| Autor |
Zpráva |
laguna
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 12:37
- Nahlásit
kejtlin
Co si pamatuji Bajkopes V1, šamponi V2a V3, moje čuba V1, Crysa myslím VD a víc fakt nevím odjela sem brzo. Doufám že jsem to moc nepopletla.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 12:40
- Nahlásit
zdravím, taky je u vás tak pjekně?
tady je potopa svjeta......
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 12:40
- Nahlásit
Pumpa
ne tady svítí slunko i včera
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 12:41
- Nahlásit
Pumpa
u nás ráno lilo, postupně to přešlo do mrholení a kolem desáté přestalo pršet prakticky úplně, včil jen občas malinko kape
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 13:16
- Nahlásit
makrel
Baysha
tak to tady číje od brského rána..... Nepomohly ani mé stesky kolem šesté ranní, že musím na stopu, neb můj pes jistě zapomněl k čemu má nos.....
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 13:43
- Nahlásit
ahoj, už jenom 18 let (do důchodu)
mám novej mobil, stál 2 (slovy dvě) káčé a neumím s ním mobilovat
Monty
se mi to tady nechce číst: tak nakonec máš to štěnítko, co sis vybrala?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 14:13
- Nahlásit
gabifi
ahoj, nakonec asi ne, chovatelka říkala, že si můžu vybrat, že by jednu fenečku chtěla prodat na výstavy, ale že jsou všechny moc vydařené, tak je jí to jedno, kterou
mě vybrala zelenou, protože je nejmohutnější, ona ví, že se mi líbí mohutní westíci, už je chtěla mít pojmenované (ale říkala, že se to může ještě prohodit)
zelená je boží, celou dobu se předemnou předváděla, všichni spali a ona řádila jak tajfun a kousala mi ucho a dávala pusinky, takže červená už není moje favoritka, už je to zelená
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 15:11
- Nahlásit
Nazdar pipijové, už sme domki, byla to suprácká výstava, začala tím, že od rána dost pršelo, takže jak sme se sešly a vystavující holky byly děsně vytůněný, naházely sme čokle do nějakejch aut a sesedly sme se u Atuše ve velkoautě, kde sme seděly, páč sme čekaly na adidasky, který dostaly geniální nápad a zajely do krámu koupit stan )) Jako párty stan. Ledva ho přivezly, začaly sme ho vydatně stavět, což jsme měly hotové během chvíle, bo nás na to bylo děsně moc. Naskládaly sme se pod stan ve složení dvě adidasky, dvě šampusky, židle s aleksou, krabička se sisinou, židle s bajkofkou, bajko a fanda vedle v domečku pod deštníkem, ždilička s davítkovou, nand na trávě, Atuše stojící, syreček v krabičce, gerda stojící, maryje pod bajkonůrem na dece, cryska střídavě sedící a stojící a fenky z tůně u stromu, ambulantní akyháky s akyhákem a verča bez blizárda a laguna s maloděckem a malolvem plus tašky a batůšky a termosky a foťáky. Furt někdo někam odcházel a děsně se ve stanu korzovalo a venčilo se a vracelo se, hlučelo se z kruhu jedna se ozvalo - ááá žumpa přijela. Nevim, jak je to stěma titulama, ale všichni maj takový to V1 a V2 a Velmi nadějný a Asinka je vegetarián žampyjon a Crys, páč neměla s sebou uši, je VD. Až si crys veme uši, bude mít hezký posudek. Stan je dost boží, byly sme za něj velmi rády, ještě mu musíme dokoupit bočnice a bude s námi jezdit do prokopáku, koupíme s do něj ještě nafukovací rohovou sedačku, úplnej obývák to bude. Kokosa nakonec předvedla Akyháková, neboť to umí a pěkně jim to šlo, kdyby to Kokos nekazil. Maryje nyní odpočívá, neboť je konečně sama )))
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 15:11
- Nahlásit
Monty
bré ránko, ještě 26 dníííí
Maky a Trix
Dobré dopoledne už jen 17dnííí
bre odpoledne, jeste jeden den
uaaa zdal se mi sen, ze byly prijimacky desne tezke
Micurka pred chvili odjela. Nejdriv se novym panikum vyvalovala na kline a nechala se drbat a potom vlezla sama!! do prepravky a tam si lehla, ze uz jako muzou jit
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 15:20
- Nahlásit
vsem psum z vystavy gratuluju a du se dal ucit
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 15:56
- Nahlásit
Gerda
Gerdi, nechtěla bych se mýlit a nemohu si to teď ověřit, jelikoš nejsem doma, ještě to jednou zkontroluju po příjezdu dom, ale můj pamlskovník to podle mě neni, já jsem si ho přivezla domu s sebou... ??!! ale myslím, že Marush má stejnej jako já, není to tudíš její???
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 15:56
- Nahlásit
tagže gdo může za to,že celej den chcalo a chcalo a jen sme se začli balit,svítí jako kráva??????????????????? su velmi zdyzgomfortěné a nervosní!!!
jinak teda musim napráskat marušdržhubu,kerá přijela vytuněná f oranč lajblíku a v bílejch gatích aby ladila s šamponama,dokonce si vzala aji vlasy gatě zvostaly bílý jen chvíli páč jeden ze šamponů na nich bryskně vyrobil slušivé blátivé otisky..to bysem jí votpustila,ale co mne zklamalo byl fakt,že nakonec neunesla situaci a odmítla předvést šampona ,musela se toho zkušeně ujmout ákyháky.Dost mě to nasralo páč sem se těšila na nějakej škandál a trapný situace a vostudu jako totální debakl zas maruščinej!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 16:04
- Nahlásit
Grin
Aha! Ona má totiž stejnej i Atuše, ta říkala, že její taky neni, takže je Marušovic A Nyxátor devastátor nebude mít pyltíček s dobrůtkamaaaaa
davidkova renata
Jako vytůněná byla Maruna festovně, dost mě vzaly ty vlasy, příště vemu pyltik se svejma a napletem si je na lejtka a budem jako mejkláfové z vůdstoku ))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 16:19
- Nahlásit
Gerda
příště vemu pyltik se svejma a napletem si je na lejtka
..nevim,no... úpa bych to asi nedělala bo dyš béme mít kratasy,mohli by nás tahat na provásku f kruhu jako srstnatou variantu naháče..
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 16:23
- Nahlásit
taky všem gratuju a jdu chcipnout pred zasranou hoknou ani spat nemůžu hnusem že tam zase večer co večer za hodinu a půl musim
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 16:32
- Nahlásit
Monty
ať se ti hezky čeká.
Jsem zvědavá, jestli budeš slečnu vystavovat nebo ne.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 16:36
- Nahlásit
čus bus banbus
již jsem taký zdéééé
výstava až na počasí gůůůůůt, ftipné bylo že v našem kruhu (Bajko a Crysa a já) jsme dostávali dárečky a jinde néééé Stánky naštěstí jenom 2, takže sem nic neutratila, nicméně tam mohli mít větší výběr jídla, ale zas tam měli luksusní hajzlíky
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 16:37
- Nahlásit
Monty
jo a byla tam ve veteránech 11ti letá bílá kníračka
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 17:04
- Nahlásit
Alexabyla tam ve veteránech 11ti letá bílá kníračka
ale chodila jak vosumnáctiletá..
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 17:11
- Nahlásit
Ale jinak krásnej den Albertí, díky všem za fše Adidaskám za azyl stanový, všem za průběžné půjčování sedacího místa, pže z auta přitaženou židli bych si mohla tak akurát postavit na déšť Akyhákový za držení čubkůch u kruhu, všem za snahu při lovení Crysích uchouch, Gerdě za kuřivo, všem za potporu a šekání na veteránskou medajli, Bajkofce za nafocení gerontologie a tak. Na koho jsem zapomněla, nebylo to oumyslně
Jdu rozchodit bolavé zádo, které mě po cestě dom způsobovalo závratě a omdlívací motání hlavy, což bylo moc komické při cestě dom, obzvláště ve 120km/h na dálnici při přejezdech z pruhu do pruhu
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 17:16 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit
Zdááár žumpo tož gratulíren k ůspěchům a dárečkům a stanu. Dále vám oznamuji,že budu muset na psáry neb mě ten pes usiluje o holý život huž je to neůnosné,mám dvě zranění a traumatum .Včera chrápal tak tvrdě,že dyž sem šáhla pro baterku tak mi ze spaní skalpoval malíček pravé ruky,dále při naskakování do vozu mě bacil dveřma vod kufru po palici až se mi zatmělo mámopravdickou bouli,dále ho velmi láká místní bahnité metr hluboké rybníček a pokuší se mě tam nenápadně vmanipuplovat při každé pochůzce,což považuju za pokus o utopení
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 17:41
- Nahlásit
Zdar ĺidi, všem veleúspěšným velevystavovatelům gratuluju, škoda jen, že jste neuďály nějaké velezajímavé faux paux mohla se tím měsíc bavit půlka republiky
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 17:42
- Nahlásit
danajasa
pani to je fakt hrozný, kdy jedete já se k vám připojím s tím malým kriplíkem asik
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 17:43
- Nahlásit
Eldoguero
se tím měsíc bavit půlka republiky
to jich je tolik?
Crysa
Bajkofce za nafocení gerontologie
sem jí řikala aby mě furt nefotila!!!
danajasa
budu muset na psáry
coto?? nějaký detašovaný pracoviště jo??
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 17:48
- Nahlásit
davidkova renata
nějaký detašovaný pracoviště jo
nikoli furt se mi plete předložka vlk a ovce pak sou ty čáry-máry fuck Eldoguero
malým kriplíkem asik
Vemem to všecko kámoš má autobus uděláme zájezd konečně budem ůčastníci zájezdu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 17:49
- Nahlásit
danajasa
furt se mi plete předložka vlk a ovce
jo táák..já právě nevěděla že vlk a ofce sou předlošky! tak už je mi to jasný
konečně budem ůčastníci zájezdu
tak hlavně vracejte ty hnědý potšálky!
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 17:57
- Nahlásit
davidkova renata
hlavně vracejte ty hnědý potšálky
To bude těžký,já mám sylně vyvynutou slabou vůli No,ale až se žumpalend rozjede klidně tam může parkovat vlastní autobus s nápisem Žumpák podle vzoru zemák
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 18:15
- Nahlásit
davidkova renata
to jich je tolik?
100%
danajasa
konečně budem ůčastníci zájezdu
supééér kolik můžu vzít deprivantůch? kdyby se mi nedostávalo, tak já na rychlo nějaký vyrobím
Žumpák podle vzoru zemák
noho kristova
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 18:21
- Nahlásit
Čus!
Tak jsem taky doma. Stavila jsem se ještě u koní na Suchdole a rovnou jsem si v případě čtvrteční stávky zamluvila ježdění. Už se na Orionka moooc těším, mám slíbenou vyjížďku do terénu
A pár fotek ze dneška je tady
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2011 18:24
- Nahlásit
Jo a abyste věděli, tak Bjutina už se kráva zase rozdrbala zabiju jí do hlavy asi brzo, už vypadala celkem dobře, až teda na tu vydrbanou srst, ale přes noc se zase totálka rozdrbala a vypadá, jak když má svrab a neštovice
Ještě,abyste si nemysleli, že se lidijové jinde nehádaj, tak zkoukněte tuhle plodnou debatu http://www.celysvet.cz/dogo-canario.php?pozice2=90 a to jde jen o jedno plemeno, moc jsem se pobavila při čtení
|