| Autor |
Zpráva |
Neessi
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 16:48
- Nahlásit
Gerda
rači teda ten rostlinář Jaromír snad
no jen aby to nemělo vliv na jeho funkci-teda rostlináře
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 16:49
- Nahlásit
Neessi
jj, tohle mi přijde dobrý,
jen by to chtělo teda zkusit, aby idspch viděl, jak bude čert reagovat na kůži a jestli šíleně , tak najít právě nějakou meziodměnu, která by ho udržel v koncentraci
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 16:51
- Nahlásit
teď chodim na cvičák, kde učíme kurzisty vpodstatě odzačátku oční kontakt u chůze, nemaj to nijak psiska zhnusený a leckdy skoro těm lidem závidim , když si vezmu, že maj vpodstatě většinou výcvikem nepoznamenaný psy
ještě si jeden pán stěžoval, když mu bylo porazeno, ať drží piškoty v puse, že teď mu ten čokl bude ale furt civět do obličeje
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 16:53
- Nahlásit
eva od jondy
nějakou meziodměnu
piškot v levé ruce a půjde to.Po piškotech se může Čert utlouct(málem mi tuhle sežral ruku,když jsem mu dávala piškůtky)
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 16:57
- Nahlásit
eva od jondy
ještě si jeden pán stěžoval, když mu bylo porazeno, ať drží piškoty v puse, že teď mu ten čokl bude ale furt civět do obličeje
pán je sice blbej,ale já si "pliváním"piškotu pomáhám při předsednutí,aby čubiny v klidu vydržely sedět dokud neflusnu ten piškot .Metoda stará,jak Metuzalém,ale funkční.
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 16:59
- Nahlásit
Neessi
tak až sem přijde idspch, tak mu to, sím, vsugeruj!
přeci by byla škoda, kdyby měli znuděnou ííípo chůzi, když by to šlo i jinak
sem věděla, že sou to beztak jen výmluvy , kdyby náhodou neměli na ZOPce plnej počet, aby se bylo na co odkázat
tak já mizím na cvíčo, sice sem si zakázala sem psát, protože cz-pes děsně zdržuje , ale stejnak to všechno čtu, tak toho nepište tolik, beztak si na to všici stěžujete!
|
eva od jondy
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 17:01
- Nahlásit
Neessi
joo, tohle dělám při předsednutí i s malym jonášiskem, sice pak flusnout nemůžu, protože by ho pičkot zabil , ale je takhle naučenej koukat do vobličeje, než mu to z pusy podám ..jinak by čučel na ruce a seděl křivě jak paragraf!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 17:32
- Nahlásit
isdpch
a co si asi myslíte madam, že s tou levou rukou celou tu dobu dělám, v levý, v pravý, v hubě už nevim, kam bych si ten piškot nebo tu smradlavou kačenu dal
tý voe a gde máš vodítko?Vo piškotu musí Čert vědět-takže v levý ruce,smradlavoukačenu musí tušit-tak ji šoupni do výstřihu,něčím musíš řídit-vodítko do pravý ruky,něčím musíš velet-tak v tlamě nic(teda ve tvý tlamě).V levý kapse zásobu piškotů a v pravý kapse seruprám vod Davídkový
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 17:37
- Nahlásit
Neessi
isdpch
No a na nohy už jen mašličky s nápisem pravá/levá a na hlavu věnec s nápisem Spi sladce.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 17:38
- Nahlásit
eva od jondy
když pumici něco učíš, tak na nějakou odměnu, která neni úúplně ta nej- ragbyč , reaguje vpoho?
Já odměny nepoužívám. Nepotřebuju je. Všechny šeltie a puma cvičí "na žárlivost" a tak nějak pro pohyb samotný. Na nepopulární cviky poslušnosti používám žrádlo. Na agi vůbec nic (akorát na slalom u štěńátek a na zony žrádlo). Zbytek smečky cvičí na žrádlo. Jinak jo, když puma nemá ragbyč tak reaguje v poho. S vyjímkou závodů, protože tam se zase dostává do zatmění. Je to nervák. Už jsem to vzdala, ona prostě agi dělat nemůže, nedokáže se soustředit. Bude běhat coursing, tam se soustředit nemusí, to by jí mohlo jít
že jestli čert bude úúúplně vodvařenej a nepoužitelnej, poohlídla bych se prostě po něčem míň lákavym, ale lákavym natolik, aby měl z toho radost, ne že to jen sežere z "povinnosti"
To je přesně to, co mu radím. Najít ten pamlsek, za který pes chce pracovat. I kdyby to měli být sušené borůvky
|
želva
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 17:57
- Nahlásit
Biluška
jakej máš email? potřebuju se ti na něco zeptat,ale tady nee
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 18:09
- Nahlásit
želva
libuse.kotkova@seznam.cz , ale právě vyrážím do práce a budu tady až po osmé
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 18:14
- Nahlásit
Biluška
nemas pribuznbe v sumperku?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 18:21
- Nahlásit
Biluška
dík začínám psát
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 18:50
- Nahlásit
isdpch
Když sem večer přijdu, nestačím číst a zrak mi přechází. Někde jsem zahlídla pěknej obrázek s chůzí u nohy. Přikláním se k názoru Bendy, že to vypadá ne přivázané u nohy.
Já jsem to s každým psem zkoušela s vodítkem omotaným (volně!) kolem krku (jeho). No a na chůzi po ulici mi to stačí. Je to rada neodborná, nevím, jestli Ti bude k něčemu.
Držím palce a zdravím Čerta - Tebe samozřejmě taky.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 19:32
- Nahlásit
Výcvikáři všech zemí spojte se
argosek
ale to je oskar to se nedoplatím, takhle neprokecáme celou noc ale jen pár minut do výše mého kreditu. A doma už mi jinej nedaj
|
želva
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 19:39
- Nahlásit
Benda
čus,koukáš na hokej? mě se ty pardubice tam nedostali
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 19:42
- Nahlásit
želva
koukám na spartu s libercem, tvoje pardubice mě vůbec nezajímaj
|
želva
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 19:42 - Změnil/a: želva
- Nahlásit
Benda
si myslím,že sparta nepostoupí,bo ten Liberec je těžkej zápasník
|
želva
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 19:48 - Změnil/a: želva
- Nahlásit
podle mího by vás i Pardubice dneksa rozsekali,děláte si zbytečné vyhazování,vůbec nehrajete,ale je možný že to pak doma vobrátíte
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 19:48
- Nahlásit
želva
nevím komplexně to nesleduju ale dnes to se spartou vypadá špatně
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 19:58
- Nahlásit
Biluška
Pokud ho vezmu s sebou na parkur (je naprosto jedno kam ho schovám, ona o něm ví) je úplně rozhozená. Je prostě jak děcko před prázdninama. Myšlenkama už úplně jinde, nesoustředí se vůbec na nic, pořád jenom čeká na ten ragby
hm,že se k tomu eště vracim...taxte zrovna popsala Nyný na vobraně
isdpch
f tom případku asi vodvolávám co sem řekla bo já sem Čerta na kůži reagovat neviděla,ale vidim Nyný reagovat na Jardu ,jakýhokoli...Představa,že bych jí sdělila,že ted budem nacvičovat aport přes áčko a esi to dobře udělá,tak támdle za stromem je Jarda a ten jí dá za vodměnu kousnout,tak ta je mírně řečeno nereálná .troufám si říct,že by to áčko neviděla ani dybysem jí ho napasovala přímo na palici
jinak sakra nepište tolik!!!!!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 20:01
- Nahlásit
argosek
nemas pribuznbe v sumperku?
My jsme děsně rozlezlá rodina, poněvadž pradědeček byl hrozně plodný. Ale v Šumperku o nikom nevím.
želva
máš tam sovu.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 20:03
- Nahlásit
davidkova renata
jinak sakra nepište tolik!!!!!!!
právě jsem si přišla sem zapsat(jako zacvičit tak zapsat) a ty to rovnou zakážeš.Tak co mám dělat s tou grafománií?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 20:06
- Nahlásit
Neessi
Tak co mám dělat s tou grafománií?
převed jí na nějakou jinou,méně destruktivní činnost
Biluška
pradědeček byl hrozně plodný
Von váš pradědeček byl Armaggedon?????
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 20:08
- Nahlásit
davidkova renata
převed jí na nějakou jinou,méně destruktivní činnost
ste se pomátla,paní.Jiný na tom vydělávaj miliony,píšou a píšou a mně chcete upírat právo na svobodu písma,ach jo.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 20:09
- Nahlásit
davidkova renata
když me si ti tady snažíme udělat hodně stránek
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 20:11
- Nahlásit
želva
když me si ti tady snažíme udělat hodně stránek
to vona nechce asi,pojď,želva,dem čumět na týví.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 20:11
- Nahlásit
Neessi
a mně chcete upírat právo na svobodu písma,ach jo.
taxi pište,ale ne na mý foře!
ste se pomátla
njn ,ale dyjagnozy máte sdělovat f ordinaci a né taghle veřejně ,ted mě nebude nigdo brát vážně
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 4 Bře 2008 20:13
- Nahlásit
davidkova renata
ale dyjagnozy máte sdělovat f ordinaci a né taghle veřejně,ted mě nebude nigdo brát vážně
a jak to mám asi sdělit zrovna vám,pani,když do ordinace nevlezete?To je těžký todlenctonc.Furt samá nespokojenost.Tak si to tady popište sama,jdu hledat jinou foru
|