Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 783 . 784 . 785 . 786 . 787 . 788 . 789 . 790 . 791 . 792 . 793 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 21:38
- Nahlásit

Neessi
fena psa nenapadne
tak já s tim zkušenost fakt nemám,mě se psi nervali ,žádnýho pohlaví.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 21:39
- Nahlásit

argosek
to je tak, kdyz si zena zacne s alkacem
to už vim taky

argosek
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 21:39
- Nahlásit

Ebony

ale no tak slecno, vite, ze pro bitku mezi dvema kluky se vzdy najde dost duvodu, zatimco proto, aby doslo ke rvacce mezi klukem a holkou, uz musi prijit neco extra..

takze me neserte nebo vam uz nikdy nereknu zadnou pohadku!

Ebony
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 21:40
- Nahlásit

Biluška
moje fenečky jsou taky emancipované, zásadně drží pravidlo, hoď po mně kamenem, a já tě sejmu dlažební kostkou

želva
Člen
- Nahlásit

argosek
tédy ty jsi úúúplnej básník

argosek
Člen
- Nahlásit

davidkova renata

pozde byka honiti

želva
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 21:41
- Nahlásit

heledte,takže myslíte že to co řekl jako stěmi fenami je blbost?

Ebony
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 21:42
- Nahlásit

argosek
uz musi prijit neco extra..
tomu rozumím, mám doma samé extra feny

argosek
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 21:43
- Nahlásit

Ebony

ale pedofil,ni lesbu urcite ne - tu mam jen ja (ale abych k ni byl spravedlivy - ji na veku nezalezi - ojizdi vsechno co nema pindika)

Biluška
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
tak já s tim zkušenost fakt nemám,mě se psi nervali ,žádnýho pohlaví.
Protože jste ještě neměla ani pumu, ani foxteriéra
Vůbec nejlepší je, když se ti dva rvou mezi sebou. Je u toho šílený řev, šílené vrčení, v jednom chumlu se válí sem a tam po dvoře, já mezi ně rozčileně vlítnu, na celou vesnici ječím "vy degeni nechte toho", bílo-šedý chumel se rozdělí na dva psy, jeden z nich vyplivne moji ponožku co servali ze sušáku a řekne "co děláš? Se přetahujem,ne?" Doteď nevím jestli se fakt přetahují, nebo jestli se rvou. Ale když se přetahují organizovaně pod mým dohledem tak to vypadá skoro stejně, takže asi nekecají .
Můdr, neříkal Rudánek něco o tom jestli se můžou přetahovat pes a fena?

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

argosek
pozde byka honiti
lepčí pozdě než nikdy

argosek
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 21:44
- Nahlásit

želva

jezis zelvaku, vis, jak spatne se hleda zelva na dne rybnika?
zkus se zamyslet, kolik lidi ma problem se psy, kteri napadaji jine psy a kolik se psy, kteri napadaji feny..

Ebony
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 21:44
- Nahlásit

želva
jako že fena nenapadne psa? no když to vemu doslova, tak je to blbost, ale možná je básník, jako tady argošek, a chtěl tím říci úplně něco jiného, takže pak vůbec nevím, jak to myslel...tedy básnil, tedy já vůbec už nevím, co tím chtěl básník říci

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 21:45
- Nahlásit

Biluška
Protože jste ještě neměla ani pumu, ani foxteriéra
no nemám s více psa zkušenost,dycky sem měla jednoho,NO,ale mám kliku,dycky to byli zlatíčka a rvačka jim nic neříkala

argosek
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 21:45
- Nahlásit

davidkova renata

sou taci, co neustale...ale verte, neni to dobre pro zdravi..

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 21:47
- Nahlásit

želva
Jsou psi submisivní, jako třeba Hesinka. Před každým uhne, ať je to pes,nebo fena a ve všem se podřídí.
Jsou psi jako Lilátko - je jim jedno jestli potkali psa, nebo fenu, s každým se očichá, když se jí ten druhý nelíbí tak si jde po svém a hotovo.
Jsou psi jako Puma - je jí jedno jestli potkala psa, nebo fenu, když se jí ten druhý nelíbí tak ho zmlátí.

Ebony
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
ale tady nejde o zlatíčka, jde o to, jestli fena napadne psa, a fena napadne psa spíš, než pes fenu, tedy normální pes by fenu jen tak napadnout neměl, pkud mu nejde o život, ale feny občas psa sejmou celkem fest - což jim mimochodem schvaluji, vono jak to má ten vadnej chromozom, tak je to stejně nějaký divný - nakonec to pani, sama znáte

želva
Člen
- Nahlásit

Ebony
no abych se přiznala,tak mě to příjde ta věta,taky nějaká divná,ale nechci abysme se hádali

argosek
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 21:50
- Nahlásit

Ebony

ale feny občas psa sejmou celkem fest - což jim mimochodem schvaluji, vono jak to má ten vadnej chromozom, tak je to stejně nějaký divný - nakonec to pani, sama znáte

ale to je neco jineho - spousta psu se k fenam chova jak uchylaci, tak at si ho pekne sejmnou, ale to je trosku neco jineho, nez kdyz fena napada psy jen tak pro legraci..

Biluška

Jsou psi jako Puma - je jí jedno jestli potkala psa, nebo fenu, když se jí ten druhý nelíbí tak ho zmlátí.

myslis spratci nevychovani? tak to pak jo - takovych psu je vic nez dost

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 21:50
- Nahlásit

argosek
ale verte, neni to dobre pro zdravi
beru na vědomí

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 21:52
- Nahlásit

Ebony
ale tady nejde o zlatíčka
no mě jo bo já odpovídala můůůdr. na otázku ,zda mě někdy fena napadla psa.Odpověd je ,že ne..
vono jak to má ten vadnej chromozom, tak je to stejně nějaký divný - nakonec to pani, sama znáte

a tim bych to uzavřela bo není víc co dodat

Ebony
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 21:53
- Nahlásit

argosek
ale tam o legraci nebylo slovo, bylo tam, že fena nikdy nenapadne psa...tahle holá věta je nesmysl

no a o cenění a kousání do nosu už nemluvím...

myslis spratci nevychovani?
hm, koukám, že ty jsi taky se vším hned hotov...

argosek
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 21:55
- Nahlásit

Ebony

no a o cenění a kousání do nosu už nemluvím...

jo - divim se ze resite feny, take mne nektere veci nelibily, ale to s fenama rozhodne ne, protoze to si kazdej rozumnej clovek prebere - a kazdej kdo byl aspon jednou v parku, kde se schazi vetsi pocet psu, vi, o co jde..

hm, koukám, že ty jsi taky se vším hned hotov...

heeej - to je pomluva - to tady siri davidkovic renata, pac jsem si ji nechtel vzit!
ale je pravda, ze kdyz je holka opravdu hezka, tak se to stat muze...

želva
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 21:59
- Nahlásit

dobrounoc bratři a sestry

Ebony
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 22:06
- Nahlásit

argosek
no já jsem řešila feny, jen ze srandy, protože to bylo to nejmenší, co tam plácl, rozhodně tady nehodlám rozvíjet nějaký kynologický játra - to opravdu nemám zapotřebí

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 22:08
- Nahlásit

argosek
myslis spratci nevychovani? tak to pak jo - takovych psu je vic nez dost
Pumička je náhodou vychovaná, takže poslední čtyři roky se pere jen vyjímečně. Ale chodí kolem psů a šeptá jim "ona se kouká, ale kdyby tady nebyla tak bys viděl....!" anebo "Dej mi záminku ty šmejde, dej mi ji a budou z tebe čtyři čivavy". Ovšem ví, že se koukám, takže si dává majzla A je férová, jenom výjimečně vyhrožuje menším než je ona.

a kazdej kdo byl aspon jednou v parku, kde se schazi vetsi pocet psu, vi, o co jde..
Chápu cos tím chtěl říct, ale prostě s tím nesouhlasím. Normálně vychovávaný pes se s jiným normálně vychovávaným psem prostě mine a hotovo. Ty výkřiky typu " máte psa, nebo fenu???? Jó fenu? Tak to jo, tak já Beníka taky pouštím" fakt prostě žeru . Víc už mě vytáčí jenom "Sárinka musí mít jednou za život štěńátka".

argosek
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 22:17
- Nahlásit

Ebony

les žatra avek des pom d tér

Biluška

Normálně vychovávaný pes se s jiným normálně vychovávaným psem prostě mine a hotovo. Ty výkřiky typu " máte psa, nebo fenu???? Jó fenu? Tak to jo, tak já Beníka taky pouštím" fakt prostě žeru

no vidis, rozdil je v tom, ze k tomu, aby si nic neudelal s fenou, pes nemusi ani byt normalne vychovavany.

Pumička je náhodou vychovaná, takže poslední čtyři roky se pere jen vyjímečně.

ok, vsak jsem to psal s nadsazkou - jen nemam rad, kdyz nekdo rika, ze ten a ten je takovej a proto se pere - jasne, kazdej k tomu ma jine predispozice, pripadne jine zivotni zkusenosti, ktere z nej udelaly to, co udelaly, ale to je jen duvod, proc by clovek mel delat neco proto, aby se to zmenilo (pokud o to tedy stoji) - nemam rad, kdyz to lidi svadej na okolnosti.

Neessi
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 22:27
- Nahlásit

Ebony
to bylo to nejmenší, co tam plácl, rozhodně tady nehodlám rozvíjet nějaký kynologický játra - to opravdu nemám zapotřebí
játro si tu fakt plácat nemusíme a ani vracet diplomy
aspoň se čék pobavil u televíze a dozvěděl se,že chirurgové se moc nenadřou,že žirafy smrděj a pavouky jsem vynechala,zvlášť ty v těch krabičkách,do kterých dávám taťkoj sváču-myslím,že zítra bude opatrně nadzvedávat chlebíček i jablíčko

Ebony
Člen
# Zasláno: 4 Bře 2008 22:51
- Nahlásit

jinak kdyby někdo hledal štěně NO, tak tyhle jsem v sobotu viděla a co do povahy a vzhledu nádhernej vrh...
http://www.cz-pes.cz/inzerat-39583-q-stenata-NO-s- PP

Neessi
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 06:10
- Nahlásit

Dobré ráno fšééééém,tady chumelí,že není ani na 5 m vidět,ach jo

<< 1 ... 783 . 784 . 785 . 786 . 787 . 788 . 789 . 790 . 791 . 792 . 793 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání