Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8028 . 8029 . 8030 . 8031 . 8032 . 8033 . 8034 . 8035 . 8036 . 8037 . 8038 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
makrel
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 08:15
- Nahlásit

impact
hm.k tomu už nemám co dodat.ať přijde Biluše, ať tu nejsem jedniná kdo nemá dovolenou. a nový ksicht je dobrý nápad

pawLINka
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 08:17
- Nahlásit

Já nový ksicht nechci, trvalo mi čtvrt století, než jsem si zvykla na tento a nechci to zase měnit. Brala bych ale nové fšechno od krku dolů. Teda kozy by mi mohly zůstat, nechci velké.

Já ještě dovolenou naplánovanou nemám. Teď jedu pryč až do středy, a pak ještě mám týden dovolené, kdy pořádám tábor pro 60 harantů, ale jinak nevím. Lukáš dovolenou nedostal (ani jeden den), tak to asi nechám až na září... A nebo si vezmu týden sama a budu jezdit po výletech.

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 08:20
- Nahlásit

pawLINka
Já nový ksicht nechci, trvalo mi čtvrt století, než jsem si zvykla na tento a nechci to zase měnit.

já si za čtvrt století furt nějak nezvykla...

fuj, panebože, su staré...

hele víte že PMS se dá hooooodně nadneseně přirovnat k maniodepresi? jako lítám z emoce do emoce jako debil, du si fakt nechat napsat prášky, než tím utrápím okolí...

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 08:26
- Nahlásit

jbat
neboj já taky, ne, sice mi ještě 1/4 století nebylo (ale za rok a maličko už budu čtvrtstoletá ) já si asi nikdy nezvyknu

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 08:28
- Nahlásit

ahoj šici, dědova ložnice uklizena, za chvíli ho strejc přiveze domů, brambory pro kachny uvařeny a já musim na mělník

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 08:29
- Nahlásit

kejtlin
a co děda, už je v pořádku??? na co mu přišli???

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 08:32
- Nahlásit

PZ dneska vlastně mají vysvědčení a budou mít dva měsíce prázdnin, se mají

kejtlin
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 08:40
- Nahlásit

Monty
a co děda, už je v pořádku??? na co mu přišli???

jo je na nic mu nepřišli, bud´ něco špatnýho snědl nebo se neví, ale jedl to co já a mě n ic nebylo, taky mohl mít úžeh nebo úpal protože nepochopí že nesmí na to přímý slunce, neví se to

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 08:48
- Nahlásit

kejtlin
tak hlavní je, že už je OK

Marush
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 08:55
- Nahlásit

čus retardky...mně je zas blbě se z toho podělám už....

Marush
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 08:56
- Nahlásit

jbat
hele víte že PMS se dá hooooodně nadneseně přirovnat k maniodepresi

jo hodně nadneseně...třá něco jako rýma a tuberkuloza, v takovym vztahu to asi je

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 08:58
- Nahlásit

čus tydýti,proč je vám furt blbje a serete a blejete?? mě by to nebavilo,tak to nedělám

hele bude zataženo nebo mám táhnout k rybníku??????

jablunka
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 09:00
- Nahlásit

davidkova renata
Hele,u nás svítí a je teplo,ale f Sokolově leje,taxi vyber.

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 09:03
- Nahlásit

neserte mě s dovolenou, já už ani nevím jak vlastně vypadá V zásadě ani nevím co bych na ní dělala,můj život sestává z neustálého dření tak dlouho, že vůbec nevím co se dělá gdyž se nedře

davidkova renata
Bude hnusně, přes nás už to přešlo a táhlo to na Čechy . Tu uš začíná být hezky

Tinta76
# Zasláno: 30 Čen 2011 09:06
- Nahlásit

Dobrý den celý den
koukám, že si jedete dovolený, tak nic, tak sa asi odjebávám odtialto

Marush
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 09:08
- Nahlásit

davidkova renata

uvezu to pane Lorenc?.....bude hnusně nechoď ven radši už nikdy víííííííííííííííííc

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 09:08
- Nahlásit

Marush
jo hodně nadneseně...třá něco jako rýma a tuberkuloza, v takovym vztahu to asi je

se neposer taky.

Marush
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 09:11
- Nahlásit

Biluška
můj život sestává z neustálého dření tak dlouho, že vůbec nevím co se dělá gdyž se nedře

uplně jak já, akorát že můj život se sestává ze samého lelkování tak dlouho že vůbec nevim(a nechci vědět)co se dělá když se fakt dře....

all
mimochodem asi mám fakt ut mononukleosu,takže jsem nejvíc moc pacient a nesmim vůbec nic dělat,ani pracovat a jen odpočívat a prostě regenerovat...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 09:11
- Nahlásit

hm to ste mi zas pomohly vy megery..no co čekat že

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 09:13
- Nahlásit

Marush
takže jsem nejvíc moc pacient a nesmim vůbec nic dělat,ani pracovat a jen odpočívat a prostě regenerovat
to je dobrá nemoc!! skoro jako tubera! pojedeš do sanatoryja jako havlíček borofský?? mohli bysme tě přiject nafštívit,rozbijem žumpí stan a pobydem chvílu,co? .-)))
žer ten pestřec jelyto nebo tě osobně zabiju dříf neš mononukleoza!!!!

Marush
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 09:16
- Nahlásit

davidkova renata
to je dobrá nemoc!! skoro jako tubera! pojedeš do sanatoryja jako havlíček borofský

ráda bych,ležet v dece na lehátku..jo,jo to je přesně pro mě!!!

žer ten pestřec jelyto nebo tě osobně zabiju dříf neš mononukleoza!!!!

proč hned tolik hysterie po ránu? ten žeru každej den jednu kapsi přesně dle inštrukcí na obalu...dont worry be happy

Monty
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 09:17
- Nahlásit

mekrelito
četla jsi to na FB v "lese" ?
já budu asi chodit kanálama

jbat
Člen
- Nahlásit

Marush
mimochodem asi mám fakt ut mononukleosu

jako proč máš tagle trapný choroby furt? seš strašně out ti musim říct...

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Marush
dont worry be happy
di do prdele
ok,tak pak písni kde se válíš a my dorazíme

co nyksátor..uš tě kous? ))

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 09:20
- Nahlásit

lidi já vám musím něco říct . A poradit, i když asi není co . Ten pošahaný myslifec co bydlí vedle nás (ten jak tvrdí, že šelmyje pytlačí) má dvě štěňata. Měli to být jezevčíci, jsou to docela hezcí voříšci. Z jednoho vrhu. Mají asi půl roku, plus mínus. Od chvíle kdy začalo být vidět, že to jsou vořeši ho přestali zajímat. Jsou zavření v kotci. Eva (jeho družka) je občas tajně pouští ven. Respektive pouštěla když byli menší, páč teď už jí většinou utečou. Plot mají, ale dost varchlatej, pro psy asi na milionu míst prostupný. Pouští je tajně, protože Lojza to zakázal. Podle něho má být pes zavřený v kotci, nikoliv někde cárat Předevčírem je zase pustila, jeden z nich vlítnul na cestu a sejmulo ho auto. Dneska jsem tam byla ráno pézetkám pro kytky do školy a Eva mě vlekla dovnitř ať se jdu podívat na toho přejetého psa, že má asi zlomenou nohu. Má. Sprdla jsem ji proč jako nebyli u veta, ona se rozbrečela, že jí to Lojza nedovolil. Že ji zmlátil za to, že vůbec psy pustila (dělá to přes jeho zákaz), pak psa vrazil do bedny v kuchyni a nechal ho tam. Ona chce jet na veterinu, chce to všechno zaplatit, on odmítá psa na veterinu vůbec pustit. Prý kdo to kdy viděl, aby se s čoklem někam lítalo, čokl se z toho vylíže sám a když ne tak ho prostě zastřelí . Navrhovala jsem různé fígle, jakože psa odvezu sama, nebo že Eva jakože pojede nakupovat a aby pes nebyl sám tak ho dá ke mně na hlídání.... neprošlo nic. Eva se bojí, že až Lojza zjistí, že jsem psa vzala na vet. tak zase dostane přes hubu . Lojza vůbec neví, že jsem tam byla a že o psovi vím. Jsem bezradná. Štěně má úplně evidentně zlomenou přední nohu (zafixovala jsem to jakýmsi klackem a obvazem, ale nemůže to takhle zůstat ) a nejspíš má zraněnou pánev, nebo páteř. Postaví se na zadní, ale neudrží se, ten zadek mu padá. Jinak prý žere, čůrá a kadí normálně. Pod sebe teda.
Co včil? . Jak ho od něho dostat a dovézt na veterinu? Volala jsem na vet.správu, že mám podezření na týrání. Oni souhlasili, že o týrání nepochybně jde, ale aby to mohli řešit tak já to musím ofiko nahlásit. Což nemůžu, páč když to nahlásím a oni přijedou tak co asi tak udělá Lojza? Dá přes hubu Evě, nejspíš dá přes hubu i mě a pak mi bude v lese z pomsty střílet po psech . Přiznávám, že zejména toho posledního se velmi bojím. Nebo jim přes plot hodí nějakou ňamku, toho se bojím taky velmi . Jsme přímo sousedi, k cca stodvaceti metrům plotu se dostane úplně nepozorovaně kdykoliv. A moji psi cokoliv sežerou, co si budem namlouvat. Kůň taky.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 09:25
- Nahlásit

Biluška
Volala jsem na vet.správu, že mám podezření na týrání. Oni souhlasili, že o týrání nepochybně jde, ale aby to mohli řešit tak já to musím ofiko nahlásit
nemůžeš jako anonym?páč mám za to že musej řešit i anonymy

impact
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 09:26
- Nahlásit

Biluška
Tak ať ti psa dá a Lojzovi řekne, že ho na veterině utratili. Dostane přes hubu, ale psa zachrání.

Marush
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 09:26
- Nahlásit

jbat
jako proč máš tagle trapný choroby furt? seš strašně out ti musim říct

děláš si prdel?Mám nejvíc cool choroby..jako začátek cirhozy, nepříde ti to jako nemoc těch nejhorších kořalů?!!To je top nemoc...pak už jen nádor mozku je lepčí...

davidkova renata
co nyksátor..uš tě kous?

no včera byla na mámy posteli večer a máma bež dolů honem a pes jí začal pokusovat a válet se po posteli... takže no, jsem jí sundala, bo je to dudu nemocné,ale nebé kvůlivatomu rozcapené..nechci skončit jak ty, co skrzeva sršně a nánu spíš v předsíní,že jo ....

impact
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 09:27
- Nahlásit

davidkova renata
A jak by se anonym dozvěděl, že má doma psa se zlomenou nohou? Eva stejně dostane přes hubu.

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2011 09:27
- Nahlásit

davidkova renata
nemůžeš jako anonym?páč mám za to že musej řešit i anonymy

tak těžko by někdo cizí věděl, že maj doma psa se zlomenou haksnou, že... by mu to bylo hnedle jasný.

<< 1 ... 8028 . 8029 . 8030 . 8031 . 8032 . 8033 . 8034 . 8035 . 8036 . 8037 . 8038 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání