| Autor |
Zpráva |
bonc
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 14:20 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit
Crysa
mé tělo je na nohách stále sluncivzodrnéééé
mé tělo je celé slunci vzdorné, krom rudýho xichtu a spálenejch ramen. Ruky vystavené slunku furt und furt jsou lehce hnědé, zbytek Pepin, král sýrů.
zkusila sem ten banánek a je mi blbě
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 14:25 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
bonc
zbytek Pepin, král sýrů
ty já jsem Pepin po celý rok, jen teď mi mírně chyly ruce, ale jinak o sobě říkám, že jsem ředitel vápenky, a můj otec stačí spatřit světlo svitu a už je černý jak negr, kdysi jak jsem byla v první třídě nebo tak, tak se mě jedna holka zeptala jestli není cigán, no jo no, zdědila jsem bělobu po mamince, i řidké vlasy a vlastně všechno špatné jsem musela pochytat a to co bych třeba chtěla od jednoho či druhého tak nee
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 14:45
- Nahlásit
už mi přišly věci pro malou (teda pro menší )
mističky jsou překrásné a opice je děsná, ne jako doslova děsná, ale vydává psycho zvuky, snad tu zvukovou věc rychle zničí, aby mi s tím nelezly na nervy
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 14:50
- Nahlásit
Gerda
Bé to stačit poslat příští týden? A nebo zkontroluju stav účtu a pošlu hned. Kolik to má přesně být?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 15:00
- Nahlásit
Monty
Máš sovu.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 15:00
- Nahlásit
pawLINka
kujúúúú moooooc, jdu číst
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 15:08
- Nahlásit
su vycuclé jak bradavka.
nevím, zda PMS, současná situace nebo prostě moje nátura zapříčinila, že mám chuť se ožrat jak dobytek a tančit až do rána...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 15:12
- Nahlásit
pawLINka
Bé to stačit poslat příští týden?
Ano, bude to stačit příští týden.
Kolik to má přesně být?
500
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 15:20
- Nahlásit
uf, sem doma babizny žumpizny. Sem úplně mrtvá a chuděry akity sou uvařený jak v azijským bistru V Ikeji jsem utratila nekřesťanský prachy za plyšáky na gulak a za vybavení táborové kuchyně. Essi nějaké pézetko ty šíleně drahý talíře rozmlátí tak ho asi zamrtvím
Na přednášce sme dneska měli kurijózní situaci . Přišla ke mě holčička, taková malinkatá a povídá mi "já pojedu na tábor s pejskama". Se jí ptám kam. A ona na to "no do takového centra, do Liptaně" . Jsem se docela zasmála, pak jsem ji ujistila, že se tam teda potkáme, ona se taky velmi smála a ostatní nevěděli čemu Taky byla velmi ráda, že na tom táboře budou akitky, bo se jí velmi líbili. Jsem zvědavá essi se jí budou líbit až jí sežerou josefčíka
Nepyšte, dočítat vás nebudu, du plovat do rybníčka. Pokud se tam teda ještě nevaří voda
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 15:31
- Nahlásit
Takže má někdo ještě krom mě radost z tý zprávy o výšifkách? Jako??? )))))
Biluška
kolik budeš mít děcek na gulaku?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 15:36
- Nahlásit
Gerda
osumnáct
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 15:42
- Nahlásit
Biluška
hmm, to už je taky slušná raketa...plus každý děcko svýho čokla, k tomu tvoji čokli...máte to nějak zakotcovaný, nebo všechno na jedný hromadě?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 15:43
- Nahlásit
GerdaTakže má někdo ještě krom mě radost z tý zprávy o výšifkách? Jako??? )))))
máááámmmm )))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 15:47
- Nahlásit
Gerda
hmm, to už je taky slušná raketa...plus každý děcko svýho čokla, k tomu tvoji čokli...máte to nějak zakotcovaný, nebo všechno na jedný hromadě?
plus ještě malé modré šelmyje a zlatá retrívřice co tu bude na hotelu. Plus mi to skoro fšechno hárá, doufám, že do těch dvou týdnů stihnou odhárat, nebo se zcvoknu úplně
Víceméně se to pohybuje fšechno na jedné hromadě, akorát když odcházíme pryč, nebo když hrajeme nějakou hru kde by psi překáželi tak to zakotcujem a zaklecíme. Nejčastějc stejně budeme hrát hru "koho do večera neuvidím dostane medaily", když neuvidím i moje čokly tak vypíšu prémije
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 15:59
- Nahlásit
add dědek
pije dost a ne nemám šanci nejmenší ho udržet doma přes ty vedra, pakliže bude vedro odjíždím k vodě, v mém bytě je ted´ 48 stupňů, do večera to vystoupá na 60 v klidu.
tinta
ono smyslem života, já dělám 12 ctky je tu sám, když to s ním praští na zahradě, nikdo ho nenajde a já ho shánět nebudu poněvadž pořád někde lítá na kole
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 16:12
- Nahlásit
Gerda
Já se raduju, že snád dostanu fíšifku na hadérku
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 16:24
- Nahlásit
A ještě by měl být na LVPŽKŽT (překlad:letnívýcvikopovalečskožracíkoncentračnížu mpotábor) prápór a vyvěšovat na nástupu před rozcvičkou . Jako dítě jsem byla na táboře a pod práporem se podávalo hlášení jako že jsme připraveni a nic zvláštního se nestalo. Připraveni můžeme být k čemukoli, žejo a rozcvička taky můžebýt jakákoli - je jedno co se bude zozcvičovat - jestli údečky, střívka nebo čoklíci....či dokonce mozečky a zvlátní vjeci se můžou dít furt...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 16:42
- Nahlásit
agáta12
a pod práporem se podávalo hlášení jako že jsme připraveni a nic zvláštního se nestalo. Připraveni můžeme být k čemukoli, žejo
jj my taky hele to není špatnej nápad
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 17:22
- Nahlásit
Huž sem v robotě jako prší,ale než ty kapky dopadnou na zem tak se vypaří,takže hledám přídomek-v zimě byli bílé mrdky na jaře a na podzim byli hnědé mrdky takže ted máme jaké uvémrdky????
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 17:38
- Nahlásit
danajasa
fčil jsou mokré mrtky
Ofšem voda v rybníku je mňamózní
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 17:56
- Nahlásit
Sophi už netrpělivě očekává Faith
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 17:57
- Nahlásit
Monty
ty se z té kníračky jednou posereš
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 18:01 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
Biluška
jo poseru se když já pro ně žiju a to období, kdy jsem měla jen Soph mi přišlo jako nekonečné
opět budu mít dva nejskvělejší knírače
A co miminka? rostou?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 18:03
- Nahlásit
Biluška
Ofšem voda v rybníku je mňamózní
No dnes sem zjistila,že opět nemám plafky páč ty lonské tamankové se nějak samovolně seškvařili(vůbec sem se je nepokoušela vyžehlit fakt né)takže po vejplatě musím nutně něco ulovit,páč esli nafštívím žumpalend tak jedině spojené s návštěvou toho tobogánu ten mě uhranul jako,nehledě na výhodu,že můžu zaríglovat pakoně k topení a ten kdo bé mít službu ho vobčas flákne traverzou takže to bude spojené s výcvikem jako co víc si můžu přát
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 18:22
- Nahlásit
kejtlinv mém bytě je ted´ 48 stupňů, do večera to vystoupá na 60 v klidu.
ty bydlíš a autě?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 18:25
- Nahlásit
Crysa
ty bydlíš a autě?
Bydlí pod střechou a nemá tam izolaci. Mám úplně stejnou půdu, když je venku horko a paří slunko tak je tam fakt na zdechnutí přesně jako v autě.
Monty
no já jenom, že stejně jako Makrel už začínám mít na slovo Fajt alergii . Jsi schopná alespoň jedné souvislé věty, ve které by se to slovo nevyskytovalo?
danajasa
Ten tobogán vypadá velmi slibně, určitě ho musíme poctít svou náfštěvou. Akorát nevím essi si na něho taky troufnu, bysem ho mohla ucpat a to by byla dost prekérka
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 18:29
- Nahlásit
BiluškaBydlí pod střechou a nemá tam izolaci. Mám úplně stejnou půdu, když je venku horko a paří slunko tak je tam fakt na zdechnutí přesně jako v autě.
ajjj tak to bych nechtěla ani za trest.. litylity oboum. Mám totiž rozměrově i typem podobný (pohledem z venčí) domek jak Kejtlin a mám tu parádnicky, že jsme teď se známou čučely na Ženy v pokušení a v trenyrkách a triku mi chvílema i byla příjemná zima mám tu teda tmu, zatažený žaluzky, otevírám okna jen do stínu domu, ale je tu fajn. Až se mě ale nechce do teho pařanu venku venčit, ale přeběhnem pole a u tůní zas bé fajn
no já jenom, že stejně jako Makrel už začínám mít na slovo Fajt alergii
já nejsem sama?
jdu venčákovat, mějte se
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 18:35
- Nahlásit
Biluška
Furt chceš ty neonky?? Héééléééé to je mazec http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=37014083&tab=0
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 18:47
- Nahlásit
prosymvás vy kreténi je možnej stručnej vejcuc??? stihla sem akorát pawlinku co něgdo z komyse přivet do maléru a crysu co nic neví a bé vjedět zejtra
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 19:11
- Nahlásit
děcka proč mají melouny pecky? a potvrzuji, že Monty řekla asi 5 vět, kde nebylo slovo Faith. Samozřejmě tam bylo Sophi..popřípadě debylééé
|