Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7812 . 7813 . 7814 . 7815 . 7816 . 7817 . 7818 . 7819 . 7820 . 7821 . 7822 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Marush
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 11:14
- Nahlásit

davidkova renata
tak jako moch by bej škandál...uznej že je tu dlouho klit uš

no to je fakt, já jen po vyjádření Jbat čekala že se k tomu vyjádří ten jedinej čék,kterýho se to tady týká,ale už se to zase zvrhlo jako vše tady vždy no

Baysha
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 11:14
- Nahlásit

zdar fšicí!

koukám, že du právě fčas

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 11:15
- Nahlásit

Baysha
naopak, jdeš právě pozdě.

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

jbat
tak to beze mne...
tak to je snad zbytečný psát..pochopitelně že to bude probíhat bez tebe,jako nevim co by ses do toho měla gestit dyš se tě to týká?? si asi taky nečetla žumpí pravydla že?

makrel
Člen
- Nahlásit

Marush
no jo, měl by nám přijít někdo připomenout, že když to nemáme, tak se nesmíme vyjadřovat

jbat
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 11:16
- Nahlásit

Marush
no to je fakt, já jen po vyjádření Jbat čekala že se k tomu vyjádří ten jedinej čék,kterýho se to tady týká,ale už se to zase zvrhlo jako vše tady vždy no

já ne, nepotřebuju vyjádření tady, to bych raději osobně a při účasti nás třech, toho se ale nedočkám.

ale už se to zase zvrhlo jako vše tady vždy no

to nevadí, dyk řikám, sem to napsat můžu, stejně je z toho za chvíli hovno. ))))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 11:16
- Nahlásit

Marush
už se to zase zvrhlo jako vše tady vždy no
jen to dostalo jinej rozměr,to mě tady právě baví,ale sou fora kde to vůbec nechápou ten náš systém!

jbat
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 11:17
- Nahlásit

davidkova renata
tak to je snad zbytečný psát..pochopitelně že to bude probíhat bez tebe,jako nevim co by ses do toho měla gestit dyš se tě to týká?? si asi taky nečetla žumpí pravydla že?

no ježiš tak já už se dojebávám teda. se neposer taky hned.

jinak jsem je jako nečetla, ale myslím, že nějaký žumpamýtink by se mohl zabývat vytvořením těch pravydel. ideálně nějaký mýtink, kde bude právě to hulení a tak. )))))))

Marush
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 11:18
- Nahlásit

davidkova renata

jednou se to tu kurva zveřejnilo,tak teď se to řeší no,to je fakt...chápu že je lepší se vyjádřit tajně,ale takhle to má větší grády,no ne? to bysme se pak mohli bavit jen furt vo čoklech a to snad nechceme,ne?

makrel
no jo, měl by nám přijít někdo připomenout, že když to nemáme, tak se nesmíme vyjadřovat

když co nemáme zas ty jelítkooooooo?

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 11:18 - Změnil/a: zuzanarosakova
- Nahlásit

davidkova renata
tak jako moch by bej škandál...uznej že je tu dlouho klit uš

skandály - to zbožňuji! I když tohle neni skandál prominentního estrádního spratka, ale i tak dobrý du se teda učíííít, je to hrůza, že vo to přijdu

EDIT: já myslim, že je to dobře, že se to zveřejnilo, k takový vážný věci by se měla vyjádřit strana!

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 11:19
- Nahlásit

Marush
to je jedno, prostě :když TO nemáš, tak se nevyjadřuj:-D
se zeptej davítková, ta to potvrdí

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 11:20
- Nahlásit

Marush
to bysme se pak mohli bavit jen furt vo čoklech a to snad nechceme,ne?
vo čoklech?????????????????????????????????? koho to zajímá proboha???!!!
zuzanarosakova
, že vo to přijdu
jo ty deš na potrat jo????twe tak to je slušnej skandál!! to rozeberem...fšude..to pošlu dál jo? vlastně co se ptám..

Marush
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 11:22
- Nahlásit

zuzanarosakova
já myslim, že je to dobře, že se to zveřejnilo, k takový vážný věci by se měla vyjádřit strana

to je vlastně pravda!!! ústřední výbor by to měl projednat na nejbližší schůzi a vyvodit důsledky z toho!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 11:23
- Nahlásit

makrel
to je jedno, prostě :když TO nemáš, tak se nevyjadřuj:-D
se zeptej davítková, ta to potvrdí

jj to je svatá pravda todleto!! nemáš to...drž hubu!
zuzanarosakova
věci by se měla vyjádřit strana!
projednáme to na zasedání strany a výboru..jako to nejde aby se takhle volně zacházelo se fstachama! bez našeho svolení!!!

nepyšte musim jít nakoupyt!

jbat
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 11:23
- Nahlásit

Marush
já myslim, že je to dobře, že se to zveřejnilo, k takový vážný věci by se měla vyjádřit strana

to je vlastně pravda!!! ústřední výbor by to měl projednat na nejbližší schůzi a vyvodit důsledky z toho!!!

nééééé ,komouše už néééé, prosím, to vůbec nechápu zase. ((((((

Baysha
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 11:24
- Nahlásit

Lidijové, škandály stranou, já tu fčil řeším vážné vjeci. Ale velmi vážné!
Mám kolegu. Teda já jich mám víc, ale tento kolega je takový zvláštní kolega. Všechno ví, všude byl - dycky dyš se tu s někým o čemkoliv bavíme, tak nám k tomu přijde říct svoje stanovisko. A nemůže ho říct zdálky, musí přijít dyskutovat k nám. Což mi vadí hlavně proto, že DĚSNĚ SMRDÍ! No a fčil hrozí, že budeme v oddělení rozsazeni tak, že bude občas sedávat i VEDLE MĚ!

ASI ZEMŘU!!!

makrel
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 11:25
- Nahlásit

Baysha
tak zkus smrdět eště víc než on

Baysha
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 11:27
- Nahlásit

makrel
to jako že by mi slzely oči i mimo pracovní dobu???

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 11:27
- Nahlásit

Škandál - jste mě přiměli dočíst, vše co mi uniklo
vzhledem k tomu, že se mě to netýká, nebudu reagovat
jináč ale je fakt, že nějakej pjeknej škandál by to fakt chtělo to jooooo

Marush
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 11:28
- Nahlásit

Baysha

DĚSNĚ SMRDÍ!

makrel

ty seš hovadoooooooooooo
jbat
nééééé ,komouše už néééé, prosím, to vůbec nechápu zase

protože seš blbá

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 11:28
- Nahlásit

Eldoguero
no tak to je přesně blbě!!!! hnet se zapoj s nějakým qualitním názorem,postojem a soudem!!

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 11:29
- Nahlásit

Baysha
takovýho kolegu má muž navíc je děsně nasranej na každýho, kdo má živou přítelkyni nějak se jim podařilo přesvědčit nadřízený, aby mu dali stolek do nějaký průchozí části kanclu, kde se dá udělat průvan

Baysha
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 11:31
- Nahlásit

Maky a Trix
my tu průvan bohužel nemáme, v celým baráku není JEDINÝ otevírací okno a v našem koutě sálu nefunguje ani klima, páč se nepočítalo, že tu budou sedět lidi, najednou sme tu my, tak se nejdřív musí schválit ynvestyce do nové klimatyzační jednotky za štvrt mega... vidím to na 2014

jbat
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 11:32
- Nahlásit

Eldoguero
j

hmmmm, zvláštní, na tohle tu nejsme zvyklí ale!!!!!

Baysha
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 11:34
- Nahlásit

jbat
ty se už vůbec nevyjadřuj a radši si mě potvrď na FB

jbat
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 11:36
- Nahlásit

Baysha
ty se už vůbec nevyjadřuj a radši si mě potvrď na FB

počki, jak se jmenuješ? mám tam asi 10 žádostí... stačí křestní

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 11:37
- Nahlásit

Baysha
v tom případě doporučuji nakoupit hromadně spoustu deodrantů a všechny mu je věnovat na pracovní stůl až bude na obědě

Baysha
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 11:37
- Nahlásit

jbat
Eva - a na fotce mám škaredého žlutého vepřadora přeci

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 11:38
- Nahlásit

Marush
jbat
Nerada bych, abyste třeba až skoro měly pocit, že je snad Bajkofka uražená, nebudu a nechci mluvit ani psát za ní, za sebe řeknu věc jedinou, pokud takováhle testosteronová věc vzplanutí nebo jak to říct, nabourá vztahy v žumpě, který se v průběhu let vyfiltrovaly do myslim celkem slušnýho přátelství, obrousily hrany mnoha potenciálních konfliktů, prostě si nakonec spusta lidí sedla jak prdel na hrnec, bude to mě, páč za sebe mluvim, vadit poměrně dost, a je mi celkem jedno, kdo koho miluje či nemiluje, jestli si rozumíme.

zuzanarosakova
hele tys nějak vymyslela, že se dají postranní plachty k tomu žumpapártystanu?? A jak? To by bylo super, vezmem ho i na tábor ne? Když přez něj hodíme deku, bude i proti slunci
no jasně, musej bejt postranní plachty, který se i potisknou a udělá se tam postranní zázemí protipršový.

Baysha
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2011 11:38
- Nahlásit

Maky a Trix
spíš mejdlo a šampón by to chtělo... ale nejhorší je, že ostatní kolegové jsou chlapi a těm to moc nevadí, to bude muset bejt moje soukromá akce

<< 1 ... 7812 . 7813 . 7814 . 7815 . 7816 . 7817 . 7818 . 7819 . 7820 . 7821 . 7822 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání