| Autor |
Zpráva |
danajasa
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 22:40
- Nahlásit
leyenda
ze ma v kufru vybusninu
Né přibalte jí tam ty štěnata co se budou pašovat ze Slovenska ted nejlépe do kufru vod Maruš páč to hygiena nedá biologické zbraně sou nejhlídaněší a dyby to nestačilo pšli ponožky to už nedaj. Du páč huž se to blíží.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 22:41
- Nahlásit
zuzanarosakova
díky. Já to ještě proberu se samcova rodičema tajně a třeba budou z jinýho těsta... njn... kdyby tak písnu--
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
Grin
a heslo na fb nikdo neví? ani ségra bo muš tvuj?nebo kdena něj narazila nebo kde si píšou?
|
Eldoguero
Člen |
- Nahlásit
Gerda
DDZ neznám, ale určitě bude, akorát je trochu po mě a nesnáší, když na ní ostatní děti sahají v neděli měla tu čest s o půl roku mladším děsně slintajícím bratránkem a byla z toho lehce v deprézi jako kanárek z poslušnosti ráda má naopak starší děti (prostě klasika no )
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 22:42
- Nahlásit
Eldogueropokud jsem to dobře pochopila, tak ano do okamžiku podání žádosti o rozvod j, pak to co bude s dluhem řeší majetkoprávní vyrovnání, jestli třá jeden dostane auto v hodnotě 100 tisíc a dluh 100 tisíc a druhý nic. A nebo se nedohodnou a splácej oba. Opravdu. Vetšinou je pak jeden tak vychcanej, že úpřestane platit a druhej ze strachu z exekuce platí.. Netýká se to dluhý vzniklých! po podání žádosti, tedy pokud jeden podá žádost třá 15. a druhý 16. uzavře nějakou půjčku, tak už si v ní jede sám.
Jinak taky byl byla pro, aby zuzanarosakova sbalila virtuálně tajemného cizáka Přece kdo by nechtěl českou modelku známou fšude
Doufám, že až pozejtří dojdu, že nebé žumúpa ukončená na straně 9000, pže jdu spát a jsem napjatá jak kšandy jak totok dopadne a musím to notně dočíst
Brou ženy
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 22:43
- Nahlásit
kejtlin
ne, nic, jenom víme že s nim každej večer tydlifónuje po skypu. Ale comp zaheslovenej, šecko... no úplná digitální pevnost...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 22:44
- Nahlásit
leyenda
hele, nasadte na nej Marush, poslete ji na plaz s kufrem....
Vybavila se mi scéna ze Stopařova průvodce po galaxii, jak robot Marvin donutil k sebevraždě super hyper vybavenýho robota.
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 22:48
- Nahlásit
taky se odjebávám, jsem mrkef, a ještě jdu promýšlet tajný plán jak zbaviti švagrovou tuniské pijavice...
dobrou s kobrou..
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 22:49
- Nahlásit
Crysa
jojo tak jsem to pochopila dobře hurá nejsu ještě debíííl teda ne že by se mě to týkalo, vdaná nejsem a doufám, že ani nikdy nebudu, ale je dobrý do vědít
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 23:02
- Nahlásit
Eldoguero
teda ne že by se mě to týkalo, vdaná nejsem a doufám, že ani nikdy nebudu
Hele proč, jestli se můžu zeptat, já mám panickou hrůzu z toho, že se s Michalem nebo se mnou něco stane a ten pozůstalej se bude mořit s dědictvím (barák máme napůl), nebo bude někde polámanej v nemocnici a já se nedozvim co s nim je a tak (mluvěj ze mě trochu i zkušenosti)
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 23:05
- Nahlásit
Koukám sice, že už tu nigdo asi nejni, ale stejně se s vámi rozloučím, dopila jsem vínko (jižní afrika, chuť slušná, lehká až příliš, řekla bych, že bylo lehce naředěný) a jdu si lehnout pomalu.
Předpokládám, že zejtra se žumpa zhroutí sama do sebe a nastane už ten konec svjeta, Kalunka slíbila, že bude jezdce vyhlížet, tak je nasměrujte k nám jooo
Budu zas až večír, doufám, že vás tu něgde najdu, teda, že něgdo znovuzaloží tému, páč jinak opravdu nastane ten konec svjeta
Dobrou
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 23:35
- Nahlásit
kachna_
hele, ani nevím, prostě nechci, mám asi nějakej pocit, že to k životu nezbytně nepotřebuju, nebo spíš jsem fakt proti manželství ze zásady založená, s přítelem máme na půl úplně všechno, skoro i psy někdy si říkám, kdyby ... tak je to pořádná pruda, ale prostě mi za to manželství stejně nestojí, nemám pocit, že bych se měla vdávat ani teď, když máme dítě, netlačí (a nikdy netlačila) na mě ani mamka, takže fakt nemám proč to řešit, jediný, kdo to řeší jsou mušovi rodiče, ale to zas neřeším já páč je to jejich problám a já tykání s "tchyňou" nutně k životu nepotřebuju
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 00:10
- Nahlásit
Dotaz na ženy od psů nohožravých. Nemohla by to bejt plíseň? Mně se teď rozjela na vlastních kachnonohách a psy to nesmírně láká k oblizování
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 05:31
- Nahlásit
Brý tro poslušně hlásím,že sme měli s pakoněm velmi romantickou noc neb sme svorně hodili záda do auta a tím střešním okýnkem sme pozorovali blesky a díky Biluši sem si asi hodinu zpívala Šnapík malý krokodýl,páč to nešlo dostat z mozku. Budit vás nebudu je moc brzo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 07:21
- Nahlásit
fstávat a makat, sem nevyspalá a asi budu chronicky zlá
Stran těch manželských dluhů - jeden z manželů je může dělat klíďo píďo až do rozvodu. Nějaká podaná žádost na tom nic nemění. Dokonce ani rozvod na tom nic nemění, až nabytí právní moci rozvodu Vlastní, bohatě zaplacená, zkušenost Nicméně po rozvodu může dotyčná(ý) požádat o rozdělení společného majetku manželů do čehož se počítají i dluhy. Soud by teoreticky měl rozhodnout komu z bývalých manželů ty dluhy patří (prakticky to rozdělí pokaždé napůl a finýto ). Průser je, když se podaří stejná situace jako u nás - že druhý z manželů vezme kufřík a odjebe se do zahraničia Pak sice můžete mít v ruce papír, že částku iksypsilon má zaplatit on, nicméně exekutoři ji chtějí a chodí za vámi Protože proč by se obtěžovali hledat někoho kdesi v tramtáriji a vyřizovat nějaké papíry přes zahraniční soudy gdyž vás mají hezky pod nosem, že jo
Být rodiči té holky co se takhle řítí do průseru tak ji asi násilím zamknu doma ve sklepě a nechám zbavit svéprávnosti, páč mírové řešení jaksi nevidím
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 07:36
- Nahlásit
bré ránko, dneska už je páteček (nehrabe mi, nebo možná jo ale zítra nejdu do práce, tak už dneček beru za pátek
Dneska toho mám hooooodně na práci (doma)
a ještě 15 dníííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí íííííí
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 07:41
- Nahlásit
Dobré ránko fšem! Dnes mám volno volníčko, pak pudu do práce zejtra a pak až ve středu. Zlatý dvanáctky, tolik volnýho času sem v životě neměla!
Stran výše zmiňovaného Alibaby se nebudu vyjadřovat, bohužel některá ženská jak se zaláskuje, tak nevidí, neslyší a nepřemejšlí jenom držím palce, až to praskne, tak aby to nebyla atomofka, ale jen menší ruční granát...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 07:44
- Nahlásit
Baysha
co se tu řeší s Adidaskou??? včera jsem byla tak unavená, že jsem to nedočítala
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 07:52
- Nahlásit
Monty
s adydaskou nic, ale švagrová od Grin si chce taky dovézt z Tunysu ňákýho Alibabu a na 99% to vypadá, že je to z jeho strany těžce účelové
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 07:56
- Nahlásit
Baysha
aha, tak to je blbé a švagrůvka má beztak růžové brejličky, co?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 07:58
- Nahlásit
Monty
těžce...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 08:06
- Nahlásit
Baysha
růžová je moc krásná barva, ale na brejličky se nehodí tak snad holka dostane rozum
Holky budou pirátky, budou mít pirátské mističky
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 08:11
- Nahlásit
Monty
mistička moc krásná to je keramika, nebo plast?
my máme nerezové misky z Ikey (z doby, kdy tam ještě prodávali zvířopotřeby), když sem je kupovala, tak se přítul i s kamarádem velice divili, proč pro malé štěňátko tak obrovské misky - fčil do nich trochu dorostla a díky tomu, že sou velké a hluboké, nenadělá tolik bordel... přestože její oblíbená zábava je dvakrát si loknout vody, zvednout hlavu a se zaujetím sledovat kapky kapající z držky, loknout si, zvednout hlavu... atd.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 08:14
- Nahlásit
Baysha
to je keramická, už dlouho je kupuju, Monty měl třeba keramickou a na něm byl westík a já měla pak stejný hrníček
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 08:26
- Nahlásit
Eldoguero
s kombinačkama v klíně
roste vám paní užitečnej člen rodiny. To se hodí vždycky.
Fčera to bylo večer napínavý, držím dotyčné slečně palce, ale bohužel - komu není rady..... pokud se tedy do toho nevloží někdo z příbuzenstva.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 08:27
- Nahlásit
Monty
Bajša by keramickou nejspíš rozflákala, když je sama... už se sice trochu zklidňuje, ale pořád občas najdu po příchodu misky zpřevracené, spodní okraj okousaný...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 08:36
- Nahlásit
Baysha
tak Soph je pako, ale misky nechává na pokoji
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 08:36
- Nahlásit
čuste asi si taky najdu nějakého alibabu, abych zapomněla na to, že furt nic nevím!!!!!!!!!!!!!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 08:39
- Nahlásit
Monty
no já Bajšu zavírám do ohrádky, tak tam na řádění nic jinýho než hračky, deku a misky nemá kdybych ji nechala volně v bytě, tak nevím... včera jsem ji pustila samotnou na balkón, jindy si tam prostě stoupne do rohu, prostrčí hlavu ven mezi výplněma zábradlí a čumí, ale včera ji tam víc zajímaly přítelovy kožené pantofle - budiž jim země lehká
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 09:06
- Nahlásit
Brýtro bestyje! Už ste vymysleli, co s tou alibabochtivou švagrou? Dnes je už konečně čtvrtek, už se jen jednou vyspíme a nemusíme 2x vstávat. Co bdueme dnes dělat?
Baysha
Vážně máš pocit, že při 12kách je víc volnýho času? To je super, a jak máš rozhozený služby? Tři dny makání a čtyři volna, pak čtyři makání a tři volna? To musí bejt těžká pohoda! 12 hodin je OK, sem tu denně 11, ale 5 dnů v tejdnu, někdy i o víku, ale to je zas můj problém, že sem se neučila dobře a nejsem ředitel nějakýho moc bohatýho podniku, nebo vydržovaná milenka...to si budu přát do příštího života. Bejt vydržovaná milenka děsně bohatýho muše, co furt neni doma a nemá na mě čas a pak má výčitky svědomí a tak furt sype a sype.
|