| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 18:57
- Nahlásit
Gerda
já ne, jsem v hokně
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 18:57
- Nahlásit
děcká, před chvílí jsem přišla od Faith je sladká, všichni jsou sladcí, vzala bych si je všechny, kdybych měla na ně prachy a nervy
zatím jedna není zadaná, tak jí asi budu hlídat.
Dneska byl super, den a to jsem myslela, že bude na h...o, myslela jsem, že včerejší pojeb od šéfky, za který jsem ovšem nemohla bude pokračovat - nepokračoval, neměla jsem dneska nic v plánu - nikdo neměl čas, tak mi zavolal Rosťa, že je v Ově se štěňaty, tak jsem se bála, aby tam ještě byli, protože neměli tu ohrádku, vypadalo to ještě na déšť - ohrádku vyrobili a nepršelo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 18:59
- Nahlásit
kejtlin
já ne, jsem v hokně
celý ty svátky seš v hokně?
Monty
před chvílí jsem přišla od Faith je sladká
no tak to je snad jasný, když má bejt tvoje, ne? Od zítra je tam už jenom jedna číííslicééééééé!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 19:01
- Nahlásit
Gerda
Jdu napsat Radce,jestli přitáhnou,ale jestli jo,tak bez prasat,jedině,že by ste se pak vypravili k nim,je to jen 15 km.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 19:05
- Nahlásit
Gerda
celý ty svátky seš v hokně?
jo v neděli 3.7. začínám denní a končím ve čtvrtek 7.7. ráno po noční a jdu na volno
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 19:05
- Nahlásit
Gerda
ano Gerdičko, zítra už tam bude jen jednociferné číslo
Manža od chovatelky říkal, že by možná i příští týden přijeli
Je úplně nejkrásnější a nejbaculatější a sranda je, že ta červená, kterou jsem chtěla, tak je volná, takže jí možná budu mít na několik dní na hlídání, chovatelka jede na dovču a tak mě poprosila, zda bych jí nepohlídala, jestli bude volná
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 19:06
- Nahlásit
davidkova renata
Kde k tomu přišla proboha? . Tu panostytýdu má teda taky, nebo jenom tu urvanou kost?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 19:08
- Nahlásit
kejtlin
tak to budeme 8.7. oslavovat obě
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 19:11
- Nahlásit
davidkova renata
u dudu jest nojes že má nejen panostitýdu,ale prej urvanou kost v lokti a možná hrozí šroup
to si děláš srandu, že jo
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 19:14
- Nahlásit
Monty
já zase tolik ne, protže to volno vždycky tak uteče a já musim do posraný hokny
[b][all/b]
jak je to s nyxou tedy?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 19:15
- Nahlásit
Biluška
Kde k tomu přišla proboha? . Tu panostytýdu má teda taky, nebo jenom tu urvanou kost?
nevíme kde to vzala a má voboje
pude na jaginu..herčík řikal prej tejden nechat esi se to zhojí,prej je celkem šance,dyš né tak šroubek,prej si to urvala mechanicky dyš někam skokla,ale to jako nevim,sobota neděle lítala jak šus a nikam neskokla
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 19:17
- Nahlásit
kejtlin
a kdy si bereš dovču?
já právě oddělám 8.7. šichtu a pak budu mít 2 týdny dovču
ale neboj, ta mi taky uteče jak voda ještě s holkama to profičí jak rychlík
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 19:18
- Nahlásit
davidkova renata
bobatko, snad se to zhojí, Dudu malé lostomilé
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 19:19
- Nahlásit
davidkova renata
prej si to urvala mechanicky dyš někam skokla,ale to jako nevim,sobota neděle lítala jak šus a nikam neskokla
Ty woe, přece si normální pes nemůže urvat kloub když skokne ne? Skokám agi se fšema psama už kolik let a tohleto jsem ještě neviděla. A že někteří šílenci fakt skokají fest Pochopila bych, kdyby to byla nějaká stařena po přechodu co má řídký kosti, nebo tak něco. Ale u normálních psů jsem doteď žila v přestavě, že takový úraz lze získat jenom při autonehodě, nebo nějakém pádu ze skály, nebo tak něco
A panostytýda i urvaná kost se dostavili naráz v jednom dni, jo? Mi přijde divný teda, ale Herčík snad není žádný zlatokop tak mu budu věřit teda
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 19:23 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit
Biluška
On je tam takovej výběžek, kterej prostě musí s tou kostí srůst. A ono to trvá a to spojení není na začátku tak pevný, může nesrůst, nebo se uvolnit až do kloubu, u němců a velkých plemen je tohle vcelku častý. Zhruba do půl roka je ještě šance že znovu sroste.
edit: pokud jde teda o anconeus a ne fragmentovaný coronoideus. Ten je při DLK
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 19:25
- Nahlásit
Biluška
ale Herčík snad není žádný zlatokop
největší
přece si normální pes nemůže urvat kloub když skokne ne
nevim...možná jo,je těžká docela je a v růstu..
A panostytýda i urvaná kost se dostavili naráz v jednom dni, jo
taky právě nevíme
|
Monty
Člen |
- Nahlásit
tyjo, teď jsem mluvila s mamčou, bráchova přítelkyně je pod kudlou dneska jí prý museli operovat, sice ji nemám moc v lásce, ale nic špatného bych jí nepřála
Doufám, že to dobře dopadne
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Maky a Trix
Zhruba do půl roka je ještě šance že znovu sroste.
to sej í prostě fakt utrhnul kousek kosti? A co s tim teď? Booože, nebohé Dudu malé!!!!!!!!!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 19:26
- Nahlásit
Monty
a kdy si bereš dovču?
v srpnu 4 dny, ale budu mít dnů 12-jak dělám 4 dny volna a 4 dny práce, možná že si vezmu v srpnu i zbytek mi zbývá ještě 5 nebo 6 dní no uvidím
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 19:27
- Nahlásit
zdar lidi!
mno teda to se mi taky nezda mechanicky urvany loket!!!!to kdyby jste videli amina jak lita a skace i s tou panostitidou,jako taky bych nerekla,kdyby mela tezkou artrozu,ale je to mlade zvire proboha ti maji koswti jeste takovy mekky.
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
hele mamko, jede i hancaw, takže jedeš s ní, já si zajistim atuši a bůcha, naberu zase je, pojedem dvě auta, pokud teda atuše nikam nemizí, což budu vědět dnes, páč už mě přestává bolet hlava a asi pojedem teda do lomu zas pěkně
Jdu z práce, pa, frndiny, večer si vás zkusim dočíst, když nápojka dovolí.
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Maky a Trix
On je tam takovej výběžek, kterej prostě musí s tou kostí srůst. A ono to trvá a to spojení není na začátku tak pevný, může nesrůst, nebo se uvolnit až do kloubu, u němců a velkých plemen je tohle vcelku častý. Zhruba do půl roka je ještě šance že znovu sroste.
to bé vono!!klidovej režim a nějaký chondra by pomohly?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 19:29
- Nahlásit
nemethova5
goša je taky magor lítá a skáče a má nohy na sračky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 19:30
- Nahlásit
Gerda
hele mamko, jede i hancaw
hm,bé mít radost esi dorazíme aji k radce..maj prasata ,býkohrys zopakuje akci podkost ,vem kameru )))
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 19:30
- Nahlásit
davidkova renata
tak jako zkusit to může, osobně bych podávala hydrolyz.kolagen a vitamin C. a velice striktní klid.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 19:32
- Nahlásit
Maky a Trixhm,to je sice pekny,ale udrz pul roku takoveho psa v upa relativnim klidu!!!!ja i kdybych se snazila u amina,tak to nedam ani nahodou,to klidne reknu,proste bych ho v klidu neudrzela,jedine,ze bych mu podavala nakej odvar z makovic,aby furt jako chrapal.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 19:38
- Nahlásit
Maky a Trix
To sou věci, to sou věci. Ti psi maj furt něco. Hele nepomohlo by, gdyby Marušdršhubu skákla k Rododendrónovi? Gdyž zvládá epku a raka tak nějaká blbá kost by měla být brnkačka, ne?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 19:39
- Nahlásit
Biluška
Hele nepomohlo by, gdyby Marušdršhubu skákla k Rododendrónovi?
ty voe tys tomu dala.-))) ta až si to přečte ,zláme tomu čoklovi i ty tři zbejvající
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 19:44
- Nahlásit
davidkova renata
ty voe tys tomu dala.-))) ta až si to přečte ,zláme tomu čoklovi i ty tři zbejvající
Musíme ji zabrzdit, aby to tak nehrotila, zatím bude stačit ta jedna
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 28 Čen 2011 19:45
- Nahlásit
Biluška
bych tam měla skáknout asi s tessou když má tumor na mléčné žláze, se ale neví zda maligní či benigní, by mu ale vadit nemělo ne
|