Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8019 . 8020 . 8021 . 8022 . 8023 . 8024 . 8025 . 8026 . 8027 . 8028 . 8029 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 22:37
- Nahlásit

nemethova5
jj přesně ten.

kejtlin
není na mokré čištění, ale může se s ním vysát voda a neva mu to. Akorát se pak musí nechat vyschnout filtr. Takže kdyby třá vytekla pračka tak bych to teoreticky nemusela vytírat, ale mohla bych to vysát. Prakticky jsem to ještě nevyzkoušela, nemám odvahu . Ale štěněcí loužičky tím vysávám normálně a v poho.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 22:38
- Nahlásit

nemethova5
jj přímo na čištění koberců, mě to dost překvapilo, protože ho vysávám dost často od prachu a ještě před mokrým čištěním fakt pečlivě a psi tam skoro nechodí a když tak jen malí a i ty "hážu" z obýváku do postele, koukala jsem jako blázen

Pumpa
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 22:38
- Nahlásit

impact

tam co se hledaj pánečkové pro štěňátkové Sáby

nemethova5
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 22:39
- Nahlásit

Biluškajo on s tim vysava i mokrou omitku to jo,jak pises nechat vyschnout filtr,ten vysavac ma take grady,ze cekam,kdy mi to vcucne i koberec.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 22:40
- Nahlásit

Biluška
vím jaký myslíš, mám ho na půdě, jen postupem času odešlo vysávání vody a začal se přehřívat motor, ale je už fakt letitej už má nárok, nevhodila jsem ho protože v nouzi ještě i vyluxuje normál suchý luxování

nemethova5
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 22:41
- Nahlásit

kejtlinhele tomu nezabranis,to je proste prach a bordel,hele ale divim se tomu,ze tra u nas v koupelne je nejvic prachu,alr fakt nejvic,ale nevim,kde s etam vubec a odkud bere,takze ja muzu uklizet kazdy den a je to zbytecny je to tam zas.

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 22:41
- Nahlásit

Čau frndy, neuklízejte furt, dyť je to strašný!!!!! Filátku už asi dorůstá prostředek ksichtu, vypadá to, že se mu snad zmenšuje předkousek. Byl zas velkoohňostroj a potkali sme tu malou bílokníračku, co je tu nová na sídlu, tak sem jí hned řikala - nazdar fejtice - a ona se vrtěla a vypadala jako rozlitej jogurt. A taky tady útočej chrobáci!!!!!! Ty hnusný velký tvrdý brouci, jak dělaj nálety na lidi. Fůůůůj, už nebudu chodit večer ven. Jednoho sem rozšlápla. Blééééé.
Moje mamička se rozhodla, že bude mít fialkovou kuchyň. A má ráda kombinaci chrom a sklo. Vůbec nevim, po kom ta holka je. Chrom a sklo je přesně to, co bych si do bytu nikdy nedala, máma má normálně ráda moderní interiéry, kdy kuchyň vypadá jako operační sál. A chce z luxfer stěnu mezi ložnicí a obývákem a kuchyní a koupelkou. To zas chápu, to by mohlo bejt pěkný. Luxfery sou fajn, maj děsně moc dizajnů a baref, vypadá suprově průzor mezi kuchyní a koupelkou. Už máte vysáto?

Pumpa
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 22:42
- Nahlásit

Gerda

Čau frndy,

Crysa
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 22:43
- Nahlásit

Gerdavypadá suprově průzor mezi kuchyní a koupelkou
čéče po tom jsem dycinky toužila, u mytí nádobí a vaření koukat na něčí holou chlupatou prdel ve sprše

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 22:45
- Nahlásit

nemethova5
já jsem jednou vysála tanga co Lálinka "uklidila" hozením pod postel. Ani jsem si nestihla všimnout jak rychle zmizely vevnitř . Vodítka a obojky si vysávám zcela běžně. Suprově zvládá i seno co rozhážou morčata po koberci. Části barbín a různých stavebnic vysávám taky furt. Výhodou je, že se dá normálně otevřít a všechno omylem vysáté zase vytáhnout na světlo boží . nemusí se kvůli tomu párat žádný sáček a něco složitě lovit.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 22:45
- Nahlásit

Crysaty vole a jogurt je na monitoru!!!!!!!!!koukat na neci chlupatou prdel,tak to me dostalo dneska!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 22:47
- Nahlásit

Biluškajj,presne,v tom se mi ten vysavac libi a snese taky hodne,bych ho vente normos doporucila,i kdyz je velkej,ale cena dobra a vykon velice slusny,jo ja jak vzdycky vysavala po morceti co sem tam vypadl bobek,tak to vzdycky tak pekne cinkalo.jinak to se mi libi,ze sacky a kor ted jak jsou drahy tam nejsou potreba.

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 22:49
- Nahlásit

Pumpa
bylo trošku moc familijérní...chápu, a omlouvám se ))))))

Crysa
na luskferách je právě fajn, že si můžeš zvolit jenom průsvitný a nikoli průhledný, tzn že tu prdel jen tušíš a nerozlišíš osrstění či lysinu )))

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 22:51
- Nahlásit

Gerda
na luskferách je právě fajn, že si můžeš zvolit jenom průsvitný a nikoli průhledný, tzn že tu prdel jen tušíš a nerozlišíš osrstění či lysinu )))
Já ti nevím, ale mě by to stejně vadilo. Ať už z pozice koupajícího se, nebo toho co vaří a přitom čumákuje. Páč minimálně takový detail zda si dotyčný meje hlavu, nebo tu prdel poznat bude

Venta
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 22:52
- Nahlásit

Biluška
Zrovna sem koukala na ten karcher, cena dobrá, vlastnosti taky, ale vleikost naprd.
to ty asi neoceníš
no to fakt ne v tom bytě Sice teď trochu řešíme bydlení v domě, ale zas to bude asi malý a asi ne staveniště

b]Crysa[/b]
čéče po tom jsem dycinky toužila, u mytí nádobí a vaření koukat na něčí holou chlupatou prdel ve sprše
čéče, ty máš teda divný touhy ))

Gerda
Čau frndy, neuklízejte furt, dyť je to strašný!!!!!
Neuklízíme, páč nemáme čim někteří
Jo a hele, máš u mě tu poukázku, tak bysme si jí měly předat dřív než jí zas někam zabordelim.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 22:53
- Nahlásit

Gerda

f pořádku... jen mám moc velkou přectavivost....

Biluška

Páč minimálně takový detail zda si dotyčný meje hlavu, nebo tu prdel poznat bude

má pravdu, nedovedu si moc představit, že vařím něco moc dobrýho a za luksférou má jinej průjmík

Pumpa
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 22:56
- Nahlásit

Biluška

twe dej si bacha bo Tě brzoli Eninka prokleje do desátýho kolena

nemethova5
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 22:58
- Nahlásit

Pumpaty vole pani,ja se tu desne rezu,jako kde berete tu predstavivost,prej prujmik,vy dneska bodujete!!!!luxfery nebrat!

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 23:07
- Nahlásit

Pumpa
twe dej si bacha bo Tě brzoli Eninka prokleje do desátýho kolena
Tss, takových už bylo

Jdu se svalyt, mám konečně dodřeno. Zítra jedu zase kamsi do prdele, až někam k Frýdku-Místku, to zase bude horror Jsem zvědavá kam až zabloudím

Pumpa
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 23:08
- Nahlásit

Biluška

Jsem zvědavá kam až zabloudím

TV NOva Tě najde
brou

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 23:12
- Nahlásit

já jdu pít kávu, kouřit a modlit se aby už bylo ráno, pa a všem co jdou spát závidím velmi a dobrou

nemethova5
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 23:19
- Nahlásit

kejtlinsic nekourim,ale kafco mam taky.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 23:24
- Nahlásit

kejtlin

ty jo, já bych noční asi nedala, jsem tvor co usne i ve stoje, když si nemůže lehnout

Venta
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 23:26
- Nahlásit

kejtlin
tak to ti nezávidim, mně dělalo problém, když jsem se měla někdy do noci učit, natož pravidelně makat. To bych asi nedala Tak ať ti to rychle utíká.

Crysa
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 23:31
- Nahlásit

kejtlinjá jdu pít kávu, kouřit a modlit se aby už bylo ráno, pa a všem co jdou spát závidím velmi a dobrou

to jsem měla minulou noc. Ale musíme myslet pozitivně, ještě že je kam chodit ty peníze vydělávat

jedna opravdu blbá práce:

a kdyby ses nudila, tenhle server jsem ještě nikdy neviděla:

http://www.easy-prace.cz/

nemethova5
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 23:32
- Nahlásit

Venta
Pumpahehehe,taky jsem na nocni a uz na ctvrte a libi se mi to moc,ja bych byla hotova z rannich.

Crysa
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 23:37
- Nahlásit

Tak nechť vám káva chutná a služba utíká, tady je čas snůpyho pyžámka, sice už jsem zas vydržela přes desátou a zas bych vydržela druhou noc nespat, ale jdu hajat a snažit se usnout, ať další den nejsem jak praštěná fošnou po kebuli
dobroou

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2011 00:34
- Nahlásit

cus zeny uz jste mi koupily dum?

znate totok?

LUXUSNÍ SLOHOVÁ PRÁCE ŽÁKA ZŠ!!!
Slohová práce žáka ZŠ na téma: Moji rodiče. Rodiče se dělí na dvě části: matku a otce. Matka se ještě rozděluje na ženu v domácnosti a v zaměstnání. Doma se potom ještě skládá z manželky, matky, kuchařky, uklízečky, pradleny, zásobovačky, účetní, vy...chovatelky.... ostatní si nepamatuji, ale máma toho umí vyjmenovat víc, jako např. služka, otrok a jiné . Matka se vyznačuje tím, že se zázračně nachází na více místech najednou, umí v jedné chvíli myslet na sto věcí, přičemž deset věcí dělá současně. Vidím na vlastní oči, jak po návratu z práce dá vařit vodu na sporák , zatímco zadělá na buchty. Přitom jí běží pračka, do které chodí vyměňovat prádlo, mně vymýšlí věty oznamovací, tázací a rozkazovací a naší Olinku zkouší z velké násobilky. Ve volném čase stačí i vyžehlit . Že potom přebalí malého Karlíka a udělá mu Sunar s krupicí si ani nevšimnu. Dvě oči mi na to nestačí. Když potom zasedneme k večeři, všechno je připravené na stole, já mám na teplákách zašité nové díry , Olina má umyté vlasy a prádlo visí na balkoně. Potají si mámu prohlížím. Máma má opravdu jen dvě ruce a přece, když přijde domů z práce má v jedné velkou a malou kabelku, v druhé dvě síťovky s nákupem a v třetí.... ne, vždyť jsem už povídal, že má jen dvě ruce, ale nese i Karlíka ve fusaku. Otec se neskládá ani nerozděluje. Nachází se v zaměstnání a doma, ale doma ho najdete málokdy. Kromě snídání a večeření, když sedí u stolu, vyskytuje se obyčejně v křesle nebo na gauči a bývá zakrytý novinami. Zanechává po sobě vždy totožné stopy: rozevřené a převrácené noviny a cigaretový popel, někdy i v popelníku. Na rozdíl od mámy, i když má taky dvě ruce, přichází domu s rukama prázdnýma. Jestli umí násobilku nevím, ale psát asi neumí, protože mi ještě žákovskou knížku nikdy nepodepsal. A ani není prozkoumané, proč patří do skupiny rodičů, když na rodičovské sdružení vůbec nechodí. Jak umýt auto ještě nezkoušel Pan učitel povídal, abychom se při psaní tohoto úkolu zamysleli nad prací svých rodičů. Ve škole přidělují žáka, který řádně nepracuje a neučí se, dobrému a snaživému žákovi, aby se od něj něco naučil . Tak si myslím, že při svatbě přidělují muže ženám, aby je ženy něčemu dobrému naučily a měly na ně dobrý vliv. Mojí mámě se to zatím bohužel nepodařilo.

Akky0Aime
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2011 00:51
- Nahlásit

Ahoj ženy

lucYnka XIII
to je ovšem luxusní slohovka

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2011 06:02
- Nahlásit

fstávat a makat lemuřice lemuřácký

Pumpa
TV NOva Tě najde
Se obávám, že pokud pojedu podle GPS Zuzany tak mě nenajde ani gůgl

<< 1 ... 8019 . 8020 . 8021 . 8022 . 8023 . 8024 . 8025 . 8026 . 8027 . 8028 . 8029 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání