Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7803 . 7804 . 7805 . 7806 . 7807 . 7808 . 7809 . 7810 . 7811 . 7812 . 7813 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Eldoguero
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2011 18:27
- Nahlásit

Baico
jé pani závidím moc, na koni jsem neseděla co nám umřel náš Mišák a to už je 3 roky
du venčit a krmit naše diskomforty

Monty
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2011 18:35
- Nahlásit

všem moc gratuluju k výstavním úspěchům

gabifi
no hezky se mi nečeká, protože je to ještě skoro měsíc a to je pro mě dlouho
a vystavovat nebudu asi, mě to nějak nenadchlo, my raději procházkujem, než strávit skoro půl dne na výstavě

Alexa
fakt? a jaká byla?

Baico
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2011 18:38
- Nahlásit

Eldoguero
na koni jsem neseděla co nám umřel náš Mišák a to už je 3 roky
Než jsem začala na plný úvazek pracovat, tak jsem chodila do oddílu na Suchdol. A teď se tam dotanu taky max jednou za půl roku. Ale dneska mě Lucka nalákala, kupujou strakatýho coba, prej byl pro mě akorát Tak možná ty rajtky opráším častěji.

Alexa
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2011 18:39
- Nahlásit

Monty
a jaká byla?
no bílá a chlupatá

makrel
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2011 18:41
- Nahlásit

Alexa
to je divné. Monty bude mít zelenou

Monty
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2011 18:42
- Nahlásit

Alexa
fakt? nekecej? tomu bych normálně nevěřila

Monty
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2011 18:46
- Nahlásit

makrel
to je divné. Monty bude mít zelenou
debyléééééé

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2011 19:01
- Nahlásit

davidkova renata
jo táák..já právě nevěděla že vlk a ofce sou předlošky!

Crysa
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2011 19:08
- Nahlásit

A teď jako nevím, esli mám večer koukat na Almu na jedničce, bo to je kynologický film, asik jako Lassie, bo na Bohové musí být šílení, bo to je čurina.. to je zas dylina, teda dilema..

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2011 19:09
- Nahlásit

Monty
jako já jsem kvůli tady tvejm vtípkům myslela, že bílý knírači neexistujou! A v týdnu jsem našla ve škole inzerát na bílý knírače, tak jsem se dlouho smála, než jsem si všimla, že jsou i s PP.

makrel
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2011 19:09
- Nahlásit

Monty

Marush
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2011 19:13
- Nahlásit

Hoj dezolátí, škandál moch bejt,dybych šla do kruhu já...a eště bych to šampíčkům zkazila...Aky krutopřísnej handler vystavila Kokoska krásně

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2011 19:13
- Nahlásit

davidkova renata
jsem na Vás paní mávala snaživě, ale NIKDO krom Hakkyjový si mě nevšiml. Takovou pěknou deštivou výstavu jsem vám zařídila a vy nikdo nic((((, jako nevím, zda s vámi tady budu ještě mluvit. Dokonce rosáková na mě nějak divně koukala, když jsem říkala áááá, žumpa dorazila
tak to holt dopadá, dyš člověk něco organizuje, dyš doorganizuje, už tam nikdo není...

Monty
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2011 19:15
- Nahlásit

Maky a Trix

makrel
tak teď jsi mě nasrala

makrel
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2011 19:16 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit

Monty
škoda že to nejde zvětšit

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2011 19:16
- Nahlásit

Neblbněte, pipiny! My sme zas usli, koukali sme na rodácí a najednou....hají! Už ty psy nevenčete, je to děsná dřina. Ani vlcí nedávejte předloškově, danajasa je strašné jeliman, ať už nepíše, vypněte jí někdo, je strašná s tim svym příšernohumorem!

Crysa
Nebuďte pani blběna, u velkokinekologickejch filmů čék pláče, u Bohůch se směje. Dejme si smění, ať nebrečíte. Hele a co ty záda, nemáš nějakou plotýnku v řiti?

Marush
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2011 19:19
- Nahlásit

all

Holkí gdo má žumpí stan vlastně? Musíme na něj udělat ty loga ňák a prostě si v něm dycky ustavíme ukrutnou základnu a bém hrozný páni na každý akci

Monty
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2011 19:20 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

makrel
ihned to zmenši a neprovokuj, nebo ti hodím granát do okna

Edit: a roztáhla jsi tady hnusně fórum

Crysa
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2011 19:20
- Nahlásit

Gerda Dejme si smění, ať nebrečíte.
tak ju, máte pravdu paní, půjdem dlouhou cestu se zlou věcí

Hele a co ty záda, nemáš nějakou plotýnku v řiti? možná, ale sem se doma sfetla na uvlnění svalů, nechala si natřít všema mastma zádo (smrdim jak babiččino regmatický koleno) a po chvíli ležení to šla rozhjbat procházkováním a povolilo to zas už natolik, že se nemotá hlava a můžu se i rozhlídnout rychlejc

Jdu si vařit krmi na zítra do práce, abych mohla už jen na Xi Xaa koukat a svalit se do pelechu brzo.

makrel
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2011 19:21
- Nahlásit

Monty
to uš teď nejde zmenšit

Marush
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2011 19:22
- Nahlásit

Lucie od Arta
Dokonce rosáková na mě nějak divně koukala, když jsem říkala áááá, žumpa dorazila
tak to holt dopadá, dyš člověk něco organizuje, dyš doorganizuje, už tam nikdo není

Ješišmarjá,vona nevěděla kdo seš, si měla říct!!! ona myslela že už kolemjdoucí žumpu sledujou horzivě

Marush
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2011 19:26
- Nahlásit

makrel

cos to tu udělala tim sumečkem ty mentále,si nezvykej

Monty
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2011 19:28
- Nahlásit

Marush
cos to tu udělala tim sumečkem ty mentále,si nezvykej

makrel

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2011 19:28
- Nahlásit

Lucie od Arta
se nedif, byla si v árestu za to počasí, ale zase kůli tobě máme žumpí stan ))))))

Marush
žumpostan je u Atuše v garáži, musíme promyslet, jak na něj dát ten vobraz, asi na tu spuštěnou bočnici či zadnici nebo prostě na to, co se bude spouštět, protože to bude nehorázně veliký, úplně se pak všichni budou stydět, že nás znaj. Při skládání nás vedla Aleksa, řikala - raz dva tři tááááák, pěkně dáme dolů stříškuuuuu, složíme nožičkíííííí, tááááák, teď sundáme plachtičkůůůůůů a skládáme zbytek konstrukceeeee. Bylo jasně vidět, že má zkušenostě s haranti ve školce a umí jim říkat tááááák, sundáme nožičkíííí. Jako potřebujem i tu stanovou rohovku, bude to nejvíc masírka stanoobejvák velkožumpí. A musíme vám dát penísky taky nějaký samozřejmě!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2011 19:31
- Nahlásit

Lucie od Arta
mávala snaživě
no na mě můžete mávat furt bo já celkem howno vidim)) nicméně sme od začátku tu a tam zmínili,že byste tam někde měla bejt,já vás nakonec podle kokříka dokonce identifikovala,eště sem někomu řikala že ste to vy,ale byla ste zrovínka zabraná do hovoru s nějakou známou bo co ,taxem se negestila
Takovou pěknou deštivou výstavu jsem vám zařídila

jo tak vy ste ten gdo za to může??!! tak to budte celke ráda,že sem vás nekontaktovala bo sem dost nervosní dyš na mě celej den chčí

makrel
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2011 19:31
- Nahlásit

Marush
chceš svýho vlastního? nebo ti můžu poslat vemeno

Marush
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2011 19:38
- Nahlásit

Gerda
Jako potřebujem i tu stanovou rohovku, bude to nejvíc masírka stanoobejvák velkožumpí. A musíme vám dát penísky taky nějaký samozřejmě!

my nic nechcem, je to stan žumpí fšech(jako za komunismu )
A Alexa je paní starostka přeci,ta fše vošéfuje a když mamka drží návod k použití,nic zlýho se nemůže stát!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2011 19:39
- Nahlásit

makrel
nebo ti můžu poslat vemeno

to vetamyksový doufám))

Marush
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2011 19:41
- Nahlásit

makrel
chceš svýho vlastního? nebo ti můžu poslat vemeno

vemeno seš ty a mimochodem ho mám v mražáku též

davidkova renata

Nyxina mi vynadala že jsem jí nevzala s sebou dnes...že prej tam byla teta Nanda a teta Mařenka a ty se taky nevystavovaly a stejnak sly...a pak mě preventivně kousla a vodklusala

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Čen 2011 19:41
- Nahlásit

Marush
(jako za komunismu

jedem zas komančlajf jo? tak ale ne že ho někdo rozkrade jako majetek f socyjalystyckým vlastnictví!

<< 1 ... 7803 . 7804 . 7805 . 7806 . 7807 . 7808 . 7809 . 7810 . 7811 . 7812 . 7813 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání