| Autor |
Zpráva |
Lola1
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 06:57
- Nahlásit
leyenda
Prej to cislo u pismena je objem hrudniku i s prsama, objem hrudniku bez koz tady nikoho nezajima Takze nevim, no...
No doufám, že nemaj ve Francyji takový číslování, jako když ten pán šel koupit manželce podprdu a chtěl velikost 114. Prodavačka se divila a on říkal - to je dvakrát velikost mojí hlemy a bylo to akorát.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 07:31
- Nahlásit
bréééé ráno, ještě 16 dní, dneska nám od jedné v práci nepoteče voda, snad nás pustí
makrel
ty jsi hovado, ok, tak o půl zavolám, jestli mi dají Akimka, ale budu si ho muset nechat dlouho, v sedm stříhám psa a nestihla bych ho vrátit, tak si ho když tak vemu domů a po stříhání do odvedu
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 08:03
- Nahlásit
Brý ráno, nemáte někdo tip na nějakou cukrárnu nebo výrobu dortů na Praze 4, okolí Prahy směr jih nebo Řevnice a okolí?
POtřebovala bych udělat dort "na míru"
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 08:11
- Nahlásit
Dobré ráno, žumpo...
dneska hrozí tajfůny, tak ať vás to nevodnese
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 08:21
- Nahlásit
Lola1
No doufám, že nemaj ve Francyji takový číslování, jako když ten pán šel koupit manželce podprdu a chtěl velikost 114. Prodavačka se divila a on říkal - to je dvakrát velikost mojí hlemy a bylo to akorát.
nevim podle ceho tady cisluji, teda vim - podle objemu hrudniku vcetne poprsi a velikost kosicku si k tomu musi kazdej nejak vydedukovat. A pozor, je to takovy limitovany, treba pro objem 70 je kosicek AA, A a obcas se najde i B, vetsi ne. Takze tady asi podprsenku dle navodu nekoupim, ale neva, podivam se nekde ve svete, stejnak nerada podporuju francouzskou ekonomii
A zpusobila jsem dneska rano dopravni chaos na jedne z hlavnich ulic, uz asi tyden pozoruju, jak ve zverimexu v takovych akvarkach, jejichz jednu stenu tvori vyloha, lapaji po dechu stenata. Uz jsem se tak kolikrat chtela zastavit, ale maji tam ceduli jako blazen, ze boxy jsou klimatizovane. A taky dopravni situace je tam slozita a sance zaparkovat nekde pobliz auto nulova.Dneska jsem koukala, ze teda uz fakt jen lezi, tak jsem dupla na brzdy, zapla blikatka a sla dovnitr. Samozrejme zadna klimatizace tam neni , ta blba slecna, co tam prodava mi rekla, ze tam tu ceduli dali, aby je lidi furt kuli tomu neotravovali . Jsem hned zavolala SPA a veterinu. Slecna nebyla rada a lidi co venku stali za mym autem taky ne.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 08:23
- Nahlásit
leyenda
uz asi tyden pozoruju, jak ve zverimexu v takovych akvarkach, jejichz jednu stenu tvori vyloha, lapaji po dechu stenata
Ach jo
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 08:26
- Nahlásit
leyenda
ve zverimexu v takovych akvarkach, jejichz jednu stenu tvori vyloha, lapaji po dechu stenata.
To je hrozný. Já jsem už i v ČR viděla štěňata ve zverimexech.... nějak to nechápu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 08:40 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Venta
Já jsem už i v ČR viděla štěňata ve zverimexech.... nějak to nechápu
lepší než štěňata na trhu. Osobně si myslim, že o většinu zvířat v obchodech je postaráno dobře.
Doufám a jsem přesvědčená, že tejrání (čimkoliv, málo vody, neúměrný vedro ...) jsou jednotlivý excesy.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 08:51
- Nahlásit
kachna_
Tady je ve zverimexech a na trhu stenat a kotat spousta, nechapu dost dobre lidi, co si je tam kupuji, ale ja lidi nechapu v mnoha ohledech, takze co se divim. Tyhle konkretne byly teda skoro uvareny
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 08:52
- Nahlásit
Brýtro týrači psůch thajských, i těch, kteří jsou normální.
Venta
Hájek samozřejmě dělá nejlepší dorty ))
http://www.firmy.cz/Velkoobchod-a-vyroba/Vyrobci-p otravin/Vyrobci-cukrovinek/reg/praha-4
leyenda
Pani, vy ste strašně zlatej čék!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 08:56
- Nahlásit
kachna_
Podle mě se maj líp na trhu. Páč tam je někdo musí dovízt každej den a zase odvízt. Kdežto ve zveráči jsou v akvárku 24/7 dokud je někdo nekoupí.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 08:59
- Nahlásit
Gerda
Hájek samozřejmě dělá nejlepší dorty
Děkuji, pani. Hájek určitě, ale jen jestli dělá i na objednávku něco jinýho než nabízí běžně, ale zkusim se poptat. Kamarádka má svatbu a chce buď kopírovat to, co jsem měla na svatbě já a nebo má ještě jeden tip. Tak právě, aby byli někde ochotný.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 09:01
- Nahlásit
impact
kachna_
Podle mě se maj líp na trhu.
Taky mi přijde, že tam přijedou hromadně všechny štěňata i s majitelem a pak zas domů. A v tom obchodě, co jsem viděla, byly třeba i po jednom - to mi připadá horší.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 09:04
- Nahlásit
bré ráno, ještě jsem neviděla štěňata ve zvéráčích, na trhu jak která, některá jsou ve stavu že by člověk zaplakal
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 09:09
- Nahlásit
kejtlin
já jsem taky neviděla štěňata ve zveráčích, ale ani na trhu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 09:11
- Nahlásit
Venta
jooo děsně si krz dorty libovala Mel, měli na svatbu úplně dokonalou cukrářku, dělala jim geniální dortiska. A já zjistim, u koho jsme objednávali dortiska tady, když sme dělali dort pro klienty. Projeď si eventuálně ty odkazy na cukráře na praze 4. Jo a víš co? Vždyť vlastně ALEKSA MÁ SKVĚLÝ CUKRÁŘKY, co dělají dorty pro žumpu, aji ty kadibutky! To mi ouplně vypadlo!!!! A potom, a už to v hlavě najíždí, máme kamarádky, maj firmu Pís of kejk, růčo fůčo dělaný strašně nápaditý dortiska! Ale hnedle volej Aleksu, to je výborný.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 09:17
- Nahlásit
Dobré deň!!
Dnes jsme musela do Kralup autem, táta má dovolenou. Jsem zvědavá, jestli budu odpoledne zase zablokovaná, jak je tom parkovišti u nádraží zvykem.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 09:18
- Nahlásit
Dobré ráno a dobrou noc zde je foto naší zářivé budoucnosti
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 09:18
- Nahlásit
zdaréc fšici!
Gerda
čau pani, dyš tě tu tak vidím - ty ses ňáko domlouvala s březnem stran morkovejch kostí? já ju jaksi nemůžu zastihnout...
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 09:19
- Nahlásit
Gerda
ALEKSA MÁ SKVĚLÝ CUKRÁŘKY
No tak super! Počkám na ní a zjistim Kamarádka eště stejně nemá jasno, i když to má už příští víkend.
Jinak odkazy jsem projížděla, zatím jsem se bavila s paní kousek za Prahou, ta vypadá, že dělá takhle na přání, ale jinak nic nemám zatím.
Pís of kejks sem teda nenašla.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 09:26 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
Baysha
ty ses ňáko domlouvala s březnem stran morkovejch kostí?
no jenom jsem řikala, že kdyby narazila na morkáče v nějakym většim množství, že si prosim 5 kilo, pokud by jí to nevadilo...
Venta
http://www.pieceofcake.s13.cz/index.php/gallery/ tamto byl taky pís of kejk, ale tu neznám, známe tyhle.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 09:27
- Nahlásit
Dobré ráno pane Kocábe... už nikdy nebudu pít to fíkový pití co ani nevim co to bylo. Je hrozný ráno zapnout telefon a číst ty zprávy, co čék posílal.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 09:27
- Nahlásit
Nechcete někdo poukázku na 150,- na MAsopropsy? Nějak jsem si tam nevybrala.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 09:28
- Nahlásit
Gerda
ajo, sem myslela, že ste už nějak konkrétně domluvený, tak to OK
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 09:37
- Nahlásit
Venta
ALEKSA MÁ SKVĚLÝ CUKRÁŘKY
sem to špatně přečetla prvně
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 09:49
- Nahlásit
Pumpa
co jsi přečetla, mě to dneska vůbec nemyslí, takže nemám ani představu
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 09:51
- Nahlásit
čaute, marně přemýšlím, co jsem včera zase plácala a doufám, že ti co tam se mnou zůstali si to nebudou pamatovat!!!!!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 09:52
- Nahlásit
makrel
čaute, marně přemýšlím, co jsem včera zase plácala a doufám, že ti co tam se mnou zůstali si to nebudou pamatovat!!!!!
bože, jak ti rozumím...
bohužel já to pro jistotu PSALA, aby na to nikdy nikdo nezapomněl...
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 09:52
- Nahlásit
Monty
že má Aleksa skvělý čuráčky....
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 09:53
- Nahlásit
jbat
já jsem prostě debil, asi nesmím nikam chodit pít, bo to vždycky dopadá stejně nebo podobně, naštěstí tentokrát jsem zůstala jen u kecání a nikoho jsem nebalila. ale i tak to bude asi trošičku ostudka
|