| Autor |
Zpráva |
Marush
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 12:13
- Nahlásit
davidkova renata
podmínkou pro fstup je vrozený kretenyzmus či debilita,
TO MÁM, fšimli jste si? Ono to na mně nejde moc poznat no
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 12:13
- Nahlásit
Marush
chtěli s někym ze žumpy chodit..třá vy víte kdo a tak
si děsná samyce furt s tim tvým rutkem
to ale podobný zlo jak já(ne to menší)tak nechci tim žumpu jako dodělat
žumpa je jak fényks,taky fstane z popela dycky zas .-)))))
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 12:14
- Nahlásit
davidkova renata
si děsná samyce furt s tim tvým rutkem
já nikoho nemenovala...
Mimochodem žumpa je zlatá loď za děfčaty z žumpy choď..a tak
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 12:16
- Nahlásit
Marush
za děfčaty z žumpy choď
hm sou heské hm a mladá )))
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 12:17
- Nahlásit
davidkova renata
mám slzy ve vočích, jak se dojatá, že mohu být v Žumpje z velkym Ž
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 12:19
- Nahlásit
Prosim vás, jesi chce někdo z čekajících chodit s někym ze žumpy, zkuste zařídit, ať to neni žencká, nebo jako může to bejt žencká, ale jen jedna, pro Pumpu, vostatní, choděchtitví, kdyby byli laskavě muši, ideálně velmi bohatí. A neřikat jim o adidasce, to by nebylo fér. Jak přijdou muši, vše, co je do konfekční velikosti M, bude vypnuto, některé si samy hodí hadr na hlavu. Mějte vohledy a uznání, ženy, trošku.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 12:20
- Nahlásit
Pumpa
mám slzy ve vočích, jak se dojatá, že mohu být v Žumpje z velkym Ž
f pořádku,sestro ,kasyčka je hnet u dveří,můžeš vyjádřit vděčnost přímo hmatatelně )))
fšecky děcka
hele 5. a 6. je volno,bo si někdo snat onehdá zatopil mistrem Jenem,coš je asi důvot k oslavje bo co...nespácháme nějakej vejlet?????????????????????????????????? nána už vlastně bude vodháraná páč jí víc jak necelý 3 tejdny prostě nedám,tagže f poho
|
kachna_
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
naopak! žumpa je jak vesmír,taky se furt rozpíná.-)))))
myslíš, že Víťa bude mít stejnej názor
|
Lola1
Člen |
- Nahlásit
Marush
mimochodem...dudu jo...hmmm,tak dudu ač je neustále socializováno jest velký diskomfort,bo začla štěkat na všechny cizí čokle a ted už i na cizí lidi..normálně štěká a vyrazí a jde po nich...je to velmi zákeřné dudu,nepříde mi že se bojí, je jen akresivní a nechutně teriroriální čupka...
a co chceš, dyť je to vofčák. Ségra promine.
|
Marush
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
hm sou heské hm a mladá)))
a nejlepčí je mamka,protože mamka chytrá je,důbadůbadůba, ikdyž má své chyby,tag nám se líbí-vyhraje, báječně zpívá vždycky najde správný rým a my s ní a proto štěstí mívá jen se podívá a hned s veselou za ní všichni jdou cestou necestou žumpou pohádkovouuuuuuuuu...legrácky a žádná zlost to je jí pro radost smích a piknik to věru zkvost,je se zeptej náááás,jsi náš host! nebo to mělo bejt původně vo Ferdovi...te´d nevim
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 12:21
- Nahlásit
Gerda
pro Pumpu, vostatní, choděchtitví, kdyby byli laskavě
já muše máš, a tento si připadá velmi žumpovatě a hrd nosí tryko
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 12:22
- Nahlásit
Lola1
co chceš, dyť je to vofčák. Ségra promine.
dyk jo...mě se to jakoby líbí..ale tajně
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 12:22
- Nahlásit
Gerda
zkuste zařídit, ať to neni žencká, nebo jako může to bejt žencká, ale jen jedna, pro Pumpu, vostatní, choděchtitví, kdyby byli laskavě muši, ideálně velmi bohatí. A neřikat jim o adidasce, to by nebylo fér. Jak přijdou muši, vše, co je do konfekční velikosti M, bude vypnuto, některé si samy hodí hadr na hlavu. Mějte vohledy a uznání, ženy, trošku.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 12:23
- Nahlásit
davidkova renata
f pořádku,sestro,kasyčka je hnet u dveří,můžeš vyjádřit vděčnost přímo hmatatelně
zlatý komunysti ty po čověku jaktěžif nic nechtěli....
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 12:23
- Nahlásit
davidkova renata
hele 5. a 6. je volno,bo si někdo snat onehdá zatopil mistrem Jenem
A taky přišli věrozvěsti Cyril a Metoděj Já jsem pro, ale mohu jen 5. neb 6. budu dávat do kupy prince Hyjacynta před světovkou a balit.
Gerda
Jak přijdou muši, vše, co je do konfekční velikosti M, bude vypnuto, některé si samy hodí hadr na hlavu.
Dobrej nápad. Ofšem totu zůstaneme zapnuté jen my dvě
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 12:24
- Nahlásit
Gerda
Prosim vás, jesi chce někdo z čekajících chodit s někym ze žumpy, zkuste zařídit, ať to neni žencká, nebo jako může to bejt žencká, ale jen jedna, pro Pumpu, vostatní, choděchtitví, kdyby byli laskavě muši, ideálně velmi bohatí. A neřikat jim o adidasce, to by nebylo fér. Jak přijdou muši, vše, co je do konfekční velikosti M, bude vypnuto, některé si samy hodí hadr na hlavu. Mějte vohledy a uznání, ženy, trošku.
mě zajímá jen jeden...jediná alfa ve vesmíru,galaktická veličina...jinak ať nechoděj...beztak smrděj
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
kachna_
myslíš, že Víťa bude mít stejnej názor
nejsem si jistá ((
Marush
protože mamka chytrá je,důbadůbadůba, ikdyž má své chyby,tag nám se líbí-vyhraje, báječně zpívá vždycky najde správný rým a my s ní a proto štěstí mívá jen se podívá a hned s veselou za ní všichni jdou cestou necestou žumpou pohádkovouuuuuuuuu...legrácky a žádná zlost to je jí pro radost smích a piknik to věru zkvost,je se zeptej náááás,jsi náš host
tááák ty máš celkem dost.-)))) ale je tam zmínka vo pykynku..sem netuchala že nás znaj aji skladatelé písních
|
jablunka
Člen |
- Nahlásit
Marush
tag nic, pro kámošku moc stará ta grifonka...musí si jí vzít Jablůňkovci teda
Tak nemyslím,že 6 ti letá brebentice je stará,ale to je vo pohledu každýho.
|
danajasa
Člen |
- Nahlásit
Jééééžííííš němět gresivního hmyzopsa tak pro tu brebentici jedu klidně budu psát na Slovensko děně co sme papali kdy sme se posrali a co je voblitý a kolika jazykama chrochtá bože je nádherná. Dále došel vobojek s tím integrálním vodidlem jako za 135kč je luksusuní pakoni pasuje tož eště aby přežil náké bránění a budu se plácat po vlastních zádech.Nic jedu zrujnovat konto stejně už tam skoro nic néni tak at tomu zbytku není smutno.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 12:25
- Nahlásit
davidkova renata
hele 5. a 6. je volno,bo si někdo snat onehdá zatopil mistrem Jenem,coš je asi důvot k oslavje bo co...nespácháme nějakej vejlet??????????
dobrej nápad (zkopírovala sem málo votazníků, sorry)
kdy a kde?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 12:25
- Nahlásit
davidkova renata
..sem netuchala že nás znaj aji skladatelé písních
Počkej, za chvilu se do prokopáku na piknik dovalí topStáár magazín
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 12:27
- Nahlásit
jablunka
Tak nemyslím,že 6 ti letá brebentice je stará,ale to je vo pohledu každýho
neni,to je jasný..kámoška je blbá...chce to žumpí masáž aby veděla co jest dobrý!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 12:27
- Nahlásit
Baico
ale mohu jen 5
to je fuk..tak to plánujme,ženy
Marush
mě zajímá jen jeden...jediná alfa ve vesmíru,galaktická veličina...jinak ať nechoděj...beztak smrděj
tak blbý je,že ten smrdí nejvíce )))))))))))))))))))))))
podobně jako dyš ve svitu měsíce tančily dva zajíce a koroptef - ten tančil nejvíce )))))))))
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 12:28
- Nahlásit
davidkova renata
tááák ty máš celkem dost
jo jo a bé hůř....bez chlastu...už mi začíná cukat voko
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 12:28
- Nahlásit
Pumpa
zkopírovala sem málo votazníků, sorry)
at uš se to nevopakuje!
kdy a kde?
to se právě muší naplánovat! klidně se nějkam třá posunem aby mohli aji buraníííí se zůčastnit ))))
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 12:30
- Nahlásit
davidkova renata
[
i]tak blbý je,že ten smrdí nejvíce)))))))))))))))))))))))
podobně jako dyš ve svitu měsíce tančily dva zajíce a koroptef - ten tančil nejvíce ))))))))) [/i]
tak promiň,mě tekou slzy..tohle je moc,kopíruju to a pak dám do statusu...protože toto nééééééé
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 12:30
- Nahlásit
davidkova renata
klidně se nějkam třá posunem aby mohli aji buraníííí se zůčastnit
třá já z južných čéch... Apokavad to nebude milijonvosumsedpadesát kilometrů, přijedu
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 12:32
- Nahlásit
Pumpa
třá já z južných čéch
seš z Českých Budějovic aspoň? Bo tam by chtěl žít káždý..kromě mě teda
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 12:34 - Změnil/a: Pumpa
- Nahlásit
Marush
ne z kraje rybníků, gde žili pánové z růže. Jindřichůf Hradec, prosím.... A jsem velice pyšná bo máme f centru rybník a to se prej nevidí
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 12:35
- Nahlásit
davidkova renata
Už mě na ní upozorňuje i Ebony.
|