| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 13:43
- Nahlásit
Nemám vzít nějaké osvědčené hry z Gulaku? Myslím, že Adidasce a Mařenědršhubu by se hra "trifidi" mohla obzvlášť líbit
Nebo "ano,ne,jo" to je taky dost qualita, to by se tady mohlo chytit . Princip spočívá v tom, že každý dostane ráno devět kartiček. Na třech je napsáno JO, na třech ANO a na třech NE. Zároveň se zakáže některé z těchto slof vyslovit. Může se říkat "zajisté,nikoliv,samozřejmě, ovšem...", ale nesmí se říct ty slova. Kdo je vysloví musí tomu, komu je řekl dát kartičku s tím slovem. Vyhrává ten, gdo má večer víc kartiček. Je to dost hustý . Hlavně čék vypadá jak totální magor gdyž mu uprostřed téhle pakárny telefonuje civilista (třá nějaký rodič, nebo nedejbože obchodní hovor), kolem stojí celý Gulak a čeká na každé vaše slovo a vy jak degen do telefonu říkáte "zajisté, zajisté.....zařídím to....nikoliv..." a čék na druhé straně nechápe proč mluvíte jak hotentot
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 13:50
- Nahlásit
Jako můj ex je vážně kokot?
On domluví na zejtra prohlídku bytu na 13:00, pročež volá mně, abych tam s nima šla.
Má to do práce 9 minut, nemá hlídaný obědy, nic a chce po mně, abych tam jela půl hodiny, byla tam s nima, pak půl hodiny zpět a celý si to naddělávala, když mám doma psa?????
Bože je jen málo víc vychcanejch lidí...
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 13:54
- Nahlásit
Co slibují nejbližší dny?
Ve středu ještě budeme potřebovat deštníky - převažovat bude velká oblačnost, místy s deštěm nebo přeháňkami, ojediněle se vyskytnou bouřky. Odpolední teploty vystoupí na 21 až 25 °C.
Ve čtvrtek a v pátek už bude oblačnosti méně polojasno až oblačno, místy s přeháňkami a ojediněle s bouřkami. Odpolední teploty se budou pohybovat mezi 20 až 25 °C, ranní minima budou klesat ke 14 až 10 °C.
Zatímco sobota bude ve znamení polojasné oblohy, v neděli už bude převážně oblačno, místy s přeháňkami. Odpolední teploty klesnou na 19 až 23 °C.
Začátek srpna ale konečně přinese polojasno s letními teplotami mezi 23 až 28 °C.
z aktuálně.cz
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 13:56
- Nahlásit
jbatJako můj ex je vážně kokot?
On domluví na zejtra prohlídku bytu na 13:00, pročež volá mně, abych tam s nima šla.
a proč tam nejde s paní "růžový kartáček"? Nebo to rozjíždíte do trojky?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 13:59
- Nahlásit
Crysa
proč tam nejde s paní "růžový kartáček"? Nebo to rozjíždíte do trojky?
tohle přesně jsem mu napsala vole!!! že jako ať si tam jde Kamča, když už je u nás jako doma. asi se nasral...
nebo už to s ní domlouvá.
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 14:09
- Nahlásit
jbatnebo už to s ní domlouvá.
tu trojku?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 14:10
- Nahlásit
Zdar lidi, jsem tu jen na skok, předpokládám, že vejcuc nebude bo ste děsně lakotný
Takže jen na okraj - malinu i jahodu po věduskovi beru samo do mlíkoš, aby jste viděli, jak děsně jsou očklivý a taky by mi doma těch 5 dní asi sami nevydržely jestli budou odhalovat zuby zahnutý kdovíkam se ještě neví bo jsou děsně malinký, můžete to zkouknout na táboře, jestli je shledáte vadnými, hnedle je pojedu vrátit
Tak a zase du, zdár
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 14:11
- Nahlásit
ty wole, nalepila se mi karamela na pecku v jazyku a nešla sundat a zrovna ve 14 hod chodili lidi z práce a já je musela kontrolovat......
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 14:17
- Nahlásit
Crysa
tu trojku?
no to doufám, že taky, když už....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 14:17
- Nahlásit
Crysa
Začátek srpna ale konečně přinese polojasno s letními teplotami mezi 23 až 28 °C.
máš velkou kliku!!!
Eldoguero
jestli je shledáte vadnými, hnedle je pojedu vrátit
vadný budou určitě a taky pomluvíme tebe aji s chovatelema,tagže je vrat rovnou ))
kejtlin
nalepila se mi karamela na pecku v jazyku a nešla sundat
du ven jelyta nepyšte
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 14:24
- Nahlásit
kejtlin
kam se ti nalepila???
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 14:25
- Nahlásit
makrel
kam se ti nalepila???
na piercing v jazyku
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 14:36
- Nahlásit
Crysa
jbatnebo už to s ní domlouvá.
tu trojku?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 14:43
- Nahlásit
kejtlin
jo táááák a já furt přemýšlela co je pecka v jazyku jako pecka z třešně třeba jsem myslela
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 15:44
- Nahlásit
Čus,co je novýho vy jitrnice?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 16:07
- Nahlásit
Marush
mám bydlení vole. dost dobrý, luxusní, vinotéka hezky, terasa jak kráva...
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 16:22
- Nahlásit
jbat
hmmmmmmmm.dobréééééééééééé
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 16:25
- Nahlásit
Marush
už máš srostlýho psa? měla bys s ní hodně cvičit, víš, hodně sedni a lehni a tak. a taky bys jí měla dávat hodně vitamínků a chodit s ní k doktorovi. a doufám, že teda už umí aspoň to přivolání, jako ať si nezaděláš na nějakej průser v budoucnu.... myslím to s tebou dobře... mucíQ
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 16:41
- Nahlásit
Alexa nebo někdo, kdo se vyzná
kdybych dala teoreticky výpověd´ ze zdravotních důvodů, mohla bych se přihlásit na úřad práce?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 16:43
- Nahlásit
kejtlin
kdybych dala teoreticky výpověd´ ze zdravotních důvodů
ta karamela se furt neodlepila, jo? ))))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 16:44 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
jbat
ne ale volala jsem na toxikologii-poslední odběr krve a výsledky jsou bohužel horší než se čekalo
edit: a poslední dobou jsem hrozně moc unavená a neví se proč
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 16:45
- Nahlásit
kejtlin
ne ale volala jsem na toxikologii-poslední odběr krve a výsledky jsou bohužel horší než se čekalo
aha, tak to je na piču.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 16:57
- Nahlásit
kejtlin
no to nevím, ale když budeš mít od doktora papáír, že třá nemůžeš vykonávat dlouhodobě truhle práci, bo noční práci, tak tě zaměstnavatel buď musí převést na jinou práci nebo ti dát výpověď a pak můžeš na pracák s podporou určitě
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 17:01
- Nahlásit
Alexa
no papír budu mít od tří doktorů
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 17:10
- Nahlásit
jbat
už máš srostlýho psa? měla bys s ní hodně cvičit, víš, hodně sedni a lehni a tak. a taky bys jí měla dávat hodně vitamínků a chodit s ní k doktorovi. a doufám, že teda už umí aspoň to přivolání, jako ať si nezaděláš na nějakej průser v budoucnu.... myslím to s tebou dobře... mucíQ
Už jsem se začala nasírat než jsem koukla že to píšeš ty a dostala jsem záchvat smíchu si nejblbější
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 17:17
- Nahlásit
ALL
rodiče chtěj dát vykastrovat autobuse velkoguse,bo se mu zvětšuje prostata....myslim že je to dobrej nápad...co myslíte?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 17:26
- Nahlásit
Marushykastrovat autobuse velkoguse,bo se mu zvětšuje prostata..
tak ono se časem může stát, že jiný cesty nebude, tak dokajď je v kondici to zvládnout, proč ne. Jestli táta ten pocit snese, pže chlapi s tím mívaj většinou větší problém,pokud jde o kastrování samečků zvířátkovejch domácích..
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 17:29
- Nahlásit
Crysa
myslim že táta je s tim pohodě...on todle nehrotí si myslim,hlavně když gusík bude v pořádku...no asi do toho pudem,protože už s tim právě začíná mít gus problémy....
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 17:40
- Nahlásit
kejtlin
Mám tady jednu kamarádku, která je na pikaču s prací snad 20 let.
Teď v poslední době dělá v lese. Sází stromky a vyžínají srpem školky a tak.
Já bych se z toho , zhroutila jen by mi dali srp nebo motyku do ruky, ona tam dře už rok, a hroutit se začíná teprve teď.
Tak projíždím inzerce a nacházím docela dost zájemců o hospodyně a hlídání milých a roztomilých dětí - jen nevím jestli až jí to budu ukazovat , jestli mě nezabije hned nebo až potom.
má taky zemědělku, dělala u plemenářů, a jak je zrušili tak je to na ....l
Hele , ale tam někde blízko sežrál ten rotvík hlídače - tam by teď mohlo bejt volno - ale asi taky noční
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 27 Čec 2011 17:45
- Nahlásit
našla jsem inzoš jako ošetřovatelka do prasečáku-do úžic, po škole jsem tak dělala zootechnika je tam kontakt na moji bývalou šéfovou, zejtra tam volám, dneska už tam nikdo není, asi to znova budou rozjíždět
|