Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7929 . 7930 . 7931 . 7932 . 7933 . 7934 . 7935 . 7936 . 7937 . 7938 . 7939 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 22:24
- Nahlásit

Eldoguero
u mě taky minule nejedla 2 dny a psychopat to je taky dobrej, jede i po majitelích, je vidět jak při manipulaci s ní si rozmýšlejí každý pohyb

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 22:26
- Nahlásit

Marush
na mně asi zase štěnice

to je ještě nechutnější než mouchy

nemethova5
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 22:27
- Nahlásit

danajasatak to jsi dobre udelala s tim leskymem,no proto jsem nechtela fenu bo jak haraji,jsou z toho cele hyn,jakoi chapes jo???amin dalsi degen s panostitidou!hajan diru v jednom lokti druha noha polamany palec!ja hubu plnpu oparu!
jo jsou fakt skaredi,ale zase nechcou zampijony,ale pracaky.

leyenda
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 22:28
- Nahlásit

kejtlin
Eldoguero
a ricbeci maj tu psychopatiji jako ve standartu nebo to z nich iudelaji panicci? Ricbek je taky takovy mysticky necvicitelny plemeno? Ja asi ani nikdy zadnyho nevidela, krome tech fotek od Impacta, ktery se vubec nesmejeme

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 22:33
- Nahlásit

leyenda
mají takovou křehkou psychiku až na výjimky, myslím já

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 22:37
- Nahlásit

leyenda
Nevím, jak to je v reálu, ale já znám jen ty rhodéský a ty, který znám já, tak jsou psychopatický všichni, ale fakt psycho. Třeba neznám jich moc co jsou hustý na majitele a ti, kteří to zkouší, tak stejně v zásadě nejsou moc hrdinští.
Thajci budou asi jiný, ale ty fakt neznám no

danajasa
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 22:38
- Nahlásit

leyenda
kejtlin
Lidi já vám nevím,ale co měli tady v ulici thajce tak ten se ve třech letech rozhod že sežere celou rodinu ato nebyli nápíci jako lajky holka měla dlouho ovčáky a manžel píty a stejně to prostě nezmákli ten nadělal průserů pak říkali že ho daj pryč a od té doby sem je neviděla,teda jako žijou,ale nepokecali sme.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 22:38
- Nahlásit

nemethova5
žampion nežampion, nic to nemění na tom, že to ukradli Dežovi z náměstí ve Frýdlantě

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 22:39
- Nahlásit

dnes jsem pozorvala sousedy jak se pokouší vyčesat tu čubku co chytla Bubáčka, no po cca 20ti minutách toho nechala a shodli se že to : " musej až budou všichni doma, protože ji držet musej 3 " no já zírala

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 22:44
- Nahlásit

kejtlin
zřejmě slušně zmáklej pes

leyenda
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 22:44
- Nahlásit

kejtlin
pozorvala sousedy jak se pokouší vyčesat tu čubku co chytla Bubáčka,
jako nevycesou vlastni cubu? je to ricbek?
Eldoguero
no, ja jsem prave cetla, ze by meli byt k vlastni rodine velmi verni a otevreni a k cizakum spis nevsimavi, rozhodne nevyhledavajici konflikty, ale taky, ze spatne snasi dril a tvrdsi zachazeni, a taky je asi obrovskej rozdil mezi tou idealni povahou, ke ktery byl pas vyslechten a tim, co se rodi dnes

makrel
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 22:45
- Nahlásit

děcka jsem se opila se studenty ve věku mých rodičů a jdu radši spát

danajasa
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 22:50
- Nahlásit

Děckáá votravuje mě potencionální zájemce vo vztah nevím kde vzal emila ale je to nákej varhaník a je taky očklivý zas se ho nechcu dotknout tož sem napsala,že včíl válčím s dědou a nemám čas na na vztahy evidentně to nepochápl bože necu být sprostá jako.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 22:52
- Nahlásit

leyenda
já se obávám, že co se rhodeských týká, tak tam ty povahy fakt vesměs stojí za prd bohužel, tam se realita od toho co píše standard hodně liší, ale jak píšu, thajce fakt vůbec neznám, tak nesoudím

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 22:55
- Nahlásit

Du si lehnout lidi, dobrou

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 23:03
- Nahlásit

leyenda
není je to kříženka berňáka a myslím já ovčáka, oni myslí že je čistokrevná, ale není a hlavně je to děsná svině

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 23:07
- Nahlásit

leyenda
thajce znám 2 a jsou to děsný kurvy, ale povahu jejich neznám vůbec-z globálníko aspektu a rhodéských znám víc,a taky mi jeich povaha nesedí

danajasa
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 23:09
- Nahlásit

Lidi du vypnout notas páč mě velmi žerou komáři neb je láká čtení cz-psa

impact
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 23:22
- Nahlásit

leyenda
a taky je asi obrovskej rozdil mezi tou idealni povahou, ke ktery byl pas vyslechten a tim, co se rodi dnes
U thajců se to třá vůbec nezměnilo. Akorát civilizovaným kynologům poněkud dělá problém to překousnout. Páč to není kuči kuči thaječék.

leyenda
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 23:24
- Nahlásit

kejtlin
Eldoguero
no jo, tak holt jako obvykle... chudaci psi rodesky a tajsky
ja si jdu taky lehnout, jeste musim neco cist
Dobrou

leyenda
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 23:25
- Nahlásit

impact
jaka je ta tvoje ? Thajska? jsi civilizovana?

impact
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 23:26
- Nahlásit

leyenda
Není civilizovaná. Je to primitiv jak bič. I když jackové se ji snaží přetvořit k obrazu svému. A chvíli jim to i šlo. Ale pak jsme jeli na thaječí sraz a bylo to v pérdeli. Z jacka byl zase thajec.

leyenda
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 23:29 - Změnil/a: leyenda
- Nahlásit

impact
Ja myslela jako jestli ty jsi civilizovana vizAkorát civilizovaným kynologům poněkud dělá problém to překousnout. Páč to není kuči kuči thaječék.
jinak hodne prvni fotky byly kuci kuci, ale davej na sebe pozor!
edit Tady jsou ted o kus dal dve paradni nudle, vzdycky, kdyz je neprejedu si na tebe vzpomenu

impact
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 23:31 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

leyenda
Ahaaa, já nejsem civilizovaná, já jsem primitív.
A ať to zní jakkoliv divně, tak jsem ráda, že mám po té záplavě kuči kuči psů konečně něco, co se za mě postaví a neodejde za kus párku.

A nudlí mám dost. Jak vypovídá momentka z předvčerejšího večera.

leyenda
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 23:34
- Nahlásit

impact
A ať to zní jakkoliv divně, tak jsem ráda, že mám po té záplavě kuči kuči psů konečně něco, co se za mě postaví a neodejde za kus párku.
Mne to divne nezni, ja sama kuci kuci psy ani nemusim mit, mne jde taky hlavne o to, aby se v pripade potreby postavil a ne za me, ale vedle me

leyenda
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 23:35
- Nahlásit

impact
A nudlí mám dost.
pocitam dobre? Pet?

leyenda
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 23:39
- Nahlásit

dobrou noc s thajkou, hlavne s ni netrepej

impact
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 23:39 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

leyenda
mne jde taky hlavne o to, aby se v pripade potreby postavil a ne za me, ale vedle me
To jsme se nepochopily, ale myslíme to stejně. Postavil za mě - sdílel můj názor na danou věc. Ne fyzicky stoupnout za mě, ale stát za mým názorem. Tzn. když někdo prudí, tak mu prostě dáme do držky.

Jj, nudlí je od soboty pět.

A třepat už nebuduuuu.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 00:07
- Nahlásit

tož vyvenčeno, povlečeno a poklizená ložnice. Taky je u vás takový hnusný dusno? jdu do pelechu

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 06:36
- Nahlásit

fstávat a makat dámy veledámy. A nedrásat, musím na Slofensko, přijedu bůhví gdy

<< 1 ... 7929 . 7930 . 7931 . 7932 . 7933 . 7934 . 7935 . 7936 . 7937 . 7938 . 7939 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání