Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7947 . 7948 . 7949 . 7950 . 7951 . 7952 . 7953 . 7954 . 7955 . 7956 . 7957 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 22:06
- Nahlásit

Grin
Tak jí řekni, že ji to vzkazuje Adidaska, ať si ho nebere, páč ten hotel, ve kterym achmed maká, patří alibabovi a ten že ví, z jakejch je poměrů, páč ho přijímal....něco si strašně takhle vymysli....neboť to bude děsnej průser...hlavně až bude mít holka dluhy, přijde exekutor na její trvalou adresu a zabaví majetek, kterej tam bude, a je fuk, že je to majetek rodičůch. Takhle mi hrozil exekutor u mámy v bytě, když sem ručila jedný známý a vona tu půjčku neplatila.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 22:09
- Nahlásit

Monty
vy jste tak hodná paní asi budu kamarádit s vámii a ne s makrelito
správně pani, to je výborný rozhodnutí, já jsem totiž nejvíc nejhodnější na svjetě a k tomu dneska kousnutá vod čoklida (né mojeho teda)

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 22:09
- Nahlásit

leyenda
Nakonec ho vodvezli do kuchyne, ja pomahala ty matce odnaset nadobi a zacala volizovat ty drobky a ta matka ji tam este dala misku s nakou konzervou. Jako vubec tu kocku neshodila
. Moje máti, když jsme si pořídili prvního psa (trpasličího josefčíka, bylo mi asi třináct) absolutně nezvládla představu, že by psova miska mohla být v kuchyni. Ani prázdná a umytá. Umývat jsem ji musela v koupelně, nesměla se ani mýt ve dřezu (ani samostatně, kdybych se ji opovážila hodit mezi nádobí tak jsem byla asi ve třinácti sirotek ). Pečlivým výchovným působením jsem ji za cca deset let dovedla k tomu, že po obědě shrne zbytky na jeden talíř a ten odnese slepicím. Nechá je to přímo z talíře sezobat, cestou zpátky ho opláchne v sudu pod okapem a hodí do dřezu . Ale byli to nervy než se to naučila

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 22:12
- Nahlásit

Gerda
no jako je v hajzlu ta holka, protože on s tim povolenim k pobytu může odjet kamkoli a tam nadělat dluhy v eurech. A než jí s nim rozvedou v jeho nepřítomnosti bude trvat teba dva roky...

Grin
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 22:14
- Nahlásit

Gerda
Rodice ji prave proto vysoupli i s trwalym bydlistem pryc, ti tak blbi nejsou.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 22:16
- Nahlásit

Gerda
Kámoška ručila tetě na půjčku, tetička neplatila a kámoška za ní cca 3 roky splácela celkem dost peněz, naštěstí to ukecala, když k její máme přišli exekutoři (neohlášení a bez předchozího dopisu), aby teda jako nic nezabavovali, že si to ona sama v tý bance osobně vyřídí a pak se uvidí bych vraždila to musel bejt šok jak prase pro ně obě

leyenda
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 22:17
- Nahlásit

Biluška
no, ja myslim, ze, jak uz psala Addidaska, je asi taky trochu rozdil v tom, jestli je to moje nebo cizi zvire. Ja se treba nestitim svych zvirat a nevylucuju, ze jsem jim nekdy asi dala lidskej talirek s necim, byt to neni pravidlo, ale treba kocky nesmeji na stoly a na kuchynskou linku, jinak mi nevadi, ze se vali po bilych pohovkach nebo lezou po skrinich a taky nedovoluju zviratum lezt do loznic.
A tohle byla jeste k tomu cizi kocka. Ale asi nejvic mi vadilo to prkno, co na nem urcite vsechno krajej!

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 22:19
- Nahlásit

zuzanarosakova
je mi úplně jasný, že je to megaprůser, a vůbec nemám ani páru, jak by se týhle tragédii dalo zabránit, vona fakt může mít doživotní obrdluh...hrozný, hrozný,na to se nedá ani nic říct.

Grin
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 22:20
- Nahlásit

zuzanarosakova
Gerda
Eldoguero
JJ, jako ta holka je prostě velkovřiti, a fakt ještě zkusím nějak straaaašně zalhat jí a jestli se mi podaří přes skype i jemu, ale tyyyjo těžko těžko se tim něco změní...

leyenda
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 22:21
- Nahlásit

Eldoguero
když k její máme přišli exekutoři (
ona bydlela u ty mamy, nebo proc tam vubec sli? To je jako bylo driv Zpiva cela rodina, tak ted jedete Splaci cely pribuzenstvo?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 22:24
- Nahlásit

Grin
To je v háji, nevím teda, jaká je situace, páč já zásadně nedočítám, ale jen tuším mezi řádky ale mám pocit, že když požádá o rozvod, tak od toho data všechny dluhy, který udělá manžel (maželka) jdou jen na jeho (její) triko, myslím, že to kdysi říkali v něčem jako je Občasnský judo nebo tak něco, ale nerada bych se mýlila
leyenda
Jo jo měla trvalý bydliště u mámy, takže přišli automaticky k ní.

leyenda
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 22:25
- Nahlásit

Grin
co kdybyste ji nejak znemoznili tam odjet? A mezi tim byste ho nekdo zblbnul, nakou intryku, tra ze je do nej desne zamilovana silene bohata dedicka Plzenskyho pivovaru nebo tak neco, aby se na tuhle vykaslal. proste mu nastrcit jakoby vyhodnejsi partyji.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 22:27
- Nahlásit

Grin
zkus přez skype jemu, že ona má dluhy, že jí rodina zavrhla a vydědila. A třeba, že jela ve svatbách za prachy a tak už má záznam a hned by se o ně zajímala policie. Nějak si ho získej, řekni, že máš třá taky Tunisana nebo něco, aby sis ho naklonila. A on mluví anglicky trochu aspoň?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 22:28
- Nahlásit

leyenda
proste mu nastrcit jakoby vyhodnejsi partyji.

jooo, taky dobrý. Dejte mě na něj kontakt, já ho sbalim, huš to s Tunisanama umim pak jí přepošlem naší konverzaci a bude!

leyenda
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 22:28
- Nahlásit

zuzanarosakova
hele, nasadte na nej Marush, poslete ji na plaz s kufrem....

leyenda
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 22:30
- Nahlásit

zuzanarosakova
já ho sbalim, huš to s Tunisanama umim pak jí přepošlem naší konverzaci a bude!
uplne nejlepsi napad, borite , pani, vsechny dogmata o blondatejch modelkach

zuzanarosakova
Člen
- Nahlásit

Grin

jako fakt, jestli má facebook on a mluví trochu anglicky, tak já mu klí´do napíšu a pak jí to ukážete, ona se nasere a nepojede tam

Gerda
Člen
- Nahlásit

Hele ženy, ale zase na druhou stranu - pokud si bere půjčku jeden z manželů, a nemá souhlas toho druhýho, pak se to pořád bere jako společná půjčka?

Eldoguero
hele já v tý době byla tak vytrslá z toho, co se může stát, že sem vážně hrozila strašnejma věcma, že sem se až pak styděla, co sem všechno vykřikovala a hysterijovala....

leyenda
Ale asi nejvic mi vadilo to prkno, co na nem urcite vsechno krajej!
tohle mi nijak neva, vadí mi naše kuchyňka a hajzliky v práci, strašně mi vadí zbytky jídla ve dřezu. Ale strašně. A mokrá houbička ve dřezu. V práci tu kuchyňku furt desinfikuju, vyndavám nádobí do myčky a kolikrát se mi zvedne kýbl. I jak myju hajzle po svejch vymazlenejch kolegyních, který ve svejch tomi hilfinger hadrech nechávaj v hajzlu brzdnou dráhu vod stoliček a kref na míse. Fakt dámičky, by jeden blil.

Crysa
Člen
- Nahlásit

Eldoguerože když požádá o rozvod, tak od toho data všechny dluhy, který udělá manžel (maželka) jdou jen na jeho (její) triko, měly by, ale to co způsobil za doby manželství je obouch problém.. a navíc on si může, jako nezaměstnanej ještě zařídit, že ona vůči němu bude mít vyživovací povinnost. Takže docela prdel jako tyhle zákony. Proto jsou předmanželský smlouvy, kde si prostě normální napíšou, že s holou prdelí jeden přišel, s holou odejde a jen věci vyjmenovaný se budou dělit.

Grin
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 22:31
- Nahlásit

Eldoguero

jj tak to je.. mno a to uvaž že ten rozvod fakt může trvat roky, když on se zdejchne... a mezitim může sekat další a dlaší dluhy...

leyenda
co kdybyste ji nejak znemoznili tam odjet? Tatík jí chtěl spálit pas, ale schovala ho a letenky taky, na letiště ji poveze ta její kamarádka ale tajej kdy... no, leda že by ji majzli do hlavy a drželi ve sklepě.. a co se jeho týče tak tam je asi největší problém že ho nikdo nezná, nidko s nim neni v kontaktu, a i kdyby se nějak podařilo to číslo sehnat nebo ten skype, mail, tak on nám věřir nebude, protože dobře ví jaká je situace.. jako že ho nikdo tady nechce... To by musel někdo jet do toho Tunisu a jakoby ho ůsbalit".. a na to neni čas, berou se za 14 dní..

kejtlin
Člen
- Nahlásit

zuzanarosakova
leyenda
Grin
ste agentky

Eldoguero
Člen
- Nahlásit

Tohle vám sem musím dát, naše dítě sice má asi milion klasických dětských věemožných hraček, ale zásadně si hraje buďto s psíma proprietama nebo s nářadím, zde po dlouhém běhání usnula s kombinačkama v klíně

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 22:33
- Nahlásit

Grin
on nám věřir nebude, protože dobře ví jaká je situace.. jako že ho nikdo tady nechce

aspoň jak se jmenuje víte a jak vypadá?

Gerda
pak se to pořád bere jako společná půjčka?

ano, bohužel ano, mám s tím vlastní zkušenost ..

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 22:36
- Nahlásit

děfčata du spát

Grin

kdybys s tim chtěla nějak pomoct, písni mi na mail zuzanarosakova@seznam.cz

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 22:36
- Nahlásit

zuzanarosakova
Crysa
Tak to je peklo!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eldoguero
Vikina je dobré děcko, bude se báječně hodit k DDZ )))

Jdu spát drahé tety. Nazdar

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 22:37
- Nahlásit

Crysa
co způsobil za doby manželství je obouch problém
to jo, pokud jsem to dobře pochopila, tak ano do okamžiku podání žádosti o rozvod
Gerda
nedivím se pani, fakt nedivím
Grin
vidím v tom fakt velkem průser teda
zuzanarosakova
jooo jdi do toho, to je fakt super nápad

leyenda
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 22:37
- Nahlásit

Eldoguero
, zde po dlouhém běhání usnula s kombinačkama v klíně

Grin
tak palici do hlavy asi ne, to by mohli treba spatne odhadnout, ale kdybys na nej vyspionila kontakt a ujala se toho Addidaska, tak je, myslim, vyhrano
jeste taky muzete zavolat na letiste, aby si davali pozor, ze ma v kufru vybusninu

impact
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 22:38
- Nahlásit

Gerda
nechávaj v hajzlu brzdnou dráhu vod stoliček
Vypni se, prosim tě. )))))))))))))))))))) Mám nahozenej celej monitor.

Grin
Člen
- Nahlásit

zuzanarosakova

UFFF tak teď mi tu muš trochu rozhodil sandál, když jsem mu začala vysvětlovat fintičku se sbalenim a se lhanim o dluzích, tak se na mě tady obořil jakto že to probírám na veřejnym fóru a když jsem mu řekla že jsem chtěla jeho ségře pomoct, tak mi sdělil velice cynicky, že nevidí důvod, že je prostě blbá a blbá zůstane a že fakt už to nemíní nijak řešit... a že se do toho taky nemám míchat

no tak zase jednou nechápu samcovy pochody mysli..

PS: Anglicky umí, což o to, ale průsr je, že ta hočina vůbec nechce dát ten kontakt na něj z ruky... její sestra to na ni už taky zkoušela..

leyenda
Člen
- Nahlásit

jdu ven a pak spat, dobrou

<< 1 ... 7947 . 7948 . 7949 . 7950 . 7951 . 7952 . 7953 . 7954 . 7955 . 7956 . 7957 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání