Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7947 . 7948 . 7949 . 7950 . 7951 . 7952 . 7953 . 7954 . 7955 . 7956 . 7957 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Grin
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 21:16
- Nahlásit

zuzanarosakova

aaano, mladší, pěknej, štíhlej...

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 21:19
- Nahlásit

Grin
jako nevim, nechci mu křivdit, ale...chlap, kterej by nechtěl do Evropy, by spíš tlačil, aby ona žila s nim tam. Jak vypadá ten frajer? Kolik mu je? Odkud je přesně? Hamamet? Sousse?

Grin
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 21:20
- Nahlásit

zuzanarosakova

víš co my jí to všichni říkáme, opakujem do zblbnutí: že to je nereálný, že si ani nerozumněj těma třema slovama anglicky co dohromady znaj, že ať se podivá na sebe a podivá se na něj, bla bla bla... no ale všecko je marný, všecko... dokonce (a to už je krutej paradox) se tohle PŘESNĚ stalo její nej kamarádce!!! Asi před rokem - manželství vydrželo reálnej tejden (co byl tady), pak prchnul do belgie. A holka má nasekáno dluhů... a stejně, ona si mele svou že Achmed je prostě jinej.

danajasa
Člen
- Nahlásit

Grin
Paní já nevím sestřenka blond s4kozama se taky tak málem vdala,ale měla fajn bráchu a ten vyzjistil,že hotel co mu měl patřit-tak tam dělá poskoka proto měl klíče a barák byl půjčenej páč v něm taky uklízel jako dalo to fušku jí otevřít oči letěla tam3x než jí to došlo a to enem dík bráchovi jako.Ale zas hele znám jednoho z Brodu co taky dělal jakej néni hogofogo a mě pracující za 8tis.vobral vo pár tisíc a kopl do řiti hele byl moc přesvěčivej hlavně těma-miluju tě si jediná lepší sem nikdy blablabla

zuzanarosakova
Člen
- Nahlásit

Grin
aaano, mladší, pěknej, štíhlej...

hele tak to vůbec, je mi jí líto asi jí nepřesvědčíte, ale ať si udělá aspoň předmanželskou smlouvu, rozdělení společného jmění manželů nebo jak se to jmenuje

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 21:24
- Nahlásit

Grin
danajasa

hele jako moje teta ze Sezemic si taky dovezla Tunisana, o 10 let mladšího, je s ní už 5 let , dělá tam na vesnici truhláře a je hrozně hodnej. Jako může se zadařit, ale je to spíš vyjímka bohužel

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 21:26
- Nahlásit

Baletka Safírka

Boeing Sedmtřisedm

Bonýsek Šrutka

Grin
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 21:27
- Nahlásit

zuzanarosakova
Jak vypadá ten frajer? Kolik mu je? Odkud je přesně? Hamamet? Sousse?
čéče vůbec netušim odkud je; je vysokej tak 180, možná míň, je mu 25 prej, tu jeh tvář si moc nepamatuju ale vim že má výraznej nos, krátký vlasy.. Gdyš to je těžký mně vypadaj šici stejně

ať si udělá aspoň předmanželskou smlouvu, rozdělení společného jmění manželů nebo jak se to jmenuje

nechce... a když jí to někdo navrhne tak argumentuje tim že by to bylo jako že mu nevěří a tak... no prostě strašný.

danajasa
no tak jasně že hajzli se najdou i v čr!!! dokonce bych řekla že jich je tady docela dost

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 21:28
- Nahlásit

zuzanarosakova
sem zase četla o tobě v hokně, něgdo tam přines nějakej bulvární plátek či co, nějaký kydy

Monty
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 21:30
- Nahlásit

Biluška
už se těším až budou větší, zatím jsou to takové bobátka malinkaté

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 21:32
- Nahlásit

Grin
nechce... a když jí to někdo navrhne tak argumentuje tim že by to bylo jako že mu nevěří a tak... no prostě strašný.

tak to je v prdeli holka no. nejste asi s nim v kontaktu, co? že byste třeba zkusili něco namluvit jemu. Že má holka dluhy, že když si jí vezme, tak budou i jeho, cokoli, čeho by se lekl. Co jeho rodina?

kejtlin
a co psali, zas něco o naší předmanželský smlouvě? ? to mi nedávno někdo řikal

Crysa
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 21:33
- Nahlásit

BiluškaBaletka Safírka
Boeing Sedmtřisedm
Bonýsek Šrutka

Krásní jen.... nemaj nějak moc nožiček?

danajasa
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 21:33
- Nahlásit

Biluška
To sou voni http://www.stream.cz/uservideo/163278-chnapik-mali cky-krokodyl

Grin
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 21:36
- Nahlásit

zuzanarosakova

nn, my vůbec neznáme nikoho tam..jako jedinej kdo je potká je její máma která tam jede tajně na svatbu (udělat brajgl).. a to už bude asi na všecko pozdě ...

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 21:39
- Nahlásit

Grin
to si měli aspoň rodiče vydupat, že chtěj poznat jeho rodinu. Nejhorší je totiž přístup jí to zakazovat a hanit jí toho frajera, a zatracovat jí,to ona začne mít pocit, že už jen on jí na světě už rozumí a že má už jen jeho a ještě víc se k němu přimkne...nechápu teda čim jí dostal, když si ani nerozumněj

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 21:40
- Nahlásit

danajasa
To sou voni http://www.stream.cz/uservideo/163278-chnapik-mali cky-krokodyl
jj, to jsou malí šňapíci

Crysa
Krásní jen.... nemaj nějak moc nožiček?
Nesmíš počítat i ocásky

danajasa
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 21:41
- Nahlásit

Grin
a to už bude asi na všecko pozdě
Šíš tak mu zabaví máma pas hned jak překročí hranice a pár let bé u vás uklízet a makat no apak ho milostivě pustíte až si to vodmaká

danajasa
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 21:42
- Nahlásit

zuzanarosakova
nechápu teda čim jí dostal, když si ani nerozumněj
Esli to nebude právě to podstatné

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 21:43
- Nahlásit

danajasa
Šíš tak mu zabaví máma pas

to on už právě nebude potřebovat pas, dostane trvalý pobyt v čr na základě "sloučení rodiny" a s tím se může volně pohybovat v chengenu a při tom být stále manžel dotyčné a dělat vesele dluhy, kde se mu zachce. Je to fakt nehorázně vo držku toto!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 21:44
- Nahlásit

ta jsem se napráskla květákovou polívkou a bramborama s dušenou mrkví, děda říkal že kdyby byla válka, tak at´ se ještě nažereme

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 21:48
- Nahlásit

Zdar lidi, koukám, že tady furt stejný - máte víc noch než byste měli mít, jste furt na titulcích vulvárních, ehm, pardon, bulvárních plátkůch pořizujete si oryjentální jižanské muše a vůbec furt uklízíte Jediný pozitivní tady jsou ty maloštěňata a klasicky pochopitelně malý bílý knírač od Monty
U nás byl před chvílí skoro konec svjeta - heč, i apocalyptický jezce jsem čekala u vokna s Kalunicí (alias Apocalypticou), ale zase nepřijeli ale huš je úpa klid

danajasa
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 21:49
- Nahlásit

zuzanarosakova
Tak mu zabavjej všecky doklady dyž neumí čésky né to už nejde jak dřív je to vo držku,hele normálně bych řekla,že je blbá,ale po zkušenocti s tím hajzlem to prostě neuvidí možná eště dyž bé splácet bude ho vomlouvat,že chudátko musí z něčeho začít a bnauč.jazyk a tak no na prd.Jedine fakt rodiče budou muset nak dohlížet nejlépe s kalašníkovem asi.

Grin
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 21:50
- Nahlásit

zuzanarosakova
Rodicove nevedeli nic do zasnub a pak uz nemeli kdy se tam dostat kvuli tomu ze nemeli dovcu a mama musi hlidat dite druhy dcery.. Ti dva mluwi po skypu.. No ale tak to vis ze se do ni pustili. Jediny na co se teda zmohli je zajistit svuj majetek tak, aby o nic neprisli kvuli dcerinejm dluhum pripadnejm..

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 21:54
- Nahlásit

Grin
aby o nic neprisli kvuli dcerinejm dluhum pripadnejm..

no tak aspoň, že tak. Jako ona musí bejt trochu mimo, když si ho chce vzít po dvou setkáních a je jí 34

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 21:55
- Nahlásit

jo zase se mi zdál sen
o nikom ze žumpy ani o mase krvavým-od tý doby co barfujem se mi o něm nezdálo , ale o šéfovi, přinesla jsem do práce mísu cherry rajčat-ty vůbec děda nepěstuje, ale budiž a šéf mi je všechny sežral

danajasa
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 21:55
- Nahlásit

Lidi ted se něco chystá tady u nás asi dojede ten jezdec co netrefil k Eldoguero
páč už tu lítaj větší kousky materiálu,nejvěčí prodél bé ráno vysvětlovat,že to nikdo neukrat,že ten matroš prostě sám vodlít z objektu.(asi mi hrkne net)

Monty
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 22:00
- Nahlásit

kejtlin
Mńam, cherry rajčata bych ti a já ve snu sežrala

Eldoguero
Jediný pozitivní tady jsou ty maloštěňata a klasicky pochopitelně malý bílý knírač od Monty
vy jste tak hodná paní asi budu kamarádit s vámii a ne s makrelito

Grin
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 22:01
- Nahlásit

zuzanarosakova
Total mimo.. Ale jako cek se nedivi, chlapi v cr o ni moc nestojej a jedinej co ji chtel za zenu tak byl takovej typickej ceskej paprda, nic moc. Nechala ho kvuli achmedovi.
Njn, potwrdilas co jsem si myslela.. Akurat to ze si to myslim nejspis k nicemu nebude..

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 22:02
- Nahlásit

kejtlin
šéf mi je všechny sežral
hajzl jeden, doufám, žes ho zmlátila aspoň ve snu, když v reálu to nejde
danajasa
držím palec, ať to je u vás tak rychlý, jako u nás, sice to byl konec svjeta, ale naštěstí to byla aspoň rychlovka

leyenda
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 22:02 - Změnil/a: leyenda
- Nahlásit

cus, vy mate zase temata
Ja bych mohla bejt klidne Alibaby segra, taky me dost dyzkomfortej neporadky a spiny, ovsem v hotelich teda neuklizim.
A musim rict, ze od ty doby co bydlim v prdeli sveta jsem se hrozne zlepsila, us se nebudim ve 3 hodiny v noci a neprerovnavam skrine Ale treba spinavy nebo i jenom mokry umyvadlo nesnesu. A kontroluje Alibaba spodni plochy umyvadla? Jako pod umyvadlem? Ja jo, dokonce i kdyz jsem nekde na navsteve a jdu si umejt ruce. A skoro jsem se poblila, kdyz jsme byli pozvany na veceri k rodicum Karoliny fstahu, jsem rekla, ze aby s tim nemela tolik prace, privezu domaci pizzy. At udela jen salat. Bohuzel jsem je nerozkrajela U nich fsechno kraji otec. Krajel je na takovym pojizdnym drevenym stolku, celou dobu jsem si predstavovala, jak na nem krajej taky syrovy maso a tu zeleninu na salat. Nakonec ho vodvezli do kuchyne, ja pomahala ty matce odnaset nadobi a skocila na ten stolek kocka a zacala volizovat ty drobky a ta matka ji tam este dala misku s nakou konzervou. Jako vubec tu kocku neshodila. Jsem byla uplne v soku. A vite, co jsem se jeste navic dozvedela? Ze jsou voba dva ty rodice danovy urednici. Tatinek jeste zovialne rikal, ze dyby me zajimalo, co kdo vydela, tak von mi to muze rict

<< 1 ... 7947 . 7948 . 7949 . 7950 . 7951 . 7952 . 7953 . 7954 . 7955 . 7956 . 7957 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání