| Autor |
Zpráva |
danajasa
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 12:40
- Nahlásit
Eldoguero
aby tam do podzima nezapustil kořeny
No jo ale vona tam stoupá po dešti voda aby se pak neutopil měla bych ho na svědomí.pawLINka
Já sem právě somrovala v obecní lékárně a prej to normálně vobědná akorát musí zjistit za kolik to je teprv v jednání.Mimochodem pakůn včera plaval páč řádil v zatopeným kraji rybníka a propad se do hloubky byl to strašný pohled páč on s těma hnátama fakt plavat neumí tak je děsně vysoko dával nad hladinu normálně vypadal že se topí pak plival mrtvé víly a nevím jak to dělal ale to místo pak obcházel velkoobloukem přesto že okolo byla rovná voda po břicho jeho teda.Chvilku připomínal autistu Toma jak potápěl hlavu pod vodu a snažil se zjistit kde začíná hloubka tím způsobem,že rval keře ze dna.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 12:40
- Nahlásit
Eldoguero
já si živě pamatuju Soph, když spala byla jssem za to vděčná, ona spala strašně málo a jestli ty dvě proncezny budou stejné jako ona, tak vyskočím z okna dopr.ele, bydlím v přízemí
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 12:41
- Nahlásit
pawLINka
hele už se to o komis ví i veřejně http://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex/237518-kar iera-pres-postel-neni-dnes-nicim-vyjimecnym.html
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 12:45
- Nahlásit
Monty
danajasa
tsss, se z něj stane vodní pařez no
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 12:49
- Nahlásit
Montya jestli ty dvě proncezny budou stejné jako ona
jen se ještě zeptám, abych teda byla v obraze úplně, proč že chovatelka nezadaný štěně šoupe jinam? že jako nemá čas se o to starat? nebo nechce? nebo už rodí další vrh?
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 12:50
- Nahlásit
pidruše, všimly jste si vůbec přes všechny ty strašný nemoce, že je tam léto? Dala jsem si k obědu 3 kopečky zmrzliny, teď to zajídam třešněma a je mi blaze...... asi se poseru, páč jsem se už včera večer příšerně přežrala třešní, ale co. Dam si kopejtka nahoru, páč jsem dopoledne mohutně dřela a teď už mi toho na dnešek moc nezbejvá, takže si bude jen tak medit. Čokli se určitě válej na zahradě, odpo sebou fláknu k nim a venčit pudem až na večír, včera to bylo moc krásně letní - slunce slunkalo, větřík vál... už jsem vám řekla že mam ráda léto?
Viděla jsem od Třeštíkový ty manželský etudy, bylo to dost dobrý, Katku si určitě necham stáhnout a zkouknu - jak moc je to velkej humus? Třá pitvu bych nedala, musim zavírat oči i když dávaj na nově ty jejich záběry z operací, vadí mi dívat se na vnitřek.
Když se Bonici hrabali v tý rozkousaný držce tak to se mnou málem fláklo, automaticky jsem u ní samozřejmě stála až mi doktorka řiká - nechcete si sednout do čekárny? A já ne, proč, já budu tady. A za chvili motanice jaxviňa, málem sem sebou flákla na zem a zároveň na blití, hukot, návaly no šílený - asi jsem nevypadala dobře už před tim. Byly v tom obrovský nervy, moje půlroční děťátko s ukousnutym kusem držky, ale od tý doby mi to v mírnější formě zůstalo.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 12:53
- Nahlásit
Crysa
už mají naplánovanou dovču, a mě to jako vadit nebude (až na to, že se zblázním ) chce mi i za to zaplait, já ale od ní nic nechci
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 12:58
- Nahlásit
Montyuž mají naplánovanou dovču
aha..
|
pawLINka
Člen |
- Nahlásit
Alexaele už se to o komis ví i veřejně
danajasaJá sem právě somrovala v obecní lékárně a prej to normálně vobědná akorát musí zjistit za kolik to je teprv v jednání.
Tak dej vědět.
bonc. už jsem vám řekla že mam ráda léto?
Já takýýýý!!!!
Včera jsme byli s pejskama plavčit na Štěrkáči. Já jsem se teda nekoupala, pač si po té velkoangíně ještě netroufám, ale koupal se muš a všichni čokli. Dokonce i Delina plovala za klackem jak divá. Jen mě mrzelo, že jsem nevzala foťák. Třá to dneska napravím, když půjdeme znova.
Miluju léto a teplo. Ty dny si fakt užívám.
Jen musím vydržet do 5 v hokně. Ještě musém makati, počítati a psáti, pak jít do terénu ke kliošům, a pak zase počítati a psáti, a pak už bude konečně konec.
|
bonc
Člen |
- Nahlásit
jo a dorazila vesta Westa, tímto děkuji Lole za zaslání. Je fakt boží, ten flís je super příjemňáckej a šusťák zároveň odolnej, a především, má poutko přesně na zavěšení a následné kapsozastrčení ovladátoru k mokré houbičce, který mě svým houpáním neustále uvádí do dysgomfortu.
Komu jí mam postoupit dál???
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 13:04 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
Crysa
proč máš u toho toho podivujícího smajlíka?
a neser mě s westama s dvojitým W
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 13:05
- Nahlásit
pawLINkaJá jsem se teda nekoupala, pač si po té velkoangíně
woe asi si jdu pro brejle, bo asi začínám blbě vidět a četla jsem žes měla velkovagínu místo velkoangíny..
Já teplo ráda, ale třicítky v létě nenávidím, teplo je do! 25°C, pak už je to hnus a zabitej den, bo venku se nedá nic dělat a ze dne zbyte pár hodin ráno a večer..
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 13:08
- Nahlásit
Montyproč máš u toho toho podivujícího smajlíka?
pže mi příjde divný si objednat dovolenou těsně od data odběru štěnclí, vždycky se může něco vysrat, že štěnda neodejdou jak maj, nebo omaroděj a musej bejt doma o tejden či 14 dní dýl a to by dělala co? Navíc frknout štěncli v době vtiskávání někomu, kdo má sourozence ze stejnýho vrhu, aby se vopíchal ze socializace že bé lítat s každym vzlášť, aby se na sebe moc nefixly a každý štěně vnímalo i to okolí a ne jen že jsou vlíkaný se sourozencem? Prostě se podivuji, no.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 13:09
- Nahlásit
Crysa
teplo je do! 25°C, pak už je to hnus
jste chytrá paní Crysa
bonc
ovladátoru k mokré houbičce, který mě svým houpáním neustále uvádí do dysgomfortu.
no a to máš ještě kliku, že bratrosyn je již velké, páč malé, na zádech umístěné batole ještě tahá za tu šňůrku. Jestli jí ten vyškrcovací grif zůstane, bude z ní výborný kynolog.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 13:14
- Nahlásit
Crysa
no já nevím, možná na tom vidíš něco blbého, ale měli to už docela dost dlouho dopředu objednané, mě to nevadí, ona to ví, že ne. A určitě se jich nechce jen tak zbavit, munulý vrh měla u sebe skoro do 3 měsíců, protože putovali do zahraničí a ddříve to jaksi nebylo možný
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 13:16
- Nahlásit
kachna_
malé, na zádech umístěné batole ještě tahá za tu šňůrku.
to je na sedativa. silná. jedno jestli pro tě nebo pro batole
mě k totálnímu vytočení stačí, když přivolam čokle, mam je třá předsednutý nebo tak něco a dítko vedle mě roztomile, se správnou intonací, praví VOL-NO. Minule sem mu zcela reflexivně jednu flákla, až jsem se lekla, páč mi ta ruka vystřelila sama, myšlenkovej pochod neproběch
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 13:18
- Nahlásit
all
mně se chce spát...ted jsem byla na záchodě a málem sem tam usnula a spadla z hajzlu
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 13:19
- Nahlásit
Monty
mě to teda taky přijde trošku divný, Bonice na mé přání zůstávala u chovatelky do 10-ti týdnů, ostatní šli v osmi, říct mi že neexistuje, my jedem na dovču, tak bych asi nebyla heppy.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 13:23
- Nahlásit
Monty
a neser mě s westama s dvojitým W
to je pocta pro dvojité Wé!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 13:28
- Nahlásit
bonc
teď je na řadě vlčáčková a pak potřebuju vestu zpět. Budu dnes volat chlapovi z výšifkárny, on se mi vůbec neozval zpět. Jo a jestli můžeš, vestu vyper, ať víme, co to udělá po vyprání - naruby, flísem nahoru, zapnutá, na 30, max 40.
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 13:42
- Nahlásit
Gerda
teď je na řadě vlčáčková
eee, a gde vezmu její adresu? Myslim že už se o to snažila Lola a dopadlo to tak že jí poslala mě... Vyperu, jenom doufam že nepřidam ňákej bílej chlup jako téměř na vše.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 13:45
- Nahlásit
bonc
Gerda
no mám kapku obáfku že asi nic
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 13:47
- Nahlásit
bonc
Vyper to prosím na 40, ju? Já na 30 vůbec neperu, tak abych věděla, co to udělá. Ale myslím, že nic. Peru všechno min. na těch 40.
doufam že nepřidam ňákej bílej chlup jako téměř na vše.
Myslím, že tam bílé chlupy byly už od mojí Delinky.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 13:49
- Nahlásit
bonc
Vyperu, jenom doufam že nepřidam ňákej bílej chlup jako téměř na vše.
To jako zrovna zkoušíte kolik to vydrží praní? Dojel majitel půlky baráku jezdí jednou za rok tajně nacpe pakoně vařenýma kostma a udělá bordel otevře místnost kde už je nová forma života endemický druh houby co už zvládá jednoduché matematické operace a táhne do řiti nemám ho ráda sere mě páč tu nebydlí furt něco zakazuje čímž mi komplikuje živit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 13:49
- Nahlásit
bonc
Alexa
eee, a gde vezmu její adresu? Myslim že už se o to snažila Lola a dopadlo to tak že jí poslala mě...
Už jsem Vlčáčkový psala na týraný zvířata, zkusim to ještě jednou, tel na ní nemám, měla tu i na foře info, že se má ozvat, i odpověděla, že ok, ale neozvala se s adresou, pokud tak neučiní do příštího týdne, upozaďuji její vestičku s tím, že ji došijem později, až se tu zas ukáže. Matroš už byl nakoupen, myslím, že práce doplacená nebyla, pokud už Vlčajda zájem nemá, můžu jí poštou poslat materiál nakoupený na její vestičku.
bonc
Vyperu, jenom doufam že nepřidam ňákej bílej chlup jako téměř na vše.
to je fuk, stejně tam od švadly budou chlupy z béžovýho kocoura sabyjáka + přidám Mařeniný, až to povezu autem, plus ihned po převzetí si tam každej nasadí srst vlastního psa/psůch )))
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 13:56
- Nahlásit
danajasa
nová forma života endemický druh houby co už zvládá jednoduché matematické operace
tys pakůň jak pakůň
westa:
ok, vyperu na 40 (to bude muset v reálu stejně přežít, páč coby čoklowesta bude na 30 nevypratelná), podám hlášení, nebudu řešit zapíchané bílochlupy a počkam si co z vás vypadne za adresu, zda-li vypadne.
třešně se zmrzlinou už začínaj pracovat, v dutině břišní je nějak živo, přemejšlim jestli to mam zajíst banánkem v čokoládě nebo dalšíma třešněma.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 14:09
- Nahlásit
bonc
jasný, per to na 40 a dej jí trošku záhul, zmačkej to, chovej se k tomu prasácky, musíme vidět, co ten matroš bude dělat, měl jste si to vyprat každej, abyste viděli, co to udělá....
děcka, věřim tomu, že vám nesu dobré zprávy - pána s výšifkou jsem nahnala, teď jsme spolu mluvili, řekl, že z výroby mu sdělili, že je vše ok, ale že mi to potvrdí ve chvíli, kdy to sám uvidí, pročež nejpozději do příštího pátku tu mám vzorky vyšívání, pokud to bude OK, zadáme ihned všechny barvy a motivy a frčkáme, střiháme, šijeme, postupně s tím, že vlčáčková a nemethka jdou nakonec, první se šije praha, bo může ihned přijít na zkoušku, začíná se mrňouskama a cvaldama. Cenu mi chlap potvrdil stejnou jako u mikošek, tzn 600 program, cca 80 za výšifku, ale musí mi to potvrdit mailem, jinak nehraju, pročež s tím doplatkem 200 se vejdem určo, berte to tak, že v něm bude zahrnutá ještě platba logomance a pošta, co si s výšifkářema posílám vzorky. Takže by to mělo celé snad doufám klapnouti. Všichni už poslali doplatek švadle? Těch posledních 200 se bude posílat mě, páč ty pruhy látky budu platit dobírkou a přijdou mi pak komplet do práce. Příští týden povezu švadlu s materiálem do velkého domu, kde začne střihat, kompletovat a postupně vše šít. Jelikož bude Aleksandra už na dovči, použije se jako první skupina Bajkofka a buď Davítková nebo Adidaska.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 14:10
- Nahlásit
Neposlali:
Lolinka, Paw, Bonc, Atuš, Jimmi, Vlčáčková.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 14:12 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
bonc
říct mi že neexistuje, my jedem na dovču, tak bych asi nebyla heppy.
však ona t taky nikomu neříká, už měla zájemce, ale prostě se jí nezdáli, však do týdne může být situace úplně jiná, nikdy neměla problém štěňata udat a jak jsem psala o tom minulém vrhy, tak tam byli do třech měsíců, tak to taky bylo na přání majitelů a ona ví, že se u mě budou mít dobře, nevidím na tom nic špatného
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 14:17
- Nahlásit
mé tělo je na nohách stále sluncivzodrnéééé
umřu jako běloba mlynářská, se spálenym xichtem, rukama a bílou prdelí a nohadlama. Sem teď ležela na slunci, jako nohama na slunci a krom nudy se nic nestalo. Zhola nic. Teda krom toho, že mi Maňas porát chtěla lízat chodidla, čímž mě uváděla do mírného trojmatu, kočky mi skákaly po hlavě a chlupatily deku. U sebe na zahrádce se nevopálím, pže má zvířata jsou hovada, kteřá mě nenechaj vopalovat už vůbec. Tak jsem akci "za nohy hnětší" vzala jako ukončenou a přesunula jsem se hybernovat do chladu domu.
Už bude konečně venku pso-vycházkově????
|