| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 10:39
- Nahlásit
pawLINka
Copak ti udělali?
no vlastně nic, ale furt něco nemaj (dršky teda hlavně), řidič nic moc příjemnej a vždycky mi něco zapomene dát (páč prostě musim dávat pozor na dítě a nemůžu dávat pozor jenom na něj a kontrolovat každou položku), ani ceny nijak zázračný nemaj.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 10:42
- Nahlásit
Eldoguero
bohužel, fenky on má rád, hrozí maximálně zašlápnutí
na Sisinu to stačí, to je pudl záchůdek...jako tojka-
davidkova renata
nejlíp bude dyš zůstane v jílovým!
jo a může přijet votpoledne s Aleksandrou a ošklivou a blbou Balunkou, večer zas domu, aby nerušila noční klit.
Baysha
u Neratovic???
ano, jedeš podél ropovodu a za chvíli seš tam.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 10:42
- Nahlásit
kachna_
řidič nic moc příjemnej a vždycky mi něco zapomene dát
hele tak to mně jen jednou přijel debyl, jinak vždycyky pohoda, řidič děsnej šoumen, vždycky dostanu ještě nějakej bonus a naposledy mi dal dokonce o několik kilo víc, že mu to zbylo a že to nepoveze zpátky... co sis objednala, esli to třá nemáme doma my?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 10:44
- Nahlásit
Pumpa
no jo, jenže taky řekni, že ses s nim za to vyspala, ať je kachna_ v obraze úplně. Pawlinka to taky tak dělá, aji s komysema, je to dobrý nápad. Halt dyš je kachna_ zásadová, nebude mít dršťky.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 10:46
- Nahlásit
Gerda
děkuji, pani, zkusím to vymyslet stran práce, ale nevidím to příliš optymystycky zvlášť vzhledem k tomu, že sme bez auta a nejsme tím pádem toliko fleksibilní... ale zase sem zjistila, že máme dobrého kamaráda hned vedle - v Obříství, tak by to možná šlo ňáko skloubit, abych byla spokojena já i muš, kterýžto kynekologickým akcím příliš neholduje zatím s námi prosím nepočítej, kdyžtak bychom se vetřeli nějako operatývně buď jen na den, nebo pořídíme stan
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 10:47
- Nahlásit
kachna_
Tak mně se naštěstí nestává, že by něco neměli. Většinou teda...
Ale řidiči protivní (dřív byli fajn, usměvaví) a co mě sere nejvíc, tak nejsou schopní říct, kdy dojedou. Dřív jezdili tak nějak kolem poledne vždycky, ale teď nejsou schopní říct ani přibližně (tak proboha musí vědět, jestli tady bude v 8 ráno nebo v 8 večer ).
Např. z Falca zavolali den dopředu v kolik asi řidič přijede a fakt tady v tu dobu byl.
Navíc když jsem brala naposled, tak jsem nebyla spokojená ani s kvalitou. Řekla bych, že šla dolů. Dřív se mi občas taky stalo, že něco nebylo úplně OK, ale nijak zvlášť jsem to neřešila. Poslední dodávka se mi ale moc nelíbila...
Navíc mi dluží cca 6 kg masa už někdy od Vánoc, ale to už radši neřeším, bo by mi rupla cévka. Už mě kvůli tomu stálo telefonování snad stejně, jak to zaplacený a nevyložený maso a stejně ho nedovezli, bo vždycky zapomněli.
Nevím, ale přijde mi, že co se tam vyměnili lidi (tuším, že i nové vedení???), tak šla kvalita fakt dolů.
Třeba si ale zítra napraví reputaci. A když ne, tak budu prostě brát z jinama a levněji.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 10:48
- Nahlásit
Gerda
na Sisinu to stačí, to je pudl záchůdek...jako tojka-
jo jo já vím, chudák takovej pěknej pudel a vy byste ho nechali zašlápnout Dozákem
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 10:49
- Nahlásit
davidkova renata
odložíte mě dyštak do tý vodkládačky taky?Jako na polední klid? Díky
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 10:49
- Nahlásit
Gerda
no jo, jenže taky řekni, že ses s nim za to vyspala, ať je kachna_ v obraze úplně. Pawlinka to taky tak dělá, aji s komysema, je to dobrý nápad. Halt dyš je kachna_ zásadová, nebude mít dršťky.
co bych pro svýho čokla neudělala, že jo?, tady musej zásady a předsudky pryč. držky sou držky
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 10:50
- Nahlásit
pawLINka
tož pak dej prosím vědět, jak jsi dopadla, též fčil řeším maso, byla jsem těžce zklamána z masopropsy.cz - kuřata a losos výborný, ale hovězí speciál a hlavně pštros sou samej tuk, víc tuku jak masa, u toho hovězího některé pytlíky neobsahovaly vůbec svalovinu, jen jakési slizké kusi čehosi, možná plic či co já vím, a do toho velký hroudy loje tak fčil vymýšlím, kde budu brát...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 10:53
- Nahlásit
Gerda
davidkova renat
a
nejlíp bude dyš zůstane v jílovým!
jo a může přijet votpoledne s Aleksandrou a ošklivou a blbou Balunkou, večer zas domu, aby nerušila noční klit.
jako já tam taky nemusim jet vůbec žejo
a tu krabici kravin, co mám připravenou na závot si nechám doma žejo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 10:54
- Nahlásit
Marush
odložíte mě dyštak do tý vodkládačky taky?Jako na polední klid? Díky
samosebě )) dostanete aji madrac at se nám tam neválíte po betonu ))
P.s. něco novýho?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 10:57
- Nahlásit
Baysha
Tak jako já z Vetamixu beru hlavně pomletiny (kusové mám z vlastní porážky a z jatek z Německa ). Jsou to prostě pomleté odřezky s pajšlem. Myslím, že pro psy je to to nej, co jim můžeš dát. Tuku tam moc nebývá.
A co vím, ta ty kusový dražší věci si lidi docela chválí.
Jinak já z tama neberu kusová kuřata, křídla a stehna. Ty bývají často slizký. Nádherný a luxusní kuřata má Falco - velmi moc doporučuju!
Vetamix má dobrý hrubomletý - vepř, hovězo, telecí, ale já to neberu. Taky mají výborný dršťky. A beru hodně i vemeno.
Začala jsem brát spíš to Falco kvůli těm kuřatům a celým rybám a dršťkám. Pomletiny tam mají taky dobrý (kvalitnější i míň kvalitní - beru všechno), ale někdy obsahují docela hodně vody. Cena je tam ale zase nižší...
A mají tam super věc - za pár kaček štangle, které mají popraskané obaly (Vetamix ti je normálně prodá). Toho vždycky beru moc.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 10:58
- Nahlásit
Baysha
Ještě mě tak napadá - na co tak nutně potřebuješ tu svalovinu? Pro psa jsou mnohem lepší ty slizké kousky čehosi.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 10:59
- Nahlásit
Baysha
zkus prodejnu masa v Kunraticích, milá Baysho, milá Baysho. Berou Pošváře, dršťky teda mají vařené, ale zase se kvůli nim nemusíš vyspat s prodavačem (je to sice sympaťák, ale přestárlej)
http://hlusakoval.sweb.cz/uvod.html
zavážejí v outerý
|
Tinta76
|
- Nahlásit
Brý den celý den
koukám, že řešíte vetamyks ... já si zatim nemůžu ani trošku stěžovat ... vždycky dodali, co jsem chtěla ... ale je fakt, že jsem ušetřena toho přebírání vod řidiče, bo to objednává a přebírá kamarádka vo kvalitě můžu jenom říct, že je všechno maso hnusný tak jako tak, kdybych žrala maso, tak bych snad ani jinde nenakupovala jenom ryby mi zasmrděly i borůfky v mrazáku a když jsem tudle nabídla slivovicu, museli si všici, co se chopili flanděry jít vydrhnout ruce ...
máme se taky přiject na vás podívat do těch mlíkošů? má to vůbec cenu, dyš nějak moc se psama necvičíme ...
|
Baysha
Člen |
- Nahlásit
pawLINka
jasně, pomleté odřezky, chrupavky a pajšl sou super, ale ten tuk... zvlášť když sem brala drahýho pštrosa ekstra kvůlivá tomu, že je to nízkotučná ryba
ty bereš od Falca? od jakýho množství/ceny zaváží? u nás by se to na jednu čoklidu asi neoplatilo...
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 11:01 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
pawLINka
svalovinu nutně nepotřebuju, akorát ji měli psanou na obalu ve složení, tož sem ju tam hledala a nenašla
kachna_
v Kunraticích? kouknu, děkuju... hlavní průšvih u nás je, že sme bez auta, tož buď dovoz až dom anebo po pár kilech v řeznictví
edit: fčil koukám, že zavážejí, to je zajímací, to je zajímací díky moc!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 11:01
- Nahlásit
pawLINka
Falco minimálním odběrem výrazně převyšuje skladovací možnosti mého mražáku /navíc mrazim na -6 kvůli spotřebě elektřiny, takže starší mražák bych za tohohle tarifu prostě neutáhla/
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 11:02
- Nahlásit
Baysha
vlášť když sem brala drahýho pštrosa ekstra kvůlivá tomu, že je to nízkotučná ryba
no hele essi nebéé chyba na tvým přijímači
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 11:02
- Nahlásit
Baysha
Tuším, že musíš mít minimální odběr za 1000 Kč, ale počítá se do toho taky všechno - mají i různý potřeby pro psy.
My bereme vždycky s víc lidma. Sice nemáme problém pro našich 100 kg psů objednat za tu částku sami, ale právě s náma berou lidi, co mají jen jednopsa.
Chtěla jsem teď zkusit Ravell, ale ňák jsem neodhadla zásoby a musím objednat ten Vetamix, pač dojde zítra. Příště ale zkusím vzít z tama.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 11:03
- Nahlásit
Alexa
to byl trapný pokus o ftip, ale koukám, že pobavil
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 11:04
- Nahlásit
Baysha
hlavní průšvih u nás je, že sme bez auta, tož buď dovoz až dom anebo po pár kilech v řeznictví
píšou, že i zavážej . V tou outerý jim jezdí pošvář. Maj menší výběr, ale já si tak nějak myslim, že pes až takovej výběr druhů mas nepotřebuje
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 11:06
- Nahlásit
pawLINka
kachna_
Baysha
to bysem si taky mohla založit velkoobchod s masem, mám přehršel divočiny, jen s tou ekspedycí by to bylo na houby....
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 11:08
- Nahlásit
pawLINka
Tuším, že musíš mít minimální odběr za 1000 Kč,
fákt?? já myslela 2500 bez DPH. Kde já k tomu přišla?
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 11:13
- Nahlásit
Baysha
hlásim že srnconoha extranoha už nejni tak extra jak bejvala, bohužel jsem to nevychytala, na nohu zapomněla a než jsem donutila magorku jí odevdat aniž bych naň musela šáhnout, tak už je taková... no z části zkonzumovaná bohužel už magorka neodevzdává tak nadšeně, páč zjistila že huž jí pak pařát nevrátim, takže budu muset počkat až najde zase něco co by stálo za sušení a posílání a zabavit jí to dřív než to z půlky sežere.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 11:13
- Nahlásit
omluvuji se že zde načuhuji, ale koukala jsem na to Falco a neukazuje to ceny. Když jsem klikla na ceník, tak to po mě chce nějaký heslo.... jak ho seženu ????
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 11:15
- Nahlásit
bonc
děkuji moc za snahu třá zas ňákou nohu potkáte - nebo třá ne, to je fuk, nevisí na tom politická stabilita Středního Východu nebo tak něco...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 11:15
- Nahlásit
update tabulky:
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 11:18
- Nahlásit
davidkova renata