| Autor |
Zpráva |
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 11:42
- Nahlásit
danajasa
gurmánský zážitek si nechám na zabijačku jako
ste můj čék pani
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 11:43
- Nahlásit
pawLINka
A víte, co je mazec???
60% onemocnění psa je v důsledku špatné výživy.
!!!!!
tak sem s nějakým ukázkovým jídelníčkem
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Marush
čoveče, jo, to máš pravdu, sem strašnej soft, davídková mi jednou poslala pitvu, čekala, u kterýho záběru skončim, no, skončila sem ve chvíli, kdy přiložili skalpel na hruď, dál sem to nedala, u tý katky mi bylo fakt na blití, vůbec to nedávám tydle hnusy, notabene jí právě známe tady z parku, voni si to z muzea choděj šlehat sem do riegru, i ty záběry byly tuna z riegru, i to je důvod, proč nesnášim venčit psa v riegru, všude samá fetky, nebo jejich pozůstatky. Vůbec to prostě nedávám, sice sem jí v druhý části dokumentu vůbec nerozuměla, co řiká, ani tomu jejímu svrabaři, prostě megahnus a věřim tomu, že už je teď mrtvá. Svrabař se tu potácí po městě furt, ten se dá potkat snad každej den. A do toho amálka blila a zase si olizuje zadek. Už s ní na veterinu nejdu, dnes bych vrhla znova, musí si s ní jít panička.
|
Crysa
Člen |
- Nahlásit
Tak jsme z5 a víme dál jen žeje nožka rozbitá.. pohmatem si moc nic nenechala vyšetřit, bo jí to bolí a mrskala se jak vánoční kapr i když jsme jí se sestrou držely myslím dobře, tak tu bolavou prostě dochtorovi nenechala prohmatat tak, jak by si on přectavoval a stejně je nevyhnutelný RTG v tý vyšetřovací pozici jako se dělá ofiko rentgen, tedy na zádech (to by jsme jí udrbali a udrželi), ale hlavně by jsme jí asi nenatáhli jak by bylo třeba pro přesný, nikoliv bajvokonafocený pro určení diagnozy. Takže jsme objednané na zítra 14:10 hodin, na lačno a bé u tého spát, teda jen bé přiblblá, ne natvrdo uslá. Takže nervíci pokračujou, jdu si dát asi jogurt, bo mi žaludek vyrábí děsný věci..
Marush ad ouchyl - taťka je dobrej
Gerda my teď hodinu čuměli na ten třeštíkový dokument Katka, je mi teď trošku blbě, fakt na blití zle
jj, to byl hustej dokument, taky jsem ho viděla
Eldoguero jo, kreténi jsou všude..
kejtlinbohužel nepochopí že má ležet, a v nemocnici ho nenechali
tak snad když ho ve špitále nenechali, tak snad nějaký závažnosti nemá. Tak snad bude stačit, když ho udržíš doma přes ty polední tropy.
Alexa moc držíme mamince Barušky palečky a tlapičky, určitě to nebude nic vážnýho, jenom nějaká blbá artroza!!!!!!!
děkujeme držte statečně dál, taky doufám, ale strach mám fakt děsivej..
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 11:44
- Nahlásit
Marush
ten její boyfrined
Chápeš to ty debilito?!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 11:45
- Nahlásit
Monty
60% onemocnění psa je v důsledku špatné výživy.
!!!!!
tak sem s nějakým ukázkovým jídelníčkem
to nejde,vždycky bude něco špatně,každej by měl asi mít individuální stravovací plán, nasrat...už mě to nebaví,nebudu psa vůbec krmit..schválně jak dlouho bude super zdravej
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 11:47
- Nahlásit
Crysa
tak to teda budeme v držení všeho a myslení na vás pokračovat
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 11:47
- Nahlásit
Gerda
Svrabař
on mluvil jak když kaiser si dělá prdel mě bavil!
Hele já chci vidět tu pitvu
A do toho amálka blila a zase si olizuje zadek
ješíš co se to dnes děje?!!!!!!!!!!!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 11:48
- Nahlásit
Marush
nebaví,nebudu psa vůbec krmit..schválně jak dlouho bude super zdravej
já myslím, že moc dlouho ne, nebo by t Dudu sežrala
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 11:50
- Nahlásit
MarushMonty
On žádný přesný návod nedával. Žádný totiž neexistuje. Jen poukazoval hlavně na marketové granule a zbytky a tak. Že především je pes masožravec a neměli bychom na to zapomínat. Psí organismus dokáže přežít i na těch marketovkách, ale pak se to projeví na zdraví - např. ledviny, cukrovka apod.
Dle něj není třeba nějak hystericky řešit každej vitamín a tak. Prostě jen dávat maximum vápníku (klidně přidávat i uměle - nelze předávkovat, pokud pes není zároveň předávkovaný vitamínem D) a nekrmit jen svalovinu, ale střídat různé druhy masa. Uměle není třeba dodávat ani vitamíny.
Prostě se mi jeho přístup moc líbill. Já nejsem čék, který by krmil podle tabulek a on mi můj způsob krmení akorát potvrdil.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 11:50
- Nahlásit
Marush
Sem byla včera zas somřit v Bílkovce
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 11:50 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
Holky, chovatelka mi dá na hlídání jednu fenku (ségru Faith), kterou ještě neudali (pokud se o ní někdo do 9 dnů nepřihlásí) budu jí mít na hlídání.
Myslíte, že mě neodvezou?????????
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 11:51
- Nahlásit
Monty
no pročetla jsem pani a povím vám teda žádná sláva to není
Marush
dík, katku načítám
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 11:52
- Nahlásit
pawLINka
mohla by jsi mi prosím na emaila poslat tvoje poznámky???
|
Marush
Člen |
- Nahlásit
zuzanarosakova
Sem byla včera zas somřit v Bílkovce
i ty čunisko...a já nepojedu v pátek na šumavu anšto nemůžu sestřelit strejce,což mě dává do dost velkýho diskomfortu
|
zuzanarosakova
Člen |
- Nahlásit
pawLINka
Mně vet řek, že nesmim dávat vápnik když je pes v růstu, že to podporuje displazii
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 11:53
- Nahlásit
Eldoguero
paní, nemám jí moc v lásce, dělá se strašně důležitou a kolikrát bych jí liskla, ale nic bych ji špatného nepřála. Hlavně je to asi jediná baba, která by s bráchou dokázala zůstat
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 11:54
- Nahlásit
Marush
nebudu psa vůbec krmit
No von se jako pokušel vysvětlit jak poznáme keré grancle sou humus-třá že na prvním místě má výrobce uvádět to čeho je tam nejvíc ta uvede kuřecí moučku23% a páč je tam víc obilovin tak uvede-rejže21%,pšenice21% a šlupky z obilovin taky zvlášt13% což je dohromady půl pytle vobilí a lajka to prostě nerozlouskne eště to vobilí maskujou za náký cozí slova takže pes žere ječmen a masožravec k masu třá vůbec nečuchne proto Biluščin kůn tam milánkuje grancle páč je to přirozená koní pastva nikoli psí
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 11:54
- Nahlásit
Marush
A proč ho nemůžeš sestrelit ty debilito?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 11:55
- Nahlásit
pawLINka
le něj není třeba nějak hystericky řešit každej vitamín a tak. Prostě jen dávat maximum vápníku (klidně přidávat i uměle - nelze předávkovat, pokud pes není zároveň předávkovaný vitamínem D) a nekrmit jen svalovinu, ale střídat různé druhy masa. Uměle není třeba dodávat ani vitamíny.
no to je to co my starý páky furt vrdíme, že když nebyly granule a krmily se čoklové dnes moderním a znovuobjeveným barfem, páč nic jinýho nebylo, tak jak prospívali. neměli žádný alergie ani jiný sračky a 12-13ti letej ofčák byl úpa normální
Crysa
achjoachjo, určitě to nebude nic tak hnusnýho. Nemůže to mít třá naražený nebo tak něco????
kejtlin
hele a pije dost děda??? včera bylo docela vedro a jestli byl na slunku a nepil tak bych se ani nedivila že mu bylo blbě
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 11:55
- Nahlásit
Crysa
Takže jsme objednané na zítra 14:10 hodin, na lačno a bé u tého spát, teda jen bé přiblblá, ne natvrdo uslá. Takže nervíci pokračujou, jdu si dát asi jogurt, bo mi žaludek vyrábí děsný věci..
je mi jasný, že si v nervu, ale řikam tě!!!!!!!! Crysomamka je nataženej geront krs svou bláznivost a sportovní opotřebení. Akorát ti napíšou děsně drahý vitamíny, co tě zrujnujou finančně, a až tě bude chtít Asína vydírat, kulhne ti vždy před výplatou, abys věděla, zač je toho loket. Dudlíčkůf loket samozřejmě. A Dudlik zas nenápadně sroste, aby Maruš nevěděla, pročež jí bude vydírat simulovanejma rentgenovejma nálezam, páč se domluví s doktorem, prachy za léčbu si spolu pak rozdělej a Dudu bude Maruně platit těch 160 Kč denně za péči a ještě na tom vydělá. Bude jako Milo Minderbinder.
Teď tu byla soudružka laguna s maloděckem, jdou na nádraží s hydrolyzátem.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 11:57
- Nahlásit
Monty
Myslíte, že mě neodvezou?????????
vodvezou ale až pak, páč nejdřív se musíš postarat vo ščeně
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 12:00
- Nahlásit
Monty
to bude prdel, ještě že možná pojedeme na ten víkend pryč
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 12:01
- Nahlásit
zuzanarosakova
A proč ho nemůžeš sestrelit ty debilito?
protože se s nim asi nesetkám když tam nejedu divnosourozenec mi ho nenabrnkne do bytu asi a na rande ho zvát rozhodně nehodlám...to zas prrrrrrrrrrr
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 12:02
- Nahlásit
nazdar, už mám tři hodiny prázdniny a nehorázně se nudím. Venku je vedro, takže Trix ani nemůže ven a tak se válíme v posteli
|
Venta
Člen |
- Nahlásit
Gerda
Zdar pani, připomínám se s tou poukázkou na maso
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
Maky a Trix
Venku je vedro, takže Trix ani nemůže ven
my jsme obešli pár baráku šnečím tempem.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 12:03
- Nahlásit
Eldoguero
vodvezou
Ad pani dyž ste u té blbosti lidské co je věčná-na nás včéra křičel nákej dědek u vody že pakůn néni na špagátku-jako10km vod jkékolif civilizace-tož sem se ho zeptala kde vzal,že rybník je honitba esli umí teda zajíci plavat,normálně se zamyslel tož zme šly páč tipuju,že tam sedí doted a přemejšlí esli dyž zajíc plave v rybníku stává se rybník honitbou
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 12:04
- Nahlásit
Marush
A jo a proc tam nejedes? A kdy tam nechodí?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 12:04
- Nahlásit
Gerda no taky jsem předhodila vetoj co jsem z neta vytiskla, tedy dva papíry, na jednom byl Alavis3 pro psy a na druhym Alavis Triple pro koně a měla jsme tam přepočty poměrů a prej v tom nevidí problém i tohle zaměnit, tedy koupit ten koňskej, tedy pro dva psy na rok za cca 700Kč než za 500Kč/psa/2měsíce. Ale prej s tím objednáváním mám ještě počkat, co ukáže zítra snímek a dovyšetření. Že prej už je i Alavis 5 navíc s kolagen hydrolyzátem a kyselinou hyaluronovou bo jakou.
Asi se do zítra tady poseru. Jdu raději něco dělat a přijít na jiný myšlenky. Nebo ještě jdu kouknout, esli není Alavis 5 i v koňský formě
|