| Autor |
Zpráva |
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 15:03
- Nahlásit
Do pr... jsem zapoměla na čas zase, mastím lidi, zdar večír
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 15:04
- Nahlásit
EldogueroTý jo ti lakeni mi vrtaj hlavou, to bych začala konečně vydělávat na ščeňatech strašlivý prachy no jo, ale to mi tak došlo, že bych musela přitáhnout čubu a já chtěla psa
http://www.lakkebo.se/index.php?page=breeding-plan s
čerstvý, ještě voňavý, sedmýho narozený, otec IPO3, OB2, děsnej šampijó, matka OB3 a taky krasavice, oba maj všechny nohy čistý .....
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 15:09
- Nahlásit
Crysa
oba maj všechny nohy čistý ....
tak eště že si je aspoň na ten pórod umyli, prasáci
že k doze se nečuchá, že na dozu se nevrčí, nešťouchá se do dozy nosem, NIGDY se na dozu nepokládá špinavý pařát atd. atd.
dosaď bíbla a máš magorku, akorát že vona se může jenom rozčilovat a je jí to prd platný, páč vod malýho bíbla to nigdo nigdy nebere vážně
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 15:11
- Nahlásit
bonc
že k doze se nečuchá, že na dozu se nevrčí, nešťouchá se do dozy nosem, NIGDY se na dozu nepokládá špinavý pařát atd. atd.
jsem doza????
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 15:12 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit
Crysa
zuzanarosakova
Gerda
pawLINka
Venta
děkuji
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 15:15
- Nahlásit
jbat
podle eldoráda jo, ale z tohodle pohledu sem doza taky
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 15:15
- Nahlásit
kejtlin
vše nej k svátku paní, nechceš přijet na mlíkošskej povaločsko-výcvikovo-chlastací tábor?
děkuji, přijedu, ale jen na 1-2 dny.
Baysha
Monty
děkuji
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 15:20
- Nahlásit
Je tu ještě kejtlina?
Pani, mnoho-li dotazůch se na vás směřuje, musíme to prořešit, asi ti to pošlu všecko mejlem, ať je to líp dohledatelný, jo?
Jééé ženy, lakenois je nesmírně ošklivý, ale také velice velký. Doufám, že ho sem někdo doveze ze země, kde lakenois něco znamená....včera dnes a zítra.....nebo jak to bylo.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 15:21
- Nahlásit
HALÓ, HALÓ, VLČÁČKOVÁ, KDE JSI? POTŘEBUJU TI POSLAT VESTU!!!!!!
Gerda
Nemám vestu poslat někomu jinému, aby se to nezdražovalo.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 15:23
- Nahlásit
Crysa
http://www.lakkebo.se/index.php?page=breeding-pla n s
Ta Berta je nádherná, ta se mi líbí děsně mockaj!!!!!!!!!!! Cíííí Bertůůůůůůůůů
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 15:24
- Nahlásit
Lola1
Nemám vestu poslat někomu jinému, aby se to nezdražovalo.
Boncovně, ta je aspoň zastižitelná
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 15:25
- Nahlásit
Gerdata se mi líbí děsně mockaj!!!!!!!!!!! Cíííí Bertůůůůůůůůů sou malý Berťátka a jsou po tatínkoj co se menuje Ofinka
Jinak vůbec nejsou velký, jsou jak fenky z tůně
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 15:30 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit
Ve Zlíně ja jeden lekenák holka sním něco dělala,ale huž sem ju2roky neviděla tak nevím poptám se.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 15:31
- Nahlásit
Crysa
Teď sem to chtěla psát, že otec štěňat se jmenuje Trouble-Ofinka, což je nejvíc geniální jméno!!!! To víš, že tam šňořim ))) Velký sou, sou větší než fenky z tůně....Pro mě je stejnak max velikost jako ta malina z prokopáku, ta malinká, hubená....jak se jmenovala ta ženština? Vůbec už nevim prostě....na velikost a sílu psa budu muset brát ohled do té doby, dokud budu ptořebovat výpomoc se staránim, tzn pomoc od mámy, která je samozřejmě rok od roku starší a výchovyneschopná ještě víc než já. Vždyť i ta Máňa jí strašně zlobí, velkej pes by jí utrápil. Ale ty vole jako tě povim, Beerta je překrásná a Trouble-Ofinka je bezkonkurenční!!!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 15:34
- Nahlásit
Lola1
pani, vsecko nejlepsi k opravdickemu svatku a tady mate par klobouku
a kyticku
a bonbonyjeru
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 15:37
- Nahlásit
leyenda
Pani, myslíte, že je hezčí pikárd nebo lakenois?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 15:39
- Nahlásit
Jo a Lole všechno nej k svátku, jsem velmi přibržděná, ale to už víte... )))
Gerda
lakenois!!! asi jsem se zamilovala... super pes!!!
Crysa
jakou to má povahu? jak maliny?
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 15:40
- Nahlásit
Gerda
Berta je nádherná, ta se mi líbí děsně mockaj!!!!!!!!!!! Cíííí Bertůůůůůůůůů
chi chi chi mně se strašně nelíbí
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 15:41
- Nahlásit
Gerda ta malina z prokopáku, ta malinká, hubená....
Lexa z Labského přívozu
jak se jmenovala ta ženština? Kamila
na velikost a sílu psa budu muset brát ohled do té doby, dokud budu ptořebovat výpomoc se staránim, tzn pomoc od mámy, která je samozřejmě rok od roku starší pokud to není echtgoldpracák tak se to zvládnout dá. Včera jsem zapřahla všechny tři zrzatice, jak Crysu, Asku, tak našich Máňu, naši už balili a že nestíhaj s ní jít ven a nejvíc tahala devítikilová Maňaska! Takže je to všechno o výchově. Tady po Mělníku, často jsme je vídala kolem nádraží, chodila paní, asi ještě vo hlavu menší jak já, takže jako fakt malá a vodila dogu, klasickou německou vobrofskou dogu a chodili na prověšenym vodítku. Není to o velikosti psa, je to o zvládnutí psa. Pokud teda pominu to, že je třeba občas někam zvíře vyzdvihnout. Což zas maliní čupka je relativně v poho, vždyť i Crysu uneseš v náručí když se chce pochovat
le ty vole jako tě povim, Beerta je překrásná a Trouble-Ofinka je bezkonkurenční!!!
to každopádně
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 15:43
- Nahlásit
Gerda
jj pošli mailem
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 15:44
- Nahlásit
jbatjakou to má povahu? jak maliny?
jako maliny, i mezi malinama najdeš ustrašený jebky tak namachrovaný dominantní kretény, ale hodně se toho dá vyčíhat spojením, pokud jsou oba normální, jako normální normální, tak jsou to prostě klasický maliní prdlouši. Na těch stránkách co jsem linkovala, jak je ta Beerta, tak tam o nich maj i pár slov, jaký ty čuby jsou, jak ta Beerta tak ta druhá.
BEERTA / Cifra Beerta Tjamme's End
Of all the dogs I have ever owned, Beerta is the most special. Her lady-like, cool attitude with plenty of self-control makes her a well-balanced and trustworthy companion. She is very easy to train, has lots of energy, and enjoys every kind of activity.
We train and compete in obedience, most recently class III, and have completed the beginner class in tracking. She is capable of much more, but I am not a born competitor and she is the first dog I have entered competitions with.
Born 16.12.2006
LPI, LPII
HD A/B, ED 0/1
ORCA / Eefje Tjamme's End
Orca is a typical Belgian Shepherd with a lot of drive, an always ready-to-work attitude, and a little impatient while waiting for the next command. But if she feels that there is nothing interesting going on she can relax and fall asleep, even if there is a lot of action around her.
She loves to show her devotion to the people she knows, but might be a bit suspicious of strangers. She is usually very obedient, but sometimes needs a little extra control.
Working with her is a great pleasure! She learns quickly and stays focused on the task at hand, even under difficult conditions.We are training for obedience competition in class III and planning to continue with tracking in the autumn.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 15:46
- Nahlásit
Crysa
díky. fakt zajímavej péf...
maliny se mi líběj moc, jsou to štiky pružný krásný, ale todle je originální a strašně roztomilý... )))
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 15:48
- Nahlásit
už mám vybraný obojek, vodítko, misku a hračky
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 15:49
- Nahlásit
Tak přešel asi osumdesátejsedmej déšť, jdu venčit, po dopolednim kousání v dešti už jsem proschla, tak můžu jít pokoušet mračna dál
Zatím páček schledáček
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 15:49
- Nahlásit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 15:50
- Nahlásit
Crysa
Sem lakeňáka gdysi chtěla. Tak moc, že jsem koukala i po chovkách a rodičích (ve světě samo, tady fakt není po čem koukat). MLuvila jsem i s hodně lidma od belgičáků a fšichni mě děsně zrazovali. Lakeňáci prý a) mají hodně f prdeli povahy a za b) zdraví. Hlavně s tím zdravím jsou na tom blbě, nejspíš díky dlouhým věkům plným příbuzenské Je fakt, že jsem vygůglila docela dost psů, kteří najednou bez příčiny zdechli, nebo měli nějaké velké problémy. Nestojím o to, abych se ráno vzbudila a našla čtyřletou fenu bez příčiny mrtvou Tudíž byl lakeňák vyškrtnut.
bonc
mám svátek hned dvakrát, páč jsem rafinovaně křtěná Libuše Amálije . Akorát tu Amáliji vůbec nepoužívám páč si jako Amálka moc nepřipadnu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 15:51
- Nahlásit
já budu vařit, budu dělat květákovou polévku a dušenou mrkev
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 15:52
- Nahlásit
jbat
žejo, viď? Je to děsně ťuťu, ale budou jen dva tábory lidí, buď úplně ANO, nebo úplně NE. Beeertička je velmi krásná a bude to takovej veselej autysta ))))
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 15:59
- Nahlásit
Gerda
Je to děsně ťuťu, ale budou jen dva tábory lidí, buď úplně ANO, nebo úplně NE
to mám ráda, bejt radikálně na jedný straně.
jako fakt je to kouzelný psisko, kdyby bylo jako mailna v hlavě, tak je to super.
ale stejně jednou budu mít smečku Malina, Bordera, Královák, Irský vlkodav, Jack Russel na mazlení do postele a samosebou Vlkošed.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 16:05
- Nahlásit
jbat
maliny mi vždycky přišly jako jedny z nejošklivějších psů, sem si o nich myslela, že sou psycho a fakt pošahaný, že normální člověk si to nemůže nikdy přát )) Ale třá fenki z tůně sou mocinky fajn...
kejtlin
velkomejl zásadní, stejně i Aleksa a Davítková, je to strašnejch táborovejch požadafků, co máte s Aleksou zařídit, my sme tam s mamkou uvedený jen proto, abysme vypadali důležitě.
|