Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 783 . 784 . 785 . 786 . 787 . 788 . 789 . 790 . 791 . 792 . 793 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
argosek
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 12:11
- Nahlásit

Benda

a jako hlavní chod pečená výmarská žebírka naložená v citronové marinádě podávaná mladou

tak proc ne? masa tu mam dost .

a to jako ze nam tva puvabna dcera bude delat cisnici?

Benda
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 12:19
- Nahlásit

argosek
ne to jako že by si měl založit záhon s karotkou

Sali
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 12:22
- Nahlásit

Doteď nevím jestli se fakt rvou, nebo ne. Asi je to hra, ale pěkně na tělo.... zatím mají oba všechny končetiny i uši
Biluška
tak to naši se rvou doopravdy, s následnými mnohočetnýámi drobnými kožními defekty, Kiruna to myslí smrtelně vážně, když se jí šáhne na její ego, a radši by zdechla než se vzdala, končí to běžně tím, že jí někdo udusí pod krčkem pomalu do bezvědomí...někdy Ferda, většinou to je Tchoř. Jinak jí nevypneš.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 12:26 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

čus fšicííí,něco novýho? Co je dneska teda k vobjedu?Něco marinovanýho jo?A kam se mám dostavit?
Jinak kalhoty s kapsami bych nechtěla bo jednak nejsem krteček a dvanak by mě přemíra kapec zmátla natolik,že bych už ty klíče nenašla nigdy a musela bysem jít bydlet k Bendoj.Nebo k ispchoj.Nebo k argouškoj.Nebo někam,prostě...

Sali
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 12:28
- Nahlásit

Biluška
i když před pár dny opět v kuchyni nastal syndrom "padla facka na sále..." a já měla právě odchycenou Merunu, přemýšlela jsem KAM jí zahodím, abych mohla loupat další vrstvu, v klubku zůstávala dál rozjařená Kira a nasraná Bobule, když seshora od počítače seběh Tchoř a jen zařval COSETOTADYDĚJĚ!!!! a v tu ránu tam nebyl z toho klubka ani jeden pes, jen já tam stála jak trubka s Merunou za zadní ve vzduchu, a po chvíli se odněkud připlížila Kira a pak Bobukle a tvrdily že se nikdy nervaly...a ty díry maj asi od větru, strašně venku fouká....

jablunka
Člen
- Nahlásit

Sali
Kiruna to myslí smrtelně vážně, když se jí šáhne na její ego, a radši by zdechla než se vzdala, končí to běžně tím, že jí někdo udusí pod krčkem pomalu do bezvědomí.
Bože,jak já tomuhle rozumím,páč Buffy je to samý.........ale jen s čubama a ještě k tomu jen s některejma.

argosek
Člen
- Nahlásit

davidkova renata

ke mne nepudes, to vis, tady bys musela uklizet a to ty nerada :-P

jablunka
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 12:31
- Nahlásit

Sali
jen já tam stála jak trubka s Merunou za zadní ve vzduchu, a po chvíli se odněkud připlížila Kira a pak Bobukle a tvrdily že se nikdy nervaly...a ty díry maj asi od větru, strašně venku fouká....
Živje si to přectavuju!
davidkova renata
.Nebo někam,prostě...

Trefíš k nám???

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 12:34
- Nahlásit

argosek
ke mne nepudes
tos mě ranil,teda
jablunka
Trefíš k nám???
Asi jo A navíc Nyný se mi nerve s nikým,tagže Bufyna může bejt f klidu my si dáme nějakej ten šnaps

jablunka
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 12:41
- Nahlásit

davidkova renata
A navíc Nyný se mi nerve s nikým,tagže Bufyna může bejt f klidu my si dáme nějakej ten šnaps
Buffyna by dostala okamžitě po placatý tlamě,jen gdyž by se na Nyný špatně podívala,páč jak vofčouny nemusím,na ní trpím .....ňák nevím proč....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 12:43
- Nahlásit

jablunka
.....ňák nevím proč
Pani,to já vim přesně! Bo Nyný je prostě úúúúžasná,vo tom žádná!
Hele a co Tedík???Moclipak přibral??A jaxe projevuje?

Sali
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 12:45
- Nahlásit

jablunka
Bože,jak já tomuhle rozumím,
to víš, to jsou ty pinčí nervní pracovní povahy, ono stejně jak to jde za svým až do zdechnutí na kousání nebo na stopě, tak to jde i za "hozenou rukavicí"... a chovej na tom a prodej to normálním lidem...

jablunka
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 12:56
- Nahlásit

davidkova renata
Bo Nyný je prostě úúúúžasná,vo tom žádná!
No jasně,už mi to docvaklo!!!!!!!!!!!
Hele a co Tedík???Moclipak přibral??A jaxe projevuje?

Tedík u nás stači přibrat dvje kilíčka,už mu ani moc neleze páteř.Srt už má taky lesklou,jen musí pořádně zarůst nekterý místečka,ale to bude cobydup.
Začíná si hrát,blbne s čoklama a úplně luksuně žebrá,dloube do mě tím dlouhým čumcem tak dlouho,až povolím.A přdefším vítáááááááá!!!Hopsá jak klokan kolem nás a mlátí vocasem do fšeho,co má v dosahu.

jablunka
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 12:57
- Nahlásit

Sali
to víš, to jsou ty pinčí nervní pracovní povahy
Voni na tom boxeři nejsou vo moc líp.....

Triniti
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 13:04
- Nahlásit

argosek
ne na mazleni ale hrani - tak jestli maji radi brane hry v prirode, stene bude spokojene
Jsou momentálně asi měsíc vesničany, ale vysloveně městské typy, keré na ňákou přírodu a zvířectvo prdí. Proto mám vobavy. Do vesnice šli podle mne proto, aby mjeli klit, né proto, že by chodili po lese. Ostatně si vůbec nedokážu přetstavit, že by se šli projít lesem.
I dyš říkali, že by se mnou šli pak někdy nafštívit cvičák a naučili malou základní fhodné chování. Tak aspoň něco.

a to jako ze nam tva puvabna dcera bude delat cisnici?
Benda má půvabnou céru? Já myslela, že je to eště dítě!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 13:04
- Nahlásit

jablunka
dloube do mě tím dlouhým čumcem
Jo,to muší bejt rostomilý , já bysem ho furt mučila a za ten dlouhej čumák bysem ho tahala bo to mě baví.Tagže se normálně integroval ,možná líp než radkah co s náma chodí venčit

Triniti
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 13:06
- Nahlásit

Eště si uvjedomuju, jak říkali: Fenu - nigdy! Dyk to hárá! A maj ju. A taky jak říkali, že výmar je nejkrásnější, protože má modrý voči. A dyš sem jim říkala, že je maj modrý jen štěňata, tak říkali - nenene, i dospjelí maj modrý. Pche

Triniti
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 13:08
- Nahlásit

jablunka
dloube do mě tím dlouhým čumcem
Dlouhý čumajzly sou na chrťácích to nejkrásnější - dle mého.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 13:09
- Nahlásit

Triniti
Fenu - nigdy! Dyk to hárá! A maj ju. A taky jak říkali, že výmar je nejkrásnější, protože má modrý voči. A dyš sem jim říkala, že je maj modrý jen štěňata, tak říkali - nenene,
A jéje...no nevidim to až tak růžovje teda..

želva
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 13:12
- Nahlásit

janika - tady to máš
http://www.ceskatelevize.cz/vysilani/10090925908-v sechnoparty/208522161600008-04.03.2008-20:30-petr- fejk-rudolf-desensky-michal-toran.html

jablunka
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 13:15
- Nahlásit

davidkova renata
já bysem ho furt mučila a za ten dlouhej čumák bysem ho tahala bo to mě baví
Taky mám tydle tendence,ale von se toho bojí,tagže........smolík.
Tagže se normálně integroval
to je to správný slovo.......

jablunka
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 13:16
- Nahlásit

Triniti
Dlouhý čumajzly sou na chrťácích to nejkrásnější
....no voni sou prostě jiný.

Triniti
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 13:25
- Nahlásit

davidkova renata
A jéje...no nevidim to až tak růžovje teda..
No vdyk!
Ale částečně ze mne mluví čirá závist

argosek
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 14:04
- Nahlásit

Triniti

Ale částečně ze mne mluví čirá závist

hele jestli chces vymara, jednoho bych tu mel - za 10 kurat je tvuj

Benda má půvabnou céru? Já myslela, že je to eště dítě!

hele babi, ty tomu tak rozumis.

Jsou momentálně asi měsíc vesničany, ale vysloveně městské typy, keré na ňákou přírodu a zvířectvo prdí.

tak s ni parkrat tydne zajedou do prahy at se tam vyblbne v parku s pejskama

I dyš říkali, že by se mnou šli pak někdy nafštívit cvičák a naučili malou základní fhodné chování. Tak aspoň něco.

myslim, ze v tomto pripade sebecastejsi navstevy cvicaku prochazky v prirode nenahradi. ale zase je dobry ze na cvicaku si bude moct hrat s dalsimi psy .

argosek
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 14:06
- Nahlásit

davidkova renata

tak slecno renato, ja odjizdim do prahy vyblnouti slecnu barusu a slecnu splendynku s vasi oblibenou feneckou

nemethova5
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 14:15
- Nahlásit

davidkova renatanazdarek vsem,cau reni,asi jsem zase spadla do mlynku na maso,bo jsem nejaka rosmelcovana,opet jsem spala jen dve hodiny a zas nic,jse jeste vycerpanejsi,nez kdyz jsem rano jela z roboty,jo hajan furt sere,asi s nim pujdu na veterinu,rikala mi nase lekarnice,ze jsou zas silene virozy.

Triniti
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 14:43
- Nahlásit

argosek
hele jestli chces vymara, jednoho bych tu mel - za 10 kurat je tvuj
Tak asi takhle: výmara a dalších asi štyrycet plemen chci, ale můžu si tak leda tahat nudlu z nosa. Kuřata maj u nás f kvjetinářství za pjet korun jedno.
hele babi, ty tomu tak rozumis.
hele kotě, nezahrávej si, jo?

Neessi
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 15:17
- Nahlásit

isdpch
jaký vodítko v pravý ruce, dyš ho učim chůzi u nohy bez vodítka

No nechci tě nějak ranit,ale nejdřív se to učí na vodítku,ne?

Triniti
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 15:21
- Nahlásit

Neessi
Ahojte pani, tak jaká?

Neessi
Člen
# Zasláno: 5 Bře 2008 15:39
- Nahlásit

Triniti
Ahojte pani, tak jaká?

ahoj,pani.Stojí to za guwno,ale snáším to dobře

<< 1 ... 783 . 784 . 785 . 786 . 787 . 788 . 789 . 790 . 791 . 792 . 793 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání