Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7920 . 7921 . 7922 . 7923 . 7924 . 7925 . 7926 . 7927 . 7928 . 7929 . 7930 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 08:45 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

kachna_
Gerda Alexa Baico - postelové komando
V Tescu v Mělníce nemají vůbec žádné postele

děkuji za snahu

Marush
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 08:46
- Nahlásit

kejtlin
Alexa
ad důchodci

No jo no..halt důchodcí teda asik naši už jsou taky pěkný senilové...

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 08:46
- Nahlásit

Marush
naši už jsou taky pěkný senilov
no a to jsou ještě mlady, počki za 10 let

pawLINka
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 08:48
- Nahlásit

kejtlin
Já bych taky ty kotce zamykala. Taky jsem na to byla připravená (dřív Lukáš musel taky Aarona zamykat, když žil ještě jeho fotr). Když jsme měli štěňata, tak jsem měla taky připravený zámek. Lukášova máti totiž brala štěňata z kotce děckám dom. Malý mimina pak byly klidně půl dne od feny. A nešlo jí to vysvětlit nijak. Měla jsem ale v té době zkouškový, tak jsem si to nakonec pohlídala. Po několika hádkách toho víceméně nechala. Ale kdybych jezdila do školy, tak bych taky zamykala. Však co, jsou to moji psi, tak na ně nemají cizí co šahat. Já jsem na to děsně háklivá.
Pak někomu něco udělají (třá vyskočí, shodí děcko apod.) a bude to na mě.

Marush
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 08:51
- Nahlásit

Alexa
no a to jsou ještě mlady, počki za 10 let

moc mladý nejsou huš,ale bude hůř,to je jasný

pawLINka
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 08:52
- Nahlásit

Děcka, já si děsně užívám poslední dva dny marodění. To je paráda úplná.

Pak mi v práci začne docela drsná změna. Už se nebudu moc flákat a kukat na cz-psa. Budu muset fakt začít makat. Mám před sebou obrovský kus práce. Budu šéfová a pod sebou budu mít novou kolegyni. Teda staronovou - přejde ke mně z jiné služby a nejsem si jistá, jestli nám to bude klapat.
Na druhou stranu ona je velmi pracovitá a snad nás to dokope k nějakým výsledkům...

Baysha
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 08:54
- Nahlásit

hej lidijové, právě mi na blůčku napsal SZ sám nejvyšší prej sem si dovolila dost, že sem k němu do inzerce vystavila toho bulíka od ketty, dyž on má plnej psinec jak kdyby mrňavej bulík vzal místo těm mastinům či co to tam má za padesátikilové hafy

pawLINka
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 08:55
- Nahlásit

Baysha
Pošli ho do prdele.
A nebo mu napiš, že teda bulíka převezeš k němu, aby mohl být v jeho inzerci.

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 08:56
- Nahlásit

Baysha
právě mi na blůčku napsal SZ sám nejvyšší prej sem si dovolila dost,

Marush
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 08:56
- Nahlásit

Baysha

hej lidijové, právě mi na blůčku napsal SZ sám nejvyšší prej sem si dovolila dost, že sem k němu do inzerce vystavila toho bulíka od ketty, dyž on má plnej psinec jak kdyby mrňavej bulík vzal místo těm mastinům či co to tam má za padesátikilové hafy

já to nechápu co se mu nelíbilo? A BTW..dobrej pokus vo zbalení nejvyššího..respect

Baysha
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 08:57
- Nahlásit

pawLINka
mu psát nebudu, seru na něj, a na ten inzerát už kdosi připsal, že to předává známýmu, co přišel o bulíka, takže je fše OK

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 08:59
- Nahlásit

Nazdar lidé, již jsem v háku, dnes se dalo parkovat, kolezi s kartou se skutečně přesunuli před vrátka, kde mohou parkovat podle libida.

kejtlin
Opravdu je zamykej v kotcích, ubydou ti nervy, dědovi vynadání skoro denně, pokud jsou schopný v kotcích strávit tvou pracovní dobu, zkus to tak zařídit, třeba to bude řešení, třeba ne. Pokud bys potřebovala rychlej výdaj za ty kódový zámky, řekni si.

kachnisko_
Ste strašně laskavá krs to sledování lůžek, pani, vopravdu hodnej a uvědomělej čék. Když nejsou, nejsou, neva, nedá se nic.

Monty
Už jen 17 dní a 17 je taky moje oblíbený číííslooo )) Za chvíli je tu Fejtice fotbalistice

Baysha
Hele to je ale pěkná jizva, že jo? Čistá, nezanesená, hojící se...paráda, jen tak dál, za chvíli je Bajšenec srostlej a už máš po starostech s háráním, faleškama a blablabla. Pacient je velmi hojný! Gratulujeme.

Maryje je taky hojná, nohy už se hodně vylepšily, zadní dobrá, přední ještě naďoubaná, ale snad už hojná též. Fčéra byla fakt děsně roztomilá, jak nosila ten velkej košíček a měla vykulený voči, že jako proč se tomu směju, když je to jen prostředek k tomu, aby se dostala k jídlu )) Pak sme jí utopili, fakt nesnáší nořit čumák do vody, ale dělá to dost poctivě, takže i ňamku na hladině vzala tak, že ponořila celej nos až k očím a zabublala )) Jenom byla děsně znavená už v polovině hodiny, tak sme jí dali pauzu, že nic nemusí, jenom nějaký malý nenáročný srandičky. Vyčerpává jí ten nácvik kulhání.

Jak se máte, flundři?

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 09:01
- Nahlásit

pawLINka
ona je velmi pracovitá a snad nás to dokope k nějakým výsledkům...
)) tak to je geniální věta ))) Nejvíííc, jsi nejmocnější šéf týmu ))))

Venta
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 09:01
- Nahlásit

Baysha
To asi dostaneš za odměnu naděleno nějaký ovoce
To víš, on ketty moc nemusí

Baysha
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 09:03
- Nahlásit

Venta
človječe, ovoce furt ňák ne a ne padnout
jj, je mi jasný, že kdybych tam dala jenom telefon a ne mail na ketty, tak není problém

Venta
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 09:04
- Nahlásit

Gerda
Jak učíš to nošení košíčku s hračkou? Jako nejdřív naučit dát hračku do košíku a pak zvlášť to nošení?

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 09:06 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

Gerda
Už jen 17 dní a 17 je taky moje oblíbený číííslooo )) Za chvíli je tu Fejtice fotbalistice
díky, tento týden mi snad uteče rychle, budu venčit basenžíka, zítra stříhám psa, pozítří budu připravovat Sophyji na narozky aby byla čačí, v pátek příjdou naši na oběd a k večeru makrelito s psem Filipsem a o víkendu asi pojedu za malou (teda menší, Sophi říkám malá )

Maryje je taky hojná, nohy už se hodně vylepšily
to je dobře paní, to je moc dobře

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 09:06
- Nahlásit

Venta
hlavně reaguje nějak moc podrážděně, mi to dost vadilo, ten přístup - můžu si s každym mluvit jak chci, nejlíp jako hulvát, oni si to stejnak nechaj líbit...už ani nepřemejšlí, že by se k lidem mohl chovat slušně, už je to jenom - přijeďte makat, psy sem pustíme, jenom když je sem pustí vája, když je nepustí, buď vám je pokouše, nebo si je musíte nechat zaparkovaný někde v řiti...hlavně ale ve vlastnim zájmu pojďte makat, mám rozbitý vohrady, bo sem na ně ani nešáh, musim jezdit po autogramiádách, jezdit na kurzy, venčit psy...víte vy vůbec, co je to za těžkou práci? A to nemá žádný zaměstnání a makat jezdí partička, sám nešáhne na nic. Ani na tom stěhování na nic nehráb a eště měl pindy na března, ať mlčí, že na stěhování neposlala ani svou fotku. A přitom sme tam byli a pomáhali. To neni ani snad drzost, to je prostě buranství.

jbat
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 09:08
- Nahlásit

Zdar děcka,

Marush má sovyčku.

Marush
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 09:08
- Nahlásit

Bomba

Prosim vás zavolejte někdo do Santé s.r.o.,že na Kodaňský je strašně velký bomba..nebo víc bomb po celý budově.....ať můžu domů

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 09:09
- Nahlásit

Marush
Prosim vás zavolejte někdo do Santé s.r.o.,že na Kodaňský je strašně velký bomba..nebo víc bomb po celý budově.....ať můžu domů
tak já se taky přidávám na seznam

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 09:09
- Nahlásit

Zdar lidi, tak jsem zase tu
Muš pozapoměl, že, když se zpozdí s platbou za tel. tak tel. mu neodpojí hned, anóbrž internet áno a to okamžitě druhý den tudíž jsme čekali na počtu až přeochotně převede peníze ze složenky (mají na to týden a vskutku toho využívají)
No, ale huš jsem zase zde, nemoh by někdo udělat stručnej vejcuc těch nejdůležitějších věcí, který se tu za tejden děly? Dík

Baysha
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 09:10 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

Gerda
pani, to su ráda, že je Maryje již téměřzcelazhojena ráda bych zase někdy klikala, ale asi se domluvím s Katkou indyvindy, páč ty Lužiny nebo gde to je sou pro mě děsně dalekej konec konce sem fčil zkoušela po dlouhé době klikat sama, jako že pacientovi rekonvalescentovi nějaké domácí zabavovací aktivity, ale vůbec mi to nejde Bajša se dycky děsně rozjaří, začne dejchat a rotovat prostorem a vůbec není schopná se soustředit na to, co po ní chcu, s tím mi bude muset Katka poradit...

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 09:10
- Nahlásit

Venta
Jak učíš to nošení košíčku s hračkou? Jako nejdřív naučit dát hračku do košíku a pak zvlášť to nošení?
učim to děsně pod dozorem, bo sama to nejsem vůbec schopná naučit, řídim se tim, co Katka řiká - nejdřív ze všeho se Mařena učila držet hračku. Teď se učila včera držet košíček. Pak ho poponášela, či se o to pokoušela. Pak sem jí strčila do huby hračku, podstrčila košíček, ona do něj hračku upustila a měla aspoň kousnout do ucha košíčku. Ale to ještě nemáme spojený, ona ani moc nechápe hození hračky do košíčku, ale sama to s ní trénovat nebudu, minule sme to zkoušeli, měla dát míček do misky, skončilo to tak, že držela v hubě misku a překlápěla si jí na obličej )) Takže nemůžem zkazit ještě tohle, musim zas počkat na Katku. Ale v podstatě se nejdřív učí držení, potom pokládání do nádoby, potom nesení nádoby. a my sme teď u držení ))

pawLINka
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 09:11
- Nahlásit

Gerda
Já si myslím, že je to velmi důležitý. Pač tady předtím byla kolegyně, která byla líná a nynější šéfová ji k ničemu nedonutila. Sama nic dělat nechtěla, tak je v tom tam děsný bordel a je potřeba děsně moc věcí dohnat. Já si myslím, že pracovitý čék je na tom to nejdůležitější. Abych nemusela dělat všechno sama nebo ji k něčemu nutit, aby to dělala ona s odporem.

Marush
Člen
- Nahlásit

jbat
má sovyčku.

sova back

Eldoguero
Člen
- Nahlásit

A velmi mnoho moc nutně bych potřebovala několik informací ohledně Mlíkoš, je zde něgdo, koho se můžu ptát?

Venta
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 09:13
- Nahlásit

Gerda
No tak on se začal měnit ještě než vy jste tam začali jezdit, proto jsem já už byla na odchodu, jen jsem sháněla místo pro Lukase. Jak se našlo, tak hned pryč. Dlouho předtím to byl normální a moc fajn člověk. Holt sláva a prachy člověka změněj, no a taky samozřejmě zástupy řiťolezců a fanynek bez vlastního názoru. Postupně už dávno přestalo jít o psy... pak už si s takovým člověkem nemám co říct.

Marush
Prosim vás zavolejte někdo do Santé s.r.o.,
Na jaký číslo? Já na ně nemám tel. A mám říct, že to vzkazuješ ty?

Gerda
Člen
- Nahlásit

Baysha
začne dejchat a rotovat prostorem a vůbec není schopná se soustředit na to, co po ní chcu, s tím mi bude muset Katka poradit...
Tak jí zavolej...já bych asi zkoušela nejdřív klid a klik za pohled do oka....třá i za to plazení jazyku, aby prostě musela sedět a čumět na mě...že by jako nemohla rotovat...já mařeně dost pomáhám, protože jí jinak myšlení dost vyčerpává, tak jí hodně navádim, aby nemusela moc myslet, páč sme dvě autystky a pak by nám vše dlouho trvalo )) Tak aby se ti neunavila moc, nebo spíš aby se dokázala víc soustředit na tebe, tak jí s tim třeba rošku pomož navedením na tu činnost...nevim...

gabifi
Člen
- Nahlásit

kejtlin
mám rodiče, kterým táhne na osmdesát let a přesto, že jsou moc fajn, nechat s nima psy pár hodin doma je o nervy. Hrozí pošlapání psů, úraz rodičů (v jejich věku žádná sranda, je to vždy o život), zavření psů mezi dveře, vypuštění psů do volnýho prostoru, otrávení psů sajrajtama na zahradu, které se volně povalují po sklepě atd. atd. Lidem stárne mozek stejně, jako tělo. Děda za to nemůže a bude to čím dál horší.
Já třeba musím nechávat u rodičů psy v době mý nepřítomnosti zavřené v jednom pokoji a šeltie tam je navíc v přepravce. A stejně mám o ně strach. V jejich věku budeme stejní, geny jsou geny

<< 1 ... 7920 . 7921 . 7922 . 7923 . 7924 . 7925 . 7926 . 7927 . 7928 . 7929 . 7930 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání