Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8019 . 8020 . 8021 . 8022 . 8023 . 8024 . 8025 . 8026 . 8027 . 8028 . 8029 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
pawLINka
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2011 07:28
- Nahlásit

Bré deň, makám huž hodinu a jsem huž sedřítá jak vůl. Dneska jsem tu zase do 5, pak doma padnu asi rovnou do postele. Chci minimálně dvojnásobný plat za takové pracovní úsilí. Asi půjdu stávkovat. Přivážu se třá ke stromu nebo tak.

Monty
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2011 07:33
- Nahlásit

brý den, ještě 9 dnůůů, už je tam jednociferné číslo.
Operace bráchové přítelkyně dopadla snad dobře, včera jsem volala bráchovi, moc toho nevěděl, sám tomu nějak nerozumí, ale komplikace nebyly.
Dnes budu oboum volat.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2011 07:43
- Nahlásit

ahoj, tak dědu odvezla záchranka

pawLINka
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2011 07:48
- Nahlásit

kejtlin
Jakto?

Monty
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2011 07:48
- Nahlásit

kejtlin
co se mu stalo?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2011 07:56
- Nahlásit

pawLINka
Monty
nevim, přišla jsem z noční a že mu je děsně zle a neudrží se na nohou a vůbec je mu špatně, tak jsem volala rychlou-je po tý mrtvici, tam se mě ptali co ho bolí jsem říkala že žaludek a ta píča ještě dělala fóry že tedy když si nestěžuje na jinoi bolest, že neví zda pošle výjezd, tak jsem se nadechla a to co zažila ještě nezažila-neřekla jsem jediný sprostý slovo to ne, ale byla jsem velmi, velmi nepříjemná a to dovedu, tak řekla, že tedy mám říct adresu. tak na půl devátou tam mám přiject s věcma a bud´ ho odvezu domů nebo si ho tam nechaj

Monty
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2011 07:58 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

kejtlin
tak snad to bude dobrý, budu držet palce

bonc
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2011 08:11 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit

čus žumpeny, totálně sem se zasekla vedle u Sabinů, musela sem to přečíst celý, a sem zase hned poránu nasratá..... pořád chodí po světě víc debilů než si čék připouští. Někdo pro honění titulu Záchranář roku udělá všechno špatně, jedna píčovina se vrší na druhou, pak je ještě tajemnej jak hrad v Karpatech, to všechno na úkor čoklů a vostatní to maj prostě akceptovat jako svobodné rozhodnutí, držet hubu a krok a pomáhat páč de přece o ty ťutimutištěnda??? Souhlasím s Biluší a ze srdce Vlčáčkový přeju, ať jí všechny ty zdravý úžasný krásný štěňátka zůstanou doma, aby si je mohla pořádně užít až je bude vod půl roka dopovat chondrama a na veterině bude víc jak doma. Sem zvědavá, gdy pak bude dělat to účetnictví krze který je teď nemůže ani zainzerovat

edit: eště se vrátim k tomu svobodnýmu rozhodnutí.... když někomu podříznu krk tak je to taky moje rozhodnutí, byť asi ne úplně dobrý jak Eninka připouští, ale furt je to moje rozhodnutí tak do toho nemáte co kecat, akceptujte ho, nevyjadřujte se a pomožte mi zakopat mrtvolu

pawLINka
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2011 08:36
- Nahlásit

bonc
tak do toho nemáte co kecat, akceptujte ho, nevyjadřujte se a pomožte mi zakopat mrtvolu
Blpko.

Jinak jsem si teď udělala taky pauzu a dočetla jsem to tam a nemám slov teda...

Začněte všichni honem inzerovat štěňata Sabiny!!!!! Ale rychle!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2011 08:41
- Nahlásit

Brýtro ženy! Co se luksfer tejče, nesmíte opomenout jednu věc - já na nikoho přes luksfery koukat nebudu, protože, a to je velice podstatné, mám tak malý byt, že se do něj vejde pouze a výhradně jeden člověk. A uznejte - svou vlastní prdel z kuchyně do kópelky neuvidím ))) Navíc já už to mám hotový, kdežto matka rodná má bude restaurovat, pročež má sice velký byt, kam se dva lidi vejdou, ale též ho okupuje samostatně, což značí, že ani svou ric přes luksfer neuvidí. A navíc zahajujeme restauraci tak nějak velice nešťastně, a to nákupem nového jídelního stolu, ani se neptejte, proč. Nevím. Chtěla jsem začít vytrháním podlahy a vybouráním jádra. Ale halt se bude kupovat stolek a židlénky....

Co zas děláte? Chci vám jen říct, že mám od zítra volno, jdu tedy do rachoty až ve středu.

Byla tu Maruna Držhubová? A Monty už má jenom 9 dní do Fejtice? Takže Crysken má už jen 9 dní do novýho vlčáka?

Monty
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2011 08:46
- Nahlásit

Gerda
A Monty už má jenom 9 dní do Fejtice? Takže Crysken má už jen 9 dní do novýho vlčáka?

ano přesně tak, Crysa bude mít ve čtvrtek a já v pátek
Chci vám jen říct, že mám od zítra volno, jdu tedy do rachoty až ve středu.
se máte paní

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2011 08:49
- Nahlásit

kejtlin
cože?? Děda v nemocnici? Už si teda za nim, takže se pak ozvi, jestli něco potřebuješ, nebo jak s dědou, jak mu je a co mu je...šmarjá, ať je dobrej...

Monty
se máte paní
no to si pište, bude to dohromady 5 dní problém je ten, že už nemám do výplaty vůbec žádné peníze, tak to bude taková chlebo-vodní dovča ))) Což by nevadilo, hlavně potřebuju mít na cigára a benzín.

bonc
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2011 08:52
- Nahlásit

letmo jsem to dočetla i tady, co si to zase maruš držhubová pořídila s dudu? to je dost hnus, chudery vobě, mladý zvíře má bejt zdravý a ščastný a né takle vošklivě nemocný a vomezený už se ví něco víc?

kejtlin
už víš co je s dědou?

all
luxfery sou krásná elegantní věc věc, do samobytu moc vhodné, ale představila sem si je u nás.... neustále rozrážené čoklema, letícím dítětem, průvanem, kotě se na nich houpe pod stropem, kočka brousí drápy.... myslim že zůstaneme bez nich

Monty
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2011 08:54
- Nahlásit

Gerda
problém je ten, že už nemám do výplaty vůbec žádné peníze, tak to bude taková chlebo-vodní dovča
tak to já si ještě nestěžuju (ne že bych měla hodně) ale taky mám do výplaty více jak 14 dní to asi bude tím počkej tak za týden, ikdyž to mi nebude vadit, budu mít Faith (teda za 9 dní )

makrel
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2011 08:56
- Nahlásit

začínám mít alergii na slovo FAITH
jdu se učit

Monty
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2011 08:58
- Nahlásit

dlouho tady nebyla Faithice

Tady je v běhu (oproti ségře sumíčko )

tady je uprostřed - na fotce jsou všechny holčičky, kluk spinkal

fotečky jsou od chovatelčina manžy, já měla foťák, ale nestíhala jsem fotit, protože je uhlídat byla fuška

Monty
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2011 09:00
- Nahlásit

makrel
začínám mít alergii na slovo FAITH
a já začínám mít alergii na tebe

Marush
Člen
- Nahlásit

Brý den ženy!

Tak Dudu má uražené kus nějaký kůstky v lokýtku nebo kde a možná bé muset mít šroubek,furt kulhá,plus má začínající panostitidu atd...no senzase

makrel
Člen
- Nahlásit

Monty
super, tak je to oboustranné

impact
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2011 09:03
- Nahlásit

Gerda
Chci vám jen říct, že mám od zítra volno, jdu tedy do rachoty až ve středu.
Já jdu ještě zejtra a pak deset dní volna volníčka.

Děcka, teda, to vám musím říct. Minulej měsíc se mi nestrhla splátka půjčky. Teda strhla. Místo celé částky se strhlo 0,27 haléřů. Nechápala jsem, ale v bance říkali, že je to v pořádku, tak jsem neřešila. Teď se nestrhla zase. Děsně nerada se dostávám do nějakejch průserů s neplacením. Tak jsem to koumala, až jsem vyhrabala poslední příchozí výpis z banky (hážu to doma na hromadu, páč je to furt stejný) a tam je na konci "účet zrušen". Což znamená, že se počínaje tímdle měsícem můj příjem zvýšil o celých 2250 korun. Budu milionár. Jupí.

Monty
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2011 09:04 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

Marush
bobeček malovelký
ale psalo se tady, že by se to ještě mohlo i spravit i bez toho šroubku, ne?

makrel
tak to asi něco znamená

makrel
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2011 09:05
- Nahlásit

Monty
jo znamená, že jsi jelyto. a už fakt jdu

Monty
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2011 09:05
- Nahlásit

makrel
a ty taky pááá

Atusch
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2011 09:13
- Nahlásit

Dobré ráno,
dneska mám zatím docela pěkný den, měla jsem jít darovat krev prvně, ale bojím se že v tomhle hicu bych se pak cestou autem nebo nedejbože mhd asi složila, tak to nechám na příště
Asi budu dneska uklízet pokud nepůjdu do terénu. Nevím co je horší?! Jinak bych děsně ráda taky dovolenou, zítra nám začnou v práci asi docela problémy neb si firma vymejšlí čím dál větší blbosti a zase to odnesem my, klasika

Monty
Faith je moc krásná a líbí se mi z nich asi nejvíc jestli se z fotek dá soudit...

impact
Budu milionár. Jupí.
Velmi moc gratuluji...

bonc
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2011 09:14
- Nahlásit

a teď mi došlo že jsem úplnej debil, OPĚT, již po několikátý, jsem si spletla luxfery s těma japonskejma zástěnama, žaluzkama, nebo jaxe tomu nadává. Nevim, proč si furt und furt opakovaně myslim že sou to luxfery Tak oprava, luxfery, jako že ty vopravdický se mi do bytu nelíbí. Líbí se mi ty japonský papírový cancy co vysej vod stropu. Ať si pořídí gerdomamka ty, jsou mnohem lepčejší než ty skleněný krychle.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2011 09:15
- Nahlásit

Atusch
máš emilka

all co bráněj
sobota na 10 jako dycky kdo de?
baico
pani tak f půl 10 u mě nebo myslíte že to f autě eště nedaj ti naši manželé? ))

Monty
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2011 09:16
- Nahlásit

Atusch
kujú paní z holek je určitě nejhezčí (předtím se mi sice líbila červená, ale po tom co jsem ji poprvé uviděla, tak jsem si jí zamilovala)
jinak nejhezčí je chlapeček
Falco, je strašně podobný na Montyho

Marush
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2011 09:17
- Nahlásit

Monty
ale psalo se tady, že by se to ještě mohlo i spravit i bez toho šroubku, ne?

to řikal i vet,uvidíme za týden, může se to i samo zregenerovat, prý je to obvyklé no, je to mechanický utržení kusu kůstky, jak Dudu skáče furt,nedá se to ohlídat prostě bohužel, může se stát, půjdu ještě konzultovat s tim rentgenem na to Jagy, tak jsou nej ortopedveti, rozhodně to musí být laparoskopicky...normálně řezat jí nenechám...

Baico má autosovu

Marush
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2011 09:18
- Nahlásit

davidkova renata
all co bráněj
sobota na 10 jako dycky kdo de?

my nejdem nemůžem nic...

Monty
Člen
# Zasláno: 29 Čen 2011 09:20
- Nahlásit

Marush
tak to budeme na Dudu myslet a držet vše co mále, aby se to spravilo bez operace
Je to čikovná holka, dopadne to dobře, uvidíš

<< 1 ... 8019 . 8020 . 8021 . 8022 . 8023 . 8024 . 8025 . 8026 . 8027 . 8028 . 8029 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání