| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2011 22:49
- Nahlásit
brezen2008
skvělá zpráva, nádherná cena, klidně bych třeba 5 kg kostí, kdyby to šlo. Moc díky!
Ženy jdu spáti, zítra dasvidáňja!
|
Marush
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2011 22:52 - Změnil/a: Marush
- Nahlásit
Gerda
Atusch
samozřejmě pochcanej,jak jinak a musí být vyladěn k Donečkovi,Dorečkovi,Rokánkovi,Kokánkovi,Kokovi,Kom ondorkovi,Kománkovi,Dorkowitzovi
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2011 22:58
- Nahlásit
danajasa
pani, tak za tři až čtyři hodiny se mi to načte, tak pak možná uvidím AD s bandogem
jinak vona děsně krutě vrčí, je to velmi zlý pes čímž je mi pochopitelně velmi moc sympatická
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2011 23:03
- Nahlásit
danajasa
huš se mi to načetlo kříženec je velmi krásný vořech vořechovič
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2011 23:03
- Nahlásit
Eldoguero
děsně krutě vrčí, je to velmi zlý pes
To je zajímavý,že všude to řeší jako zlo nejvyší,akorát tady v žumpalendu sme na zlopse pyšný,to je krásný. Nic du se zakopat někde velmi hluboko,aby mě do rána nenašli.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2011 23:10
- Nahlásit
Gerda
mám, ale vařený mi nikdy nevadily, až teď, když vypadám jak debyl
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2011 23:13
- Nahlásit
danajasa
jsem prostě jiný, lepší
Monty
jo pani, jsou to krasavci, teda krasavice
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2011 23:18
- Nahlásit
Eldoguero
děkuji
jo jo chovatelka je strašně s tímto vrhem spokojená
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2011 23:22
- Nahlásit
decka vsem zitra drzim palce kdo jdete vystavovat cokle. Privezte same prvni ceny.
Ja budu zitra umistovat Micurku je to moc mazliva kocka, ale nesnasi jakoukoli manipulaci proti sve vuli, tak drzte palce at si to lidi nerozmysli az to uvidi a at me nesezere az ji budu cpat do prepravky.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2011 23:23
- Nahlásit
Monty
to se jí nedivím, westíkům teda nerozumím vůbec, beru to jako u jiných plemen, buďto se mi ten pes líbí,nebo ne, ale tihle jsou opravdu nádherní
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2011 23:27 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
Eldoguero
ale ten chlapeček je asi nejpěknější, už mu stojí ouška a docela mi připomíná Montyho, slečky jsou všechny moc krásné, i ta co se mi na fotkách moc nelíbila, je ve skutečnosti pěkná (ale doopravdy asi nejméně) a Faithice je ve skutečnosti hezčí než na fotkách a je úplně super, jak mi kousala to ucho a pořád se kolem mě ochomýtala a lítala jediná jak torpédo, tak si mě získala, Renča mi vybrala dobře (ale můžu to změnit pokud budu chtít - ale já asi nebudu chtít)
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2011 23:29
- Nahlásit
lucYnka XIII
nesnasi jakoukoli manipulaci proti sve vuli,
to já taky nesnáším a k tomu vůbec nejsem mazlivá, jsem asi úplně nejvic nejneumístitelnější zvíře
Jdu si lehnout lidi, budu chvíli asi zase zítra doufám, dobrou
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2011 23:31
- Nahlásit
Monty
takže to nakonec dopadlo dobře, že jo to jsem moc ráda, budeš spokojená uvidíš
Fakt už jdu, dobrou
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2011 23:33
- Nahlásit
Eldoguero
to já taky nesnáším
ale tebe nebudu zitra strkat do prepravky a nemas tak ostre drapy a zuby aspon predpokladam
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 00:18
- Nahlásit
chjo ty noční nedávám vůbec
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 00:20
- Nahlásit
kejtlin
Buď,doprdele,ráda,že máš práci.......co já bych za ní dala.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 00:41 - Změnil/a: kejtlin
- Nahlásit
jablunka
až na to že mi ty noční v tohle zdravým prostředí za ty 4 roky tak dojebaly imunitu, že je už nemůžu dělat
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 01:06
- Nahlásit
uz spite zase? ja se du jeste kouknout na ekologii. Ja na tu skolu moc chciiiii. Kde je adidaska, aby nahlasila jak je na tom s ucenim? se mi lip uci, kdyz vim, ze v tom nejsu sama.
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 04:42
- Nahlásit
Pro ty, co budou v Kunraticích: musim kvůliva vám takhle hnusně brzy vstávat neb tam musím bejt v šest. Nic u toho nebudu mít krom bolavé ruky od ručního vypsání sta posudků. Tak na mě aspoň mávejte! Jsem obtloustlá osoba v kruhu číslo 1, co tam bude běhat Zuzana a Marush s nóbl retrieverama. Pan Benji jede též, bude trávit hezký den v přepravce
|
Atusch
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 05:56
- Nahlásit
Dobré ráno!!!
Jsem vstatá od 5 a nevím proč když jsem chtěla vstávat v půl sedmý, tohle mě neba
Lucie od Arta
No tak vás určitě uvidíme, my jdeme po zlaťácích
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 06:56
- Nahlásit
chjo zuzanka zase měla jeden ze záchvatů hysterie, zas se vsoukala do rohu a tam děsně vřískala bez příčiny a kousala po mě, asi se toho už nikdy nezbaví , nj dřív to bylo co týden dneska je to jednou za několik měsíců, ale i přesto to není hezký pohled, jdu spát
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 07:47
- Nahlásit
zdaréc lemurý!
brezen2008
kostě? morkový? a můžu taky poprosit 5 kilo? děkuju moc a kdyby to nebyly přímo morkový, ale ty kloubový konce z nich, tak bych byla ouplně nejšťastnější na světě
Lidijové, chčí a chčí a furtpryč. Na balkóně se mi mokří usušené prádlo. Za chvilu du na cvičák. Esi se neutopím, tak mě očekávejte kolem poledne.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 08:20
- Nahlásit
bré ránko, ještě 26 dníííí
|
Maky a Trix
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 09:44
- Nahlásit
Dobré dopoledne už jen 17dnííí
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 09:56
- Nahlásit
Brej deň, je tu někdo nebo jste všichni na výstavě nebo na cvičáku?
My cvičákovali v pátek a včéra a dnes jdeme zase pro změnu odpol. ještě, že máme tolik psůch, abysme to mohli střídat
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 10:36
- Nahlásit
Baysha
paní zadar,budu zejtra posílat mejla gerdě,tak ti to taky pošlu,napiš mi na morce,at vím že je to od tebe
já oběvila ty zelené držky,maj to pravidelně a pro mě za dobrou cenu 33.- za kilo,bo ted vetamix neobjédnávám,bo holčina je na dovče a mě se sem nevejde 50kg
--------------------
jo a dasty má zas,díky létu zapařeninu,tentokrát na vocase,po celým,takže jsem to celý vostříhala,vypadá jak když má prašivinu,nosí límec a patlám hypermárgánem
----------------
a sindy dnes bude vostříhaná,takže nebudou asi 2 mesíce chlepy na koberci
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 11:58
- Nahlásit
brezen2008
děkuju moc, jen nějak nechápu větu "napiš mi na morce,at vím že je to od tebe", prosím o dovysvětlení a zelené držky by se nám taky hodily
fšici
lidijové, sme zpjet ze cvičáku, ta potvora byla na zabití dneska, naprosto nesoustředěná, furt chtěla lítat a kravit a hlavně ÚPLNĚ ZAPOMNĚLA, K ČEMU MÁ NOS fungovala stylem "co nevidím, to nehledám" všimla jsem si toho poslední dobou, ale dnes se to tedy extrémně vyhrotilo... nějaké tipy, jak jí vysvětlit, že čumák není jen na čuchání pesemesek a hoven?
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 12:26
- Nahlásit
Jsem doma z Kunratic výstava byla docela výživná i když nejlepší byla kulturní vložka aneb žumpa staví altánek. ))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 12:32
- Nahlásit
jsem tu na skok, až nakrmím zas padnu.
laguna
a co jak dopadly?
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 12:32
- Nahlásit
Právě jsem se dočetla že stávka bude ve čtvrtek,zrovna se trfila na den kdy se chystám pracovně do Prahy.
|