| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 09:01
- Nahlásit
Baico
Nejezdi tam, ale bez mužného doprovodu, nebo si tě tam nechá nějakej arabáš v harému
no hele u davítkový nevim, tu by si tam nechal jako tyčku k rajčatům tak leda....ale zas by stála celej den na slunku, lehla by si leda, až by přišla pobřežní bríza. Objímaly by jí vášnivé výhonky popínavé rostliny, ouplně zelená náruč.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 09:02
- Nahlásit
impact
Musí být z Egypta? Dyk to maj na každým druhým rohu. Nebo je egypťácká nějaká spešl?
ani nemusí bejt spešl, ale je tak o půlku levnější.
hele zkoušelas to? ono je to fakt super, vážně drsnej relax a ve dvou ještě lepší. Doporučuju!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 09:04
- Nahlásit
jbat
Atuše vodní dýmku má, to sem teda zvědavá, jestli je to nějaká velká sranda )) Má jí samozřejmě z egypta )))
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 09:06
- Nahlásit
Gerda
Atuše vodní dýmku má, to sem teda zvědavá, jestli je to nějaká velká sranda
ale já nemyslela srandu, jako že ne trávu, my v tom měli nějakej třešňovej tabáček a prostě to nádherně voní a chutná a cítíš to pak ze sebe ještě hodně dlouho.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 09:09
- Nahlásit
jbat
no to je teda jako cigáro....uvidíme, stejnak sme s Atuší řikaly, že to vozkoušíme, tož tak to můžem v rámci grilovačky slivenecké uspořádat skupinově.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 09:11 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit
Gerda
jo mám doma z Egypta i z Tunisu Je to za pár kaček. Pro mě je to docela bolehlav, v čemž nevidím nic srandovního.
edit.: vyzkoušet to samosebou můžeme, už jsem na ní asi 2 roky nešáhla, je takřka nová a všecko možný mám doma.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 09:12
- Nahlásit
Gerda
uvidíme, stejnak sme s Atuší řikaly, že to vozkoušíme
Můžeme klidně ve Zlofsi, neb já jí nemám doma, ale v klubovně na cvičáku Tabák tam mám jahodovej, karamelovaj a nějakou směs ovoce
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 09:17
- Nahlásit
Baico
tak já mám z tabáků doma nějakou směs multiovocnou, jablka, dvoujablka, asi višeň a mátu a asi ještě něco, tak můžu přivézt
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 09:27
- Nahlásit
Gerda
no to je teda jako cigáro....uvidíme, stejnak sme s Atuší řikaly, že to vozkoušíme, tož tak to můžem v rámci grilovačky slivenecké uspořádat skupinově
Je to dobré, fakt. A to cigára nekouřím.
Atusch
jéééžiš, tak mi ji prodej ty barbare, když ti nechutí. )))) aspoň nemusím do Egypta.
tebe z toho bolí hlava? to je blbé, já nic, a to jsem včera měla dvě opravdu velké. ))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 09:29
- Nahlásit
Baico
Atusch
No tak si dáme 26/6 zloveský hulení, ne? Vem přecedu, potřebujem, aby tam byl přeceda! Takže stan berem na 26/6 a uvnitř stanu budou křesílka, čajová souprava a hulící nástroj, jo?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 09:31
- Nahlásit
Pokusim se sehnat puehr dvacetiletej, ten by nám k tomu pozvedl tlak natolik, že bychom mohli jet odmu s celkem slušnou fibrilací až možná žinfárktem.
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 09:35
- Nahlásit
jbat
bolela mě hlava z těch samozápalných uhlíků co si pamatuju
mimochodem Adidaska se ptala kde je stan, tak je zatím u mě v autě
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 09:36
- Nahlásit
Gerda
Atusch
No tak si dáme 26/6 zloveský hulení, ne?
co je 26/6?
nějaká akce?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 09:37
- Nahlásit
Baico
Ahaaa.
jbat
Jasný, mockrát. Naposled jsem brkala meloun ještě dva dny.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 09:39
- Nahlásit
impact
Naposled jsem brkala meloun ještě dva dny.
já mám dneska v puse jako bych žvejkala ovocnou žvejku.
dobré to je, asi bych si na tom vcelku rychle vytvořila závislost. ))))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 09:40
- Nahlásit
Gerda
No tak si dáme 26/6 zloveský hulení, ne?
Dobrej nápad
Vem přecedu, potřebujem, aby tam byl přeceda!
přeceda určo bude, když budeme známkovat kurzisty asi, ne
uvnitř stanu budou křesílka
Nebudou ti stačit ty židle, co tam máme?
|
impact
Člen |
- Nahlásit
Btw. preferuju teda posezení venku na trávě. Bo v zimě v hospodě není za dvacet minut vidět na krok.
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
jbat
co je 26/6?
nějaká akce?
Teď už to vypadá na hipís párty ve žumpostanu ))
Děcka, krs ty postele, zatim eště furt nejsou slevy na 200 kč za postel, co jsem hledala, byly za 299 jednolůžko od Marimexu. Sice máme ještě čas, ale pokud by ta sleva neproběhla - chcete tu postélku i za 300 Kč? Jakoby o kilo víc? Za sebe řikám, že beru i za 300 Kč, protože radši dám o kilo víc, než aby mě týden tlačily záda na bezmatracovitém spinkání.
A eště k tomu stanu - bočnice dořešit musíme, ale nerada bych to rešila igelitovou částí, to nás děsně zapaří. Normálně bychm mohli zkusit sehnat silnější síťovinu, co profoukne a logíčko se na ní dá naaplikovat třá sucháčem nebo našitim nebo jinak, když budeme ve stanu s igelitovýma bočnicema sedět třá celej večer, budeme děsně zapařený, co si o tom myslíte? Můžem zkusit sehnat stanovinu. Hele jakej má ten stan vůbec rozměr?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 09:42
- Nahlásit
Gerda
Teď už to vypadá na hipís párty ve žumpostanu
))))
o žumpostanu jsem už slyšela, rovněž i pár zajímavostí z výstavy. ))))))))))))))))
skládali jste se nějak? chcete příspět?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 09:43
- Nahlásit
jbat
Jako mě ta melounová chuť pak už dost lezla krkem. Druhej a třetí den. Ani nechci vědět, co to dělá s plícema, když to čék cejtí tak dlouho vždycky.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 09:44
- Nahlásit
Gerda
chcete tu postélku i za 300 Kč?
Já určitě.
Normálně bychm mohli zkusit sehnat silnější síťovinu
No mohla by se koupit protiprůvanová síť, co se teď dává do kravínů místo zdí. Jen nevím, jsestli nám někdo prodá jen pár metrů, když farmy to kupujou na kilometry.
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 09:47
- Nahlásit
čau dementi!
Co řešíte dýmky jak nejvěščí lajky, jestli se bé hulit,musíme mít hulení,ne tabáček pro softy...mohla by se vyfajčit symbolická dýmka míru,to by myslim nikomu tady neublížilo,což vy dezolátní psí ženy?!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 09:48
- Nahlásit
Gerda
postel,daj,daj,daj...my eště nemáme stan a do žumpa stanu by asik foukalo, musíme co nejdřív pořešit ten normální,až po ségry zkouškách....uuuuuuuuuuuu,už chci na tábor!!!!!!!!!!!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 09:50
- Nahlásit
Baico
No mohla by se koupit protiprůvanová síť, co se teď dává do kravínů místo zdí.
jakože by to bylo i symbolický,že jsme tady všechny děsný krávy...jo souhlas to se k nám hodí
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 09:53
- Nahlásit
impact
Ani nechci vědět, co to dělá s plícema, když to čék cejtí tak dlouho vždycky.
no... nebudem na to rači myslet.
Marush
zdar debílku, máš sovu.
jak ti je?
uuuuuuuuuuuu,už chci na tábor!!!!!!!!!!!
já takýýýýýýýý, měli bychom zvolit vedoucího a za tím všichni chodit, když se třá pořežem o trávu nebo tak a strašně ho ničit.
jo a musí bejt noční bojofka!!!!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 09:58
- Nahlásit
jbat
já takýýýýýýýý, měli bychom zvolit vedoucího a za tím všichni chodit, když se třá pořežem o trávu nebo tak a strašně ho ničit.
Volila bych mamku,ale aby zas nemusela moc toho dělat,to by jí mohlo hodit do těžkýho diskomfortu, tak třá Alexu nebo Bilušku,ale nevim kdo tam vlastně všechno jede....hlavně nevolim tebe to nejhorší hovádko žumpí co kdy svět viděl...
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 10:02 - Změnil/a: Atusch
- Nahlásit
Gerda
Hele jakej má ten stan vůbec rozměr?
3m X 3m
edit: tady prodávají přímo k těm altánům bočnice 2ks za necelé 3 stovky. http://www.pekny-nabytek.cz/bocnice-k-altanu-3301/
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 10:09
- Nahlásit
Marush
stan vám pujčim fakt ho nepotřebuji. Když pojedu tak mi bude stačit "Áčko"
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 10:10
- Nahlásit
laguna
stan vám pujčim fakt ho nepotřebuji. Když pojedu tak mi bude stačit "Áčko"
Jo?No to bys byla moc hodná,ale my potřebujem hodně velkej kde budou 3čokle s náma,věci a všechno,chcem si koupit takovej ten velkej s dvěma ložnicema
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2011 10:16
- Nahlásit
Marush
jestli budete mít chvilku čas, zkuste mrknout do Letňan na výstavu stanů, kámoška říkala, že super stany a za slušný ceny mají tam i všelijaké vybavení k tomu. viz. http://obchod.vystavastanu.cz/
|