| Autor |
Zpráva |
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 11:19
- Nahlásit
kachna_
A jo, máš pravdu.
Tak 2500 nooo.
Tuším, že jsme objednali za tu částku 140 kg masa a nějaký těstoviny.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 11:19
- Nahlásit
Tsss, co furt řešíte s tím masem, v sobotu běhal kolem Hrádku mladý beran a nikdo z místních ovčáků ho nechtěl - možná je tam ještě dnes, včera pro změnu odrostlý jehně u nás v obci, majitel by ho asi chtěl, ale zase pochybuju, že by rychle přišel na to, že mu jedno jehně chybí. Našim sousedům umrvére něco pobíhá nejlíp u nás na zahradě nebo v jejím blízkém okolí. Kdo chce, nechť si přijede ulovit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 11:22
- Nahlásit
hele soudruzi!
http://archiv.ucl.cas.cz/index.php?path=RudePravo
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 11:22
- Nahlásit
Do prdeléééé, převlíkala jsem lůžko a stoupla jsem jednou nohou na hranu kovovoého koše, sjela mi noha dovnitř a koš mě praštil do holeně. Mám tam bouli a budu mít modráka jak prase.
Aúúúúúú!!!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 11:28
- Nahlásit
pawLINka
lity, lity, pfúúú pfúúú na bebí
esi chceš, tak ti pošlu fotku mojích noh, podobná akce se mi stane tak třikrát tejdně a předloktí věčně omlácený o kliky, vypadám jak týraná žena nemotora prostě...
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 11:35
- Nahlásit
pawLINka
aú aú lity lity
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 11:42
- Nahlásit
Marush
Heslo :dindon
ok,dyby něco víš gde mě najdeš )
Eldoguero
v sobotu běhal kolem Hrádku mladý beran a nikdo z místních ovčáků ho nechtěl
Kdo chce, nechť si přijede ulovit
tagže s nandou vyrážim )) bé načená,nigdo nebé vyžadovat debilní košík a dlouhý vodítko,doufám,že má beran drajf páč jinak je to prej nuda ))
monty
baico
laguna
jbat
děcka dorazoiy ty zasraný kolagény,dost mě serou bo cca 3 pytlíky byly dirkatý,takže ty sem si nechala,možná někdo eště díru vobjeví ,jeden byl zpola vysypanej,seru na ně příště za 130kč poštovnýho
takže BAJKO mi dá 194kč(84krát 2 plus 26 poštovný při 5 lidech) asi si to předáme f sobotu??
JÉBATKA mi dá 110kč a můžem to vyřídit f sobotu přes marušdržhubovou co???
LAGUNA mi dá též 194kč,ale nevim jak s předáním..at se vyjádří
MONTY mi napíše adresu do emila davidkova.renata@seznam.cz,prachy jí řeknu až to pošlu
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 11:45
- Nahlásit
vlk
vo heslo si napis na mail. Oni ti pak budou posilat pravielne i slevy a akce.
kachna_
Nevim jak je to ted, ale myslim, ze falco ma odber min.2500 aspon melo. Ja se davam dycky s nekym dokupy.
Vetamix me fakt stval, nikdy nedovezli co meli. Nejvic me nasrali jak jsem objednala hov. hrubomlete s gerdickou dokupy a oni privezli jen asi 6 stangli misto 36 a den predtim se dusovali, ze to dovezou vsechno. Beru uz jen falco, kurata maj krasny oproti vetamixu i celkove mi maso prijde lepsi a neni s nimi furt nejaky problem.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 11:55
- Nahlásit
davidkova renata
sova odletěla, kujííí
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 11:58
- Nahlásit
lidijové, můžu se tu chvilku rozněžňovat nad štěněcíma fotkama? děkuju
toto sou krásné štěnda, ten fox red klučina s bílými znáčky je božíííí!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 12:00
- Nahlásit
Baysha
Ťuťu ňuťu, ti jsou lostomilí
asi budu brečet
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 12:00
- Nahlásit
Baysha
štěněcííííííííííííííí ňuchy,buc!!! Nejvíc
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 12:03
- Nahlásit
Monty
Marush
tiše doufám, že za rok budou taky ňáké takové... a že by tam mohla bejt fenka mám slabost pro tmavě žlutý (nejlíp fox red) labíky, no a dyž má takhle sytej pigment a bílý znáčky... úpa slintám sice nevím, esli ty bílý fleky na tlapičkách zcela odpovídají standardu, ale to je fuk
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 12:05
- Nahlásit
Baysha
tak budu držet hnáty, aby jste za rok byla paní v očekávání
já už tu malou potvoru tak chci, že se asi zbláááázníííím
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 12:13
- Nahlásit
Monty
už jen chvilku, pani pár dní a bude to
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 12:15
- Nahlásit
tak finální verze šťěňátko jmen:
Baletka Safírka
Bonýsek Salem
Boeing Sedmtřisedm
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 12:20
- Nahlásit
Baysha
Budu teď objednávat z Falca, na rozvoz v pondělí za 10 dnů. Tak kdybys chtěla, můžýeš se přidat
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 12:24
- Nahlásit
Venta
děkuju moc, ale jednak vůbec netuším, jak na tom v to pondělí budu, páč směny se dozvím až zítra, a druhak jsme bez auta, takže si pro maso nikam nesjedu
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 12:25
- Nahlásit
Biluška
mno... až na Bonýska vskutku orižinelní
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 12:28
- Nahlásit
Biluška
Pani, moc krasna jmena jste vybrala, hlavne se mi libi Boeing ,
te pani od pikardu jsem vcera poslala mejl, nicmene jeste zadna odpoved, vydrzim do zitrka a pak ji zavolam
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 12:30
- Nahlásit
Baysha
To bych ti kdyžtak i hodila někam, ale určitě bych ti to teda neuskladnila. V zimě jsem to nechala i přes noc v autě, ale teď fakt ne. Ale jiný dny než pondělky to zatím stejně nevozí.
Hele a co je fox red? To je nějaká nová varianta labíků?
Monty
Vždyť už se to blíží, to vydržíš
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 12:39 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
Venta
děkuju moc, esi bys mi to dovezla, tak bych ti samozřejmě nějakou kačku připlatila - jenže fakt nevím, jak na tom v pondělí budu... kdy to budeš objednávat? že bych kdyžtak dala vědět - ale stejně nebudu chtít moc, eště něco v mrazáku mám...
fox red je nejtmavší odstín žluté dle standardu, není to žádná nová vymyšlenost (na rozdíl od silver labíků, kde jde nejspíš o křížení s výmarem), první žlutí labíci byli podle fotek nejspíš hodně tmavě žlutí až fox red, teprve postupem času se dala přednost světlejším až smetanovým, takže ti tmaví nejsou skoro vidět, což je škoda...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 12:39
- Nahlásit
Baysha
Bonýsek je na přání nových majitelů
leyenda
te pani od pikardu jsem vcera poslala mejl, nicmene jeste zadna odpoved, vydrzim do zitrka a pak ji zavolam
F pohodě paní, to nehroťte. Plánovala jsem to štěně nejdřív na podzim, ideálně na zimu, teď nevím jak by to vycházelo. Doma jsou Bony-mimi, bude Gulak, přes léto je vždycky narvaný hotel...zakomponovat do toho ščeně a cestu do Francyje bude asi nereálné . I gdyž bysem to mimi moc chtěla
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 12:47
- Nahlásit
Baysha
Musí se to objednat vždycky nejdýl ve čtvrtek dopoledne. Tak uvidíš příští týden, co a jak.
Ten zrzavej už mi nepřijde ani jako labrador, spíš jak vořech Ale líbí se mi. Mám radši ty tmavší.
I když, jak prý říká jedna chovatelka zlaťáků, tak ty bílý mají lepší kyčle
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 12:50
- Nahlásit
Baysha
Venta
nevydržím
když ona je tak správňácká, já jsem se do ní úplně zamilovala tak už bych ji chtěla nejraději hned
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 12:51
- Nahlásit
Venta
bílý maj lepší kyčle? to sem eště neslyšela, archivuji!
jj, nevypadaj jak klasický gaučoví vepřadoři, já malinko pošilhávám po pracákovi, ale to má čas
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 12:52
- Nahlásit
davidkova renata
Přijedu si proto třeba někam na váš "piknik u cesty"
jen nemůžu tento víkend.
A nebo ti ty peníze pošlu poštou a zboží si příležitostně vyzvednu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 12:58
- Nahlásit
Venta
Ale líbí se mi. Mám radši ty tmavší
mě se taky moc líbí ))¨
laguna
Přijedu si proto třeba někam na váš "piknik u cesty
jo dobrý..dyštak dybys měla přdnášku f práglu taxe ozvi,bejvám i přes den průběžně
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 12:58
- Nahlásit
Venta
Baysha
Ten zrzavej už mi nepřijde ani jako labrador, spíš jak vořech
mě taky, hlavně ten v tom běhu, ale taky se mi líbí
však i moje malá si projde obdobím, kdy bude vypadat jako bílý knírač
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 13:00
- Nahlásit
Baysha
Takhle vypadá moje fenka, ale má teda asi 12 kg a 42 cm.
Takže labrador pracák bonsai asi
Ty jsou hezký, mně se právě nelíběj ty hrozný válce, co jich je všude plno.
bílý maj lepší kyčle? to sem eště neslyšela, archivuji
No to sem tu před časem psala, byla jsem cvičit úplně bílýho zlaťáka a paní mi říkala, že prý od chovatelky se dozvěděli, že mají krmit Friskies juniorem a že retrívři nepotřebujou moc procházky, protože pak maj problémy s kyčlema. No ale že na druhou stranu tyhle bílý psi maj kyčle zdravější než ty zlatý... no prostě nějaká psí odbornice to byla.
|