Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7920 . 7921 . 7922 . 7923 . 7924 . 7925 . 7926 . 7927 . 7928 . 7929 . 7930 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Marush
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 13:55
- Nahlásit

jbat
nezajímá.

Já jen,že je den vás všech kromě mě

Crysa
Člen
- Nahlásit

MarushDnes je mezinárodní den trpaslíků...jen kdyby vás to zajímalo
tak i tobě vše nejlepčí k výročí

zuzanarosakova
Člen
- Nahlásit

Lola1
všecko NEJ

Marush
Dnes je mezinárodní den trpaslíků...jen kdyby vás to zajímalo

fuj dnes je mezinárodní den hnusu! Už pojeď domu, čokle mě tu šikanujou!

Gerda
Člen
- Nahlásit

Lola1
FŠÉÉÉCKO NEJLEPČEJŠÍ K SVÁTKU ÁLOJSUUUUUUUU ))KRÁSNÝ JMÉNO, KONEČNĚ MÁ NĚKDO MODERNÍ RODIČE, TO SE MI MOCINKY LÍBÍ!

vYPADÁ JAKO K NAROSKÁM, ALE TO NEVA, JE TO DOBRÝ DORTISKO

Crysa
Jééé už za chvíli přijede mimino vrčáááááák!

bonc
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 13:55 - Změnil/a: bonc
- Nahlásit

Lola1
Ty si Alois
bohužel ...ie.

tak to potom máte paní vopravdickej svátek, to všecičko nejlepší, voni vám ty hnusáci nedali ani samostatnej den?

teď ale koukam že ani Biluše nemá nárok, tý tam narvali rovnou další dvě baby

edit: šmarjá!! voni tam narvali ňáko bábu i mě!!!!
to je hrozný, čék nemá nárok ani na svůj vlastní svátek

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 13:56
- Nahlásit

Marush
já jsem trpajzlík

Baysha
Člen
- Nahlásit

zuzanarosakova
Jj, můžeme třá aji trošku pocvičit, mám pachy - kachní a jelení, si přectaf celýho jelena ve flaštičce, fakt síla a aportů milijón různejch tvarů a velikostí včetně atrapy kachny, prostě když začnu nakupovat, tak nevím, gdy přestat Bajša aportuje... někdy. Někdy né Nejvíc aportuje na cvičáku, tam ji ta atmosféra jaksi nabudí či co. Ale neplave eště, musím začít víc chodit k vodě, aby se rozplavala... a taky jak se u nás v lesoparku ty louky pečlivě sečou, tak se naučila hledat aport jenom očima a úplně zapomněla, že má aji nos, to musíme taky doladit.
A nechceš někdy dojít k nám na cvičák? Janošík dokáže rozaportovat i zarytý neaportéry

laguna
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
no to ani né,ale můžem to pořešit nějak,třá bys to mohla dát gerdici na recepci a já jí dám ty balíčky..ta pracuje někde kousek vod hl. nádraží esi se nepletu,tak dyby jí to nevadilo..
Bezva tak až sem příjde Gerda tak se s ní domluvím.Hlavně budu potřebovat adresu )

Marush
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 13:57
- Nahlásit

du,fšem Lojzkom vše nej

pawLINka
Člen
- Nahlásit

Lola1
Taky se přidávám s přáním k narozeninám.

Už jak jsem psala tvoje jméno na balíček s vestou, tak jsem přemýšlela, jak ti asi říkají...

zuzanarosakova
Člen
- Nahlásit

pawLINka
Růžový čumáček je hezký

mě se moc nelíbí, radši mám černej! a taky se mi moc nelíběj světlý oči, radši mám ty upa tmavě hnědý, u psůch i u mužůch

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 13:58
- Nahlásit

Lola1
počkej, Aloisie není v kalendáři??? Ty musíš slavit svátek na chlapa?

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 13:59
- Nahlásit

laguna
dyť sem tu ty blázne - nepočítej s tím, že půjdu na naádraží, musela bych děsně do kopce potom. A proč ti to nemůže poslat poštou? Dyť je to nejlepčí řešení, do kopce půjde pošťačka, davítková bude sedět při výdeji, ty budeš sedět při příjmu...nejlepčí řešení.

Baysha
Člen
- Nahlásit

Lola1
fšecko nejlepčejší xvátkůůů!

bonc
Člen
- Nahlásit

pawLINka
Růžový čumáček je hezký.

Na vepřadorech asi moc ne, ale u pitů jo

e-e, na mě to stejně působí jako zásuvka politá kyselinou, akorát zastrčit šňůru

pawLINka
Člen
- Nahlásit

Lola1
Zas mi nefungá edit - samozřejmě tam mělo být, že se přidávám s přáním k svátku.

Crysa
Člen
- Nahlásit

Biluška teď mě tak napadá, nechtěla bys raději místo pikárda jít do BO lakenoise? tu už máme v ČR poslední chovnou čupku a za posledních 10 let dva vrhy odchovaný, jinak sem nikdo není schopen přitahnout novou nepříbuznou kréf, až se povoluje mezivarietní s BOM.
Taky je to ježatý a vypadá to jak vořech, stejně jak pikárt. Navíc skoro 100% pravděpodobnost, že to bé nejlepčí lakenois, pře ani s tím posledním vrhem celkem nikdo nic moc nedělá..na výstavách bez konkurence, ..

Eldoguero
Člen
- Nahlásit

Lola1
dík pozdavy vyřídím
Ty si Alois
bohužel ...ie.

jak bohužel takový krásný méno

Šmarjá a dejte furt pokoj s tím společným venčením, tady nigdo není a když jo, tak je to pro mě nereálný, páč nigdy nemám hlídání na dítě a ten druhej pes je buďto dementní nebo nemá rád děti a tak ji nemůžu vzít ani do kočárku, to nemluvím o tom, že ta malá bestie už moc v kočáru bejt nechce a přitom jí vůbec nedochází, že chodí děsně pomalu, což je pro psí procházku na prd, pokud teda zrovna nakorzuju po louce, tam je to šumák, páč psi běhaj dokola jak družice samovolně.
No a když už je ten pes v pohodě vůči dětem, tak ho nenávidí naše Kalunice (ona nenávidí maliňáky a všechny ostatní psi na světě, který se na ní blbě dívaj ) a já jaksi nemůžu vysvětlit té druhé vosobě, že Kalunice je hnusná jen chvíli, zbytek procházky je jen vypruzená z přítomnosti podřadného druhu a nebo jí křápne a nakonec si s vořechem začne i hrát.
Tak a teď aspoň víte, jakej já sem chudák
A vůbec pomalu zas asi pudu vyvenčit zbytek, ať jsem připravena až dorazí z práce muš, deme bránit.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 14:00
- Nahlásit

Baysha
nechceš někdy dojít k nám na cvičák? Janošík dokáže rozaportovat i zarytý neaportéry

a kde to je? to tam můžu jen na jednu lekci? To je retrívří cvičák nebo normoš? A maj tam odkládačky, že bych mohla vzít oba najednou?

makrel
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 14:01
- Nahlásit

já chci taky slavit svátek na chlapa!!!!!!!!! nelíbí se mi růžový čumák ani světlé voka.a jdu se loučit se studenty do hospy. papááááááá

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 14:02
- Nahlásit

makrel
pak dej vědět, co a jak, ju? papa

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 14:03
- Nahlásit

Crysa
pani a jaký je to v povaze, jako tervík a grond nebo jako malina, typla bych spíš první variantu, i když mě kdysi kdosi (už je to tak dlouho, že netuchám kdo, ale jisto jistě v tý době u nás nebyl lakeňák ani jeden ) přesvědčoval, že je to skoro jako chundelatý očklivý malin

pawLINka
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 14:03
- Nahlásit

EldogueroNo a když už je ten pes v pohodě vůči dětem, tak ho nenávidí naše Kalunice (ona nenávidí maliňáky a všechny ostatní psi na světě, který se na ní blbě dívaj ) a já jaksi nemůžu vysvětlit té druhé vosobě, že Kalunice je hnusná jen chvíli, zbytek procházky je jen vypruzená z přítomnosti podřadného druhu a nebo jí křápne a nakonec si s vořechem začne i hrát.
Ty vole, to je, jak kdybys popisovala moji Džessynku.

makrel
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 14:04
- Nahlásit

Monty
jj, podle toho jak dlouho se budou chtít zdržet, uvidíme. stejně beztak budou všeci autama

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 14:04
- Nahlásit

Baysha

jinak šamponi se rozplavali právě na tu kachnu, ted jak je teplo chodíme k vodě skoro každej den. tak bysme mohli příští tejden do toho milíčovskýho, je tam postupnej vstup do vody tak tam by se dobře rozplavávalo. kdy bys mohla?

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 14:05
- Nahlásit

Co děláte s těma aportama furt, jako pokud jde o aport v tom slova smyslu, jak je ve sportovní kyn. tak to fakt není až taková věda, takhle rozaportovat se dá opravdu naprosto každej pes

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 14:05
- Nahlásit

Lola1
TAK TEDY VŠE NEJ K SVÁTKU, NEVĚDĚLA JSEM, ŽE V KALENDÁŘI NENÍ VAŠE JMÉNO V ŽENSKÉM RODU

Baysha
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 14:05 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

zuzanarosakova
je to retrívří cvičák, ale nejni to cvičák jako oplocenej prostor, cvičí se normoš venku, má akorát nějakou smlouvu s obcí o používání toho prostoru myslím... takže odkládačky tam nejsou, max můžeš druhýho přivázat k lavičce můžeš přijít jak chceš, jenom se domluvíš SMS dopředu, první hodina je zadarmo cvičí se v Hrdlořezech a v Újezdě myslím, já jezdím do těch Hrdlořez, bo to mám blíž, v Újezdě je rybník, takže tam se cvičí aji ve vodě
tento týden mají výcvikovej tábor, takže cvičit se bude myslím od příštího týdne zase, termíny sou v týdnu i o víkendech, daj se domluvit i indyvindy lekce já su tam děsně spokojená
http://www.retriever-real.com/o-nas/

edit: já právě nevím, jak budu příští týden moct, eště nevím směny ozvu se

Crysa
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 14:08
- Nahlásit

Eldogueropřesvědčoval, že je to skoro jako chundelatý očklivý malin
to co běhá po venku je prostě ježatej malin.. jenže je to jak s tervama, venku lítaj v mondioringu a tady se leknou i vlastních stínů (za tu dobu co je sleduju se to naštěstí výrazně lepší). proto by bylo dobrý, kdyby někdo dotahl lakenu z pracovních linií z venčí, aby se tu dostal trochu drajv do těch zvířat, aby si pro to sahli lidi co chtěj I dělat , ne jen ježatýho společníka na ležení na zahradě, popř. výstavy. A fakt by stačilo kdyby se dotahl chovnej pes či fena z nějaký makací krve a tady by se s tím rekreačka kousalo a klidně běhalo agi.
Teď je tu jen poslední vrh Od Suché hory, poslední bylo právě mezivarietní, krytý exterierákem pracujícím, nikoliv hezkym pracákem. Nějak se to ale roprchlo, že jen tu a tam vidím že se něco mihne na výstavě jednou dvakrát do roka.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2011 14:09
- Nahlásit

pawLINka
co je Džesinka?

Jináč její matka to měla v hlavě naprosto dokonale srovnané - věděla (rozuměj byla skálopevně přesvědčena), že jedině argentina (tedy velký, silý, bílý pes, později už na barvě netrvala, ale musel bejt velkej, silnej a rychlej) je vrcholný druh a všechny ostatní druhy na světě (vč. lidí) jsou poddruhy, se kterými netřeba se zahazovat, proto všechny psy ostantativně přehlížela z druhého patra své výšky Lidi ok, měla je ráda, ale NIKDY se NIKOMU nevnucovala Byla to veliká dáma

<< 1 ... 7920 . 7921 . 7922 . 7923 . 7924 . 7925 . 7926 . 7927 . 7928 . 7929 . 7930 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání