| Autor |
Zpráva |
Marush
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 09:22
- Nahlásit
Monty
Je to čikovná holka, dopadne to dobře, uvidíš
musí,musí...jo,jo
mimochodem ty malý knírači jsou šíleně pěknýýýýý...
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 09:28
- Nahlásit
all about DUDU
je to tohle jak řikala Maky,přesně tak to čikal i vet, že by to mohlo srůst samo....
anconeus
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 09:30
- Nahlásit
Biluška
To sou věci, to sou věci. Ti psi maj furt něco. Hele nepomohlo by, gdyby Marušdršhubu skákla k Rododendrónovi? Gdyž zvládá epku a raka tak nějaká blbá kost by měla být brnkačka, ne?
mysliíš jako pro mě psychoterapie alfa sexem...nevim,můžu vyzkoušet
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 09:33
- Nahlásit
Jdu na kobereček.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 09:33
- Nahlásit
davidkovarenata
Mám podezření,že se to stalo v sobotu na tý procházce jak Dudu divočilo s Fandou a narazil do ní ten cyklista zamrdanej hňup! bylo to toiž z tý strany přesně z prava na přední, já byla daleko docela a Dudu nic neprojevovalo,ale mohlo jí to začít bolet a te´d se to zhoršit až na to kulhání... , ten cyklista byl idiot,jel furt dál ačkoli viděl že se k němu blíží dva rozdováděný čoklové....
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 09:34
- Nahlásit
Marush
že jo? nevím jak na ně může mít makrelito alergii a zejména na Faithici
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 09:35
- Nahlásit
Marush
do Dudu vrazil cyklista???? hňup jeden!!!!
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 09:37
- Nahlásit
Marush
nevim,můžu vyzkoušet
Dudu držím palce.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 09:39
- Nahlásit
Monty
do Dudu vrazil cyklista???? hňup jeden!!!!
no jako ani moc ne, prostě oni se honili a on furt jel,sice pomalu ale jel,přitom to byla polní cesta,žádná cyklostezka, moh zastavit hned jak je viděl,ale jel furt dál a srazil se s Dudlíčkem,kterej si toho ani nevšim a pelášil zas dál...ale mohlo se to tam stát no....ale zase vet řikal,že spíš při nějakym skoku,ale víš co ona si hraje se smajema velkopsama,leze po nich,jezdí na nich,sedá jim na hlavu, furt tou packou mává atd...takže vlastně kdykoli se to mohlo stát, nebo skočí třá z 5ti schodů najednou..je to kamikadze idiotskej čokl
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 09:40
- Nahlásit
Lola1Marush
nevim,můžu vyzkoušet
Dudu držím palce.
nebude jí bolet pouze nožička
davidkova renatasobota na 10 jako dycky kdo de?
já pojedu až s mimísem, teď ještě budu odpočívat doma a budu koukat na fotci, páč se ně vrátěj v pátek rodičové z dovolené
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 09:41
- Nahlásit
Crysa
já pojedu až s mimísem
už máš mimi?,vokaž!!!!!!!!!!!!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 09:42 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
Marushuž máš mimi?,vokaž!!!!!!!!!!!!
Kolumbus přijede až ve čtvrtek, vodovodem
edit: příští čtvrtek 7.7.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 09:43
- Nahlásit
Monty
já nemám alergii na ni, ale na to jak to furt píšeš
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 09:43
- Nahlásit
Marush
no ale i tak mohl dávat pozor, to nenávidím, že pořád jim musím s čoklikama uhýbat, někteří ti oděkují, ale někteří mlaskají, že to psovi malilinko trvá než příjde.
No pokud je neřízená střela, tak si to fakt mohla přihodit kdekoliv.
Moooooc si budeme přát, aby to dopadlo dobře, už na to budeme za chvíli tři, tak není možné, taková kombinace třech blbek musí dokázat i nemožné
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 09:44
- Nahlásit
Monty
třech blbek musí dokázat i nemožné
4
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 09:45
- Nahlásit
makrel
běž někam, jo??? a já ti minulý týden neřekla ani slovo a to jsi taky mlela pořád jedno a to samé tak mi laskavě nic nevyčítej
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 09:46 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
Monty
ale nemelu to 2 měsíce....no těch pár dní už to vydržím
edit: jo, myslela jsem sebe
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 09:46
- Nahlásit
makrel
jak 4????
no máš pravdu, Francis je pořád volná, nebo jsi myslela sebe ???
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 09:46
- Nahlásit
Marush
Mám podezření,že se to stalo v sobotu na tý procházce jak Dudu divočilo s Fandou a narazil do ní ten cyklista
jako toho sem si fšimla zezadu ale než sme došli,dudu už zas řádilo nekulhajíc,taxem myslela že dobrý..možný to je,ču*ák ..já doufám,že sroste..kup ten kolagen!
du děcka,pá
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 09:48
- Nahlásit
makrel
debyléééé máš sovu
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 09:50 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
makrel
kuva tak kombinace 5 blbek - to už bude zkáza svjeta
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 09:51
- Nahlásit
Zdar dyzgomforti
co novýho zde?
U mě nic moc, jen mi včéra bylo vyhrožováno fyzickým násilím heč
Marush
co má Dudu zlomené noho kristova
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 09:53
- Nahlásit
Eldoguero
jen mi včéra bylo vyhrožováno fyzickým násilím heč
to bych mu moc neradila
dudu má bebí ,panostytýdu a nějakej vodlomenje či spíše nesrostlech kousek kosti lokti,je šance že to sroste samo,makytryks to tu menovala..strašně sprostý slovo asi,vůbec ho neznám.-))
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 09:54
- Nahlásit
davidkova renata
jako toho sem si fšimla zezadu ale než sme došli,dudu už zas řádilo nekulhajíc,taxem myslela že dobrý..možný to je,ču*ák..já doufám,že sroste..kup ten kolagen
jo,jo...určitě kolagen a uvařim jí pracečí nožky bo tam je moc kolagenu též a zárověň si dudu dá... Dudu te´d nechutně ovládlo můj byt, má 3 pelechy, jene na verandě plnej hraček,tak si schraňuje kořist, druhej v obýváku na gauči,tam se kouká na tv zejména na čt 24,aby byla v obraze a utoho mi kouše nehty na nohouch...je to pedikérka zřejmě...a poslední v ložnici, tam má různý dečky a prostě nehorázný hnízdo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 09:55
- Nahlásit
Eldoguero
todle to je
anconeus
Marush
... Dudu te´d nechutně ovládlo můj byt, má 3 pelechy, jene na verandě plnej hraček,tak si schraňuje kořist, druhej v obýváku na gauči,tam se kouká na tv zejména na čt 24,aby byla v obraze a utoho mi kouše nehty na nohouch...je to pedikérka zřejmě...a poslední v ložnici, tam má různý dečky a prostě nehorázný hnízdo
jako můj názor je,že neš dudu sroste zabije tě natuty ,víš že je s býkohrysem f přízni
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 09:58
- Nahlásit
Eldoguero
anconeus/ v lokti
to neni její rentgen, ale postuju na ukázku:
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 09:59
- Nahlásit
davidkova renata
jako můj názor je,že neš dudu sroste zabije tě natuty
100%,má energie nechutně a držet jí v klidu znamená likvidaci celkem veškerýho vybavení bytu....
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 10:03
- Nahlásit
Marush pozdravuj Dudu a že jí přejem rychlého uzdravení
A když jsme u těch noch, tak Asíčkovou dneska čeká taky vete stran tý pajdavý zadní nohy. Sice mě kolegyně včera uklidňovala, že pokud chůze OK ale pajdá nejvíc po vstávání a z klidu, že to měla u psa se silnou artrozou. Tak snad!! to bé jen artroza, bo ty věci co mě jinak napadaj způsobily, že mám zas vopary a bolí mě žaludek o to víc, čím odkládám vyšetření..
Tak držte palce, bo slovo osteosarkom už nesci v žívotě slyšet ve spojistosti s mejma psama..
moc se bojím
|
Tinta76
|
# Zasláno: 29 Čen 2011 10:04
- Nahlásit
Dobrý den celý den
Marush
tyvado, tak to je hustý s prďolou malou, ale jestli je šance, že to sroste, tak to určitě sroste
V chytrý knížce o barfování jsem se dočetla, že z prasečích nožek se ten kolagen nedá využít úplně tak dobře jako přímo ten hydrolyzovanej, takže ten je prej úpa nejlepčejší ...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 10:05
- Nahlásit
Marush
šiš chudák Dudu hlavně ať je v poržadku mládě vod obřího vlčáka
davidkova renata
to bych mu moc neradila
šak jak se proti mě rozeběhl a já udělala taky krok proti, tak se mi na tváři objevil (ani sama nevím jak) cynický úsměf a na to konto se von zastavil, vyfotil si mě jen telefónem byl to hrdinný muš
|