| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 09:15
- Nahlásit
pawLINka
máte recht, je to megadůležitý, já se jen chechtala tý krásně formulovaný větě )))
Eldoguero
ne, raději se neptej - místozařizovač je Kejtlin, zodpovědný člověk je ALeksandra a Crysa. Já dělám tabulky s ubikacema. Myslíme na vás s pokojem pro maloděcko.
Venta
Dlouho předtím to byl normální a moc fajn člověk.
částečně si to právě taky ještě pamatuju, pak už dál neni o co stát.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 09:16
- Nahlásit
Haloooo, prosím vás, je tu něgdo, kdo mi podá informace
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 09:17
- Nahlásit
Gerda
to já ju navádím...
sem zkoušela klikat za pozici u nohy, jako že to zpřesníme - to pochopila v pohodě, klikám jí dycky až je v klidu, ale když sem třá popošla o 20cm, jako že popojde se mnou, tak se začala chechtat a dejchat, poskočila, udělala štyry kolečka a teprv se zařadila k noze - a pak už přestala vnímat úplně, odběhla a začala zabíjet plyšáka, prostě přeskok... budu se muset s Katkou domluvit, ale nechám to na některej další den, bo fčil nevím, jak budu mít směny
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 09:19
- Nahlásit
Gerda
Dík pani, aspoň něco prosím tě pojede i muš na celých 5 dní, je to možné? Kdyžtak si vezme stan a bude někde mimo - to kdyžtak nejni problém.
A vy byste mi pani mohla říct jak je to s placením, kolik a kam se zasílají peníze, co je v ceně a tak vůbec
Jinak teda položím dotazy až tu budou zodpovědné osoby.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 09:20
- Nahlásit
gabifi
to mi přitomíná, jak moje mamka před několika lety (teď ji je 53) nechala na chodbě Montyho a pak na nás zazvonila sousedka, já otevřela dveře, oči hned dolů, říkala jsem si jak je to možné, že má Monty dvojníka a pak že jsme na chodbě nechali Monťase, jsem myslela že si prdel uvrtí a pak se jí to stolo myslím ještě jednou a to není zas tak stará ale skleróza je skleróza
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 09:20
- Nahlásit
Gerda
učim to děsně pod dozorem
No jo, mně se nechce jezdit až na Stodůlky právě. Ale držení je u nás v pohodě. Už dřív jsem jí naučila všechno podávat, na co jsem ukázala a co mi upadlo...v těhotenství s tim pupkem se mi to tehdy hodně hodilo No a v OB máme i kovovej aport, takže to je v pohodě. Spíš to nandání do košíčku a hlavně spojení těch cviků. Ale zní to zajímavě, asi se do toho pustim taky
Dlouho předtím to byl normální a moc fajn člověk.
částečně si to právě taky ještě pamatuju, pak už dál neni o co stát
No jenže ty už to nepamatuješ úplně, v tý době už to nebylo úplně ono. Ale na druhou stranu to ještě nebyl takovej namachrovanej blbec jako teď (kolemjdoucí prominou )
Eldoguero
Haloooo, prosím vás, je tu něgdo, kdo mi podá informace
Já tu nebyla 2 týdny a taky jsem se nic nedozvěděla, takže já ne
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 09:23
- Nahlásit
Venta
Já tu nebyla 2 týdny a taky jsem se nic nedozvěděla, takže já ne
hm, jsem si to myslela, ale zkouším, kdyby se něgdo chytil, ale nechytil, tag nic
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 09:24
- Nahlásit
KOPR KOPR KOPR KOPR KOPR KOPR KOPR KOPR KOPR KOPR KOPR KOPR KOPR KOPŔ KOPR KOPR KOPR KOPR KOPR KOPR
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 09:26
- Nahlásit
Venta
Na jaký číslo? Já na ně nemám tel. A mám říct, že to vzkazuješ ty?
jo přesně,že to vzkazuju já,že je ta bomba pod moí židlí a zůstane tam dost dlouho
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 09:30
- Nahlásit
čus debilové,provedla sem strašnou věc.. ..vůbec nevim esi to tu můžu napsat,co dyby šel gdosi kolem..
vám to teda řeknu,chcete? sem byla u činkinů a skoušela si f kabynce nějaký kratasy a nevim proč,asi z nepozornosti nebo nesoustředění SEM SE NA SEBE KOUKLA DO TOHO ZRCADLA ..řeknu to krátce..du se zabít.hnet..
Eldoguero
twe gde si??????????? vejcuc ti nikdo neudělá bo to neni v lickejch ani jinejch silách,akorát ti řeknu,že aš péte s argentýnama na prasata,dem s váma bo nanda má po zkoušce pasení novou přezdífku býkohrys
Baysha
twe fak ti psal jo???????????????? ten m víc než dost,at tu rubriku inzerce zruší ,kokot,a má klid
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 09:31
- Nahlásit
Baysha
ale když sem třá popošla o 20cm
nepopocházej první, musí si stoupnout i při tvym pokusu o vykročení a za to ji odměň. Jdi to po jednom kroku. Aby si zvykla, že se zvedá, když ty naznačuješ krok. Já teda mařeně dával i piškotu před čumák, prostě aby stopula, když předkročim. To sem dělala jeden krok, když sem přikročila, ona zas musela sednout.
Eldoguero
prosím tě pojede i muš na celých 5 dní, je to možné?
tvůj muš přijede na celý tábor? Hele a uvědomuje si, že to neni jako vopravdickej výcvikáč? Aby nebyl zklamanej...jesi mi rozumíš. Budeme jedině rádi, pokud chce stan, místo na stany je, ještě teď by mělo být místo aji v ubikacích, ale už tam prostě spí s dalšíma lidima....jako stan je víc soukr než ubikace. Cena se zatim počítá za pronájem placu, ta je jasná, má být 1000 Kč na den, v tuto chvíli to vychází na každého plnotrávácího čéka 350 Kč. V ceně by měla být voda aji eletrika. To jsou věci, co musí potvrdit Kejtlina. Na jídle bychom se mohli domluvit s Gustavem, jesi by nám tam vařil, co by nám vařil, podle toho by se rozpustila další částka. Odhaduju, že se každej s povinnejma nákladama musí vejít do litru za ten týden. Další náklad je vstupné 200 do srandazávodu na nákup pohárů a medajlí a cen. Není povinné samozřejmě.
Venta
Spíš to nandání do košíčku a hlavně spojení těch cviků. Ale zní to zajímavě, asi se do toho pustim taky
Mařena má náběh na provlíkání hlavy poutkem, chtěla na začátku ten košíček nosit na čumáku, prostkávala hlavu uchem, takže budeme zkoušet i chytání kroužků na hlavu )) Ale ona se bojí věcí, který na ní letěj, tak to bdue spíš taková výzva.
No jenže ty už to nepamatuješ úplně
to ne, přesto ten rozdíl byl znatelnej. Musim říct, že když na poradně radila ještě Sali a i Rea byla trošku "reálnější", četla sem to moc ráda, bylo to prostě profesionálnější, zajímavější...no je to celkově fuk, teď už je to o ničem.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 09:33
- Nahlásit
Eldoguero
tady http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_5614_8137.html úplně dole je tabulka s přibližnou cenou. Jídlo buď objednáme u Gustava - kantýnskej, nebo si béme vařit sami a nevim proč mě Gerdice úpasovala na zotpovjednou osobu
davidkova renata
SEM SE NA SEBE KOUKLA DO TOHO ZRCADLA
ty woe a ses neviděla???? seš upír?????????????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 09:33
- Nahlásit
Baysha
hele von ho smáz????????????????? nevidim ho ,kde to je?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 09:35
- Nahlásit
Alexa
páč si zotpovědná a umíš strašně věci řešit a nacházíš řešení a tak. A taky si taková seriózní a důvěryhodná.
|
Baysha
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
tywoe von ho fakt smazal!!! tak to je moc teda... sem si nevšimla prve
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Alexa
ty woe a ses neviděla???? seš upír?????????????
si kretén! viděla jsem se velmi mnoho moc,až jako příliš
hele nepučila bys mi do mlíkoš na nandu tu klec na pokoj? přestava jak tam courá celou noc nezjištěný počet lidí mi nepříde moc bezva,tak bych jí tam zavřela na noc až pé spát,jinak bé furt cestovat...nebo někdo jinej esi by moch třá
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 09:37
- Nahlásit
Monty
no a já si jednou říkala, proč ti čokle na zahradě nehlídají a neštěkají? Co by štěkali, když se na zajímavej objekt mohli jít otevřenými dveřmi podívat sami
davidkova renata
prohlížet se detailně v zrcadle, když je človjeku víc než 40 a má na sobě negližé je blbost
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 09:37
- Nahlásit
davidkova renata
řeknu to krátce..du se zabít.hnet..
Jako že si hrozně tlustá? Ale to všichni přece vědí Hele, jestli máš velký deprese, mohla bych ti hodně soukromě napsat, kolik jsem přibrala já.
Gerda
no je to celkově fuk, teď už je to o ničem.
přesně tak, o ničem nebo max. buď o citacích nejvyššího, análním lezení a nebo o nějakým ovoci.
Mařena má náběh na provlíkání hlavy poutkem
Tak uvidíme, jak to bude u nás, zabavim děcku malej košíček a zkusim, jestli nám to pude
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 09:38
- Nahlásit
davidkova renata
si kretén! viděla jsem se velmi mnoho moc,až jako příliš
nojo ale tam sou ty zrcadla zvjetšovací tos nevěděla??????????? je to jak na Petříně v bludišti, prostě si přectaf že si zabloudila noooooo
hele nepučila bys mi do mlíkoš na nandu tu klec na pokoj?
essi se mi vejde do auta - zatím nemám vozkoušený, tak klidně
Gerda
hele ještě to nevím jistě a taky záleží na počasí, ale asi budu ve stanu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 09:43
- Nahlásit
gabifi
prohlížet se detailně v zrcadle, když je človjeku víc než 40 a má na sobě negližé je blbost
ale todle já vim!!! dycky předtim varuju vostatní právě! nejhorší je to f těch kabynkách!!!! ale i mistr tesař se holt utne
Venta
kolik jsem přibrala já.
to mi nepomůže páč já nejsem březí!!!!!!
Alexa
zatím nemám vozkoušený, tak klidně
tak to někdy skus at se domluvim s někým jiným dyštak,díík
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 09:44
- Nahlásit
gabifi
jo to se taky jednou stalo, (co jednou minimálně 2x) u babči někdo nechal otevřené vrátka a Monty se pak toulal po Dobraticích já na infarkt, pak už se naučili zavírat dveře, nechtěli mě mít na triku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 09:45
- Nahlásit
Venta
Tak uvidíme, jak to bude u nás, zabavim děcku malej košíček a zkusim, jestli nám to pude
a ne že to budete umět dříf než my!!!! ))
Alexa
hele ještě to nevím jistě a taky záleží na počasí, ale asi budu ve stanu
nebudeš, budeš s davítkovou v pokoji, nemůže bejt sama, mohla by si způsobit úraz, víš, že je nezpůsobilá! Zkrátka jelyto.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 09:46
- Nahlásit
davidkova renata
týý volééé tak pani, strašně moc gratuluju býkohryzovi supéééééééééééééééér
Ehm, u nás celý minulý týden krásný počasí, super, super, v sobotu na zkoušky od 2. hodin od rána chcanec inu, nakonec jsme se rozhodli přecejen jet, co kdyby, že jo. Čuba po chvíli přemlouvání vylezla s nasraným výrazem z auta na nástup, kde celou dobu hypnotizovala oba nastoupivší maliňáky (jako nevím proč je to bílé zvíře nemá rádo), no a nakonec mi pochopitelně zazdila stopu huš cca 5 metrů za nášlapem Bylo tak hnusně, že jsem na ní nebyla ani nasraná, páč já bych v tom počasí taky nevylezla, kdybych nebyla debíl
Víc mě ovšem štve, že v dohledné době u nás široko daleko žádný IPO není, což mě pjekně s...e
Gerda
Dík pani, jo jo počítá s tím jsem mu to vysvětlila a doufám, že bude mít normální náladu, bo jináč ho zabiju huš po cestě Neměl jet, ale vybrečel si dovolenou aspoň na těch 5 dní, páč jinak letos vůbec nebude mít žádnou dovolenou, tak se na to asi i těší, řekla bych, snad mu to vydrží
Cena je ok, je to teda zhruba 350 na osobu - tedy pro nás dva 700? Píšu to správně? Kam teda mám zaslat peníz?
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 09:48
- Nahlásit
Monty
Tak to můj tchán je schopnej sedět u psů u misek tak 10 cm od nich, když žerou a eště je hladit. A nebo jim vyndavat z huby žvejkací kosti apod. Nebo když chce na gauč, tak místo aby toho psa odstrčil, tak ho zvedne jako kočku pod předníma nohama a dlouho drží, než ho někam položí.... Takže když je u nás, nemůžu psy nechat doma a radši je beru všude s sebou. Naštěstí pochopil, jak ho mám ráda a už rok tu nebyl
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 09:48
- Nahlásit
Holkíííí na rádyju hrajou Sandokana, dvě písně za sebou, strašně tančíme, máme dost velkej kreáč, takže po celý místnosti. Sandokááááááán, zřejmě má nějaký výročí. Dnes je výročí odsunu sovjětských vojsk z přátelské náfštěvy. A taky je výročí popravy 27 českých pánů na staromáku a taky se narodil první čínský kosmonaut.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 09:49
- Nahlásit
Alexa
dík, přečetla jsem, tedy měním objednávku Eldorádo, plus muš, plus malodítě - celý termín
A teď nejdůležitější dotaz - jak je to s čoklema, kolik je možný si jich vzít a kde jsou ubytování, jako jestli si mám čoklí ubykaci zajistit sama, nebo jestli jsou tam nějaké kotce a kolik jich bude k dyspozici a tak vůbec.
A je-li tam nějaký protitankový, nedobytný kryt na Velkého pana Dozáka
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 09:50
- Nahlásit
Gerda
a ne že to budete umět dříf než my!!!!
S mojí morálkou těžko Pak by mě taky zajímalo to kulhání, možná si to sepíšu a jednou vyrazím za Katkou pro návody. My teď trénujeme vlezení do krabice a taky ležení i s hlavou na zemi, ale je to hodně vlažnej anáhodnej trénink, tak to bude na dlouho.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 09:51
- Nahlásit
Gerda
Dnes je významný výroční den
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 09:52
- Nahlásit
Eldoguero
Pani neblbněte, cena neni ještě přesná, nemáme furt moc podrobností, který potřebujeme mít zjištěný, třá to, jestli je plac jenom náš a nikdo jinej tam ani nepáchne, jak to bude s jídlem....a vy přijedete teda spolu na komplet celý týden? Aji s maloděckem? A kanárkem? Peníze nikam neposílat, ještě ne. Hlavně to mužoj nastiň pořádně, aby fakt nebyl nasranej, že to vopravdu NENI výcvikovej tábor, že se akorát banda jelyt přijela vyvalit do mlíkoš, závod, co bude, bude SRANDAZÁVOD, disciplína žádná, aktivity podle nálady relaxujících, psové různě rozmístění, zavolaní pouze když se na place cvičí, chápeš, jo, Mohlo by ho to ranit strašně moc...
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 09:54
- Nahlásit
Gerda
pani a které sou to Mlíkojedy, u Neratovic nebo u Litoměřic? jako nejspíš s náma nepočítejte, bo vůbec netuchám, jak to budu mít s prací, ale gdyby náhodou
|