Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7794 . 7795 . 7796 . 7797 . 7798 . 7799 . 7800 . 7801 . 7802 . 7803 . 7804 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 20:55
- Nahlásit

Maky a Trix
Jakou máš dneska hotovou zkoušku?

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 20:58
- Nahlásit

Tak ted ctu na strankach, ze si muzu zazadat o nahradni termin 22.6. nebo kdyz prijdu pozde tak to neva hmmm tak ted nevim, jesti si dat jeste 9 dnu na uceni, ale to zas vsechno zapomenu hmmm

S ohledem na politováníhodnou skutečnost – odborářskou stávku - sdělujeme uchazečům o studium v akademickém roce 2011/2011 na Fakultě agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů ČZU v Praze následující

informace o přijímacím řízení konaném v termínu 13.6.2011.

1.Přijímací řízení stanovené na tento den se koná podle harmonogramu. Pozvaní uchazeči, kteří se dostaví, absolvují přijímací řízení.

2.Pozvaní uchazeči, kteří předpokládají dopravní komplikace, požádají (mailem, telefonicky) o náhradní termín, stanovený na 22.6.2011 (hodina bude upřesněna).

3.Uchazečům, kteří se dne 13.6.2011 dostaví k přijímacímu řízení se zpožděním (oproti pozvánce), vyjdeme vstříc a operativně zajistíme jejich zařazení do nejbližšího běhu pondělního přijímacího řízení.

davidkova renata
pisou to i na provozneekonomicky fakulte kam se hlasi zrejme tvuj synek
jsou na ty skole hodny, ze na to mysleji a hlavne, ze to hned napisou na web bo mam poradny nerv a ted mne trochu uklidnili, se du ucit dal.

Crysa
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 20:58 - Změnil/a: Crysa
- Nahlásit

kejtlingde jsou lejendička a bajkofka?
Leyenda nezvěstná, asik odmistrálovaná a Bajkofa má asi plíny, teda splíny a nepremává tu s námami

Alexano děfčata nechci tady rozpoutat politickou debata, ale zrovna vaše věková skupina by měla doufat že vydržej a neustoupěj a ty kreténi nahoře s nima začnou jednat.

po tom jak vyjebali s náma a ještě nám snížili a dále snižovat budou, taxi myslím, že je lepší snad už při zdi srát a moc na sebe neukazovat.. bo budou stejně jak učitelský (sama víš líp) , hasický, četnický sepisovat knížku "Kterak chudák do ještě větší bídy přišel" s podtitulem pracuj z přesvědčení, ale nenech se kazit penězi

Maky a Trixdanajasa
Chodíš na kliniku, nebo k odborníkovi na stříhání drápků?

jako aby neměla podrápaný boky nebo co?

danajasa
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 20:58 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

Maky a Trix
odborníkovi na očkování a stříhání drápků
Problém je vzít seškrab pakůn se pokouší sežrat okolí,tak sme dostali škrabku na doma páč vo de mě se nechá enemže je to tak hluboko,že to nejde vymáčknout,vrch čumáku nám zarůstá tak prozměnu ohnívá brada jak mažu framikoinem tak se to zttratí a po třá půl roku zas oběví fakt nabývám dojmu esli mu tam něco nezarostlo majinký hluboko a nemát o nechat podhnisat fest tak zas ale aby mu nevylezla lebka spodní čelistě páč zbytek psa je naprosto v pořádku

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 20:59
- Nahlásit

danajasa
má to od tlamy asi 3 cm na bradě a červený a trochu oteklý? to měla tessa před cca 4 rokama a než jsem se dostala k veterináři-2 dny tak to zmizelo samo a už se to neobjevilo, jak to má dlouho?

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 21:03 - Změnil/a: Maky a Trix
- Nahlásit

Gerda
dneska rentgenování a sonování, za ty dva týdny už pátou
Crysa
ne, spíš že standardní vet je odborník maximálně na očkování, stříhání drápkůch a vymačkávání žlázek. tak jen orientačně, jestli to už řešila s někým povolaným.
danajasa
snaž se svaž mu hnáty do kozelce a uvidíš, že to půjde. Zauvažovala bych o nějakým podrobnější nejen parazitologickým, ale třeba i mikrobiologickým vyšetřením, ale jen pokud ho to obtěžuje, jinak je to zbytečně drahý

danajasa
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 21:05
- Nahlásit

kejtlin
má to od tlamy asi 3 cm na bradě a červený a trochu oteklý
Oteklý to jo huž to měl víckrát někdy to samo praskne někdy po framyk,betadyn to samo zmyzí ale fakt enem ty3cm a jinde nic takže parazit plísen a tak by se rozlejzala todle je fakt jen ta špička brady hrbol velokosto posledního článkuprstu lidskýho(jako na čivavě mega hrb na velko pes prkotina)

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 21:07
- Nahlásit

danajasa
tak tesse to nepraskalo,ani ji to nebolelo. nemůže mít na něco alergii třeba,nezměnila jsi krmení?

danajasa
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 21:08
- Nahlásit

Maky a Trix
ale jen pokud ho to obtěžuje, jinak
Mu je to buřt,ale mě to furt štvě,že nevím co to je a je to furt dokola.Tak tu veterinu zas tak nehrotím,zlí to není.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 21:09
- Nahlásit

danajasa
Tak pokud to mizí po framykoinu, tak bych to asi fakt neřešila, no... třeba si jen píchá třísku do stále stejného místa

danajasa
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 21:09
- Nahlásit

kejtlin
mít na něco alergii třeba
To by olez i jinde né?Nechám to co to udělá no a esli to půjde ven tak to nazkumafkuji a uvidím co uvidí mikriskop.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 21:12
- Nahlásit

Maky a Trix
Takže už umíš zjistit, že fena nemá pyjometru a naopak má zlomenou nohu? Si fakt hustá! Pět zkoušek za dva týdny! Kolik ještě? Mohli bychom si vsadit, kolik jich stihneš do mlíkošů, jako do tábora, tolik ti pak dáme hoblůch!

danajasa
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 21:12 - Změnil/a: danajasa
- Nahlásit

Maky a Trix
jen píchá třísku do stále
Fak sem myslela esli tam nemože mít třá kus ježčí bodliny hluboko páč dědovi hnisalo furt po operaci a kousek stehu vylez až ta dva roky to jako fakt silon. Šíš gratulíren ke zkoušce,tak si pani zvykeje třá jednou béte mít f ordinaci také jak já3a už budete připravená na nejhorší

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 21:15
- Nahlásit

Gerda
no, ještě mi jich chybí 6, z toho do Mlíkošů budu dělat buď 4 nebo 5, ten zbytek už nemá termíny...
danajasa
Tak jako může viď... já si trochu myslím, že v přírodě není nic nemožný. Ale diagnostikovat jebáka na bradě psa vzdálenýho několik stovek km... to stále neumím takže fakt nevim, jako pokud bys měla pocit, že ho to omezuje, tak to řeš třeba na nějaký klinice. Ale pokud tomizí samo, případně po framykoinu či betadině, tak to asi není třeba nějak výrazně hrotit

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 21:20
- Nahlásit

Maky a Trix
tyjo, to seš fakt pekelník! Musíš bejt největší šprt ze všech a pak mít toho doktoranda, pojedeš na stáž do švýcarska.

Děcka, se dívám na rodácííí, ale jen trošku.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 21:21
- Nahlásit

Gerda
no, kdybych se bývala první dva roky vejšky učila jako ostatní, tak těch zkoušek nemám tolik a kdybych si naivně nebrala tolik volitelných předmětů, tak taky ne

danajasa
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 21:29
- Nahlásit

Maky a Trix
pojedeš na stáž do švýcarska.
Nebo na nufnuf zéland zkoumat klokánátka a ptakopysky,šíš já vám závidím

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 21:32
- Nahlásit

danajasa
obávám se, že budu zkoumat leda v laboratoři. možná kdybych čistě náhodou dostala potom místo v zahraničí, tak třeba jo... ale s mým zaměřením na klíšťata to vidím spíš na temný hrad v Karpatech, případně nějaká ještě větší šílenost, kde někdo stojí o veterináře, co fušujou do vědy

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 21:35
- Nahlásit

Maky a Trix
Tak v nejhoršim halt budeš jezdit po vinicích s Bajkofkou a naszovat klíšťata místo špačkůch, no. Nebo tě bude mužíček živit. Lepší máš to živení, kdyby mužík hodně vydělával.

Grin
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 21:36
- Nahlásit

TWE jenom jsem odjela z práce a vyvenčila psy a vy jste zase podrásaly tři strany!!! nedočítám jdu spáti, zýtra v prokopáku ZDAR NAZDAR!!!!

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 21:37
- Nahlásit

Gerda
vyřídím mu, že si teda musí najít lépe placenou práci a budu jako macecha. och bože, to se budu mít, akorát na nákupy už můžu jezdit sama, protože mám řidičák nebudu muset čekat, až se muž vráti z práce

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 21:39
- Nahlásit

Maky a Trix
v kolikatem ses ted rocniku?
a mate tam i starsi lidi treba pres tricet?

danajasa
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 21:40
- Nahlásit

Maky a Trix
kde někdo stojí o veterináře, co fušujou do vědy
No třeba zrovna ten krásný chlápek co vyrábí ty ligry a pak teprve zjištuje proč furt rostou až se mu nevejdou do kravína

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 21:42
- Nahlásit

lucYnka XIII
ve 4., máme tu starší lidi, jedna holčina už má i děcko a je to lékárnice. Teď mě nikdo jinej nenapadá, oni to moc dlouho nevydrží... ale v prváku si myslím, že jich bylo mnohem více.
danajasa
No, tak mu můžu třeba uklízet ten kravín

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 21:43
- Nahlásit

Maky a Trix
proc nevydrzi?

danajasa
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 21:44
- Nahlásit

Maky a Trix
No, tak mu můžu třeba uklízet ten kravín
A přitom vykoumáte jak zarazit v růstu kočkovitou šelmu vážící500kg aby nerostla už(ted mě napadá,že maxipes fík už to má,ale třeba to tam neznaj)

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 21:45
- Nahlásit

lucYnka XIII
tipuju že proto, pokud tu školu chceš dělat pořádně, tak úplně nemáš moc volnýho času. Tenhle semestr, když jsem fakt chodila na všechny přednášky, tak jsem byla ve škole minimálně deset hodin denně, v pátek teda jenom 3 plus ještě nějaká praxe, pak povinná praxe, pak nějaký učení...

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 21:55
- Nahlásit

Nepyšte laskavje furt a děte radši spát

Ráno jedu s pézetkama pryč, až do Jablonce nad Nisou. A budem tam do neděle. ČMKU tam totiž pořádá velkou akci pro haranty, budou je učit juniorhandlingovat, agilitovat a obranovat. Přihlásila jsem děcko s Pumicí, nejspíš jim to tam děsně rozvrátijou . Mě je to jedno, beru si knížku, hodně jídla, židličku...udělám si piknik u cesty a budu akorát fotit své úžasné díťata s úžasnýma psama . Gdyby měl něgdo cestu kolem tak se stafte. Eldorádo se může stavit i gdyž nebude mít cestu kolem, bo to má kousek

kejtlin
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 21:58
- Nahlásit

asi půjdu s krysama spát, postřik na hmyz po kterým bych měla bejt nabuzená na mě nijak nepůsobí

danajasa
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 22:00
- Nahlásit

Du taky děsně mě pálí oči nevím proč.

<< 1 ... 7794 . 7795 . 7796 . 7797 . 7798 . 7799 . 7800 . 7801 . 7802 . 7803 . 7804 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání