Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7947 . 7948 . 7949 . 7950 . 7951 . 7952 . 7953 . 7954 . 7955 . 7956 . 7957 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 10:29
- Nahlásit

Biluška
Já též přeji šelmyjím vše nej!!!

danajasa
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 10:29
- Nahlásit

pawLINka
Tak třá o půl 2
Píšu si vemu pakůn na chvilku peníz na rybky a srdce a objednávám mírně pod mrakem a polojasno

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 10:30
- Nahlásit

F červencovým Psovi bude i můj článek o extrastarých psech a jejich soužití ve smečce. Pes bude patřit Žumpě

Baysha
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 10:30
- Nahlásit

Biluška
hele nevim, proč chováš šelmyje - koukni sem na jorky s pépé za 2500 euro - takle se to dělá!
http://www.vonperstadt.com/merle-york/

Monty
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 10:31
- Nahlásit

Děcka nestíhám, to je moooooooooooooooooooc dobře, aspoň mi to utíká
Biluščiným hafanům přejeme dodatečně všeeeeeeeeeeeee neeeeeeeeeeeej dary dáme k večeru, pokud budu mít čas, protože dneska mám asi celý den nestíhací

Marush
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 10:31
- Nahlásit

Baico
hele děcka v jakým čísle PPČ sme??? já koukala dneska do červnovýho a nic sem nenašla!
Protže budeme až v červencovým, který má vyjít až v pátek,takže vůbec netuchám, jak se k němu Gerda dostala už ve středu

ségra řikala že jste něgde ve vonlajn vydání nebo co!

pawLINka
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 10:33
- Nahlásit

danajasa
Dobrá, hlavně to počasí objednej, pač žeru antibiotika a neměla bych prý na sluníčko...

bonc
Člen
- Nahlásit

čus ženy, možná vás dočtu, možná taky ne. Jsem upracovaná, za dnešek jsem stihla seřvat pána co mi už od dubna vyrábí vyhranej deluxe vobojek, mít velmi dlouhý rozhovor s výrobcem mokrejch houbiček, páč mokrá houbička se mnou vobčas nemluví a neřiká čokloj co má dělat, pak jsem napsala úžasný reklamační dopis a houbičku dokonce vodeslala. Pak mi pan pépéelák přivez do práce Bájovo nový autopostroj, už z něj bude taky kosmonaut, je to velmi roztomilé zařízení, když je to ve velikosti S Taky jsem ségře vokopírovala vysokoškolský diplomy, poslala přihlášky na další 2 treky a příkaz k zaplacení a konečně odeslala Matesův očkovák novejm majitelům. Myslim že už jsem dneska pracovala dost a měla bych jít domu.

Marush
Člen
- Nahlásit

Biluška
Pes bude patřit Žumpě

všechno patří žumpě,je to nejmocnější psogang širokodaleko...kam se hrabou modrácí

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 10:35
- Nahlásit

Baysha
DYť to jsou bezpapíráci. Nepovolené barvy . Svého času jsem na ně dost koukala, bo Mášenek furt prudil s tím, že chce bívra. Sem odmítla dát takové megaprachy za vořecha, i gdyž uznávám, že se mi taky líbí

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 10:35
- Nahlásit

Baysha
kerý nemám žádnou rozsáhlou studijí potvrzený
hele na to nepotřebuješ asi studii, na to ti stačí zdravej selskej rozum..samosebou že zejména ten stav předtim k tomu jistě přispěl,nechávala sem kastrovat po odeznění nejhorších příznaků tak cca 3 týdny,léčba byla konzervativní tu dobu.Prostě mě to děsně nasralo a votrávilo nafurti dyš todle vim a taky asi se podepsala ona klinika na stavu
Marush
možná je nervosní z teho hmysu
Baico
tak budu vypadat jako muchomůrka fialová

to bysem chtěla vidět pani,prosíííííím.-)))

Baysha
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 10:37
- Nahlásit

Biluška
No voni tvrděj, že sou s pépé - jasně že ne FCI, ale té jejich ňáké organizace Biewer york klub. Což je lajkovi jedno

Baysha
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 10:38 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

a vůbec, doprala mi pračka, toš du pověsit prádlo a pak ven poztrácet míčky za tři sta toš se tu mějte s čakrama, s pépé aji bes

Baico
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 10:39
- Nahlásit

davidkova renata
tak budu vypadat jako muchomůrka fialová

to bysem chtěla vidět pani,prosíííííím.-)))

No tak to neuvidíš, protože lila šaty a klobouk na mě nenavlíkne. Sice vím, že na mě nezáleží, ale nechci, aby se jednou moji budoucí synovci a neteře chechtali nad svatebními fotkami rodičů, že za svědka jejich mámě šel fialovej bonpar.

Marush
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 10:40
- Nahlásit

Baico
[
i]Sice vím, že na mě nezáleží, ale nechci, aby se jednou moji budoucí synovci a neteře chechtali nad svatebními fotkami rodičů, že za svědka jejich mámě šel fialovej bonpar. [/i]

simtě..fijalová je mladá modrá

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 10:42
- Nahlásit

Baico
No tak to neuvidíš, protože lila šaty a klobouk na mě nenavlíkne
no tak to di do řitě! vůbec nemáš smysl pro katastrofy!! klidně sme tě mohli přijít jako žumpa podpořit,ale dyš s tebou nic neni..
Marush
fijalová je mladá modrá

hele žereš ten ostrý pestřec ty jelyto????????????????????

Marush
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 10:46
- Nahlásit

davidkova renata
hele žereš ten ostrý pestřec ty jelyto????????????????????

jelyto kopyto platí to ty senilito jistě dávám si odvar r ostropesřeca a babskýho ucha..to mi ale dochází, můžu počítat s tvym uchem do budoucna?

Marush
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 10:48
- Nahlásit

davidkova renata

mimochodem...dudu jo...hmmm,tak dudu ač je neustále socializováno jest velký diskomfort,bo začla štěkat na všechny cizí čokle a ted už i na cizí lidi..normálně štěká a vyrazí a jde po nich...je to velmi zákeřné dudu,nepříde mi že se bojí, je jen akresivní a nechutně teriroriální čupka...

makrel
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 10:49
- Nahlásit

Marush
asi taky začnu ale hlavně potřebuju něco na hlavu, tu ginko bělobu nebo co to je

Marush
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 10:53
- Nahlásit

makrel
bělobu nebo co to je

bělobu bral Muk..to je asik blbej nápad

makrel
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 10:55
- Nahlásit

Marush
myslím že horší už to bejt nemůže

Marush
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 10:57
- Nahlásit

makrel

běloba a propriety k ní...máš to v němčině,takže seš vyzývaná nevíc...der spiegel vole

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 10:57
- Nahlásit

Marush
můžu počítat s tvym uchem do budoucna
myslim,že můj slech je vhodný jiš delší dobu
normálně štěká a vyrazí a jde po nich...je to velmi zákeřné dudu,nepříde mi že se bojí, je jen akresivní a nechutně teriroriální čupka
tak jako gratulujééém)) záleží na to co chceš,pokud ti to neva,nech to,pokud jo, začni to usměrnovat..mě se to líbí )) ale já su magor..nicméně na psy bych jí to zatrhla okajděte,mě se z duše protiví čokl co by se mi rval,taky se mi žádnej nikdy nerval,páč to je strašně voptížný,kor na sídlu kde je koncentrace čoklů tatatata anebo eště vječí ))))) to pak nemůžeš vylézt a furt jen vyčihuješ,si ve střehu,čokl aby byl voděn či měl koš...to ani hovno teda s lidma je to samo taky blbý dyš bydlíš ve městě,je jich jak sraček všude a budou s tim jen nepříjemnosti
makrel
ginko bělobu nebo co to je

makrel
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 11:00
- Nahlásit

Marush
no ty woe, super návod, danke schön :-D

Marush
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 11:01
- Nahlásit

davidkova renata
záleží na to co chceš,pokud ti to neva,nech to,pokud jo, začni to usměrnovat..mě se to líbí )) ale já su magor

mě se to v hloubi duše taky líbí..dyk mě znáš ,ale jako je to dost nepraktický, mám jí za to vybombit?Nebo pokárat a nějak na ní mluvit a odvést pozornost? Vona ty lidi uplně loví totiž....je vyšinutá asik trochu

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 11:06
- Nahlásit

Marush
ztraverzuj ji hned, později bude pozdě

Baysha
No voni tvrděj, že sou s pépé - jasně že ne FCI, ale té jejich ňáké organizace Biewer york klub. Což je lajkovi jedno
No jasně, lajk to nepozná a nelajk to ví a tohleto nekoupí. Mě vůbec poslední dobou fascinuje, že se vořeši normálně prodávají třá za tři tácy a že za to lidi ty prachy dají

Gdyž jsem kdysi, asi před dvěma lety měla vrh vořešáků na útulku a dávala jsem inzeráty, že ščeňata daruju tak mi volala nějaká slečna a byla fakt upřímně v šoku, že je daruju

Marush
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 11:07
- Nahlásit

Biluška
Mě vůbec poslední dobou fascinuje, že se vořeši normálně prodávají třá za tři tácy a že za to lidi ty prachy dají

jo,jo..mops bez pp 3letej za 3litry jsem viděla...zajímavý

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 11:08
- Nahlásit

Marush
mě se to v hloubi duše taky líbí..dyk mě znáš
jistě )))))))))))))))) a chápu)))))))))))))
nějak na ní mluvit a odvést pozornost
já bych asi udělala todle..prostě musíš objekt vidět dříf než vona a hned jí zabavit míčkem,žrádlem,hrou..čimkoli,nechat ho projít aby vnímala pokud možno jen perifrně..mě nána nikdy lidi ani psy nevyštěkávala,měla jen tendenci třá lovit běžce a cyklistíí dyš byla asi jako dudu stará,to sem právě pořešila tim odvedením pozornosti a časem to ustalo samo dyš už byla velká holka.Řvát na ní asi nemá zatim úpa smysl,stejnak neví že to nemá dělat,tak to k ničemu nebé,to bych nechala až napak dyš bude vědět ale nebude respektovat.Pokud by měla už poslušnost,coš nemá páč nikam nechodíš,můžeš to řešit povelem k noze třá..

Marush
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 11:13
- Nahlásit

davidkova renata
[
i]já bych asi udělala todle..prostě musíš objekt vidět dříf než vona a hned jí zabavit míčkem,žrádlem,hrou..čimkoli,nechat ho projít aby vnímala pokud možno jen perifrně[/i]

tak to udělám!

Pokud by měla už poslušnost,coš nemá páč nikam nechodíš,můžeš to řešit povelem k noze třá..

vycvik má vod zejtřka

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2011 11:13
- Nahlásit

dobrý dopůldne, sem spracovala skoro všechny ty kůže, ještě tam nějaký jsou
danajasa
tím perořískem to jde dobře-děkuju za tip, jen už mám rukojet´ otlačenou do ukazováku
Biluška
šelmyjím samo vše nejlepší a žádný PRA CEA bo co to můžou mít s očima
Baysha
no nevím jak u vás, ale u nás mám 8-10 nočních do měsíce podle toho jak to vychází s měsíčně ty příplatky dělaj kolem 350-400 kč

<< 1 ... 7947 . 7948 . 7949 . 7950 . 7951 . 7952 . 7953 . 7954 . 7955 . 7956 . 7957 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání