| Autor |
Zpráva |
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 10:52 - Změnil/a: zuzanarosakova
- Nahlásit
makrel
já za to nemůžu, vy si tam fšeci všecko říkáte jen tam u vás a tdy do oryjentu nedojde nikdy žádná pořádní informace
a nebo k vám dojde ve stylu : na začátku vesnice si prdneš a na konci ses posral
edit. a dělejte napište eště něco zajímavýho, v 11 se musim jít učit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 10:53
- Nahlásit
dopičeeště jednou
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/media/set/?set =a.230934946917927.71562.180593771952045
zuzanarosakova
, taky by mě sralo, kdyby mě někdo pomlouval, za něco, co jsem neudělala
no to jako promin.ale tě nechápu přece úpa nejlépe se pomlouvá někdo za něco co neni pravda né?jako pomlouvat někoho za pravdu je kravina dle mě páč to neni pomluva ale pravda a to mě neba ..si přečti žumpí pravidla ,případně pravidla kolemjdoucích
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 10:54
- Nahlásit
davidkova renata
a co se hulí ?? esi třá travyčka zelená tak to nebé problém..ale fak nevim co se tam cpe..třá by šly sušený konský koblihy?..mňááám
No jistě skańorek,indoor trafka voe,sem chodila s JXD ne?!Tak něco v trávě znamenám...koňský koblihy by asi taky šly,jestli na tom trváš,holky koňačky by mohly něco dovalit nebo se prodává sloní trus prej taky teď
zuzanarosakova
já třá zas Jébatku chápu, taky by mě sralo, kdyby mě někdo pomlouval, za něco, co jsem neudělala
Ano a myslim, že celkově neni třeba kvůliva chlapom cokoli řešit!!!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 10:54
- Nahlásit
zuzanarosakova
nebo k vám dojde ve stylu : na začátku vesnice si prdneš a na konci ses posral
tak nějak.
kdy máš ty příjmačky?? to musíš dát, ty vole, však jsem viděla, jak se učíš s Maruš...
makrel
vy si tam fšeci všecko říkáte jen tam u vás a tdy do oryjentu nedojde nikdy žádná pořádní informace
velký omyl, jinak bychtu trapně neblila to vyjádření.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 10:55
- Nahlásit
Maky a Trix
kde je ta ovčanda na FB z toho chebu pojebanýho? hod linka budu jí taky sdílet
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 10:56 - Změnil/a: zuzanarosakova
- Nahlásit
davidkova renata
krásná ta vlkošeda
pomlouvat někoho za pravdu je kravina dle mě páč to neni pomluva ale pravda a to mě neba
a jo vlastně
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 10:56
- Nahlásit
davidkova renata
no to jako promin.ale tě nechápu přece úpa nejlépe se pomlouvá někdo za něco co neni pravda né?jako pomlouvat někoho za pravdu je kravina dle mě páč to neni pomluva ale pravda a to mě neba..si přečti žumpí pravidla ,případně pravidla kolemjdoucích
ty seš fakt hrozná mrchááááááá! )))))))))))))
hele zahulíš si s náma trávu, když dotlačíme??? bych tě strašně chtěla vidět zhulenou....
Marush
Ano a myslim, že celkově neni třeba kvůliva chlapom cokoli řešit!!!
tim bych to asi uzavřela.
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
nazdar dezoláti
nestíhám, mám zejtra ráno kontrolu a musím s Emanem do Motola na ortopedii a musím se vnutit i do ordinace, nebo ho pak zabiju
Laguna
děkuji za info, původně sem myslela až tu srpnovou, ale vzhledem k tomu, že jedu 16.7. na klubovku do Poděbrad, takže bude vostříhaná a načesaná, přihlásim jí na národku.
jbat
no co na to říct, možná bych informovala předem, a souhlasím s renatou, že méně je někdy více
Atusch
Gerda
ještě by se mohla koupit taková ta netkaná tekstilie, ta je profukovací a pršení dovnitř by taky asi zabránila
|
Marush
Člen |
- Nahlásit
makrel
Monty
jako vy dvě jste zas ouplně mimo mísu...nikdy nic nevíte,nikam nedogestíte...nechcete se jít něchat utratit radši?
|
Maky a Trix
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
si myslim, že se s genetikou už toho moc neuděláš. A až uvidím ovčouna, co nikdy neměl problém s kloubama, tak změním názor. Podle mě jsou to křivohaxny všici. Málokterej má rovnej hřbet. A to i z pracantů.
jbat
Podle mě sis teda mohla odpustit ty kydy na FB, ve stylu písničky "I've got your man and you can do anything about it". Osobně nevim, co je fér a co fér není. Ale vím, že ohleduplnost by měla mít místo všude.
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 10:58
- Nahlásit
davidkova renata
není, je na blue, na FB jsem jí ještě neviděla.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 10:59
- Nahlásit
Marush
a kdo se mi bude start o čokle, nevíš? teda zatím jen o jednoho, ale za 25 dnů o dva a pak možná... no nic
|
Marush
Člen |
- Nahlásit
jbat
hele zahulíš si s náma trávu, když dotlačíme??? bych tě strašně chtěla vidět zhulenou....
tak to bych snad ani vidět nechtěla...taková nelidská bytost zhulená nejvíc
Baico
A ty přijedeš normálně na tábor a tam budeš s náma a nebudeš se nikde schovávat tě řikám ženská jedna!!! A hotovo a neser
|
Eldoguero
Člen |
- Nahlásit
jbat
meduňku si uvař. ))) nechlastej kafe vole, to fakt není dobrý.
vim vo tom, ale když si nedám kafe, nevydržím ani sama se sebou
meduňka zapsána na pořadník
Jsem mimo mísu, ale již jsem zvyklá takže vejcuc už ani neočekávám vod vás
zuzanarosakova
na začátku vesnice si prdneš a na konci ses posral
třikrát - aspoň u nás a ještě do toho šlápnul
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 11:00
- Nahlásit
Laskavje se radši zamyslete, jestli už jste měli dneska 1 kus vovoce a 2 kusy zeleniny. říkala to doktorka Kateřina!!!!!!!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 11:01
- Nahlásit
Maky a Trix
Podle mě sis teda mohla odpustit ty kydy na FB, ve stylu písničky "I've got your man and you can do anything about it". Osobně nevim, co je fér a co fér není.
FB je rovněž věc, kde si s dovolenim napíšu, co chci a odebrat mě z přátel není vůbec problém, nesouhlasíš-li.
písnička Ive got your man je hymnou akce u Rosákovejch, jak sis to pobrala ty nebo kdokoliv jinej je mi vcelku fučík.
navíc ten text se na tuhle situaci opravdu použít nedá.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 11:02
- Nahlásit
zuzanarosakova
krásná ta vlkošeda
to je kurva! vypadá moc pěkně ,sice je vychrtlá ale vykrmená by byla docela kousek
Maky a Trix
že se s genetikou už toho moc neuděláš
to ne,ale tadle je evidentně křížala to neni žádnej exteriérák ,sem na to koukalal,ale vona blbě stojí..na schodech..to vypadá hůř než to může bejt.Ale zdravim celkově nesrší to jako ne
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 11:02
- Nahlásit
Maky a Trix
Podle mě sis teda mohla odpustit ty kydy na FB, ve stylu písničky "I've got your man and you can do anything about it". Osobně nevim, co je fér a co fér není. Ale vím, že ohleduplnost by měla mít místo všude.
vono to chce to zas brát fér z obou stran víš...myslim že toho celýho vidí jen ti co jsou v tom zainteresovaní a každej si může šahat jen do svýho svědomí...proto myslim,že je třeba to celý uzavřít a jít dál a hotovo!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 11:03
- Nahlásit
jbat
písnička Ive got your man je hymnou akce u Rosákovejch, jak sis to pobrala ty nebo kdokoliv jinej je mi vcelku fučík.
navíc ten text se na tuhle situaci opravdu použít nedá.
právě,to se tohodle "problému" netýká a ani nemůže....
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 11:03
- Nahlásit
Gerda
hele tys nějak vymyslela, že se dají postranní plachty k tomu žumpapártystanu?? A jak? To by bylo super, vezmem ho i na tábor ne? Když přez něj hodíme deku, bude i proti slunci
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 11:06
- Nahlásit
makrel
Laskavje se radši zamyslete, jestli už jste měli dneska 1 kus vovoce a 2 kusy zeleniny. říkala to doktorka Kateřina!!!!!!!
já měla denní dáfku stresu a docela překročenou nad limit
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 11:07
- Nahlásit
čus, se mějte, du se učit člověka a ekologii :blicísmajlík:
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 11:07
- Nahlásit
Marush
nemyslím si, že někomu šahám do svědomí. jen jsem napsala svůj názor. Nejsem na bluečku, aby se tady téma uzavíralo podle toho, jak je komu pohodlný a nebo ne
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 11:09
- Nahlásit
Maky a Trix
Nejsem na bluečku, aby se tady téma uzavíralo podle toho, jak je komu pohodlný a nebo ne
jestli to hodláte rozpatlávat, tak prosím až večer, musim se učit, tak aby mi něco neuniklo
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 11:10
- Nahlásit
zuzanarosakova
jestli to hodláte rozpatlávat, tak prosím až večer, musim se učit, tak aby mi něco neuniklo
|
Maky a Trix
Člen |
- Nahlásit
zuzanarosakova
neboj, ten čas radši věnuju čoklovi
|
Marush
Člen |
- Nahlásit
Maky a Trix
nemyslím si, že někomu šahám do svědomí. jen jsem napsala svůj názor. Nejsem na bluečku, aby se tady téma uzavíralo podle toho, jak je komu pohodlný a nebo ne
Já jsem taky jen napsala svůj názor a navrhovala jsem ve prospěch všech,aby se to uzavřelo a nepitvalo se v tom,ale pokud myslíš že by se to mělo co nejvíc moc rozpitvat,že to jako věci prospěje,tak go no... já myslela s ohledem na zůčastněný, jestli myslíš že mně je to pohodlný,tak mně je to spíš u prdele
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
zuzanarosakova
to je správnej postoj ))) si se učit my tě tu zatim trošku pomluvíme
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 11:12
- Nahlásit
Marush
navrhovala jsem ve prospěch všech,aby se to uzavřelo a nepitvalo se v tom,ale pokud myslíš že by se to mělo co nejvíc moc rozpitvat,že to jako věci prospěje,tak go no...
tak jako moch by bej škandál... uznej že je tu dlouho klit uš
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 11:13
- Nahlásit
Marush
navrhovala jsem ve prospěch všech,aby se to uzavřelo a nepitvalo se v tom,ale pokud myslíš že by se to mělo co nejvíc moc rozpitvat,že to jako věci prospěje,tak go no... já myslela s ohledem na zůčastněný, jestli myslíš že mně je to pohodlný,tak mně je to spíš u prdele
tak to beze mne...
zuzanarosakova
|