| Autor |
Zpráva |
bonc
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 13:03
- Nahlásit
Baysha
jéé ty tmavý vepřadoři jsou krááásnýý! ty se mi dokonce líběj, vůbec nemam ráda ty světlosvětlý, s růžovym čumákem, hnědý se mi taky moc nelíběj, ale tydle rezavý, ty jsou úžasný!
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 13:03
- Nahlásit
davidkova renata
29 a 30 jedu do Prahy vlakem tak pokud bydlíš někde u metra )tak můžu dorazit.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 13:04
- Nahlásit
Venta
hele ale to sem taky slyšela, že do půl roka nesmí na delší procházky než 50 m na vodítku, do roka 200 m by mě teda zajímalo, kde vzala ta moje příšera krásný nulky, dyš sme od tří měsíců chodily 2-3 hodiny denně
jo to seš ty s tou labradorbonsají, se mi ty lidi pletou nějak vím, že sme se o tom už bavily spolu, ale já su ráda, že udržím moč, ne tak myšlenku
tak až se Bajšedlo zahojí po kastraci, tak můžeme spolu povenčit někdy, tak za týden už by to šlo
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 13:05
- Nahlásit
Biluška
no, pani, ja bych chtela, abyste aspon mohla mit nejakou predstavu o cene, vite? Ze byste si jako rovnou rekla, ze to treba nema cenu. Ja ani nemyslela, ze byste si zrovna z tohodle vrhu nejake brala, ted jsem nasla chovku, co planuje opakovane kryti koncem leta, asi taky ne mnozarna, ponevadz na 3 ruznejch fenach meli od roku 2003 4 vrhy a nechavaji si stene nebo 2 z vrhu, taky jim napisu.
http://dered-luin.chiens-de-france.com/site_eleveu r/index.php?rub=contact&page=index&ID_ELEVEUR=5785 &ID_SITE=6243
jinak kolemchodim na jejich klubovym foru, jestli tam nevyspijonim naky zakulisni informace, ale vypadaj to samy slusny lidi, zadny hadky, nadavky a tak ... jak jsem zvykla z ceskejch for. Akorat mi teda prijde, ze je pikard malochovanej pes, takze si spis vybiraji chovatele budouci majitele, se bojim, jestli se jim Oryjent nebude zdat daleko. Sou taky chovky ve Svycarsku (a v Kanade, tam je dokonce pani, co tvrdi, ze jeji stene je vzdycky jeji dite a celej zivot s nim chce zustat v kontaktu, tak to by asi neslo) uvidime, no
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 13:06
- Nahlásit
Biluška
Teda pani, já sem si říkala, že s váma je dost často veselo, ale že je to takhle vážné , jak na toho chudáka Boeing Sedmtřisedm budu volat ťuťuňuňu Boeingíčku sedmtřisedmimísku !!!!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 13:08
- Nahlásit
Venta
mně se právě nelíběj ty hrozný válce
a to mě jo, ale westíci, takoví ti robustní, právě i chovatelka, jak dávala ty jména a předběžně mi Faith vybrala, tak vybrala tu nejtěžší nejmohutnější, ona totiž ví, že se mi takoví líbí
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 13:09
- Nahlásit
bonc
vůbec nemam ráda ty světlosvětlý, s růžovym čumákem, hnědý se mi taky moc nelíběj, ale tydle rezavý, ty jsou úžasný!
pani, máme stejnej fkus nj, Bajšedlo mělo být původně zrzek, byl naplánovanej na krytí pes úplně tmavě zrzavej, bohužel asi dva měsíce před krytím uhynul ale to je fuk, bych ju měla ráda, i kdyby byla zelená s fijalovejma puntíčkama
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 13:10
- Nahlásit
Monty
bože vypni se na těch 17 dnů
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
laguna
pokud bydlíš někde u metra
no to ani né,ale můžem to pořešit nějak,třá bys to mohla dát gerdici na recepci a já jí dám ty balíčky..ta pracuje někde kousek vod hl. nádraží esi se nepletu,tak dyby jí to nevadilo..
leyenda
pani nemůžete sehnat biluši nějakýho NORMÁLNÍHO psa?? proč mám z každýho jejího výběru kopřifku a zauzlení střef?!
du ven esi zmoknu taxi mě nežádejte!!!!
|
Monty
Člen |
- Nahlásit
Baysha
i kdyby byla zelená
že??? zelená je nejlepčí
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 13:11
- Nahlásit
jo tagže už leje vy hajzlové!!! neplačte ,sami ste si to zavinili!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 13:12
- Nahlásit
makrel
bože vypni se na těch 17 dnů
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 13:16
- Nahlásit
Děcka, kdo jste objednávali z toho Klimatexu - ozvali se vám už???
Chápu, že tam toho mají teď hodně, ale objednávala jsem nedávno z pitbullshopu a čekám už 5 týdnů na to zboží, pač údajně nedošlo. Podle mě na mě zapomněli, pač se vůbec neozývali.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 13:17
- Nahlásit
pawLINka
klimateksi se eště neozvali, na FB psali, že to zpracujou a ozvou se do pátku, takže zatím nepanykařím... 5 týdnů je fakt přes
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 13:18
- Nahlásit
Monty 17 dní? tak to si jí bereš taky 7.7.? esli jo, tak to je dobrý, pže dík tvému zaždodennímu hlášení a tapetování nemusím přemejšlet kdy přivezou štěncli mě
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 13:19
- Nahlásit
pawLINka taky se neozvali, ale posledně to bylo do 3 týdnů doma, je to fakt masakt to asi zpracovávat.
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 13:21
- Nahlásit
davidkova renata
jo tagže už leje vy hajzlové
co kecáš? Lilo dopoledne, to sem zmokla. Teď, když sem doma, tak je skoro jasno. Co taky můžu čekat, žejo.
Baysha
kde vzala ta moje příšera krásný nulky
To jsou ty odborníci. U druhýho psa mi řikal vet, že když má DLK "horší čtyřky", tak s ním mám chodit jen na vodítku, jinak že skončí v 5 letech. No a tak jsem ho brala na túry a na vyjížďky s koňma a je mu asi 11 a kulhá tak 5x do roka třeba den po hodně velký námaze
tak můžeme spolu povenčit někdy, tak za týden už by to šlo
Mohly bysme. My občas vyrážíme do Krčáku nebo po Modřanech i s víc psama, tak se můžeme domluvit
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 13:22
- Nahlásit
Zdáár žumpo trochu mě trápí děda stávkuje nechce opustit postela jíst a pít sanitu volat nemohu páč pokud je svéprávnej a řekne že nikam nepude tož ho prostě nenaloží,budu muset počkat až zkolabuje to mi neska řek doktor kterého sem lákala k nám dom,pokud dědek nikoho nechce má smůlu,já s tím nic nenadělám to mě docela sere. agáta12
volat ťuťuňuňu Boeingíčku sedmtřisedmimísku
Možná Džáámbooo kéé měééé.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 13:25
- Nahlásit
Crysa
17 dní , to je snad 8.7. ne???? a je to v pátek, dyby jsi nevděla.
A ty budeš mít co? že nic nevím
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 13:27
- Nahlásit
Venta
njn, "odborníci" hlavně u těch kyčlí je nejdůležitější nasvalit, nasvalit a pak eště nasvalit, což se ležením na kanapi těžko podaří něco trošku jinýho sou lokty, i když i u nich kámoška říkala, že jim hodně pomohlo plavání - pohyb bez zátěže
stran venčení dám vědět, jak na tom budu časově, dělám na směny, takže buď mám čas celej den, nebo vůbec a Krčák je super, my většinou chodíme jen tady do Hostivaře a už to tu máme velice ochozené, takže uvítáme změnu
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 13:27
- Nahlásit
MontyA ty budeš mít co? že nic nevím
jo, budu, psala jsme to tu, dvě stránky to zabralo, jen to tu denně nevopakuju s obrázky, Já budu mít čt 7.7. štěncli NO, kluka, do práce.
Takže gůt, budu se tebou řídit, pže pokud to nenapíšeš tady, tak na FB jo
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 13:29
- Nahlásit
Jsem tu zas a vůbec jsem venku nezmokla
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 13:30
- Nahlásit
čus, co novýho? VEJCUC SEM!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 13:31
- Nahlásit
davidkova renata
pani nemůžete sehnat biluši nějakýho NORMÁLNÍHO psa??
pikárd je NORMÁLNÍ PES
|
Venta
Člen |
- Nahlásit
Monty
Crysa
A ty budeš mít co? že nic nevím
to víš, taky se ví jen o malým bílým kníračovi, kterej je všude
Baysha
něco trošku jinýho sou lokty
Ale i tam to nasvalení aspoň trochu pomáhá, aspoň si myslim. Plavání jo, ale ne ve studený vodě. Takže buď za 500,-/hod. u veta a nebo jen v létě.
Hostivařský lesopark znám taky moc dobře, sem tam bývám v Hostivaři takže si to projdu. Tak se domluvíme podle tvých směn a podle toho, jak budu v Praze já. Určitě něco vymyslíme
|
Lola1
Člen |
- Nahlásit
Gerda
Holkíííí na rádyju hrajou Sandokana, dvě písně za sebou, strašně tančíme, máme dost velkej kreáč, takže po celý místnosti. Sandokááááááán, zřejmě má nějaký výročí. Dnes je výročí odsunu sovjětských vojsk z přátelské náfštěvy. A taky je výročí popravy 27 českých pánů na staromáku a taky se narodil první čínský kosmonaut.
a já mám svátek. Ne, že by to bylo takový důležitý, ale když tady čtu, jakej je to sqělej den.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 13:32
- Nahlásit
agáta12
jak na toho chudáka Boeing Sedmtřisedm budu volat ťuťuňuňu Boeingíčku sedmtřisedmimísku !!!!
Co já vím, to už je jejich boj . Já jsem měla vymyslet krásná a orižinální jména což jsem udělala. Jak se s tím poperou noví majitelé je mi celkem jedno . Pumice se taky v originále jmenuje Komtesa
leyenda
Jakože by mi to mimiščeně nechtěli dát To mě paní ani ve snu nenapadlo Musíte těm lidem vysvětlit, že sem úplně nejlepčí majitel pro jejich ščeně. Svoji sbírku traverz radši zapřu . Taky jim řekněte, že tady v Oryjentu máme normálně elektriku, intronét a dokonce i teplou tekoucí vodu . Gdyž jsem byla v totálním nasazení v Dojčlandu tak jsem se v jednom kuse potkávala s tím, že němčouři byli přesvědčení, že jsme tady právě slezli ze stromu Neustále mi předváděli takové vymoženosti jako mikrovlnku, nebo ovladač od televize a nevěřili mi, že to znám
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 13:33
- Nahlásit
danajasa
dej mu prášek na spaní a zavolej doktora ve spánku ať ho odvezou, kolik mu je?
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 13:33
- Nahlásit
Eldoguero
Dnes je významný výroční den
dyť to říkám
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 13:34
- Nahlásit
davidkova renata
leyenda
pani nemůžete sehnat biluši nějakýho NORMÁLNÍHO psa??
JO, třá bígla, ni? Ten jí očividně ve smečce zoufale chybí...
Baysha
ale to je fuk, bych ju měla ráda, i kdyby byla zelená s fijalovejma puntíčkama
přiznej se, že vono má bajšedlo růžovej rypec, žejo?
|