Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7947 . 7948 . 7949 . 7950 . 7951 . 7952 . 7953 . 7954 . 7955 . 7956 . 7957 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baysha
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 09:11
- Nahlásit

Gerda
směny mám různě, jak to vychází, můžeme si to hodně určovat sami a není to vůbec nijak pravidelné, mám třá den práce, den volna, den práce, štyry dny volna, tři dny práce a tak... někdy mám dva dny volna a jindy třá i šest dnů volna v kuse od července začnem dělat aji noční, vychází to cca 1 noční na 2 denní, tak budou penízky za noční příplatky

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 09:11
- Nahlásit

Gerda
Bejt vydržovaná milenka děsně bohatýho muše, co furt neni doma a nemá na mě čas a pak má výčitky svědomí a tak furt sype a sype.
Ty woe, to musíš být manželka děsně bohatýho muše, aby na tebe neměl čas. Na milenku jednak čas bývá a za druhé gdyž není tak má milenka smůlu a nic se jí nesype. Sype se jí jenom gdyž tó přece. Nechápu jak můžeš nevědět takový zásadní věci

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 09:16
- Nahlásit

Baysha
tak to zní ale parádně, docela velká benevolence, když si to můžete určovat i sami, třba si prostě můžeš normálka vzít dovču, když chceš, jo? A kolegy v týmu máš dobrý? Dá se s nima domluvit?

Biluška
ajo!!! Takže oprava - manželka děsně bohatýho muše, co furt nemá čas.

Amálka byla dnes hrdina, bojovala s třema strakama...teda bojovala, ony jí vyhnaly, normálně na ní útočily. A Amálka se vůbec nebála, ale ani je nesežrala...straky sou děsně bojový ptáci. Ale když na nás útočily pipky na šetlendech a nesměli sme se bránit, abychom je nezranili, bylo to horší, bo to byly pipky velikosti slepice. Děsně teritoriální.
Chce se mi spáááát.

Baysha
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 09:19
- Nahlásit

Gerda
kolegy máme velmi dobrý, vedoucí máme velmi dobrou, uvidíme, jak se to bude vyvíjet nadále v ostrém provozu, páč zatím se jakože školíme, což v reálu znamená, že děláme naprosté h***o od příštího týdne nám to vypukne částečně, od září zcela...
s dovolenýma je to malinko horší, musí být vždycky na pracovišti dva lidi na den a jeden na noc, čili musíme se domluvit, aby si nás nevzalo dovču víc než jeden-dva současně, ale zatím nebyl problém

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 09:25 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Baysha
hele já tam přispívala ohledně něčeho jinýho, tak mi přišlo upozornění na mail, nevěděla bys k tomu něco víc?
http://www.psycholog-psu.com/poradna/viewtopic.ph p?f=38&t=773&sid=291bc557d5272f362bf83b52dc8c7982& p=213646#p213646

Baysha
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 09:28
- Nahlásit

kachna_
to téma ohledně kastrace? a co ti přišlo na mail? nějak se v tom ztrácím...

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 09:33
- Nahlásit

Sem vám zapoměla říct, že moje Věčné ščeně Sladká Nýna měla 19.6. pět let

A Černobílý Ďábel Bonbon měla pátého čtyři. To je strašné jak to letí

Baysha
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 09:38
- Nahlásit

Biluška
sme jim onehdá přáli, ne? nebo to byly jiné šelmyje? se v tvojí sani malinko ztrácím
každopádně FŠECKO NEJLEPČEJŠÍ, ŠELMYJE!

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 09:41
- Nahlásit

Baysha
Prej nedávno Naposled tu slavili šelmyje narozky v březnu gdyž bylo Hesince dvanáct a malým šelmatům rok
Každopádně za prachy šelmyje děkují, ty se jim hodí

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 09:43
- Nahlásit

Baysha
to téma ohledně kastrace? a co ti přišlo na mail? nějak se v tom ztrácím...
ten poslední příspěvek ohledně kastrace. Napadlo mě, žes o tom určitě načetla hodně před kastrací Bayshy.

Marush
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 09:53
- Nahlásit

dobrý den pani a slečny psí!

sem dneska píchla na dálnici a nevšimla sem si toho hned a jela s tim dost daleko,pak už to řvalo sem zastavila a zavolala tátu,ten přijel nehorázně mě seřval,že jsem hned nezastavila,vyměnil koleso a řek,že pokud si dnes nevyměnim ty zimní gumy,tak nemám jezdit ani domu byl poněkud hysterický

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 09:53
- Nahlásit

Dobré deň!
Dneska jsem vstávala až v sedm, v tu dobu už bývám obvykle půl hodiny v práci Večer jdu do dívadla na sladkýho Kryštofa Hádka, moc se těším.

Baysha
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 09:55
- Nahlásit

kachna_
to jo, ale se změnou povahy po kastraci bohužel neporadím, je to hodně individuální asi... Bajša (pokud se samozřejmě dá už po týdnu soudit) je ještě víc prdlá a štěněčí, ale její máma je dost podobný případ jako tvoje Cherry - při porodu Bajšina vrhu měla rupturu dělohy, takže šla pod nůž - akutní císařský řez s kastrací... a od té doby je to prostě starej pes - v šesti letech (teda teď už sedmi) jen se plouží a žere - a to byla předtím akční a skoro anorektička mám podezření, že to je hodně věkem, přece jen mladej organismus se přizpůsobí... ale uvidíš, třeba se Cherry dá do kupy, jen si dává trošku načas a taky tvoje psychika dělá hodně - z toho, co píšeš, mi dost mezi řádkama čiší, že si vyčítáš, žes ji musela kastrovat - i když se sebevíc snažíš nedávat to vědomě najevo, tak si myslím, že psina to pozná...

o podávání ženskejch menopauzálních doplňků fenkám jsem nikdy neslyšela, asi budeš první, kdo to vyzkouší

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 09:57
- Nahlásit

Biluška
ŠMARJÁÁÁ ZAS MAJ ŠELMYJE NAROSKÍÍÍÍÍ - FŠECKO NEJLEPČÍ ŠELMYJEEEEE, AŤ JE VÁS POŘÁD TOLIK, ŽE VŮBEC NEVÍME, KOLIK VÁS JE A KTERÁ STE KTERÁ!

a tady nějaké blbosti jako perly, drahokamy a tak, prostě to, co má každá správná šelmyje mít:

pawLINka
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 10:00
- Nahlásit

Toprý den.

Jsem tady fčera zahlídla nějaký divný úkaz v žumpje. Už nejsou dvje žumpy?

Jinak jsem zjistila, že se mi vůbec nechce do práce. Je mi dobře doma. Vstávala jsem v 8, do 9 jsem čuměla na tv, vyvenčila jsem a teď ležím s noťasem v posteli. Úžasné.

Dnes půjdu brzo s psíkama ven, když mám ty vycházky už od 1. A půjdu si koupit nový trekový sandále, pač ty moje jsou starý už 5 let a už mi každou chvílou upadne podrážka.
Koupím si tyto:
Mají je tady v jednom supr obchodě jen za 400, na netu jsou za 800.

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 10:00
- Nahlásit

Baysha
o podávání ženskejch menopauzálních doplňků fenkám jsem nikdy neslyšela, asi budeš první, kdo to vyzkouší
ale vždyť hárání a menstruace je něco úplně jinýho, ne? Co by dělala čuba s lékama na menopauzu???? To se fakt používá? Nestačí jí jenom zmlátit?

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 10:00 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Baysha
tvoje Cherry
to není moje, já mám jen nastavený upozornění na odpovědi v příspěvcích a holky mi bylo líto. Já tam psala ten předchozí příspěvek ohledně alergií. Jinak labradoři nejsou má krefní skupina edit. a o kastracích nevim nic, netroufla bych si radit. Ták je to správně. musim si dát odměnu, aspoň napodruhý jsem vyjádřila myšlenku
Já na psychologa psů nechodim, max. abych zjistila, jestli už se s Marush vzali nebo když někdo hodí nějakej zajímavej odkaz. To pak napíšu pár příspěvků, oni mi je smáznou a zas je půl roku klid

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 10:03
- Nahlásit

čus troglodytíííí co děláte?
hele děcka v jakým čísle PPČ sme??? já koukala dneska do červnovýho a nic sem nenašla!

dále co budem dělat f sobotu dyš sou vobrany zrušený??

dále šelmyjím samo fšecko nejlepčí!!!!

Marush
pokud si dnes nevyměnim ty zimní gumy,tak nemám jezdit ani domu
jako kam domu?? jako k sobě do horních měřic nebo snad k němu do mníšku gde se ale stran hmysu nedá žít,takže se hromadně stehujou s matkou k ségře nebo teda k tý ségře nebo jak jako?? by si to měl ujasnit,chlapec

bausha kachna
hele mě se neskutečně aktivní ovčanda po kastraci f 6 letech ze zdrav. důvodů vzpamatoválala asi půl roku,byla sem na sračky z toho,vzteky bez sebe a přísahala sem,že už nikdy v životě pokud nepé vo život,byla úpa vybziklá,ploužila se,byla sem pak i u veta,že jí něco musí prostě bolet nebo nevim,řek,že to je blbost,že nic nevidí..psychika z mý strany vyloučena,vůbec sem neznala blůčko))) takže sem netušila že by nějaká změna mohla vůbec nastat.Nakonec se vzpamatovala,ale trvalo to,pak byla stejná jako dřív

danajasa
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 10:06
- Nahlásit

pawLINka
V kolik mám dojet,půjdete všecí na velkoprocházku nebo na dvakrát,že bych vzala pakoně ikdyž je nějaký unaven po noční ale tak je pracovní nemá do toho co kecat.

Baysha
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 10:07
- Nahlásit

kachna_
jsem si říkala, že mi to na tebe nějak nesedělo, ale zase na druhou stranu mám v těch lidech a čoklidech takovej, ale takovej nehoráznej bordel tak už je mi to jasný aji s tím mejlem, holt bohatá rodina - dlouhé vedení

Gerda
ale vždyť hárání a menstruace je něco úplně jinýho, ne?
to sice jo, hárání odpovídá ovulaci - ale jinač sou ty hormony u fenek vcelku podobný, taky maj estrogen a progesteron... a hlavně ty menoprášky neobsahujou hormony jako takový, ale ňáký rostlinný bůhvíco, takže naprosto netuším, jak by se to chovalo u fenkíííí

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 10:09
- Nahlásit

pawLINka
Toprý den.
Topper Harvey? Salám sáhibe!

Marush
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 10:09
- Nahlásit

Biluška

Vše nej šelmyjím, protože šemyje v malých dáfkách neškodí v jakémkoli množství

Baysha
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 10:10
- Nahlásit

davidkova renata
človječe, fčil mi potvrzuješ mou teorii stran věku při kastraci... a navíc pokud se kastruje v momentě, kdy už je ňákej problém, tak je to jednak většinou rozsáhlejší a těžší operace a i celkově organyzmus je voslabenej... ale to sou fšecko jen teórije a dohady, kerý nemám žádnou rozsáhlou studijí potvrzený

Marush
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 10:11
- Nahlásit

davidkova renata
by si to měl ujasnit,chlapec

přesně,tak jsem mu řekla,že už stejně jedu k sobě...bo tam v zafšivenym baráku jako nebudem to jsem už nedodala jinak by mě umlátil tou rezervou

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 10:12
- Nahlásit

Baysha
hlavně ty menoprášky neobsahujou hormony jako takový, ale ňáký rostlinný bůhvíco, takže naprosto netuším, jak by se to chovalo u fenkíííí
no tak to pak nejsou ale menoléky, ne? Ty by měly nějaký hormonálno obsahovat...hele nevim, je to moc těžká věc, až skoro lékařská, Makyjová tu neni, ale stejnak chce bejt vědec, takže vo hárání nemusí vědět vůbec nic...

danajasa
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 10:15
- Nahlásit

Biluška
Šíš posílám šelmijím nějaké kousky masa do akvarijního mažáku co néni prekvárko

Baysha
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 10:17
- Nahlásit

Gerda
fšak ne menoléky, ale takový ty doplňky volně prodejný sem měla na mysli

pawLINka
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 10:20
- Nahlásit

danajasa
Klíďo dojeď, můžem skáknou ven kousek. Nemůžu to ještě moc přehánět - včera se mi na procházce udělalo zle. Musím chodit jen malé úseky.
Tak třá o půl 2? Nebo později?

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 10:27
- Nahlásit

šelmyje fšem děkují za dárky.

Malé mimi-šelmyje jsem dneska přihlásila, aby dostaly ty pépé. To byla zase fuška Fšechno se musí dávat v kopijích, akorát, že něco ve dvou, něco ve štyřech, mám v tom děsné zmatky Nakonec jsem jim připsala, že gdyž jim budou nějaké kopije chybět tak si je mají prostě přikopírovat
Finální jména budou :Baletka SAfírka, Boeing Sedmtřisedm a Bonýsek Šrutka. Páč Bonýska si kupují Šrutkovi, tak to budou mít přímo v papírech, že je jako jejich Essi si to nakonec rozmyslí tak je budu muset zastřelit, páč nevím co bych jinak asi dělala se psem co má jejich jméno

Stran té kastrace - nemám a nigdy jsem neměla kastrovanou čubu (možná, že Rikina je, ale to se neví jistě), ale nechávám kastrovat každého psa, který se tudma mihne a fakt nikdy žádný neutrpěl žádnou změnu povahy. Ani k lepšímu, ani k horšímu. Fšichni jsou furt naprosto stejní degeni jako předtím . Asi můj vet dělá něco špatně

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 10:27
- Nahlásit

davidkova renata
hele děcka v jakým čísle PPČ sme??? já koukala dneska do červnovýho a nic sem nenašla!
Protže budeme až v červencovým, který má vyjít až v pátek,takže vůbec netuchám, jak se k němu Gerda dostala už ve středu.
dále co budem dělat f sobotu dyš sou vobrany zrušený??
Nevím, ale odpo má máma oslavu narozenin, takže já mám program jasnej. Budu sedět u rodinného stolu a mlčet, protože se budou bavit o ségřiný svatbě a já mám toto téma od minulého týdne tabu, protože jsem řekla, že v lila šatech budu vypadat jak bompar a pokud budu nucena si vzít i klobouk, tak budu vypadat jako muchomůrka fialová a to že odmítám. Takže na to ať zapomene, ale že klukům teda koupím lila mašle, že jim to bude slušet.

<< 1 ... 7947 . 7948 . 7949 . 7950 . 7951 . 7952 . 7953 . 7954 . 7955 . 7956 . 7957 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání