| Autor |
Zpráva |
Marush
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 21:20
- Nahlásit
Baico
Nechci v Mlíkoších zápasit v bahně s Bambim!!!!
Nedivim se
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 21:23
- Nahlásit
Zdar lidi, co máte s těma škaredejma čoklidama? Každej nemůže bejt krásnej jak já
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 21:23
- Nahlásit
impact
možná nebudeš jediná, vezou mi sem ridgebacku vyjíždí i po majitelích už jsem ji měla na týden, dnes ji budu mít jen do zítra do noci a musela jsem dio ní tvrdě šlápnout, když jsem ji měla týden bo šla i po mě
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 21:30 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit
Eldoguero
Zdar lidi, co máte s těma škaredejma čoklidama?Páč dnes se probírali nejkaredší lajky z ruska že foto néni.Dále vám pani oznamuji,že pakůn byl prohozen opakuji byl prohozen,fig už nechce prej je těžkej juch A ted pro fšecky kdo chce za rok vořecha??? budou velmi dobří možete zavolat aj letošním pánům sou tam i s adresou moje nervy
http://www.boseronek.wbs.cz/
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 21:32
- Nahlásit
kuk
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 21:35
- Nahlásit
danajasa
Já ty fotky tam nikde nenašla. Je to tohle?
http://www.youtube.com/watch?v=3YB_v0dCVpU
Vypadá to dost jak čsv podle mě.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 21:42
- Nahlásit
danajasa
A ted pro fšecky kdo chce za rok vořecha??? budou velmi dobří možete zavolat aj letošním pánům sou tam i s adresou moje nervy
Hele, tohle eště nic není. Já četla teď v ňákým časopisu inzerát, že majitelé středně velkého voříška shánějí vořešici, aby mohli mít štěňátka. Tak se jim asi se svojí vořeškou ozvu, sice je kastrovaná, ale že by se teda seznámili
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 21:43
- Nahlásit
fůůůůj na mě šukali mouchy
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 21:43
- Nahlásit
danajasa
pakůn byl prohozen opakuji byl prohozen,fig už nechce prej je těžkej
churááááá je to dobrý pes, jak by řekla Gerda
Kalunice dnes byla prohozena opakovaně, ale děsně mě srala páč měla úpa na ho... zákusy (většinu teda), normoš na půl huby, sice se udežela, ale ... příště jí normálně zmlátim ne, co s ní, když nemá plný zákusy nééé
Pani, já teda boseronům vůbec nerozumím, ale nevypadá vona ta fena trochu jako dobrman
Monty
tý jo ta už je veliká
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 21:44
- Nahlásit
kejtlin
fůůůůj na mě šukali mouchy
Tos jim dělala křena, jo?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 21:48
- Nahlásit
Venta
Tos jim dělala křena, jo?
mě vůbec neřešili
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 21:48
- Nahlásit
Monty
Sice nejsem na střapatý psy, ale je moc krásná
Právě jsem našla v bordelu mezi nějakejma papírama poukázku na nákup u Masopropsy, asi vyhraná eště z loňskýho MR či co Tak si jdu teda něco objednat, jestli to už nepropadlo.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 21:49
- Nahlásit
kejtlin
bléééé ty jsi impertinentní
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 21:51
- Nahlásit
Eldoguero
bléééé ty jsi impertinentní
, co to je?
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 21:56
- Nahlásit
Venta
spíš jako saarlos
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 21:58
- Nahlásit
Venta
Tydle sou relativně normální tam ty lajky byli hnusný.Jo ale mají boží cvičák v tom záběru. Eldoguero
příště jí normálně zmlátim ne, co s ní, když nemá plný zákusy nééé
Pani já vám nevím spíš třá štípnout do řiti esli by se jako nezakousla kousek dopředu
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 22:02
- Nahlásit
Pumpa
danajasa
No jo, asi spíš Sarloos. Ale vypadaj hezky, čekala jsem nějaký hnusný psy.
Jo, cvičák dobrej. Takovej akční
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 22:04
- Nahlásit
kejtlin
jakože sleduješ šukající mouchy a pak vo tom ještě píšeš na netu
mimochodem mě dnes totéž dělali na noťasu a pak na psovi
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 22:07
- Nahlásit
Eldoguero
all
jinak mi ridgebacku dalki opět bez vodítka a obojku a má tak super poslušnost, že jim jí srazilo auto a ta fena děsně přibrala jí dávaj jednou tolik co by měla dostat, je dost tlustá, naštěstí opět jsem ji naháněla asi 10 min pak už nemohla
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 22:07
- Nahlásit
danajasa
třá štípnout do řiti esli by se jako nezakousla kousek dopředu
to si právě myslím, že by si třá mohla z toho diskomfortu těžkýho kousnout spíš do mě ale zase mě napadá, že bych aspoň měla opravdu velkej důvod jí zmlátit
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 22:10
- Nahlásit
kejtlin
booože můj, známá má hotel pro psy a občas hlídá taky ričbečku po operaci dermoidu, takže nemůže nosit obojky, navíc je naprosto neovladatelná a tlustá jak prase, honí jí po výběhu vždycky tak čtvrt hodiny, jakmile jí chytí, je z ní ovšem naprosto úžasnej a mazlivej pes, teda do tý doby, než jí zase pustí
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 22:10 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit
Venta
MÁM FOTKŮŮŮ TO JE ON maj ji 10 http://www.ceskatelevize.cz/porady/10206456604-psi -svet-v-rukou-vedy/20938254329/
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 22:13
- Nahlásit
Eldoguero
ale ona může nosit obojek, jinak samo venku z vodítka nejde, ani smykem, žádnej hotelák až na jednoho, to je NO a fakt vycepovanej, toho hlídám už taky několik let, ona je na zahradě navolno normálně, nechá se nalákat na piškotu, ale je tedy tlustá a nebyla v zimě, není to tragédní ale mohla by tak 5 kg shodit
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 22:13
- Nahlásit
Koukam, ze dneska jedete mimo vosklivych psu i domaci hmyz ,
Ja, kdyz jsme bydleli ve Spanelsku v byte, tak tam jsme meli svaby, hec . jsem vubec takovyhle brouky neznala, ty prvni holky chytaly do sklenicek a hraly si s nima. Pak mi to nedalo a nasla jsem si v hmyzoatlasu co to je. Hned jsem teda fsechny holkam vyhodila (za jejich desnyho revu). Si do dneska pripadaj specyalni, ze vostatni decka si hraly s vobycejnejma barbinama a voni mely svaby. Kdyz jsem to telefonicky sdelovala svy matce, tak mi nejdrif neverila, pak rekla "a takova jsi byvala poradna a furt uklizela" a nasledne mi vynadala, abych ji takovy veci nerikala po telefonu, ze nikdy nevim, kdo to muze poslouchat a vona bude mit z vostudy kabat.
Jinak jsem si podle vsech vasich tabulek vymerila tu nejspravnejsi velikost podprsenky a odesla nakoupit do nejlepsiho arleskyho butiku. Pani prodavacka mi na celej vobchod rekla " A co byste do toho jako dala???" Jsem ji ukazovala miry a vyprintovany tabulky, ale bylo mi to prd platny. Prej to cislo u pismena je objem hrudniku i s prsama, objem hrudniku bez koz tady nikoho nezajima Takze nevim, no...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 22:16
- Nahlásit
danajasaheeeej ty jsi to nasla????jsi dobra!!!!!!!joooooooooo!to jsou voni!
ja toho hajana asi zabiju!ma diru ke vsemu jeste v lokti!
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 22:17
- Nahlásit
danajasa
No tak to jo, tenhle je fakt ošklivej. Ty z toho videa se mi moc líbili, ale tohle je jak něco z vesnice, co se zkřížilo se vším možným.
leyenda
a nasledne mi vynadala, abych ji takovy veci nerikala po telefonu, ze nikdy nevim, kdo to muze poslouchat
To je jak moje matka
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 22:19
- Nahlásit
kejtlin
ona hoteláky venku vůbec nevenčí, má pěknej výběh, tak je pouští tam a stejně je u toho s nima pro jistotu, tahle čuba je takový klasický ričbek - trochu psychopat, ale jakmile zjistí, že se nic neděje, tak je fakt ´hrozně milá, až teda na to vytrvalý zdrhání dokola po výběhu, to bych jí zabila do hlavy jo a taky na prd žere, že je v tom hotelu, ale vzhledem k tomu, jak vypadá, tak jí to vůůůbec neuškodí
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 22:21
- Nahlásit
danajasa
ten pes je vskutku očklivý, ale nejde mi do hlavy ten původ včéra pobíhali dva takový po Frýdlantě a jednoho s bílými znaky jsem potkala i u nás, tak ať nekecaj a kápnou božskou, že ty vořechy dovezly vod nás ze severu - je to Frýdlantský nohoštip
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 22:21
- Nahlásit
nemethova5
!!!!!!!joooooooooo!
To je tak škaredý,že to bez fotky nejde i když je to nadnárodně pracovní teda. Šíš chudák hajan s takovou se stím hmyzopsem nevyfotí(jako hmyzáková má taky blízko k zabytí,páč jak hárá chodí tajně chcát do pohofky taky ju asi zab)natáhla sem prozřetelně igelit pod leskimo takže vyhodím leskimo ale esli ju to nepřejde to nevím co jí hrabe zas.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 22:24
- Nahlásit
kejtlin
mě vůbec neřešili
na mně asi zase štěnice
|