| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2011 22:24
- Nahlásit
Eldoguero
to ne, ale já se do ní zamilovala
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2011 22:33
- Nahlásit
Monty
jsou to jen fotky podle nich se těžko vybírá.
Neber to tak tragicky a pokud vážně nechceš štěndo na výstavy a do chovu tak na jednu stranu tu chovatelku chápu, ale je fakt že vůbec netuším jak jste domluvené.
Dafne na mně taky zbyla a dneska jsem za to neskutečně vděčná protože je to ten nej pes
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2011 22:35
- Nahlásit
laguna
Dafne na mně taky zbyla a dneska jsem za to neskutečně vděčná protože je to ten nej pes
jooo Monty to je přesně to o čem mluvím
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2011 22:35
- Nahlásit
Monty
Budu ti držet palce,ať se ti splní co chceš,ale já si podle fotky nedokázala vybrat ani náhodou,pak padla nabídka na konkrétního psíka,já řekla ano a ve finále to bylo o setkání FACE ON FACE a kupodivu jsem ho hned poznala a byla to láska na první pohled.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2011 22:36
- Nahlásit
laguna
Už vím,proč si tě Vlčáčková plete se mnou. Já to tak měla s Tedem.
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2011 22:40
- Nahlásit
jablunka
ještě jednu věc máme společnou naše děti jedí granule ))
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2011 22:44
- Nahlásit
Já třeba taky nemám štěstí na zvířata, který si vyberu nebo chci, v podstatě všechno "srdeční" byly "zbytky" , Cid byl poslední co zbyl, Falca nechali z vrhu jedinýho, Ascu jsem dostala jako poslední zbylou co nikdo nechtěl jako štěně.. vybrala jsem si silku, chyba osudová fatální a šílená.. vybrala jsem si ještě jednu čubinku, ta mě neprodejchala jako vůbec.. a zas oproti nim, dvě prťata na předvýchovu jsem měla, jedno lepší jak druhý.. a zas oproti nim opak vybraného, třá Crysu jsem si vybrala jdyž z Asínky vypadla,.. těší mě, že to lepší dělá reklamu u lidí a k ní si cestičku hledám a pomalu nacházím.
Takže pro mě je třeba volba konkrétního zvířete otázka jak líbí/nelíbí, ale hodně to kdo ke mě první příjde a hlavně, co mě kdo vrazí do ruky. I toho trefenýho Foresta Gumpa - Ferdu jsem prostě dostala, tumáš a dělej co umíš, myslím, že tak čuchat už mě asi nikdy nic tak nebude..
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2011 22:49
- Nahlásit
laguna
kamarádce když zůstalo doma štěně z vrhu, tak bylo vždycky nejúspěšnější na výstavách, nej v povaze, bezproblémové krytí i vrhy
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2011 22:52
- Nahlásit
du spát, dobrou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2011 22:54
- Nahlásit
Já si nechávám štěně vždycky vybrat od chovatele. Nakonec on je zná nejlíp, popíšu mu své požadavky a nechám mu volnou ruku. Akorát s Pumou se mi to vymstilo Sem mu říkala "chci tu nejdrajvovější, nejrychlejší, nejšikovnější, nejtemperamentnější..." a ten hajzl se smál a říkal "ale také sú fšetky pumi" A já znova opakovala "ano, já vím, ale já chci prostě tu nejrychlejší, nejdrajovější...atd". Já kráva A von mi ji fakt dal
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2011 22:55
- Nahlásit
tý vole, ty dogy chrápou v posteli tak, že jsem se skoro lekla, že je doma muš
|
agáta12
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2011 22:55
- Nahlásit
davidkova renata
Co sem Ti udělala???? Přečetla jsem 2 stránky - další nedám.
To je jako v parlaméntě.
Mělo by se hlasovat.
Pošlete tam ty vaše starý sekundový
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2011 22:56
- Nahlásit
jdu taky už padnout, jsem přitáhla dom ze cvičáku až na Cajthamlovou, u toho jsem dolistovala co jste tu nadrásaly a kterak psa ručkovati, během toho jsem do huby nacpala zbytek obsahu ledničky, ani nevím esli jsem tou lžičkou, čumíc do kompu , do sebe naprala jogurt nebo hořčici .. ale vona si to snad prdel přebere
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2011 22:59
- Nahlásit
laguna
ještě jednu věc máme společnou naše děti jedí granule
Tak,a teď ráno nerozlepím klávesnici.
Biluška
Já si nechávám štěně vždycky vybrat od chovatele. Nakonec on je zná nejlíp, popíšu mu své požadavky a nechám mu volnou ruku.
Né vždycky a u všech to asi musí být výhra,ale mě se to povedlo,co se posledního psa týká......v těch předchozích případech to bylo fakt o tom,že jsme na sebe zbyli a tak podobně .
Akorát s Pumou se mi to vymstilo
My si vybrali Bůcu a Demi......fakt od narození......obě v určitejch věcech na ránu a nebo přímo zabití.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2011 23:08
- Nahlásit
toš taky půjdu číst a chrápat, dobrou
|
laguna
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 06:41
- Nahlásit
jablunkaTak,a teď ráno nerozlepím klávesnici.
na skříni mám náhradní tak ti jí pošlu
All
Vstávat Biluška nestíhá tak vás budím já.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 06:59
- Nahlásit
Monty
si zamiluješ jakýkoli štěnítko, tak to předem neřeš. A westíci sou krásní úplně všicí.
Já mám takovou úchylku, že štěňata se mi zdají všechna stejná a když si přijedu k chovateli vybírat, chci nakládat do auta půlku přítomných dospěláků
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 07:11
- Nahlásit
Čau debilové, blbě jsem se vyspala, tak mě neserte.
Dnes jsem velmi pozitivně naladěná.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 07:12
- Nahlásit
nenávidím hoknu je mi tady z toho na blití
jinak přeju dobrý ráno
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 07:12
- Nahlásit
dré ráno,
gabifi
když ona mi strašně připomíná Montyho
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 07:15
- Nahlásit
Makáte lemurky? Tak hlavně nepyšte a makejte, dneska vůbec, ale fakt vůbec nestíhám Náš velkoblbokůň zase zbořil bránu, pro jistotu přední Důvod je velmi prostý, před bránou roste zelenější tráva než za bránou a on ji nutně musí mít
jablunka
Né vždycky a u všech to asi musí být výhra,ale mě se to povedlo,co se posledního psa týká......v těch předchozích případech to bylo fakt o tom,že jsme na sebe zbyli a tak podobně
Když tak nad tím přemýšlím tak jsem si kupovala psa čtyřikrát. Jakože cíleně kupovala štěně, ne že jsem někde vyfásla nějakého reparáka.
U Hesinky nebylo co řešit, byla jediná ve vrhu. Věřila jsem chovateli všechno co mi o ní řekl a neprohloupila jsem. Pak jsem kupovala Pumu No co už, tak ji mám a nějak se s tím poperu .Myslím, že moje požadavky na nejrychlejší a nejdrajvovější štěně splnil dokonale Nýna je od toho samého chovatele co Hessi. Na výběr bylo ze dvou fenek a vybral mi on. Jednoznačně vybral výborně. No a u Bonky zase nebylo co řešit, ve vrhu byli dva - pes a fenka. Jelikož jsme chtěli fenku tak na výběr moc nebylo.
Lailu jsem si vybírala sama z vlastního odchovu - ze dvou fenek. Byli jak přes kopírák, povahou i vzhledem takže jsem v zásadě nemohla šáhnout špatně Ještě že mají šelmyje tak málopočetné vrhy
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 07:20
- Nahlásit
Biluška
A ještě máš tu plesnivou, ne? Tu jsi taky kupovala?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 07:21
- Nahlásit
pawLINka
Lasici jsem sice kupovala, ale víceméně jako reparáka. Ve čtyřech, nebo pěti měsících, už nevím kolik jí přesně bylo. Brala jsem ji už od majitelky co se rozhodla, že ji dál mít nemůže. A reparovat ji budu asi hodně dlouho, má totálně zmršenou povahu
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 07:26
- Nahlásit
laguna
jako já ji taky chápu, že chce aby měla fenu, která bude chodit na výstavy a bude pokračovat v její krvi.
Usla jsem až kolem jedné hodiny, nedalo mi to spát, výstavy bych ještě možná pár zkousla, ale chovat asi fakt nee.
Nejsem zvyklá, vždy jsem si mohla vybrat štěně, Montyho, ikdyž toho mi chtěli dát, protože byl akčnější a oni chtěli k fence klidnějšího, ale on se mi hned on začátku líbil a říkala jsem si, že to bude on, kterého si vezmu
Sophi jsem si taky mohla vybrat, a měla jsem to o to těžší, že byla se mnou mamča, aby mi poradila, kterou si mám vybrat a jí se líbila ta druhá, ale já jsem chtěla prostě Sophi.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 07:30
- Nahlásit
Biluška
Aha, já jsem myslela, že ji máš od miminka.
A já jsem si říkala, proč sis vzala plesnivýho psa, když jsi kdysi tuším psala, že je nemusíš.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 07:33
- Nahlásit
plesnivý psy můžu . Hlavně teda bi-blue, blue-merle až tak moc nemusím. Ale bi-blue sem vždycky chtěla, proto jsem po ní sáhla když už se nabízela. Ale tu povahu má fakt příšernou Ono to půjde, ale je to tak na tři-čtyři roky práce než z ní něco bude
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 07:33
- Nahlásit
čus bus bambus trabant, co děláte? Jdu dneska k zubařoj na to vrtání, jsem lehce nervózní a už předem nasratá kolik za to ten hajzl zase bude chtít a že mě to určitě bude bolet.
Akorát s Pumou se mi to vymstilo Sem mu říkala "chci tu nejdrajvovější, nejrychlejší, nejšikovnější, nejtemperamentnější..." a ten hajzl se smál a říkal "ale také sú fšetky pumi" A já znova opakovala "ano, já vím, ale já chci prostě tu nejrychlejší, nejdrajovější...atd". Já kráva A von mi ji fakt dal
co mi to jenom připomíná..... že by můj výběr bígla? "chci to nejvíc akční štěně.." "tahle holka od narození špatně žere? No tak to radši ne..." bože když si představim že jsem mohla mít NORMÁLNĚ žravýho psa... Ale stejně bylo rozhodnuto už mezi vrátkama, prostě ta největší nejakčnější holka mi padla do oka hned, ty dvě další jsem pak vlastě cíleně vyloučila. Pravda, mohla jsem dopadnout ještě hůř chtít kluka - obzvlášť jeden Boničky bratříček byl hoodně vypečenej už v těch čtyřech tejdnech
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 07:34
- Nahlásit
Vy máte starosti teda. Já jsem si ještě nikdy psa nevybírala. A ani jsem doma neměla nikdy malinkatý ščeňátko.
Tom měl cca 4 měsíce, když jsem si ho brala. Zbyl už jen on a fenka, tak to bylo jasné, když jsem měla zákaz dotáhnout domů fenu. Byl to skvělý kup - "chovatelka" ani přesně nevěděla, kdy se narodil. Jeho matka s pépé měla 11!!! let, když se narodil. Chtěli po ní štěňátko. Jediný, co je jim ke cti je to, že aspoň vážili docela dlouhou cestu ke krycímu psovi (taky s pépé). Blízko žádný nebyl a chtěli mít čistokrevné bezpapíráky. Kdo Tomáša zná, tak ví, jak to dopadlo.
Aarona měl Lukáš od 5 nebo 6 měsíců. Chovatel si ho chtěl nechat, ale nakonec prodával.
Jessu jsme si vzali jako 4 měsíční a údajně agresivní. Kdyby ji neprodali, tak by ji utratili.
Delinu mám od 4 let.
Jáááá chcíííííí ščeňááátkóó!!!!! Možná proto se mi furt zdá o tom, jak si vybírám ščeně bulíka.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 07:35
- Nahlásit
Biluška
Ještě že mají šelmyje tak málopočetné vrhy
přesně, můžeš si leda tak vybrat, jestli chceš psa nebo fenu, a to ne vždy
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 10 Čen 2011 07:36
- Nahlásit
Biluška
A jakou má povahu? Není socializovaná nebo co?
|