Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7785 . 7786 . 7787 . 7788 . 7789 . 7790 . 7791 . 7792 . 7793 . 7794 . 7795 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
bonc
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 07:37
- Nahlásit

pawLINka
Čau debilové, blbě jsem se vyspala, tak mě neserte.
ááá, dobré ranko což

makrel
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 07:39
- Nahlásit

Monty
nebreč furt, nějak to dopadne a nakonec třeba to štěně bude úplně jiné než na fotce

pawLINka
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 07:41
- Nahlásit

boncááá, dobré ranko což
Neser.

Fakt jsem se nějak blbě vyspala, všechno a všichni mě serou už od rána. Na každýho se mračím a o každým si myslím dneska jen to nejhorší.

Navíc jsem byla včera u kadeřnice a mám novou hlavu, tak má každej pocit, že si o tom se mnou musí povídat.

Ještě, že si dneska vybírám nějaké nastřádané hodiny přesčas a jdu v poledne dom.

makrel
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 07:43 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit

pawLINka
A ani jsem doma neměla nikdy malinkatý ščeňátko.
nápodobně paní, nejmladší pes měl kolem roku, jak jsme si ho brali. A naposled když jsem šla do útulku tak jsem předtím šokovala ve zverimexu, když jsem kupovala obojek a nevěděla na jakého psa . Protože jsem tam šla s tím, že nějakého si prostě odvedu, ale vůbec nevěděla jakého. Filip podle fotek vůbec do výběru nepostoupil.
edit. woe jak se povídá o nové hlavě ???

Monty
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 07:43
- Nahlásit

makrel
ne, už podle fotek vidím, že to bude lumpice, jako Sophyje a tu já prostě chci a nedám

bonc
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 07:44
- Nahlásit

pawLINka
bígl byl taky můj jedinej výběr štěněte, všici ostatní ořeši se tak nějak dogestili sami... očividně mám velmi dobrou ruku - požadavek na aktivitu a "doboru krmitelnost" do puntíku splněn
(štěně jsem vybírala poté co nás opustil Bertošek se kterým jsme 6 let válčili se žrádlem, poslední půlrok kdy mu nefungovaly ledviny byl absolutně strašnej, chtěla jsem akčního zdravýho houževnatýho psa.... )

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 07:51
- Nahlásit

pawLINka
není VŮBEC socializovaná a ještě k tomu tam nejspíš bude lítat nějaká vrozená dyspozice k bázlivosti. U té chovatelky kde se narodila se socializace čekat nedala. Bohužel ji pak koupili totální lajky,žili na sídlišti v Brně a páč jim někdo někde řekl, že se štěňátkem do posledního očkování se nesmí chodit mezi psy tak nechodili.... .
Lasička je hrozně lekavá a bázlivá a co víc se bojí o to víc řve a ječí, takže je ve finále na zabití Je chytrá a učenlivá, ale musí se s ní strašně pomalu a v klídečku. Například jsem ji měla na parkuru, učili jsme se slalomek a najednou na mě volá sousedka, že má pro mě vajíčka, ať se stavím. Křikla jsem že přijdu večer a Lasice zdrhla. Se jí nelíbí když řvu a to prosím vůbec neřvu na ni . Nebo tunely - doma bez problémů. Přijeli jsme na intenzivku do Opavy a bacha, oni mají ŽLUTÉ. No co to je za bordel. Tunel je modrý,ne? Toš žluté teda běhat nebudu, to ne, ty vypadají NEBEZPEČNĚ

pawLINka
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 07:52
- Nahlásit

makreledit. woe jak se povídá o nové hlavě ???
Mnooo je to asi tak:

Oni: Ty máš novou hlavu.
Já: Hm
Oni: A kdes byla?
Já: Tam a tam
Oni: Máš to nějaký jiný.
Já: Hm (kurva, už mě neser)
Oni: Takový tmavší.
Já: (Už jdi fakt někam)
Oni: A proč to máš tmavší?
Já: Protože se mi to vymývalo do zrz, tak kadeřnice zkouší nové barvy.
Oni: Změna je potřeba.
Oni: A máš to i ostříhané, že?
Já: Jo, chtěla jsem to.
Oni: Ale máš to pěkný.
Já: Hm (a dělám, že mám moc práce na PC)

gabifi
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 07:53
- Nahlásit

Monty
nedělej si z radosti starost

mám pjet dnů volna!!!!!

makrel
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 07:53
- Nahlásit

pawLINka

bonc
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 07:56
- Nahlásit

pawLINka
Oni: Ty máš novou hlavu.
Oni: A kdes byla?
Já: Tam a tam
Oni: Máš to nějaký jiný.
Já: Hm (kurva, už mě neser)

jéééé, mé typické rozhovory s kolegyněmi o hownu! jak já je miluju...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 07:56
- Nahlásit

Biluška
Tak to je super pejsek. Jsem netušila, že je to taky degenek. Myslela jsem, že sis pořídila něco pořádného do lýnyjí, na agi a na výstavy.

bonc
Pažravci jsou nejlepší. Já odměňuju i třá tvrdým chlebem. Nemusím vymýšlet nějaké blbosti aspoň.

makrelProtože jsem tam šla s tím, že nějakého si prostě odvedu, ale vůbec nevěděla jakého
Jé, tak jsem vybírala psa babičce před 2 rokama. Šla jsem prostě do útulku, mrkla jsem na fenečky a jednu jsem prostě vybrala (tu, kterou mi vůbec nedoporučovala ta kráva, že prý brzo zdechne). Je to sice pinda, co se všeho bojí, ale je moc hodná a bezproblémová. Taková akorát pro babičku.

Monty
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 07:57
- Nahlásit

gabifi
to se někdo má, já bych taky chtěla 5 dnů volna
už jsem tři dny nadopovaná práškama a melu z posledního a dovolená až za 4 týdny

makrel
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 07:58
- Nahlásit

pawLINka
no já ani nevěděla jestli fenu nebo psa. nakonec jsem si vybrala psycho a ještě doživotně nemocné. Ale to tak prostě asi mělo být

gabifi
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 07:59
- Nahlásit

Monty
melu z posledního a dovolená až za 4 týdny
to je před dovolenou normální stav

makrel
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 08:02
- Nahlásit

gabifi
no a my co dovolenou ani moc mít nebudeme...tak asi domeleme úplně

pawLINka
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 08:03
- Nahlásit

makrel
nakonec jsem si vybrala psycho a ještě doživotně nemocné.
Ano, mělo to tak být, ptž kdo jiný by si tohle vzal, staral se o to a měl to tak rád?

Monty
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 08:03
- Nahlásit

gabifi
já si nebrala volno, ani po stěhování, teda vlastně nedostala jsem ho... a pak už jak jsem mohla, tak už si to šetřím na štěně, jen mě těší, že až budu mít dva týdny volna (vlastně 16 dní) tak mi pak zbydou ještě devět

Baysha
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 08:05
- Nahlásit

zdár lemurý!

Monty
U mně to bylo taky tak, jak říkáš - věděla jsem, že si chovatelka chce nechat fenku, a narodily se dvě. Poprvní jsem se na slepý morčata byla podívat ve čtrnácti dnech a to už jsem viděla na vlastní voči, že jedna fenka je normální a druhá je nedomrlej trpajzlík s malou hlavou. Takže bylo jasné, která na mě zbude Sice jsem nějakou dobu měla strach, aby nebyla taky nějak mentálně zavostalá, ale jak štěnda rostly, tak bylo vidět, že není. A nelituju, lepšího pséka jsem si nemohla přát

pawLINka
Člen
- Nahlásit

Ty vole, já si s dovolenou fakt stěžovat nemůžu. Ba naopak - nás říďa NUTÍ, abychom minimálně 3/4 dovolené měli vybrané do konce prázdnin.
Já mám vybraných 5 dní, o prázdninách si beru dalších 5 na tábor s harantama, 5 na dovču s mušem a jinak zatím nevím. Budu muset asi ještě někam vmáčknout ještě dalších 5 dní. Ale nevím kam. Tak si to asi vyberu po 1 dni a tak na nějaké výlety a výšlapy.

makrel
Člen
- Nahlásit

pawLINka
taky to tak beru, i když někdy je mi celkem do breku, když mu je blbě a nic stím nemůžu udělat

gabifi
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 08:09
- Nahlásit

makrel
no a my co dovolenou ani moc mít nebudeme...tak asi domeleme úplně
já se letos rozhodla pro tři týdny dovolené. Bude to drahý, ale v mým věku už bohužel nutný.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 08:09
- Nahlásit

dobrý den!

je mi převelice špatně,ale nejen mně,ale i Jbatovi a Adydasovi a ty ještě spjej....

makrel
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 08:10
- Nahlásit

gabifi
no já bych i ráda, ale 1. musím vydělávat, 2. se musím učit na státnici a mám nějaké semináře přes léto a 3. stejně se psem moc nikam jezdit nemůžu, takže to vidím na pár dní v Beskydech a schluss

gabifi
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 08:14
- Nahlásit

makrel
jsem kvůli dovolené musela šáhnout do rezervy, ale jelikož chci začít v září jezdit do školy, bez pořádné dovči bych to asi nedala. Vloni jsem kvůli absenci dovolené už v listopadu padala na držku.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 08:16
- Nahlásit

do prdeléééééééééééééééé,to nejsem já ,musim se přihlásit pod sebou

Marush
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 08:17
- Nahlásit

tagdobrý,zduřte,co robíte všicky?

makrel
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 08:17
- Nahlásit

zuzanarosakova
jsi normál nebo jsi marush????

Marush
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 08:20
- Nahlásit

makrel
jsi normál nebo jsi marush????

jo byla jsem to já omylem!!!Ségra spí a přišel Kocáb zas....

makrel
Člen
# Zasláno: 10 Čen 2011 08:22
- Nahlásit

Marush
ste chlastali i s jebatem?

<< 1 ... 7785 . 7786 . 7787 . 7788 . 7789 . 7790 . 7791 . 7792 . 7793 . 7794 . 7795 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání