| Autor |
Zpráva |
Marush
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 11:07
- Nahlásit
jbat
twe to až si přečte davítková, hodí mu příště rodidla pod nohy...
taťa je dobrééééj!!!!
dyk furt hlásí, at taťka někam příde...je to nymfomanka, musíme od ní tatku magiona izolovat...řikala máma
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 11:12
- Nahlásit
danajasa
urazim ti hlavu u samý prdele
v tomto případě spíš,vrazim ti hlavu až do samý prdele
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 11:12
- Nahlásit
Čus bus, kobereček se protáhl. Jak kdybych neměla dost své práce.
Jsem rychle zhltla oběd a chvilku budu trávit než se pustím zase do práce. Musém dodělat do pátku monitorovačku, pač jinak nebudu mít za trest v pindělí dovolenou. A to by bylo blbé, pač v neděli odjíždím pryč.
Asi si budu muset vzít práci i na dom.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 11:16
- Nahlásit
před chvíli jsem si psala na skypu s bráchou, tak přítelkyně by měla být OK, operace v poho a asi jí pustí v neděli, no ještě, že jí to chytlo v těch lázních, Tereze (bráchovo PZ) se řeklo, že si to prodloužila ten pobyt (měla se totiž včera nebo dneska vracet), protože by určitě bubela, že mamku operovali.
No jako psycho v pátek nebo v sobotu ještě chlastala a v úterý na sále. Z ničeho nic
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 11:16
- Nahlásit
Marush
hustýýýýýý, taťka magion je hrdina
ale vzhledem k okolnostem bych řekla, že měl docela kliku
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 11:17
- Nahlásit
až ted´ jsem se vrátila z nemocnice , dědovi nic nenašli dělai všechny testy a poslali ho domů, poněvadž nechápe že má mít klid na lůžku a dietu-už plánoval jak bude sbírat okurky a jezdit na kole, tak ho strejc odvezl k matce do byšic, je za a)zdravotní sestra a za b) strejc je taky po noční a nemůžeme ho hlídat, bohužel prej zejtra matka nemůže sem zvědavá jak ho v tý posteli udržím, jdu spát konečně
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 11:18
- Nahlásit
Monty
a co se jí stalo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 11:19
- Nahlásit
Dudánek malý chuďavý, hlavně ať krásně srůstá, jeliman malovelký! A Crysomamka Asínová rozhodně nemá to ošklivé slovo, co tady s nim Crys operuje hypotetitcky!!!!!! A kejtlin už je domki a ví, co je s dědou?
Děcka, my teď hodinu čuměli na ten třeštíkový dokument Katka, je mi teď trošku blbě, fakt na blití zle, jdu se trochu projít, nebo vrhnu.
Eldorádo je hrdina, každý bojovník s nepravostí je hrdina!!!!!!!!!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 11:20
- Nahlásit
Eldoguero
ucpaly se jí asi střeva říkala mamka, ona má kronovu chorobu, už jednou byla na operaci (ale tu normálně naplánovali) teď musela pod nůž z ničeho nic, a brali ji večer, takže to bylo asi docela vážné
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 11:21
- Nahlásit
kejtlin
add děda
ještě se muset starat vo dědka...to je hukot teda
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 11:22
- Nahlásit
kejtlin
šmarjá lidi co se to děje dneska furt, čokle nemocný, příbuzný nemocný, skoro se bojím zavolat mámě
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 11:27
- Nahlásit
Marush
bohužel nepochopí že má ležet, a v nemocnici ho nenechali to je na hovno tam by ležet musel že jo
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 11:27
- Nahlásit
Monty
ješiš, to muselo bejt strašlivý, jako bolestivý si myslím, ne a ta kronova choroba co to vlastně je, jsem to už slyšela, ale vůbec si to nemůžu nijak vybavit
Gerda
pani, tak ani nevím, páč jsem se ho geronta hysterickýho vůbec nebála, myslím si, že hrdina je jen ten, kdo strach překonává a ne ten, kdo ho nemá
Ale je fakt, že vzhledem k tomu, že jsem tam byla úplně sama a on měl za sebou ještě nějakýho pohůnka mladýho děsně drzýho, tak asi, kdyby chtěli, mohl mi klíďo dát po hubě, akurát, že já bych se teda bránila ... jenže to se obávám, že bych tu teď neseděla u pc asi
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 11:28
- Nahlásit
Gerda
třeštíkový dokument Katka,
poučný, co? masakr...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 11:30
- Nahlásit
Kolagen
Něco z mých výpisků (jsem lajka, tak to mám napsané trochu pro lajky):
Kolagen - hydrolyzát - lépe vstřebatelný, ale neaktivuje se v těle protizánětlivý proces. Lepší je z tohoto hlediska lyofylizovaný.
Hydrolyzovaný kolagen - některé aminokyseliny se vstřebávají již v jícnu, žaludku apod. a nedojdou tam, kam mají (vstřebávají se dříve, než to má smysl). Účinek hydr. kolagenu je tedy 0 nebo 100%.
Sulc - kolagen zyhdrolyzuje!
Lepší je tedy dávat syrové vepř. nožky - lyofylizovaný kolagen.
Lépe je dávat kolagenu méně, ptž to vyvolá protizánětlivou reakci.
Vitamín C - důležitý pro to, aby se vytvářel kolagen vlastního těla.
Kloubní výživa pro lidi - je úplně stejná, ale má jiné poměry. Nemělo by se nahrazovat, nemusí to vyvolat dobrý efekt.
Tož tak, toť z úst pana MVDr. Špručka.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 11:32
- Nahlásit
pawLINka
MVDr. Špručka.
Františka Špručka???
To je náš vet v Olomouci!!!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 11:33
- Nahlásit
Ted sem si udělala velkou mísu salátu akorát furt nechápu jakej je f tom rozdíl,mám ledový a římský a nějaký lolobjondo a všecko to chutná jak zelený listí akorát každej vypadá jinak blbě zeleně asik nebudu správný gurmám,páč neocením keré lupení je lepší prostě to sežeru co mi zbejvá gurmánský zážitek si nechám na zabijačku jako
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 11:34
- Nahlásit
jbat
Ano, byla jsem na jeho přednášce ve Zlíně. Má o krmení velmi dobrý přehled, hodně se tím zabývá.
Líbilo se mi, že nehanil ani granule ani maso. Ale z celé přednášky vyplynulo, že jedině krmení masem je přirozené a správné. Na konci ovšem řekl, že krmí granulema.
Byl výbornej.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 11:34
- Nahlásit
Gerda
Děcka, my teď hodinu čuměli na ten třeštíkový dokument Katka, je mi teď trošku blbě, fakt na blití zle, jdu se trochu projít, nebo vrhnu
žumpa je fakt plná softů co je katka byla cool, jak chtěla dělat salát na vánoce, chtěla se starat voholku,ale nikdy to nedala a zas se zfetovala a ten její boyfrined ten byl těžkej sociopat...uplně drsnej příklad....hustohustý prostě... já to viděla v kině už dávno...miluju třeštíkovou, všechny její časosběrný věci!
|
Tinta76
|
# Zasláno: 29 Čen 2011 11:35
- Nahlásit
kejtlin
poněvadž nechápe že má mít klid na lůžku a dietu-už plánoval jak bude sbírat okurky a jezdit na kole, tak ho strejc odvezl k matce do byšic
hele a kolik je dědoj? moje babí (83) si letos v zimě zlomila nohu ... a co myslíš, chodila s ní i přes to že neměla chodící sádru, doktor jí seřval jak malý děcko ... ale co, tak maj s dědou hospodářství (krávy, prasata, pole) a je to jejich jedinej smysl života ... k čemu by jim bylo ležet/odpočívat, to to můžou rovnou zabalit ... takže já dědu chápu ... lepší krátkej plnohodnotnej, než dlouhej za hovno stojící ... život jako
hele, až béš mít ten lososák jo, tak mi pošli mejla (pod členem) a domluvíme se na předání ...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 11:35
- Nahlásit
jbat
Gerda
poučný, co? masakr...
prosím vás vo co gou?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 11:35 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
Eldoguero
no ono operace střev asi není moc příjemná, prý je to zákeřná nemoc, mamka šla na vyšetření ke stejnému dr. jako chodí přítelkyně od bráchy a ptala se co k ní jako je, no a říkala, že to není dobrý
tady je něco o té nemoci
http://nemoci.vitalion.cz/crohnova-choroba/
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 11:36
- Nahlásit
jbat
To je náš vet v Olomouci!!!
vůbec se mi nelíbí že je Olomouc rodu ženského..já řikám v tom Olomouci...prostě mi to tak přijde lepčí
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 11:38
- Nahlásit
Čus jelimani, co rřešíte samý nemoce a ourazy? mě je strašně blbě, chtěla bych do nemocnice a tam ležet aby se o mě starali, mám moc ráda nemocnice!
Mařka
Pudeš eště na tu Jaggy s Dudlikem?
|
Marush
Člen |
- Nahlásit
Eldoguero
poučný, co? masakr...
prosím vás vo co gou?
URL
|
pawLINka
Člen |
- Nahlásit
A víte, co je mazec???
60% onemocnění psa je v důsledku špatné výživy.
!!!!!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 11:39
- Nahlásit
Hééj kdo ste z dědiny a pamatuje te auto co jezdilo s reprákem po obci a křičelo-Kůůžééé výýýkůůůpůůůjeme kůůůžéé kůůže starééé(kožkař)tak ted jezdí to samý auto mě pod voknama a křičí-báátéériéé sbírááámééé stááárééé batriéé!Doba kráčí mílovými kroky kupředu huž nebudu chovat králíci ale baterky Ad Třeštíková taky miluju ty dokumenty mě dorazil ten vo prostitutce jak byla v pérdeli a pak se z toho vykopala a prodávala hamburgry
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 11:40
- Nahlásit
Add krónova choroba - tak to je dost napiču nemoc, musi se brát kus střeva a po každym jidle se člověk posere nemůže skoronic jíst
|
Monty
Člen |
- Nahlásit
zuzanarosakova
mám moc ráda nemocnice!
šiš, si divná já je nenávidím, byla jsem tam jako malá skoro více jak doma
|
Marush
Člen |
- Nahlásit
zuzanarosakova
Pudeš eště na tu Jaggy s Dudlikem?
asi jo příští tejden někdy...voleeeeeeee slavíš aspoň že ses dostala na tu medicínu nebo co to bylo?!
|