Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7929 . 7930 . 7931 . 7932 . 7933 . 7934 . 7935 . 7936 . 7937 . 7938 . 7939 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Lola1
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 06:57
- Nahlásit

leyenda
Prej to cislo u pismena je objem hrudniku i s prsama, objem hrudniku bez koz tady nikoho nezajima Takze nevim, no...
No doufám, že nemaj ve Francyji takový číslování, jako když ten pán šel koupit manželce podprdu a chtěl velikost 114. Prodavačka se divila a on říkal - to je dvakrát velikost mojí hlemy a bylo to akorát.

Monty
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 07:31
- Nahlásit

bréééé ráno, ještě 16 dní, dneska nám od jedné v práci nepoteče voda, snad nás pustí

makrel
ty jsi hovado, ok, tak o půl zavolám, jestli mi dají Akimka, ale budu si ho muset nechat dlouho, v sedm stříhám psa a nestihla bych ho vrátit, tak si ho když tak vemu domů a po stříhání do odvedu

Venta
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 08:03
- Nahlásit

Brý ráno, nemáte někdo tip na nějakou cukrárnu nebo výrobu dortů na Praze 4, okolí Prahy směr jih nebo Řevnice a okolí?
POtřebovala bych udělat dort "na míru"

Pumpa
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 08:11
- Nahlásit

Dobré ráno, žumpo...

dneska hrozí tajfůny, tak ať vás to nevodnese

leyenda
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 08:21
- Nahlásit

Lola1
No doufám, že nemaj ve Francyji takový číslování, jako když ten pán šel koupit manželce podprdu a chtěl velikost 114. Prodavačka se divila a on říkal - to je dvakrát velikost mojí hlemy a bylo to akorát.
nevim podle ceho tady cisluji, teda vim - podle objemu hrudniku vcetne poprsi a velikost kosicku si k tomu musi kazdej nejak vydedukovat. A pozor, je to takovy limitovany, treba pro objem 70 je kosicek AA, A a obcas se najde i B, vetsi ne. Takze tady asi podprsenku dle navodu nekoupim, ale neva, podivam se nekde ve svete, stejnak nerada podporuju francouzskou ekonomii

A zpusobila jsem dneska rano dopravni chaos na jedne z hlavnich ulic, uz asi tyden pozoruju, jak ve zverimexu v takovych akvarkach, jejichz jednu stenu tvori vyloha, lapaji po dechu stenata. Uz jsem se tak kolikrat chtela zastavit, ale maji tam ceduli jako blazen, ze boxy jsou klimatizovane. A taky dopravni situace je tam slozita a sance zaparkovat nekde pobliz auto nulova.Dneska jsem koukala, ze teda uz fakt jen lezi, tak jsem dupla na brzdy, zapla blikatka a sla dovnitr. Samozrejme zadna klimatizace tam neni, ta blba slecna, co tam prodava mi rekla, ze tam tu ceduli dali, aby je lidi furt kuli tomu neotravovali. Jsem hned zavolala SPA a veterinu. Slecna nebyla rada a lidi co venku stali za mym autem taky ne.

Monty
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 08:23
- Nahlásit

leyenda
uz asi tyden pozoruju, jak ve zverimexu v takovych akvarkach, jejichz jednu stenu tvori vyloha, lapaji po dechu stenata
Ach jo

Venta
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 08:26
- Nahlásit

leyenda
ve zverimexu v takovych akvarkach, jejichz jednu stenu tvori vyloha, lapaji po dechu stenata.
To je hrozný. Já jsem už i v ČR viděla štěňata ve zverimexech.... nějak to nechápu

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 08:40 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Venta
Já jsem už i v ČR viděla štěňata ve zverimexech.... nějak to nechápu
lepší než štěňata na trhu. Osobně si myslim, že o většinu zvířat v obchodech je postaráno dobře.
Doufám a jsem přesvědčená, že tejrání (čimkoliv, málo vody, neúměrný vedro ...) jsou jednotlivý excesy.

leyenda
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 08:51
- Nahlásit

kachna_
Tady je ve zverimexech a na trhu stenat a kotat spousta, nechapu dost dobre lidi, co si je tam kupuji, ale ja lidi nechapu v mnoha ohledech, takze co se divim. Tyhle konkretne byly teda skoro uvareny

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 08:52
- Nahlásit

Brýtro týrači psůch thajských, i těch, kteří jsou normální.

Venta
Hájek samozřejmě dělá nejlepší dorty ))
http://www.firmy.cz/Velkoobchod-a-vyroba/Vyrobci-p otravin/Vyrobci-cukrovinek/reg/praha-4

leyenda
Pani, vy ste strašně zlatej čék!

impact
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 08:56
- Nahlásit

kachna_
Podle mě se maj líp na trhu. Páč tam je někdo musí dovízt každej den a zase odvízt. Kdežto ve zveráči jsou v akvárku 24/7 dokud je někdo nekoupí.

Venta
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 08:59
- Nahlásit

Gerda
Hájek samozřejmě dělá nejlepší dorty
Děkuji, pani. Hájek určitě, ale jen jestli dělá i na objednávku něco jinýho než nabízí běžně, ale zkusim se poptat. Kamarádka má svatbu a chce buď kopírovat to, co jsem měla na svatbě já a nebo má ještě jeden tip. Tak právě, aby byli někde ochotný.

Venta
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 09:01
- Nahlásit

impact
kachna_
Podle mě se maj líp na trhu.
Taky mi přijde, že tam přijedou hromadně všechny štěňata i s majitelem a pak zas domů. A v tom obchodě, co jsem viděla, byly třeba i po jednom - to mi připadá horší.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 09:04
- Nahlásit

bré ráno, ještě jsem neviděla štěňata ve zvéráčích, na trhu jak která, některá jsou ve stavu že by člověk zaplakal

Monty
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 09:09
- Nahlásit

kejtlin
já jsem taky neviděla štěňata ve zveráčích, ale ani na trhu

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 09:11
- Nahlásit

Venta
jooo děsně si krz dorty libovala Mel, měli na svatbu úplně dokonalou cukrářku, dělala jim geniální dortiska. A já zjistim, u koho jsme objednávali dortiska tady, když sme dělali dort pro klienty. Projeď si eventuálně ty odkazy na cukráře na praze 4. Jo a víš co? Vždyť vlastně ALEKSA MÁ SKVĚLÝ CUKRÁŘKY, co dělají dorty pro žumpu, aji ty kadibutky! To mi ouplně vypadlo!!!! A potom, a už to v hlavě najíždí, máme kamarádky, maj firmu Pís of kejk, růčo fůčo dělaný strašně nápaditý dortiska! Ale hnedle volej Aleksu, to je výborný.

Baico
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 09:17
- Nahlásit

Dobré deň!!
Dnes jsme musela do Kralup autem, táta má dovolenou. Jsem zvědavá, jestli budu odpoledne zase zablokovaná, jak je tom parkovišti u nádraží zvykem.

danajasa
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 09:18
- Nahlásit

Dobré ráno a dobrou noc zde je foto naší zářivé budoucnosti

Baysha
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 09:18
- Nahlásit

zdaréc fšici!

Gerda
čau pani, dyš tě tu tak vidím - ty ses ňáko domlouvala s březnem stran morkovejch kostí? já ju jaksi nemůžu zastihnout...

Venta
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 09:19
- Nahlásit

Gerda
ALEKSA MÁ SKVĚLÝ CUKRÁŘKY
No tak super! Počkám na ní a zjistim Kamarádka eště stejně nemá jasno, i když to má už příští víkend.
Jinak odkazy jsem projížděla, zatím jsem se bavila s paní kousek za Prahou, ta vypadá, že dělá takhle na přání, ale jinak nic nemám zatím.
Pís of kejks sem teda nenašla.

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 09:26 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

Baysha
ty ses ňáko domlouvala s březnem stran morkovejch kostí?
no jenom jsem řikala, že kdyby narazila na morkáče v nějakym většim množství, že si prosim 5 kilo, pokud by jí to nevadilo...

Venta
http://www.pieceofcake.s13.cz/index.php/gallery/ tamto byl taky pís of kejk, ale tu neznám, známe tyhle.

jbat
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 09:27
- Nahlásit

Dobré ráno pane Kocábe... už nikdy nebudu pít to fíkový pití co ani nevim co to bylo. Je hrozný ráno zapnout telefon a číst ty zprávy, co čék posílal.

Venta
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 09:27
- Nahlásit

Nechcete někdo poukázku na 150,- na MAsopropsy? Nějak jsem si tam nevybrala.

Baysha
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 09:28
- Nahlásit

Gerda
ajo, sem myslela, že ste už nějak konkrétně domluvený, tak to OK

Pumpa
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 09:37
- Nahlásit

Venta

ALEKSA MÁ SKVĚLÝ CUKRÁŘKY

sem to špatně přečetla prvně

Monty
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 09:49
- Nahlásit

Pumpa
co jsi přečetla, mě to dneska vůbec nemyslí, takže nemám ani představu

makrel
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 09:51
- Nahlásit

čaute, marně přemýšlím, co jsem včera zase plácala a doufám, že ti co tam se mnou zůstali si to nebudou pamatovat!!!!!

jbat
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 09:52
- Nahlásit

makrel
čaute, marně přemýšlím, co jsem včera zase plácala a doufám, že ti co tam se mnou zůstali si to nebudou pamatovat!!!!!

bože, jak ti rozumím...
bohužel já to pro jistotu PSALA, aby na to nikdy nikdo nezapomněl...

Pumpa
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 09:52
- Nahlásit

Monty

že má Aleksa skvělý čuráčky....

makrel
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2011 09:53
- Nahlásit

jbat
já jsem prostě debil, asi nesmím nikam chodit pít, bo to vždycky dopadá stejně nebo podobně, naštěstí tentokrát jsem zůstala jen u kecání a nikoho jsem nebalila. ale i tak to bude asi trošičku ostudka

<< 1 ... 7929 . 7930 . 7931 . 7932 . 7933 . 7934 . 7935 . 7936 . 7937 . 7938 . 7939 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání