| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 10:05
- Nahlásit
Crysa
kdy jdete, ať víme, kdy máme na vás paní myslet?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 10:05
- Nahlásit
Crysa
osteosarkom
te´d jsem si to vygooglila...tfuj,NAJN!!!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 10:07
- Nahlásit
Tinta76
V chytrý knížce o barfování jsem se dočetla, že z prasečích nožek se ten kolagen nedá využít úplně tak dobře jako přímo ten hydrolyzovanej, takže ten je prej úpa nejlepčejší
jasný,ten dám určo...ale nožky dám taky,stejnak dudu ted nemám dávat moc syrovýho prej,spíš vařený... Eldoguero
šiš chudák Dudu hlavně ať je v poržadku mládě vod obřího vlčáka
bude,musí být...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 10:08
- Nahlásit
Crysa
neblázni pani, náš 15,5 letý ovčák taky blbě vstával, ale pak při chůzi to bylo ok i v tom pokročilým věku a byla to taky "jen" artroza v kyčelních a kolenních kloubech uš věkem vzniklá, to bude oukej
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 10:09 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit
Montykdy jdete, ať víme, kdy máme na vás paní myslet?
teď někdy do 12ti hodin, nejsme na konkrétní hodinu, ale ještě tu sedím v pyžámku snůpovym, bo tu v něm běhám už dvě hodiny a nesce se mě oblíkat a nesce se mě k bankomatu, a nesci možná ani vědět co jí je, jen chci mávnou kouzelnym proutkem a aby jí to už nebolelo..
Marushygooglila...tfuj,NAJN!!! loni jsme si s tou sračkou "užili" dost..
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 10:10
- Nahlásit
Marush
bude,musí být...
no tak vo tom žádná, neblbněte s těma nemocema prosím vás, zas z toho budu mít vřed žaludeční nebo něco takovýho
všichni čokle budou povinně zdrávi a to nejdéle do 20. příštího měsíce
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 10:12
- Nahlásit
Crysa
tak už běže paní, ať to máte za sebou a můžete nám pak rychle říct tu dobrou zprávu, že to nic vážného není
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 10:14
- Nahlásit
Crysa
Moc na vás budem myslet a nebojte se, myslete pozitivně a tak...
Jinak zdar, včera byl zase cirkus nenormalny...
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 10:15
- Nahlásit
jbat
Jinak zdar, včera byl zase cirkus nenormalny...
co bylo?
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 10:16
- Nahlásit
Eldoguero
Crysa
jbat
jo všichni čokle zdravý a at nás už neserou !!!!!!!!!!!!!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 10:18
- Nahlásit
Marush
jo všichni čokle zdravý a at nás už neserou !!!!!!!!!!!!!
to bysme je kretény musely všechny zabít!!!!!!
Marush
co bylo?
no standardní úterní večer , např. o zeď rozbitej můj hrnek s fotkou Tobyho (ten měl teda původně letět z vokna, ale netrefil...) a tak.
Pak nemám chlastat!!!!!!!
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 10:22
- Nahlásit
jbat
voléééé, koukám, že jsi měla ještě akčnější den než já
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 10:25
- Nahlásit
jbat
no standardní úterní večer , např. o zeď rozbitej můj hrnek s fotkou Tobyho (ten měl teda původně letět z vokna, ale netrefil...) a tak.
Pak nemám chlastat!!!!!!!
hele at už nesere ty jo...co furt votravuje inženýr,ať jde někam v klidu umřít...když už o něj neni zájem,no ni?
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 10:25
- Nahlásit
tak jedu..morituri te salutant
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 10:26
- Nahlásit
Crysa
morituri te salutant
nejdeš na smrt blbko! držím palce!!!
Eldoguero
koukám, že jsi měla ještě akčnější den než já
chci mít málo akční večery... ))) cos měla ty??
Marush
hele at už nesere ty jo...co furt votravuje inženýr,ať jde někam v klidu umřít...když už o něj neni zájem,no ni?
takhle nějak mu to řeknu brzo už! )))
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 10:27
- Nahlásit
jbat
add kretén
Neměl by mu Mates nějak jemně naznačit,ať si už moc nedovoluje?!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 10:32
- Nahlásit
Marush
Neměl by mu Mates nějak jemně naznačit,ať si už moc nedovoluje?!
se bojim, že v tomto případě by to "jemné naznačení" skončilo špitálem a na to je naštěstí Matěj dost daleko.
ale i to už navrhoval, že k nám zajde se mnou... ježiš to si ani nechci představit...
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 10:33
- Nahlásit
Zdáár žumpisti dočítat nebudu neám sil,páč mě zbudili eoni a štípli nám elektroměr páč původní majitel humříl,tož máme eště dva,ale nechalo dráty ve zdi takže zvažuju,že brnknu kámovi a budu svítit zadarmo jak eště podraží jako. Dále Marush
počki až dojde pawlínka z koberečku dyž přežije vona si z tý přednášky pamatuje víc,ale vařený nožky sou lautr neůčinný,napíše to to co funguje na100% páč já to ani nevyslovím bo by se mi zalomil jazyk. Proš chtěli být eldoráda?A proč jébatka dělá místo létajících talířů hrnky???
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 10:35
- Nahlásit
danajasa
A proč jébatka dělá místo létajících talířů hrnky???
já né, to ex exovič.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 10:35
- Nahlásit
jbat
se bojim, že v tomto případě by to "jemné naznačení" skončilo špitálem a na to je naštěstí Matěj dost daleko.
ale i to už navrhoval, že k nám zajde se mnou... ježiš to si ani nechci představit...
Ale chápeš...nekomentuju co ti ten ocas dělá, myslim že by bylo fér aby věděl,že pokud se neumí chovat jako normální člověk a bé vysírat,bude následovat trest, možná by zazačátku stačil telefonát s výčtem možných následkůch jako např: boužiju džiudžicu(nebo co to M.provádí ) nebo přijdu i s kolegy asi ti rozhodit snadál ty hovado, nebo prosté...ještě jednou a urazim ti hlavu u samý prdele...to používá taťka magion...to je celkem dobrá hláška si myslim
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 10:36
- Nahlásit
Marush
...ještě jednou a urazim ti hlavu u samý prdele
Nejlepší je u chlapa-Kopnu tě do prdele zepřdu
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 10:38
- Nahlásit
danajasa
Nejlepší je u chlapa-Kopnu tě do prdele zepřdu
já zas řikám: utrhnu ti hlavu a hodim ti jí do obličeje
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 10:41
- Nahlásit
jbat
chci mít málo akční večery... ))) cos měla ty??
nedivím se hrát bojovku s vlastním - nevlastním mušem bych taky nechtěla (teda jestli chápu dobře)
já měla akční odpolko na cvičáku, páč vedle nás je firma na výrobu kachlovejch kamen a kdovíčeho ještě, celý areál je města a jedinej, kdo v součastný době platí nájem za prostory, který užívá jsme mi - jako ZKO
z vedlejší firmy máme na place imrvére plechy ze střechy po i středně silným větru, polystryren, igelity ... prostě furt bordel, navíc on má na "hlídání" tam dvě maliny, který čas od času pouští, zvlášť když se hárají k nám na plac
prakticky každý týden tam pálí nějaký bordel -petkama počínaje, a neidentifikovatelným humusem produkujícím černý nebo naopak barevný kouř konče
Včera jsme přijeli na cvičák a co myslíš - měl ho tam samozřejmě - smradu jak v cařihradu, páč ten kokot pálil jakýsi starý seno - upozorňuju, že u nás včera celkem foukalo a bylo strašlivý vedro. No, prostě jsem už nevydržela a šla ho opravdu slušně upozornit, že tohle tedy né ...
Pak následovala středně dlouhá debata, kdy jsem se dozvěděla, že psi v klidu můžou čuchat smrad z pálících se plastů,páč to jsou jen psi že mu v jeho firmě naši členové kradou a spoustu zajímavých věcí (mimo jiné naštěstí taky to, že do pátku má opustit areál, ve kterým teda už 2 roky provozuje přestože neplatí nájem, zřejmě městu už došla trpělivost)
A celá akce zkončila tím, že pán na mě hystericky ječel ať vypadnu, nebo, že dojde k fyzickýmu násilí bke kterýmu teda nedošlo, načež jsem ho opětovně vytočila tím, že jsem se mu smála, bohužel ho netrefilo
Nakonec za ním šel ještě muš, jakože mi nebude vyhrožovat a pán majitel se choval úpa jinak - slušně jak je to možné
No sranda to byla, konverzace jak sviňa celkem na dlouho teda
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 10:42
- Nahlásit
Marush
Ale chápeš...nekomentuju co ti ten ocas dělá, myslim že by bylo fér aby věděl,že pokud se neumí chovat jako normální člověk a bé vysírat,bude následovat trest, možná by zazačátku stačil telefonát s výčtem možných následkůch jako např: boužiju džiudžicu(nebo co to M.provádí ) nebo přijdu i s kolegy asi ti rozhodit snadál ty hovado, nebo prosté...ještě jednou a urazim ti hlavu u samý prdele...to používá taťka magion...to je celkem dobrá hláška si myslim
))))))))
Kdyby šlo do tuhýho, tak by se asi něco podobnýho v mírnější formě stalo, no... zatím je to ještě v klidu. Matěj má naštěstí rozum. Někdo z nás dvou ho mít musí, že...
já zas řikám: utrhnu ti hlavu a hodim ti jí do obličeje
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 10:45
- Nahlásit
Marush
ještě jednou a urazim ti hlavu u samý prdele...to používá taťka magion...
to je výborná hláška, to používám totiž taky
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 10:55
- Nahlásit
jbat
Kdyby šlo do tuhýho, tak by se asi něco podobnýho v mírnější formě stalo, no... zatím je to ještě v klidu. Matěj má naštěstí rozum. Někdo z nás dvou ho mít musí, že...
přesně tak nech to na něm,ač mladší..duševně zdá se mi poněkud vyspělejší než takovej mentálek jako seš ty...
Eldoguero
to je výborná hláška, to používám totiž taky
k tomu se váže příběh:
ještě za komančů my byly malý se ségrou a šly jsme ven(bydleli jsme v činžáku) a táta nám z balkonu 4.patro,házel sváču na ven a nejdnou ségra začla řvát...ůchyl,ůchyl...uviděla nahýho chlapa jakoby v prosklenejch dveřích baráku(ty dveře vedli rovnou do bytu toho chlapa a von tam stál nahej a čuměl. Za piko sekundu byl táta dole, na chlapa se dobil, ten už měl župánek,táta ho vytáhnul ven a jel si...ještě jednou ty prase se tu béš exhibovat a urazim ti hlavu u samý prdele...chlap nestíhal a táta si v jeho bytě stačil všimnout různejch satelitů atd...my totiž bydleio naproti americký ambasádě...a to byl nějakej fízl estébáckej největší , naštěstí se asi táty dost lekl, protože ho za ten útok ani neudal a ani už neprsil nahej na děcka
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 10:58
- Nahlásit
urazim ti hlavu u samý prdele
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 10:58
- Nahlásit
Marush
ač mladší..duševně zdá se mi poněkud vyspělejší než takovej mentálek jako seš ty...
no vono to přesně takhle je ale!!!
táta ho vytáhnul ven a jel si...ještě jednou ty prase se tu béš exhibovat a urazim ti hlavu u samý prdele...chlap nestíhal a táta si v jeho bytě stačil všimnout různejch satelitů atd...my totiž bydleio naproti americký ambasádě...a to byl nějakej fízl estébáckej největší , naštěstí se asi táty dost lekl, protože ho za ten útok ani neudal a ani už neprsil nahej na děcka
twe to až si přečte davítková, hodí mu příště rodidla pod nohy...
taťa je dobrééééj!!!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 11:02 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
nazdar pindulíny
teda tady se dějou věci
Crysa
moc držíme mamince Barušky palečky a tlapičky, určitě to nebude nic vážnýho, jenom nějaká blbá artroza!!!!!!!
Marush
chudinka malodudu, hlavně jí hned nenech řezat. No vrčáci na todle voboje dost trpěj no. sou to paka ztřeštěný, těžký
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 29 Čen 2011 11:04
- Nahlásit
jbat
taťa je dobrééééj!!!!
můj taky jak viděl Faith, tak s mě ptal, proč si jí beru těhotnou
myslím, že to byla reakce na tuto fotku :
utekla mi mrška, proto nemá hlavu
|