| Autor |
Zpráva |
agáta12
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 22:20
- Nahlásit
Lola1
No představ si situácii, seš v kómatu, dochtor vyhrne rukávek a zjistí, žes jeho žumpí bratr a hned se bude snažit že jo , třeba a pak budete spolem tancovat kolem
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 22:20
- Nahlásit
jinak dneska proběhla menší socializase, Faith už hned první den poznala makrelovic Filípka (nebála se ho) a v sobotu basenžíka, ale dneska jsme na louce potkali plno pejsků a malá se vůbec nebála, je to šikulka
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 22:24
- Nahlásit
danajasa
Děckáá Tomááš je dobrééj proč sem se nepřihlásilaáááááá no ty woe hnedf se přihlaš!!!!!!!!!!!!!!! a béme ekspandovat do telky, jasně že během natáčení několikrát zmíníš společenstvo žumpi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eldoguero
jak že netuším jak vypadají žumpasrazy tak jasně, že nevím, ale když si vás nepozvu, tak to ani nezjistím - a ne, že mi tam zdiskreditujete Macha i s Oskarem, to bych byla nucena vás začít nenávidět a jak známo nenávist je nekonečná
no počki ažř začnem vybalovat žumpostan se záclonkama divánkem atak
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 22:24
- Nahlásit
tak ti dva poslední farmáři teda stáli za to.. :-/ to už snad byl lepší ten prostinkej šilhavej, ten byl aspoň upřímnej
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 22:26
- Nahlásit
Crysa
tak ti dva poslední farmáři teda stáli za to.. :-/ to už snad byl lepší ten prostinkej šilhavej, ten byl aspoň upřímnej
skoro jo
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 22:27
- Nahlásit
Alexa
to klidně můžete, před cvičákem je celkem velkej plac na stanování a kdyby vám to nestačilo, můžete přes cestu na louku divánek vám půjčím máme v klubovně vlastní i s kesílkama
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 22:27
- Nahlásit
Alexa
během natáčení několikrát zmíníš společenstvo žumpi
Huž to vidím v růžovách barvách deset žalob z toho9 na hmyzopsa co agresivně poštípal štáb včetně přenosového vozu a jedno na tvrdo za vraždu farmáře pakoněm v přímém přenosu
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 22:28
- Nahlásit
šiš nečumte furt na toho farmáře, já na něj taky nečumím
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 22:29
- Nahlásit
Eldoguerojá na něj taky nečumím
a to je právě ta chybka!!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 22:30
- Nahlásit
danajasa
deset žalob z toho9 na hmyzopsa co agresivně poštípal štáb včetně přenosového vozu a jedno na tvrdo za vraždu farmáře pakoněm v přímém přenosu
hele tady máš návot http://www.sandc.cz/news/savo-original-dezinfekce- pitne-vody-v-studnach-/
ale vlastní zkušenost nemám dáváme ho jenom do bazénu a vodu z něj teda nepiju, ale známý tím dezinfikujou studnu kerou normálně používaj. Nicméně já čoklům vaničku drbu kartáčkem a když tam zůstane pár řas na stěnách tak to neřešim
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 22:31
- Nahlásit
Eldoguero
já taky ne
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Vy ste blbounky ))))) Farmář huuuustej, nemyslim si, že se někdo chytne...
Agáta
Prápory? Vlajky? Jak víš, co vezem na CACIT? ))) Pudem jako Hujerovi - my dem támhle vod tý pani, my sme příbuzný krz tetování, nooo, husu máme taky pro ní, prápory s nápisama - "Agáta má pašáka, porazí i vlčáka", "Boksér naší Agáty malinám šlape na paty", "závodnice z Nýřan zaslouží si zlato"....atd atd A Lolu s čelenkou ti přivezem samozřejmě.
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
Eldoguero
před cvičákem je celkem velkej plac na stanování a kdyby vám to nestačilo, můžete přes cestu na louku
a si jako blázen???? přece nebudem někde mimo, chceme bejt jasně ve středu dění takže žádný vykázání za cestu se nekoná
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 22:32
- Nahlásit
Crysa
gdyš mě to neba co mám dělat
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 22:33
- Nahlásit
Gerda
Prápory? Vlajky? Jak víš, co vezem na CACIT? ))) Pudem jako Hujerovi - my dem támhle vod tý pani, my sme příbuzný krz tetování, nooo, husu máme taky pro ní, prápory s nápisama - "Agáta má pašáka, porazí i vlčáka", "Boksér naší Agáty malinám šlape na paty", "závodnice z Nýřan zaslouží si zlato"....atd atd
ty woe to musíme uďát trasparent , to béé bomba
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 22:34
- Nahlásit
Alexa
Nicméně já čoklům vaničku drbu kartáčkem
Asi taky zvostanu u kartáčku,eště zejtra písnu kámošovi je chemik a zkoumá ty sinice v rabníkoch a zároven vědecky bádá jek je zrušit třá bé mít nápad krom soli kerá prej ůčinkuje,ale k moři zatím necu.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 22:35
- Nahlásit
Monty
jsi moje kámoška pani
Alexa
můžete koukat přes bránu, je od ní vidět přes parkovací místa skoro na půlku placu teda v případě, že tam nebudou parkovat ty auta
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 22:35
- Nahlásit
Druhý den úspěšně za náma. Zatím nula mrtvých a pouze jeden vážně zraněný. Klára utrpěla škrábanec na noze (od Oriny),vypadalo to fakt smrtelně, chvíli jsme zvažovali amputaci, ale z té sešlo páč Mášenkovi nešla nastartovat motorofka Ruční pilkou se nám to žužlat nechtělo tak jsme se na to vykašlali a Kláře jsme amputaci slíbili na jindy. Vypadala, že se jí dost ulevilo
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 22:36
- Nahlásit
Biluška
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 22:36
- Nahlásit
Eldoguero
Dítě země bylo nejdřív taky překvapený, když sme do Jílu nakráčeli s taškama žrádla, kanystrama vody, krabicema s věcma, všichni sme se tam slíkli a převlíkli do žumpího, rozdaly se kokardy, začaly se různě shánět fixy na diplomy, mezitim se furt jedlo a do toho přijížděly další a další auta a lidi, který sme nikdy neviděli, takže sme se stašně nahlas seznamovli, pak sme se nepamatovali, pak sme se furt fotili, ještě furt se jedlo, zaplevelili sme celej plac, všude pobíhali nějaký čoklové, pak čoklové ovládli klubovnu a sežrali spoustu jídla, furt někdo něco nebo někoho hledal, nějaký děti tam přišly, některý byly naše, pak na nás za plotem koukali nějací lidi, některý se chtěli připojit, vesměs se ale báli...prostě strašný to bylo....
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 22:39
- Nahlásit
Gerda
Dítě země bylo nejdřív taky překvapený, když sme do Jílu nakráčeli s taškama žrádla, kanystrama vody, krabicema s věcma, všichni sme se tam slíkli a převlíkli do žumpího, rozdaly se kokardy, začaly se různě shánět fixy na diplomy, mezitim se furt jedlo a do toho přijížděly další a další auta a lidi, který sme nikdy neviděli, takže sme se stašně nahlas seznamovli, pak sme se nepamatovali, pak sme se furt fotili, ještě furt se jedlo, zaplevelili sme celej plac, všude pobíhali nějaký čoklové, pak čoklové ovládli klubovnu a sežrali spoustu jídla, furt někdo něco nebo někoho hledal, nějaký děti tam přišly, některý byly naše, pak na nás za plotem koukali nějací lidi, některý se chtěli připojit, vesměs se ale báli...prostě strašný to bylo....
se slzou v oku stále fspomíná
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 22:42
- Nahlásit
Alexa
No jasně, po roce už si zvykl a má nás docela rád ))) Jakej transparent uděláme? Nehcám ho ručně namalovat, vyvést kaligraficky )), nbo zjisti s tim trikočékem, jestli by ho natisknul, že by vyřezal písmenka a butku a vytvořil obdélník dva metry na metr....
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 22:42
- Nahlásit
Eldoguero
vím ne? musíme držet spolu, když máme ty bílé psy
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 22:44
- Nahlásit
Gerda
děsuplné odpoledne teda no u nás se hodně jí a hodně pije kafe hlavně a taky hodně cvičí zejména pak hubou, tou nacvičíme každej trénink minimálně IPO3
žrádlo si nevozte, bude kantýna, jen s hulením v kluboně bé problém pro kuřáky, páč se tam nehulí, ale máme hnedle vedle (dveře přímo z klubovny) místnost - kuřárnu, kde se dá sednout a zahulit si, venku se teda hulí normálně, nekuřáci imrvére nadávaj - já né ač jsem nekuřák
Děti a psi ovšem navolno a nedejbože bezprozorně pobíhat nemůžou - doporučuju vlastní kenely, páč odkladačky ještě nebudou hotovy, psi můžou být venku nebo i vevnitř v baráku, kde je fakt příjemně
Jo ale pro ty, kdo by třá fakt přijeli - nedoporučuju vůbec se s čoklem přibližovat k placu v případě, že se naněm zrovna bude nacházet Oskar
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 22:45
- Nahlásit
Gerda
No jasně, po roce už si zvykl a má nás docela rád ))) Jakej transparent uděláme? Nehcám ho ručně namalovat, vyvést kaligraficky )), nbo zjisti s tim trikočékem, jestli by ho natisknul, že by vyřezal písmenka a butku a vytvořil obdélník dva metry na metr....
no teď mě napadlo že se domluvim s tou cukrářkou že by to mohla namalovat na prostěradlo, kerý přiděláme na dvě tyče, hned zejtra se s ní domluvim ať je to pjekně velikánský potřebuju text a logo vobšlehnu z výšifky co myslíš??????
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 22:45
- Nahlásit
no dovenčím a jdu spát jsem unavená a nevím z čeho, musím si přeřídit budíka, chtěla jsem vstávat v 5.50 a debil jsem si ho nařídila omylem na 5 , ráno mi ubyde jedno venčení ryčbečky
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 22:46
- Nahlásit
Monty
pravda, pravda pani
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 22:46
- Nahlásit
Eldoguero
nedoporučuju vůbec se s čoklem přibližovat k placu v případě, že se naněm zrovna bude nacházet Oskar
nojo Terka vyprávěla když s ním byla ve dvojici na výběráku že byla zpocená až na prtce
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 22:47
- Nahlásit
Alexa
šmarjá přemýšlím, jestli se k vám vůbec v tý Doříši budu hlásiť
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Čec 2011 22:51
- Nahlásit