Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 783 . 784 . 785 . 786 . 787 . 788 . 789 . 790 . 791 . 792 . 793 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 13:17
- Nahlásit

isdpch
jasně, ale jaksi nezapomeň, že "normální" čék jde se psem do ordinace
rozdíl je v tom,že pokud ta ordinace bude ležet krapet jako někde,kde lidi nejsou ochotni se pro čokla zadlužit ,za naprosto stejnej úkon a stejnou vakcínu ve stejnejch podmínkách si řekne tak max. 250kč.(zdroj...spolužačka veterinářka ne f Praze)Jinak pes se zásadně válí na zemi bo kdo by ho na ten stůl zvedal,rozhodně ne vet za ty prachy.Osobně k takovejm zlatokopům nepudu ani pro prasečí ucho,dyby čokla nedejbože srazilo auto,vypláznu třá dvacítku,vo tom žádná,ale todle je vo tom že si dovolej napočítat tolik,kolik jsou lidi ochotni zacvakat a nepřemejšlet u toho hlavou.
P.S.máš meyla??
Gerda
pani a kolik to má místnůstek,dá se to něja přepažit bo co ?a jak asi je to velký,třá to k něčemu přirovnejte..

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 13:25
- Nahlásit

davidkova renata
a jak asi je to velký,třá to k něčemu přirovnejte..

Bych to viděla na vjezeňskou celu..................

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 13:29
- Nahlásit

jablunka
Bych to viděla na vjezeňskou celu
Anebo kenelka...

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 13:40
- Nahlásit

davidkova renata
Anebo kenelka..
Ale to už bé luksusní kenelka.

Benda
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 13:44 - Změnil/a: Benda
- Nahlásit

už má Gerda nové jádro, koberec a okna ? nebo tady pořád jenom žvaníte ?

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 13:49
- Nahlásit

Benda
jablunka
davidkova renata
Tak děcka, kvůli vám vytahovat passport bytu nebudu, mohla bych si ho nmoc ošahat a nebyl by krásný, až ho budu dávat úřednici. Takže to přirovnám k bazénu v zahradě movitého obchodníka, bazének pro ženu a děti, zhruba na 5 temp + kuchyň vedle, akorát pro mě, co nevařim a ani to neumim a nechci umět!!!!! Přepažit se to dá, již je to jednou přepažené, ale budeme to přepažovávat jinak. A spíš víc bourat. A balkon je fajn, má 6 metrů a je zasklený.

Benda
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 13:55
- Nahlásit

Gerda
A balkon je fajn, má 6 metrů a je zasklený.
Bomba tak to budeš mít vysněnou ložnici s vysněným holomrazem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 13:58
- Nahlásit

Gerda
A balkon je fajn, má 6 metrů a je zasklený
tagže můžeš konečně dělat kynológyji! Pes se umistuje ZÁSADNĚ na balgón!

Benda
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 13:59
- Nahlásit

Gerda
DOTAZ. jak je tom Mařka tuhle sobotu s háráním ????

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 14:03
- Nahlásit

Gerda
A balkon je fajn, má 6 metrů a je zasklený.

Máš balgón pomálu vječí jak byt.......

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 14:03
- Nahlásit

davidkova renata
tagže můžeš konečně dělat kynológyji! Pes se umistuje ZÁSADNĚ na balgón!
Omyl drahá kynologická amatérko! Pro psa mám ještě komoru cca 1,4 m čtverečních, samozřejmě umístěnou mimo byt, sice na patře, ale v jiné chodbě, pod dvěma zámky. Pes mi do bytu nesmí!

Benda
jak je tom Mařka tuhle sobotu s háráním ????
Eště nehárá, ale už je velmi přitažlivá pro psy. Jestli jí benda bude obtěžovat, pokouše ho, jako kouše jiné otrapy, co jí ňuchají u zadku .-)

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 14:06
- Nahlásit

jablunka
Máš balgón pomálu vječí jak byt.......
Balkon je stejně velký jako předsíňka. Kdybych byla boxer, vejde se mi do pokoje ring i s jednou, max dvěma řadami sedaček pro diváky.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 14:09
- Nahlásit

Gerda
Pes mi do bytu nesmí!
no to je jasný bo to je nehygyjenycký a tak vůbec...gdo to gdy viděl,psa v bytě???
Já myslela,že jako na tom balgóně bude i na vzduchu,tagže samosebou votpadá venčení

Benda
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 14:15
- Nahlásit

davidkova renata
v půlce balkonu udělá dveře a jedna půlka bude na venčení a druhá na bydlení.

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 14:16
- Nahlásit

čau lidi, co je novýho?
Sem tu nebyla, bo jsem řešila komu narvu ty malý uřvaný parchanty. Už to mám vyřešený . SEhnala jsem moooc fajnovej výkup, vozej haranty do Španělska, do zveráku. Hned jsem jim nahlásila fšem sedm kousků. Nejspíš jim přihodím i nějaké dospěláky. Chcete se taky něgdo přidat? Ve Španělsku se jim bude líbit, maj tam sluníčko, teploučko, móře.... krásný teploučký akvárija ve zveráku.... Zkusím do toho výkupu protlačit i děcka a Mášenka a pak začnu konečně žít

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 14:19
- Nahlásit

Biluška
berou teda i děti a kočky???

Jimmi
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 14:20
- Nahlásit

Biluška
napiš kolik ti za děcka a Mášenka zacálujou, jestli to hodí aspoň na jedny lázně, tak se přidám

Jimmi
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 14:22
- Nahlásit

Gerda
koukam pani, že jste se zařadila do skupiny bydlících, ale věčně nespokojených lidiček, tak hodně štěstí

jo! a zeptej se Sarax na její přestavbu bytu, na tuty tě to rozveselí

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 14:26
- Nahlásit

davidkova renata
berou teda i děti a kočky???
Chtěj jenom štěńata a koťata . No, ale když ty haranty nějak namaskujem... třá jako na karneval, víte paní? A pak je zavřem do nějaké malé kenelky tak to třá nepoznaj.

Jimmi
napiš kolik ti za děcka a Mášenka zacálujou, jestli to hodí aspoň na jedny lázně, tak se přidám
Mě je jedno kolik za to zacálujou, hlavně když se jich zbavím. Bysem třeba i trošičku doplatila

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 14:33
- Nahlásit

Jimmi
Zdravim tě, pani! Kde seš tak dlouho - neni po tobě ani vidu ani slechu! Ty seš taky velkorealitni velkomajitel? ))

Biluška
A můžu si jednu šeltii vzít? Vyoperovala bych jí plíci, hlasifky a zlomila nohu a měla bych psa svých snů - maličkého ovčáčka, co nic moc nepotřebuje, snad jen trošku vzduchu na balkoně...

Benda
v půlce balkonu udělá dveře a jedna půlka bude na venčení a druhá na bydlení.
A prádlo sušit budu kde? A květiny pěstovat? A procházet se? Nic, balkon je pro lidi, komora pro psy. A když si jí neuměj odemknout, je to jejich minus!

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 14:36
- Nahlásit

Gerda
A můžu si jednu šeltii vzít? Vyoperovala bych jí plíci, hlasifky a zlomila nohu a měla bych psa svých snů - maličkého ovčáčka, co nic moc nepotřebuje, snad jen trošku vzduchu na balkoně...
No dobře, že jsi to ty tak ti přenechám Sísu. Té nemusíš nic lámat, má nohy zhuntovaný i tak . STačí vyoperovat ty hlasivky. Ale musíš mi odpřísáhnout, že se o ni budeš dobře starat, krmit každého prvního a patnáctého (ale ne častěji, šeltie mají sklony tloustnout, bo jsou po paničce ) a že ji třikrát denně zmlátíš traverzou. Poněvadž na šeltie muší být člověk spravedlivej, to se nedá nic dělat . Kdyby ti náhodou potom začala v tom megabytě překážet (třá kdyby ses stěhovala, nebo tak něco) tak jí najdi nějakýho hodnýho fousatýho pána jo?

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 14:38
- Nahlásit

Biluška
Ale musíš mi odpřísáhnout, že se o ni budeš dobře starat
Budu, budu na ní moc hodná a až za rok přijde její čas, nechám jí utratit za 160 Kč, i kdybych kvůli tomu měla v bauhausu koupit nové kladivo.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 14:39
- Nahlásit

Gerda
Ty seš taky velkorealitni velkomajitel? no já jo

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 14:40
- Nahlásit

Gerda
Budu, budu na ní moc hodná a až za rok přijde její čas, nechám jí utratit za 160 Kč, i kdybych kvůli tomu měla v bauhausu koupit nové kladivo.
Dobře, tak Sisinku dám teda k tobě a do Španělska pošlu jenom ten zbytek.

Davídková Renata
Co myslíte paní, neměla bych za Miu chtít příplatek? Gdyž je vlastně dva v jednom??

Mar
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 14:40
- Nahlásit

hele,koukám,že se tu bavíte o očkování - my jdeme dneska - psovi budou na podzim 3 roky. uvažuju nad borelkou (jakože vet nám to do té x-kombinace "přidá" bo co....) myslíte OČKOVAT borelku nebo NEOČKOVAT (doteď na to očkovanej nebyl)

díky

Jimmi
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 14:44
- Nahlásit

jaxte se tady pobavili/nepobavili nad cenama vetů šizuňků, tak já zaplatila 1x fsteklina, 1x číp, 2x borelka = 17 stovek , no aspoň třeba zhubnu, gdyž nejni za co vlíst do kauflandu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 14:46
- Nahlásit

Biluška
Co myslíte paní, neměla bych za Miu chtít příplatek? Gdyž je vlastně dva v jednom??
no moment.....ta bude 4krát dražší,to je snad jasný!!!
P.S.za kočku sem ochotná taky něco doplatit v případě odběru
Mar
myslíte OČKOVAT borelku nebo NEOČKOVAT (doteď na to očkovanej nebyl)
já nefim,můj názor je,že bych neočkovala,ale je to ryze můj soukromej názor a nikomu to nenutim

Mar
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 14:48
- Nahlásit

davidkova renata
no ,šak já se ptám na ty ryze soukromý názory protože já sem tak pul napul - slyšela sem,že to je nanic, ale zase plno lidí (teda psů žáno) to má..........tže já facht nevim......

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 14:49
- Nahlásit

Biluška
do Španělska pošlu jenom ten zbytek.
No a kdybys zamítla to španělsko a chtěla je nechat utratit všechny, vemu si ty jejich kůže, zakryju s nima díry ve zdech, co mi tam můžou řemeslníci udělat.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Bře 2008 14:50
- Nahlásit

isdpch
jestli to je k něčemu nebo né neřeším
no počki,co je todle za vodpověd???Jako vážně!

<< 1 ... 783 . 784 . 785 . 786 . 787 . 788 . 789 . 790 . 791 . 792 . 793 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání