíme tu gerilku a bé dobře
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 10:25
- Nahlásit
Monty
tak snad se jako objesíš ze solidarity se mnou, ne?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 10:26
- Nahlásit
Marush
nezaložíme nějaký takový tajný trestný komando proti takovejm zmrdům jako jest ten myslivec?!
to už bylo,jmenovali se Lovci bestií,v čele měli toho nácka co si nemůžu fsponmenout jaxe menuje..Vávra???ten se pak odgestil páč jim prej kazil pověst tim svým postojem.zprvu sem myslela že je to bezva,páč vypadali že se s tim nebudou moc srát a budou spíš jednat.Měli i foru na který sem se regla..výsledek byl ten,že začli tvrdit že kdo jí maso,nemá co pomáhat zvířatům bo je špatnej byli neustále jen hádky vegani kontra zbytek světa.Z jejich působení je ten 15letej slepej hluchej epileptickej kardiak jezevčík,kerýmu hnil zub tak,že mu to lezlo ven okem a madam co ho adoptovala měla potřebu ho nechat operovat její vetce se do toho nechtělo a taky by to stálo love,takže vybírali!!! a vybrali, nebohýho psa nechali operovat a von jim zdech do 14 dní..to byla moje labutí písen na tom foru bo sem jim řekla co si myslim a to nedali pak ze cvičáku z kotce uzmuli starýho vlkošeda co nemoh už moc chodit a majitel ho tam týral pobytem v kotci..no to asi jo,Psa převezli a vet zjistil výrůstky na páteři,pes přestal chodit úpa a pochcával se už a snad i to druhý..opět sbírka na léky,opět jsem vyjádřila názor,že by bylo dobrý ho uspat..největší svině všech sviní sem já,vážení ))) toto probíhalo po mailech hromadných.nějaký hoch mi to v nich teda nandal vám řeknu )))) to už mi bylo jasný,že hovno ,spolek se rozpad ě někteří z nich se přesunuli do mijaspolku..tagže asi tak
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 10:26 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
makrel
tak snad se jako objesíš ze solidarity se mnou, ne?
jasně, a kdo se mi pak postará o knírače a tobě o Fildu??? Hm, ahááááá????
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 10:29
- Nahlásit
PRÁÁÁÁÁÁÁZDNINÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ
bILUŠKA LÁJOŠ
suprrrr
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 10:29
- Nahlásit
Marushjá myslela vozbrojenou polovojenskou gerilu, která by jezdila po lidech co prokazatelně tjeraj zvířata a s bouchačkou u hlavy by jim vesvětlovala jakpak by se meli jako chovat...první varování by byl dopis, druhej návštěva..v noci v kuklách..dyk to znáš , třetí stupeň...fyzický zranění...čtyřka poprava...
tak vzhledem k tomu kolik zmrdů zviřátka trápí, i třá starý báby překrmenejma čoklema že je zabíjej, tak bejt tebou, tak ještě jednou voprášim jak to bylo s těma Lidicema, bo totok už je totiž skoro stav rovnající se plošnému vyhlazení, bo když jakokoliv vesnici projdeš, tak v půlce vsi najdeš čokle na řetězu, nebo zablešený začervený svrabatý kočky, přístup k "jedlejm" zvířátkům nepočítám..
To by spíš chtěla legislativně to ošetřit a udělat nějakou bonzlinku, kam by se právě dalo anonymně volat a odkud by jen nepřijeli "chytráci" co zhodnotěj, že zvíře ještě nescíplo a tak není co řešit... ale porát ještě sousedíme i s tim střelenym Slovenskem, kde se běžně utrácej psi s veřejnym vědomím národa slovenského a ani tam se nic neděje..
nějak jsem v tohle docela skeptik, pže porát mám pocit, že nejdřív musí bejt opora v legislativě a pak teprve se dá něco dělat, bo jinak je to boj s větrnejma mlejnama a ten stejně votsere vobyčejnej člověk hájící zásady zdravého selského rozumu..
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 10:30
- Nahlásit
davidkova renata
add spolek
No jo,ale já bych nechtěla zachraňovat zvířata...já bych chtěla trestat ty co je týraj...a donucovacími prostředky je převychovávat.... takže s tebou počítám
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 10:33
- Nahlásit
Marushjá bych chtěla trestat ty co je týraj.
takže tobě jde čistě vo ty houbičky mokrý
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 10:33
- Nahlásit
Marush
já bych chtěla trestat ty co je týraj
to voni chtěli taky mj..
a donucovacími prostředky je převychovávat..
to bych nedělala,vidim to na tu plošnou likvidaci jak píše krysička )))
Crysa
udělat nějakou bonzlinku, kam by se právě dalo anonymně volat a odkud by jen nepřijeli "chytráci" co zhodnotěj, že zvíře ještě nescíplo a tak není co řešit
no vo tohle se snaží dejavu...zvířecí policie jakou maj někde v zahraničí..
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 10:34
- Nahlásit
Crysa
že nejdřív musí bejt opora v legislativě
to máš pravdu určitě....ale stejně..umučit si jednou za čas nějakýho myslivce nebo nějakýho zamindrákovanýho kokotka co si vybíjí svou celoživotní frustraci na zvířatech.... to by přece bylo skvělý jako hobby!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2011 10:36
- Nahlásit
Alexa
ty máš celé dva měsíce volno?
|