| Autor |
Zpráva |
želva
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 07:49
- Nahlásit
dobré ráno,tady je jenom na autech sníh,jinak nikde a svítí sluníčko
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 07:52
- Nahlásit
Dobréé ráno fšem,
chtěla bych se poptat, nejlépe někoho fundovaného, jaký sou povahově výmarský vohaři, nejlépe feny.
Manželůj brácha si fčera přivez štěně, v neděli mu bé 6 měsíců, eště sem ho neviděla, ale uš se na ňěj moc těším. A vzhledem k tomu, že nemaj žádný skušenosti, tak se ptám na rady, abych mohla bejt chytrá.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 08:38
- Nahlásit
čus fšicííí co jim čuby napadaj samce,fšicííí co u nich sněží,fšicííí co žádnej diplom k vrácení nemaj,i to co maj fobii z pavouků jako já
Triniti
si přivez už půlročního??
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 09:10
- Nahlásit
Dobré ráno fšem, kterým se taky nechtělo stávat i těm, které ty kreténské štěňata budili každou hodinu a co se už moc těší až konečně ti mrňaví kreténi vypadnou z baráku. A taky těm, co jsou zase k smrti blíž.
isdpch
páč po plácnutí do nohy a povelu se začne vléct jako smrad
A bez toho povelu a plácání se nefláká? Zkus jít jen tak, s kačenou v ruce a nedávat povel. Jenom ho tím masem manipuluj, aby šel u nohy, ale bez jakéhokoliv povelu.
argosek
no vidis, rozdil je v tom, ze k tomu, aby si nic neudelal s fenou, pes nemusi ani byt normalne vychovavany.
Dle mě normální, nezkažený pes nenapadne bez příčiny ani psa, ani fenu. A pokud tu příčinu má (ať už je jakkoliv malicherná) tak napadne stejně psa jako fenu. Je prostě jedno jakého pohlaví je protivník. Tou výchovou nemyslím, že by pes byl nějak obzvlášť vedený ke smírčímu řešení. Prostě stačí obyčejný, nezkažený pes. Nemusí být absolventem žádného tachyonového kurzu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 09:22 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
isdpch
doprostřed si vkydnu zvon
ty voe,jaxme na to mohli zapomenout??? A máme to doma
A co???Zlepčila se Čertoj chůze u nohy po náfštěvě Azalky ???
dostals meyla????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 09:36
- Nahlásit
isdpch
přeci jen to chce chvíli než se mu to ymprýtne
jj,máš pravdu,náčelníku,ymprýtink je sviňa!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 10:07
- Nahlásit
Čus fšicíííííííí co aspoň trochu stíhaj číst a psát.........
Nevíte tady ku*va něgdo,gde je možný nechat se naklonovat????
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 10:21
- Nahlásit
zdravím ty kterým se rvou feny, výcvikáře nohaře i ty ostatní kteří nejsou ničím zajímavý
Musím Vám napsat co se mi stalo: koupil jsem míček na provaze z měkší gumy a jak se do toho zakousl a přetahoval se tak po povelu pust otevřel hubu a míček mu držel na zubu. Takže jsme si zkazili povel pust. Konec hlášení.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 10:31
- Nahlásit
Biluška
Jsou psi jako Puma - je jí jedno jestli potkala psa, nebo fenu, když se jí ten druhý nelíbí tak ho zmlátí.
jj. To znám. Baziliška Bobulka.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 10:32
- Nahlásit
Mastilové, se jdu pochlubit, včéra jsem si koupila žúžasný kapsáče, bokovky, mají asi dvanáct kapes, barva něco mezi lesní zelenou a khaki. Jsou z rychleschnoucí bavlny a za babku.
janika
vidím to na jeden slovy jeden trénink, pokud máš psy podobné mým. První půjdou kapsy, řádově po vteřinách.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 10:39
- Nahlásit
jsem se po dvaceti letech kynologie dozvěděla, že fena nenapadne psa...
Ebony
možná taková fena, co už to zpupně zkusila a byla přitom prohozena zavřenejma dveřma...tak si pak na toho konkrétního dá majzla.
Když se naposled dal Kiruna do Ferdy, důvod byl klasicky zpupnostní, tak to skončilo plichtou, a byli rádi že jsem jim to stopla.
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 10:40
- Nahlásit
davidkova renata
Triniti
si přivez už půlročního
Néééé!! 5 mjesícůch to má . Vidíte to? Uš blbnu a to eště nejni pátek.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 10:40
- Nahlásit
janika
mají asi dvanáct kapes,
no je vidět, že jsi mladá a nemáš sklerozu. Jí si před časem koupil takovou bundu a od tý doby si připadám jak úchyl protože se pořád ošahávám.
Povel pust máme celkem v poho ale největší chybu kterou jsem kdy udělal bylo když jsem zkazil během jedné minuty povel čekej, kterej měl od pána boha a dokázal se zarazit na místě at se dělo cokoliv a to jsem ho to nijak neučil. Jednou mi uletěly nervy a bylo to v háji.
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 10:45
- Nahlásit
janika
mají asi dvanáct kapes,
Ty bych taky ktěla. Jelikoš je Jája milé a hodné zvíře, keré krom kelímku vot jogurtu a prochcávání linolea f kuchyni a koberce f obýváku, ničehoš neničí, tak by se mi určitě vyplatily. Do kašdé kapsy bych si dala piškůtek.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 10:57
- Nahlásit
janika
pořád lepší než chodit po knihovně telefonovat a hystericky ječet že mi někdo ukradl mobil
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 11:18
- Nahlásit
Benda
pořád lepší než chodit po knihovně telefonovat a hystericky ječet že mi někdo ukradl mobil
Já si teda bježně strkám brejle do mražáku nebo do ledničky a vopčas tam s nákupem fláknu rovnou i peněženku.
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 11:21
- Nahlásit
jablunka
do ledničky a vopčas tam s nákupem fláknu rovnou i peněženku.
No jo, ale aspoň víš, kam si pro ni máš chodit. Já svojeho nehledám pravidelně nic, ale něgdo mi nejspíš ukrat empétrojku a nemám ji víc jak štvrt roku. Tak gdybyste se něgdo jako chtěl přiznat, tak bych vám třá dala i vodmjenu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 11:22
- Nahlásit
Benda
Neboj, tak rychle se povely nekazí
janika
Taky jsem měla takové čanané kalhotky. Na jednom táboře jsem neprozřetelně nechala v kapsách žrádýlko, lehce ovíněná večer padla a kalhoty mrskla na podlahu. Pumička chtěla ty piškotky a protože si mozek nechala na "off" tak ji nenapadlo strčit šňupák normálně do kapsy, ale radši se dovnitř prokousala. Od té doby si uklízím i kdybych byla nevím jak opilá
Sali
a byli rádi že jsem jim to stopla.
Puma s Armanem neustále předstírají, že se rvou. Když je roztrhám od sebe tak jsou strašně uražení, že si tak hezky hráli a já se jim do toho pletu. Doteď nevím jestli se fakt rvou, nebo ne. Asi je to hra, ale pěkně na tělo.... zatím mají oba všechny končetiny i uši, tak je nechávám být.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 11:23
- Nahlásit
Triniti
chtěla bych se poptat, nejlépe někoho fundovaného, jaký sou povahově výmarský vohaři, nejlépe feny.
jsou to klidni, mili psi. moc ji nepretezujte pohybem a pravidelne ji cistete usi. kdyz bude mit blechy, bude se drbat.
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 11:27
- Nahlásit
argosek
jsou to klidni, mili psi. moc ji nepretezujte pohybem
Díky. A s tím pohybem - sem myslela, že ohaři musejí mít pohybu hodně ??? Samozřejmě, že až povyrostou.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 11:33
- Nahlásit
Triniti
Díky. A s tím pohybem - sem myslela, že ohaři musejí mít pohybu hodně??? Samozřejmě, že až povyrostou.
nene, dokud je stene, staci pet, sest hodin litani s kamarady denne a bude spokojena. kdyz se k tomu pridaji pravidelne navstevy lesa a poli, bude spinkat jak smudla.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 11:38
- Nahlásit
argosek
kdyz bude mit blechy, bude se drbat.
to tedy znamená že když se pes drbe tak má blechy ? Benda se včera drbal za uchem.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 11:39
- Nahlásit
Benda
ne pane bendo, zamenujete imploikaci s evkivalenci.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 11:42
- Nahlásit
argosek
a já se bál že zaměnuju bígla s výmarem
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 11:45
- Nahlásit
Benda
coz o to, takovej vyvar z bigla by nemusel bejt spatnej. jen je nejdriv treba oskrabat sadlo, jinak by to bylo moc mastny.
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 11:52
- Nahlásit
argosek
sest hodin litani s kamarady
No a uš je mně zle , bo si osobně myslim, že mezi psy se to štěně asi jen tak nedostane. Oni nejsou žádní pejskaři a myslím, že mezi pejskaře ani nepudou. To malé se nejspíš bé setkávat nejčastějc s mojí Jájou a to je tak max. 2x na 1hod do týdne. Bojim se, že ho maj jen na hraní. Ale třá se v nich pletu.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 11:54
- Nahlásit
argosek
a jako hlavní chod pečená výmarská žebírka naložená v citronové marinádě podávaná s mladou karotkou.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 11:56
- Nahlásit
Triniti
bych to tak hrozně neviděl, když se jim něco nepovede tak skončí u Rudy a Argoušek si jí potom vezme.
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 12:01
- Nahlásit
Benda
a jako hlavní chod pečená výmarská žebírka naložená v citronové marinádě
Argoušek si jí potom vezme.
Jak jako? Za manželku?
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2008 12:09 - Změnil/a: argosek
- Nahlásit
Triniti
bo si osobně myslim, že mezi psy se to štěně asi jen tak nedostane. Oni nejsou žádní pejskaři a myslím, že mezi pejskaře ani nepudou.
oni nejsou z mesta?
tak co se tyce te unavy, nemusi ji mit jen z blbnuti s dalsimi psy, ale a) je to pro panicky nejjednodussi a b) to tomu psovi prospeje i jinak, nez ze se jen vyblbne.
kazdopadne jen na mazleni to asi nebyl dobrej napad
-----
jo ted to ctu - ne na mazleni ale hrani - tak jestli maji radi brane hry v prirode, stene bude spokojene
|