Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 8019 . 8020 . 8021 . 8022 . 8023 . 8024 . 8025 . 8026 . 8027 . 8028 . 8029 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 19:47
- Nahlásit

nemethova5
proč půl roku? Do půl roku věku...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 19:48
- Nahlásit

kejtlin
tak jedte s maruší spolu,aspon béte mít slevu na dráze..množstevní)))
Biluška
Musíme ji zabrzdit, aby to tak nehrotila, zatím bude stačit ta jedna
nevim,no jaxe jedná vo rudka, je úpa bes sebe,dyk víš

nemethova5
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 19:50
- Nahlásit

Maky a Trixjo do pul roku?ja to blbe pochopila,ze musi byt v klidu celejch pul roku,by me asi chocholousek odvezl,drzet psa pul roku v klidu,tak aspon ze tak.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 20:26
- Nahlásit

už aby bylo ráno a jela jsem za těma láskama chlupatejma

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 20:39
- Nahlásit

děcka su vybziklé,odjebávám sa,zatial...

nemethova5
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 20:45
- Nahlásit

zkurvena kocka!!!
ma jediny stesti,ze hajan neni bez oka!!!!
ty vole,jako prosel kolem ni,vubec si ji nevsima a ta svine flundra po nem skocila,normos na hlavu!jsem ji musela normos skopnout,jako podrapany je trupka pekne,jdu cistit,jako jsem nasrana a ten blb hunatej jeste drzi.to je ta jeho pecovatelska laska ke zviratum.

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 21:11
- Nahlásit

je tu něgdo, nebo fšichni pilně dřete?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 21:16
- Nahlásit

Biluška
sem tu, tady to nějak umřelo

Venta
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 21:17 - Změnil/a: Venta
- Nahlásit

Biluška
je tu něgdo, nebo fšichni pilně dřete?
Já teda nedřu a spíš jenom procházim Musim vygůglovat vysavač, páč ten náš se už posral úplně nejvíc.

No a je něco novýho nebo zajímavýho?

Venta
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 21:19
- Nahlásit

nemethova5
ty vole,jako prosel kolem ni,vubec si ji nevsima a ta svine flundra po nem skocila,normos na hlavu
To my jsme byli u známých, co maj kromě 2 psů i kocoura. No a ten normálně na moje psy útočil tak, že ho majitelka musela zavřít do kůlny, jinak bych ho asi skopala. Vendula měla od krve čumák a Toník poškrábanej zadek.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 21:20
- Nahlásit

Ventapani esli muzu poradit dobrej je zelmer,mame zelmer synchro a spokojenost obrovska,na to ze vysavam skoro kazdej den.nebo mate neco jineho v pacu?

Crysa
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 21:28
- Nahlásit

Biluškaje tu něgdo, nebo fšichni pilně dřete?
už jsem tu, tráva posekána, rostlinky zalitý, pesové povenčení, vyplavaní, já mrtvá

Venta
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 21:36
- Nahlásit

nemethova5
esli muzu poradit dobrej je zelmer
Zatim ne, spíš sem vybrala nějaký LG, protože před 5 lety jsme vybírali hodně, vybrali jsme Etu a už druhej rok s ní byly problémy a teď už skončila úplně. Takže teď vybírám spíš podle ceny, když není jistota, že to vydrží dlouho. Ale díky pani, jdu kouknout na ten zelmer teda

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 21:41
- Nahlásit

já sem tu taky, ale ještě furt dřu

Venta
vysavač kup průmyslový, mám ho už přes rok a jsem spokojená naprosto maksimálně S žádným jiným před ním jsem tak spokojená nebyla. Hlavně ne s těma co se rozsypali po dvou měsících působení

Venta
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 21:43
- Nahlásit

Biluška
vysavač kup průmyslový
Takovou kategorii nevidim, ale zapátram a okouknu. Potřebujem to hlavně na dřevěnou podlahu, a pak teda i na koberec a na dlažbu.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 21:44
- Nahlásit

Ventano hele cena gut,taky nejsem na moc drahy,ale jako cenove vyhodny a hlavne aby hodne vydrzel,pac u nas vysavac nema sanci,zelmer se fakt uplatnil,pani taky davam palec dolu co se tyce ety,taky spatna zkusenost,dva roky vydrzel dyle ne,zelmera mame uz nakych osm let a furt je pekelne dobrej stroj,kolikrat co s nim delam,uz mu chybi kolecko,ale jinak dobry.
pani krz tech kocek me totalne strasite!mela stesti!!!!ta kocka,pokud se to bude opakovat,tak haju nebudu brat ven a zdenkovy reknu at ji nekomu da,ze si nenecham dokalicit psa.

impact
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 21:46
- Nahlásit

Já nedřu, jdu spát. Jsem pořád nějaká doblbaná od té neděle.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 21:47
- Nahlásit

Venta
my měli Etu taky a byl poruchovej, po asi roce začal zlobit, pak se po dalším roce rozsypal naprosto-shořel motor po cca 15ti minutovém luxování, ted´ máme nevím jaký ale Etu už ne a zatím dobrý-máme ho rok

Venta
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 21:51
- Nahlásit

nemethova5
pani krz tech kocek me totalne strasite!
No jo, holt nemůžu mít psy napadaný jen psama, ale teď už i kočkama

Biluška
Jo tal ty průmyslový jsou dost velký, to zas nebude kam dát.

jbat
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 21:57
- Nahlásit

ty vole já zas měla doma hukot...
my se tu jednou zabijem...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 21:58
- Nahlásit

impact
já udělala dobrou věc včera na noční v noci mě tolik bolel ten bloklej krk, že jsem si vzala ibalgin 40o, dorsiflex a coxtral, sem chodila jak ožralá, se těším až ráno skončím, tak si zase vemu prášky a zapluju do postele

nemethova5
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 21:59
- Nahlásit

Ventaa ten blb hajan jeste drzi,to je fakt pes na chuvovani,amin by udelal kratkej proces to zas vim velice dobre.
no koukam,ze s etou ma kazdy spatnou zkusenost.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 22:17
- Nahlásit

čus baby...

teda co se to vedle zase začíná dít?, kdyby ta naše všemi opečovávaná Sabinka věděla, co všechno si kolem ní lidi způsobili, myslim, že by si šla sama hodit mašli

nemethova5
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 22:20
- Nahlásit

Pumpa

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 22:20
- Nahlásit

Venta
Takovou kategorii nevidim, ale zapátram a okouknu. Potřebujem to hlavně na dřevěnou podlahu, a pak teda i na koberec a na dlažbu.
jsem ho kupovala ve stavebninách, nikoliv v elektru . Trošku větší teda je, to jo, ale vysává suprově cokoliv, stál jenom 1200,- (nebo tak nějak, prostě byl fakt levný). Zmákne i kamínky, stavební drť a tak - to ty asi neoceníš, ale my co bydlíme na staveništi teda jo . Dokonce má funkci odfoukávání listí, ale tu jsem zatím nevyužila, protože hrabání mi přijde jednodušší.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 22:23
- Nahlásit

Biluškajo ty myslis ten zlutocerny karcher,ten ma bracha na firme,vysava s nim omitku,jako saje fest a vsechno,ale je velkej no,to je nevyhoda je to takovej valec,cena taky dobra.

Pumpa
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 22:30
- Nahlásit

nemethova5

co je?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 22:32
- Nahlásit

nemethova5
karcher si půjčuju já na čištění koberců a je vynikající ,tedy z mého zcela čistého na pohled světlého koberce v ložnici teklo bahno

nemethova5
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 22:34
- Nahlásit

Pumpano nic,bo nemam jako slov,vsak chapes ne?
kejtlinjj,ty mas ale primo cistic na vodni cisteni,bracha ma jen ten kontejner na suche vysavani,ale jsou to dobre stroje,to zas jo,no to bahno teklo i z meho koberce,se neboj.

impact
Člen
# Zasláno: 28 Čen 2011 22:37
- Nahlásit

Pumpa
Kde vedle? Ukááá.

<< 1 ... 8019 . 8020 . 8021 . 8022 . 8023 . 8024 . 8025 . 8026 . 8027 . 8028 . 8029 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání