Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7947 . 7948 . 7949 . 7950 . 7951 . 7952 . 7953 . 7954 . 7955 . 7956 . 7957 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 11:46
- Nahlásit

Marush
a jabloň jí chce?!!!
nečteš bo co?? .-))))
musela by se nějak přiblížit na několikrát třá..vono se to dělá každou chvíli,třá březnoj dovalili Elišku ze slovače až na hl. nádraží bo sem zrovna někdo jel

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 11:46
- Nahlásit

davidkova renata
jablunka
mi řekni, proč se někdo zbavuje grifona....neni tohle spíš brebentík? Ty krátkovlasý sou brebentíci, nebo nejsou? Jeden je belgickej, jeden je bruselskej...belgičan a takový ošklivý zvířátko, že? My měli jednoho šéfa belgičana a byl děsně pěknej a takovej štramák to byl...ne jako grifon.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 11:47
- Nahlásit

Gerda
My měli jednoho šéfa belgičana a byl děsně pěknej a takovej štramák to byl
to si zas jinde)))))))))))))))) s tim si di na Fstahy.cz .-))))
proč se někdo zbavuje grifona
protože lidi sou mrdky.

Marush
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 11:48
- Nahlásit

jablunka
ad grifonka
mohla by to bejt Šaron Stoun...hmmmmmmm

Biluška
Člen
- Nahlásit

jablunka
hlavně nezapomeň, že gdyž si od Slováků přivezeš psa tak máš POVINNOST přispívat nejméně třikrát denně na jejich fóru, podávat hlášení jak se pejsáneček má, kolik toho spapinkal, kolik vykakinkal a tak podobně. A pejsánečkovi předávat jejich pozdravy a bozky na čumáček

jablunka
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
..koukej bud se to nějak pořeší anebo ne..bude co má bejt.-))
Asi tak,nebudu to drtit a lámat,pokud to půjde,má u nás pelech,misky a dveře votevřený.....Puči si to půjde hodit,už teď svůj život rozdělil a období před grifounama a po grifounech.
Marush
ty vole v banskej bystrici to je trochu z ruky
Malinko.
,ehm...a jabloň jí chce?!!!
Když ji mít nebudu,žíly si kvůli tomu nepodřežu....to aby bylo jasný.

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 11:51
- Nahlásit

davidkova renata
Nejde mi tam psát.

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 11:51
- Nahlásit

Gerda
mi řekni, proč se někdo zbavuje grifona..
Jak píše davídková....mrdky zasraný!
.neni tohle spíš brebentík?
jj,ale to je fuk,je to jedno vemeno.
Biluška
hlavně nezapomeň, že gdyž si od Slováků přivezeš psa tak máš POVINNOST přispívat nejméně třikrát denně na jejich fóru, podávat hlášení jak se pejsáneček má, kolik toho spapinkal, kolik vykakinkal a tak podobně. A pejsánečkovi předávat jejich pozdravy a bozky na čumáček

Něco takový maj na chrtech......a víš co mi s tím můžou?!!!!
Jestli chtěj vědět jak se pes má,kdykoliv se můžou přijet kouknout.

Marush
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 11:53
- Nahlásit

davidkova renata

přepošli mi ten vodkaz na mejla plís,hele kámoška by jí možná brala...ale já tady nevotevřu nic s fuckbooku...teda kdyby jí nechtěla jabloňka a kdyby se pozdávala... můj mejl:

marush.r@seznam.cz

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 11:53
- Nahlásit

Biluška
tak máš POVINNOST přispívat nejméně třikrát denně na jejich fóru
ale no tak neprud)) tak byli zvědaví ,no..taky bych byla
jinak psát můžeš dyš klikneš na tý jejich stránce na To se mi líbí..taky sem to nevěděla..mořžná jí stejně nebudou chtít dát jak čtu,ale to neva,já jí sehnala flek,já mám karmu čistou)))) to že nechcou za to už nemůžu

Marush
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 11:54
- Nahlásit

jablunka

jistě,řekneš jim:choď do riti,somár jeden najebaný...a bude

makrel
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 11:55
- Nahlásit

Monty
jo ale v lese prý řádí nějaká šílená angína, má ji náš Bazilišek a na vetce říkali, že toho je teď hodně

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 11:55
- Nahlásit

toto dostane Faithice na uvítanou

Marush
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 11:56
- Nahlásit

Monty
ad vopičák

nevadí ti že je to šimpanz a utrhne jí pacičky?

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 11:57
- Nahlásit

makrel
fakt??? Budu Soph dávat více C ať něco nechytne

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 11:58
- Nahlásit

jablunka
Něco takový maj na chrtech......a víš co mi s tím můžou?!!!!

Mě tohle udělali s Bagetou. Napřed byli celí hepy, že si ji beru, pak začali řvát, že jim nepíšu jak se má (no jak se asi může pes mít, žere, chodí po zahradě,chodí ven a občas ji vezmu na nějakou akci, námět na román ). Pak tam někdo zkopíroval úryvek z žumpy, ve kterém si stěžuju, že Rozára (podotýkám Rozára, nikolif Bageta) má zase hotspot a že už nigdy nechci ovčáka páč mě ty jejich kožní nemoci dyskomfortí, vyvodili z toho, že moji psi nemají vet. péči a okamžitě sem organizovali trestnou výpravu, která měla zjistit jak se Geta má a případně mi ji sebrat a odvézt zpátky. Nechápu kam zpátky, asi na ten smeťák
Dost mě tím nasrali, do té doby jsem si myslela, že přispívat na nějakou foru je moje právo, nikoliv moje povinnost Tím jsem se slovenskýma psama skončila definitivně, už si z tama nevezmu vůbec nic, v našich útulcích je taky dost výběr

makrel
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 11:58
- Nahlásit

Monty
jo, já teď k našim filipa neberu a jdu teď pro léky, tak se zeptám, co přesně to je, bo mamka tam nebyla, jen zprostředkovaně.

Lola1
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 12:00 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit

Biluška
Sem vám zapoměla říct
no ale jsou teda krásný!

bonc
baliček odešel, opakuju, balíček odešel.

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 12:01
- Nahlásit

davidkova renata
nemůžu kliknout na "to se mi líbí" páč to tam nevidím Nevylučuju, že to tam je, ale prostě to nevidím

ale no tak neprud)) tak byli zvědaví ,no..taky bych byla
Můžou být zvědaví jak chtějí. Pokud vím, tak jim nic nebránilo zavolat mi, nebo napsat mail, nebo napsat tady do žumpy...gdyž to odsud umí kopírovat tak sem nepochybně chodí Jediný gdo mi napsal byla Aren a ta psala až na základě té jejich akce. Abych se jim jako ozvala než se zblázní úplně

Marush
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 12:01
- Nahlásit

Biluška
Pak tam někdo zkopíroval úryvek z žumpy

Tohle jsou úlety,nikdy to nepochopim jak moc je žumpa sledována...

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 12:04
- Nahlásit

Vůbec nepyšte, musím jet dřít. Mám schůzku s nějakým pánem co jeho kanekorzo žere malý pejsky a likviduje byt. Mám nepříjemnou tuchu, že vím čím to bude a vůbec z toho nemám radost .
Essi mě to korzo sežere tak se postarejte o moje psy

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 12:06
- Nahlásit

Biluška
Pokud vím, tak jim nic nebránilo zavolat mi, nebo napsat mail, nebo napsat tady do žumpy...
ježiš hlavně se neposer! mě by to tak nevytočilo páč si uvědomuju jaký mrdky si kolikrát osvojej psy a co s nima pak provedou.. taky bych byla paranoidní vůči cizím co neznám
páč to tam nevidím
hele zkus rozkliknout Pes v núzi a mělo by to bejt jako někde nahože v takovým šedým rámečku,já už to taky nevidim páč už sem na to klikla,tak zřejmě proto..až to uděláš vyskočí ti automaticky dole ten chlívek na komentář
Marush
jak moc je žumpa sledována...
vid?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 12:08
- Nahlásit

Biluška
Essi mě to korzo sežere
po korze se chodí to si pamatujte!! čili se po něm projděte,ideálně v kanadách a mělo by to bejt cajk

Pumpa
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 12:08
- Nahlásit

Marush

Tohle jsou úlety,nikdy to nepochopim jak moc je žumpa sledována.

mně se totiž zdá, že Ti co na žumpu nejvíc nadávaj, by na ní chtěli nejvíc chodit... Jinak mám pár jasnejch aspirantů na Žumpačleny, hodlám je dotáhnout, když to nebude někomu vadit

Marush
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 12:09
- Nahlásit

davídkovámamka
tag nic, pro kámošku moc stará ta grifonka...musí si jí vzít Jablůňkovci teda

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 12:10
- Nahlásit

Marush
holky utrhnou mu pacičky

Marush
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 12:11 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit

Pumpa
mně se totiž zdá, že Ti co na žumpu nejvíc nadávaj, by na ní chtěli nejvíc chodit

tak to je jasný...nebo by chtěli s někym ze žumpy chodit..třá vy víte kdo a tak

Jinak mám pár jasnejch aspirantů na Žumpačleny, hodlám je dotáhnout, když to nebude někomu vadit

já taky, mám tudle kámošku s alfa mopsem,co ho už konečně zkrotila a právě hledá fenešku mopse,či grifoní nebo podobný zlo k němu...je to ale podobný zlo jak já(ne to menší)tak nechci tim žumpu jako dodělat

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 12:12
- Nahlásit

Pumpa
Jinak mám pár jasnejch aspirantů na Žumpačleny, hodlám je dotáhnout, když to nebude někomu vadit
naopak! žumpa je jak vesmír,taky se furt rozpíná.-))))) podmínkou pro fstup je vrozený kretenyzmus či debilita,ale to asi víte.-))))
Ti co na žumpu nejvíc nadávaj, by na ní chtěli nejvíc chodit

Marush
pro kámošku moc stará ta grifonka

at jí matka jejího velblouda naplive do jogurtu!

pawLINka
Člen
- Nahlásit

Děckááá, za 2 týdny se skorošvagrová a Lukášův debilní bratr budou konečně stěhovat. Chápete to?!?!?!

Konečně nebude pořád obsazená MOJE pračka, budu moc mít jídlo ve SVÉ ledničce a budeme moc konečně řešit hypotéku.

Zase důvod se ožrat.

kejtlin
Člen
- Nahlásit

zbytek kůží spracován

<< 1 ... 7947 . 7948 . 7949 . 7950 . 7951 . 7952 . 7953 . 7954 . 7955 . 7956 . 7957 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání