| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 20:35
- Nahlásit
zuzanarosakova
to von je , ale Alibaba je trochu vyšinutej, podle mě by nejradši bydlel na operačním sále, ale nejdřív by tam pro jistotu vytřel, bo nikdy nevíš, že jo?!
Ty woe Alibaba je klon mojí matky?
Jako beze srandy, ta si domů tahá dezinfekci z operačních sálů a vytírá s ní podlahu. Cca jednou týdně umeje komplet nábytek, koupelnu dezinfikuje denně, podlahu vytírá dvakrát denně.....
Jejich rodinné dovolené už několik let vypadají následovně - berou si moje děcka a jedou do Itošky. Každý má velmi omezené množství zavazadel, neboť do kufru auta se musí vejít KÝBL, MOP, SAVO A VEŠKERÉ ČISTÍCÍ PROSTŘEDKY. Po příjezdu do hotelu nesmí děcka vůbec nahoru, kufry zůstávají v autě a otec jde s děckama na pláž. Matka bere kýbl a jde do pokoje uklidit. Všechno vydezinfikuje, někdy jí to trvá i půl dne. Otec má za úkol mě vždycky po příjezdu informovat, že jsou na místě a nenabourali se. Pravidelně přichází sms (už roky stejná ). "jsme na pláži, mama uklízí hotel"
Jednou tam umyla dokonce i okna. Záclony a povlečení pere úplně běžně. Není-li pračka pere v ruce.
Jeden rok se jí taky podařilo rozšířit své teritorium i na hotelovou chodbu a schodiště . Naštěstí jezdí stále na totéž místo takže personál už si zvykl. Většinou si na těch čtrnáct dní berou dovolenou, páč ředitel ví, že jich nebude potřeba
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 20:36
- Nahlásit
Gerda
ale voni maj štěnice.....s těma se holit nemusej, ne
prosimtě bůchví CO FŠECKO maj!
zuzanarosakova
míchám jim žrádlo stejnejma příborama, co s nima von žere, klidně se s nima půl hoďky mazlí na podlaze a pak jde celej chlupatej do práce, do postele upadne nacucaný klíště a on ho s klidem odnese do záchodu
..je divnej.. dej si na něj bacha rači ))
děcka odjebávám sa,zatial..
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 20:37
- Nahlásit
Baysha
tywoe zas mi stran toho kettynýho bulíka psal VON!!!
ry woe uřs ho Maruně přebrala, ta to nepřežije
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 20:39
- Nahlásit
Biluška
jsme na pláži, mama uklízí hotel"
ty volééééééééééééééééé! tak to Alibaba nedělá, on nemá fobii z bakterií, u něj je to spíš jako touha mít všechno srovnaný a pod kontrolou, prostě aby věci měly řád hlavně napohled si myslim..
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 20:43
- Nahlásit
BiluškaJako beze srandy, ta si domů tahá dezinfekci z operačních sálů a vytírá s ní podlahu.
woe tos měla do třech let snad i zašitou prdel, než ses naučila na záchod, ne? To je hustec
zuzanarosakovaAle když je třeba zapatlaný umyvadlo od pasty, se může posrat!
tak to jsem u žádnýho samce doma neměla, zato zasratý umejvadlo i zrcadlo od pasty bylo 2x denně od nich a samčí bodrel všude
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 20:48
- Nahlásit
Crysa
tak to jsem u žádnýho samce doma neměla
u nás jsem samec já a on samice v tomhle. Já dělám bordel, chlastám, chodim dom v 5 ráno a on je ten zodpovědnej, kterej mě furt hlídá ona by to tak vlastně mělo původně bejt, samice jako já a samci jako on..ale to je na širší kulturněantropologickou studii
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 20:50
- Nahlásit
zuzanarosakova
u nás jsem samec já a on samice v tomhle. Já dělám bordel, chlastám, chodim dom v 5 ráno a on je ten zodpovědnej, kterej mě furt hlídá ona by to tak vlastně mělo původně bejt, samice jako já a samci jako on..ale to je na širší kulturněantropologickou studii svatá pravda paní
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 20:51
- Nahlásit
zuzanarosakovaale to je na širší kulturněantropologickou studii ale ta by stála za zvážení
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 20:52
- Nahlásit
zuzanarosakova
u nás jsem samec já a on samice
ty si já???
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 20:52
- Nahlásit
Baysha
ne, já!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 20:54
- Nahlásit
zuzanarosakova
k nám na cvičák taky chodil jeden, co se týkalo psů tak to nevadilo, ale třeba povystrčená knížka z knihovny byl problém, ale on měl tu nemoc nevím jak se jmenovala
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 20:54
- Nahlásit
zuzanarosakova
ty volééééééééééééééééé! tak to Alibaba nedělá, on nemá fobii z bakterií, u něj je to spíš jako touha mít všechno srovnaný a pod kontrolou, prostě aby věci měly řád hlavně napohled si myslim..
U ní se taky nedá říct, že by měla fóbii z bakterií. Klidně dá třá mým psům nažrat z normálních talířů (i když jsou za tím roky a roky výchovného působení, není to samo od sebe ) . Ale pořád všude a za všech okolností musí mít uklizeno. A nikdy,nikde není uklizeno podle jejího gusta pokud tam neuklízela sama.
Crysa
woe tos měla do třech let snad i zašitou prdel, než ses naučila na záchod, ne? To je hustec
Si nějak nevzpomínám čéče Ale gdyž byli malý moje děcka tak měla furt nějaké cuky nám fšechno dezinfikovat . Při pořízení prvního psa dostala hysterák. Při pořízení druhého už se jenom zhroutila. Zato s třetím následoval opět amok (dost to bylo podpořeno tím, že se jednalo o ofčačku z útulku, s velmi rozlezlou pyodermyjí, ta čuba byla prakticky celá zhnisaná, chlup na ní nebyl zdravej. I normálním lidem se při pohledu na ni zvedal kufr). Pak si zvykla
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 20:55
- Nahlásit
davidkova renata
mmch alfovi sem napsala, že je debil, ale tak zaobaleně, aby mně za to nemohl dát banána, i dyš určitě moc chce
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 20:56
- Nahlásit
Baysha
ty si já???
ne, jen jsme obě ženy nové generace a naši muži jsou poslední zbytky patriarchárních můžůch v Euroamerické civilizaci. Já jim řikám "ti, co se ještě nevzdali". Seš dobrá teda žes našla takovýho Čecha, já kvůli tomu mám jen Arabi, jsem myslela, že Češi se už vzdali všichni
Crysa
nástin studie, viz výše
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 20:57
- Nahlásit
Baysha
navrhuju posbírat úplně fšechny bulíky, kteří jsou momentálně gdekoliv v inzerci (prodávané štěňata,darované dospěláky, případně i zahraniční inzerci...) a narvat mu je tam
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 20:57
- Nahlásit
děcka jsem KO, až někdy někdo někdy řekne o teriérech, že jsou tvrdohlaví, vyfasujou basenžíka
Venku děs, ale doma super hráli si celou dobu co jsem stříhala pseka, a stříhání taky dobré, pejsek hodný, ale asi zítra nedojdu do práce jjsem vyřízená
a tady zelená k zelené sedá
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 20:58
- Nahlásit
Baysha
mmch alfovi sem napsala, že je debil, ale tak zaobaleně, aby mně za to nemohl dát banána, i dyš určitě moc chce
tak až si přečte todle, tak už bude mít za co
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 20:58
- Nahlásit
ťuk ťukBaysha
ty si já
makrel
ne, já!!!
Dále
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 21:00
- Nahlásit
Monty
ty hračky sou jaksi podezřele vymydlené - ty sou jenom na focení, že? sem si fčil vzpomněla, jak sme od chovatelky dostali k Bajši usmolený smrdutý plyšový míček jako "vůni domova", tam bylo opravdu poznat, že si s těma hračkama štěnda fakt vyhrála
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 21:03
- Nahlásit
danajasa
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 21:03
- Nahlásit
Baysha
"vůni domova", tam bylo opravdu poznat, že si s těma hračkama štěnda fakt vyhrála
Jéé pani pakůn na toto téma dostal půlku plyšové veverky eště ju mám skovanou,něco jako první prošlapané botičky
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 21:05
- Nahlásit
zuzanarosakova
Hele když už tě tu vidim a téma je nakouslý..
asi budeme mít v rodině vlastního alibabu, a je to taky tunisan; "švagrová" - 34 let, 168 cm a asi 100 kg, blond, neumí vůbec jazyky jako že žádný takže se teď nahonem učí aj - se na dovče seznámila s Tunisanem, zamilovala se, jela za nim ještě jednou, zásnuby, teď za nim jede potřetí - vdát se. Chce ho přitáhnout k nám co česka.
Myslíš že je reálný že to s ní ten kluk myslí vážně???
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 21:05
- Nahlásit
danajasa
Jéé pani pakůn na toto téma dostal půlku plyšové veverky
eště že ne půlku vopravdový veverky
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 21:06
- Nahlásit
danajasa
nejlepší je, že Bajša tu "vůni domova" naprosto a zvysoka ignorovala s míčkem si začala víc hrát, až sme ho vyprali
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 21:10
- Nahlásit
Baysha
tato fotka je z cečjového vrhu (hračky jsou určitě na focení )
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 21:10
- Nahlásit
Grin
Myslíš že je reálný že to s ní ten kluk myslí vážně???
NE!!!! je to naprosto nereálný bohužel! Tyhle kluci jsou tam známý, normální Tunisani jim řají "BOYS" a strašně se za ně styděj. Jsou to kluci z chudejch rodin, z vesnic, maj milion sourozenců a nulovou perspektivu na lepší život, tak jezději do letovisek balit turisty/ky. Jo klidně jdou i s chlapem, hlavně se potřebujou dostat do Evropy. Jsou nevzdělaný a když se sem dostanou nechtěj ani makat, nechaj se od ženský vydržovat a u toho ji podváděj. Já doporučuju zjistit jeho rodinné poměry a pokud je to tak jak řikám já, ihned pryč!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 21:12
- Nahlásit
Grin
jinak, ten kluk je předpokládám mladší a hezkej, jestli jo, tak je to jasný! Bohužel
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 21:12
- Nahlásit
s míčkem si začala víc hrát, až sme ho vyprali
Baysha
Pakůn kupodivu hračky kradl,ted si matně vybavuju,že už za malinka byl vychcanej,na letištních kotcích byl stejně starý vlkošed a dvě maliny a rotvík a ta svině malá je dycky upoutala jako"hélé já su roztomolé štěnátko"a čorl jim všecko nejvíc trpěl ten vlkošed páč viděl krz karinu že přišel vo hračky vlastní blbostí
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 21:14
- Nahlásit
zuzanarosakova
eště že ne půlku vopravdový veverky
nééééé to je specialita nandy vot davítkový
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 21:15
- Nahlásit
zuzanarosakova
Jo.. to se velmi těžko udělá bohužel, protože Rodinné poměry známe jenom z vyprávění tý holky, a ona říká že jsou na tom celkem dobře, že maj barák, a tak dál. Ten kluk ale dělal právě v tom hotelu, žejo. Jako tlačí jí do hlavy že kdyby chtěl do evropy že už by tu dávno byl, že má snad nějaký známý ve francii, ukazoval jí nějaký papíry, a fotky, a buhvíco, že prej se nemusej hned brát i říkal, že můžou počkat,a le ona tvrdí že to chce, že to má ze svý hlavy, že on na ni nijak netlačí... už si tady zařizuje byt, (rodiče s tim nechtěj mít co do činění - ještě pořád u ních ta holka totiž bydlí) a tak... no a brát se maj teď asi za 14 dní...
|