Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 7785 . 7786 . 7787 . 7788 . 7789 . 7790 . 7791 . 7792 . 7793 . 7794 . 7795 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 09:51
- Nahlásit

impact
Ty vole, ono to hraje.

si piš, tam lezu každej den, když je něco významnýho, tak maj výroční logo, někdy tagle interaktivní.

Baysha
kejtlin

no ono to tak asi ty tři měsíce bude, to nemám pochyb... a až se začnou řešit věcijakočí je kterej hrnek, to bude teprv labůžo, to znám.
no ale posledně jsem s takovým byla rok a přežila jsem, takže dobrý.

Je v so nějaká akce?? Prokopák nebo něco?

Marush
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 09:51
- Nahlásit

davidkova renata
do kolika let může bejt čék v SSM? Slyšela jsem,že mladý je každý komunista,tak bych jako na to měla mít právo,ale nevim...

Marush
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 09:52
- Nahlásit

jbat
Je v so nějaká akce?? Prokopák nebo něco?

jo od 10,Nyxa si vobjednala fíka

jbat
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 09:53
- Nahlásit

Marush
jo od 10,Nyxa si vobjednala fíka

takže prokopák od desíti? super. pojede někdo nějak že by mě nabral? nebo ty pojedeš přes Smícháč zasejc?

Marush
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 09:55
- Nahlásit

jbat
takže prokopák od desíti? super. pojede někdo nějak že by mě nabral? nebo ty pojedeš přes Smícháč zasejc?

jo,nějak se domluvíme dneska eště...nevim co kabrhelka jak se tam dogestí svý vopálený těleso at se vyjádří jak si to představuje

bonc
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 10:09
- Nahlásit

čus ženy, jsem velmi tuze moc nasratá, fábulka jako správný bazarový auto mazala do servisu na celkovou kontrolu. Má myšlenka byla že potřebuju zbrousit brzdový kotouče a vyměnit olej. Servisákova myšlenka je že vytáhnu 7 litrů za toto + sajentbloky nebojaxetomunadává + asi milijon drobnejch píčovin okolo. Poprdalo mi několi cévek, seřvala jsem otce kterej mi tuto milou zprávu volal a měla velmi dlouhej rozhovor se servisákem. Znova to přepočítá, bohužel to stejně vo moc nestáhne, páč se ty brzdy a volej a něcobloky prej udělat musej

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 10:09
- Nahlásit

jbat
měl zajímavý monolog, myslím, že jsem nikdy neslyšela tolik označení pro "ženu lehkých mravů" najednou...
Já se ti prostě jenom divim, že si to necháš líbit....nebo co je to za chlapíka, kterej si tak vůbec dovolí před tebou mluvit....vůbec ve vztahu k tobě použít takový slova....nechceš bejt radši sama?

kejtlin
tobě se taky divim, že se tim ještě vůbec zatěžuješ, proč s nim prostě neutneš komunikaci? Proč se s nim vůbec bavíš, abyste pak používali takovýhle výrazy? Když se s nim bavit vůbec nebudeš, vymázneš čísla, icq, skype, zablokuješ mail, přestaneš o něm úplně vědět a nemusíš se rozčilovat, že tě chce na seks jenom....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 10:11
- Nahlásit

Marush
Slyšela jsem,že mladý je každý komunista,tak bych jako na to měla mít právo,ale nevim...
si slyšela dobře))) mládí fpřet ,nicméně z členctví lze plynule přejít do nějaké pjekné funkce,takže tam můžeš bejt klidně nafurt))) akorát Jiskřičky sou nějak vomezený tušim..věkově teda jako myslim
nevim co kabrhelka jak se tam dogestí svý vopálený těleso
no bespochyby služebním vozem)))) můžeš dělat řidiče esi chceš a jebátku můžem naložit někde cestou dole třá

Marush
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 10:11
- Nahlásit

Gerda
Já se ti prostě jenom divim, že si to necháš líbit....nebo co je to za chlapíka, kterej si tak vůbec dovolí před tebou mluvit....vůbec ve vztahu k tobě použít takový slova....nechceš bejt radši sama?

vždyt už se rozešli taky...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 10:12
- Nahlásit

Gerda
já s ním nekomunikuju, ale není i to jasný, protože to je už poněkolikátý co se mi to stalo, resp. se mi to stává vždycky

Marush
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 10:12
- Nahlásit

davidkova renata
no bespochyby služebním vozem)))) můžeš dělat řidiče esi chceš a jebátku můžem naložit někde cestou dole třá

oukej,Pepa mi prej sába nepučí,máme naštěstí ještě votlučenýho varťasa, tak esli se neštítíš,tak tě naberem

jbat
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 10:13
- Nahlásit

Gerda

No, to bych moc chtěla.
Jelikož jsem tam ale přivázaná ještě na tři měsíce, tak moc možností nemám, než se snažit být co nejvíc v klidu, aby to neskončilo mnohem hůř než tímhle...
Jsem na nájemní smlouvě, nemůžu z toho bytu odejít, musím tam platit půl nájmu a druhej samozřejmě neutáhnu ani náhodou.
Že používá takový slova je důsledek toho, že já odcházím od něj a tím kopu do jeho nejcitlivějšího místa - ega.

Marush
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 10:14
- Nahlásit

kejtlin
já s ním nekomunikuju, ale není i to jasný, protože to je už poněkolikátý co se mi to stalo, resp. se mi to stává vždycky

asi seš hodně sexuálně vyzývavá samica a voni si nemůžou pomoct a chtěj tě prostě brousit,tak jim to nevyčítej

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 10:15
- Nahlásit

Marush
Pepa mi prej sába nepučí
to je debil,nevim,no..hlavně aby mě něgdo neviděl jak vystupuju z vartase ,to by se soudrušky pobavily na můj účet zas!
no tak f půl 10 u mojí ubykace a s jébatkou se domlufte spolu

odjebávám sa,děcka,zatial...

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 10:16
- Nahlásit

Marush
jo? Zaplaťpámbu.

jbat
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 10:16 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit

davidkova renata
Marush

tagže v devět u meka na smícháči?

Gerda
jo? Zaplaťpámbu.

jj, v pondělí.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 10:17
- Nahlásit

Marush
asi seš hodně sexuálně vyzývavá samica a voni si nemůžou pomoct a chtěj tě prostě brousit,tak jim to nevyčítej

nevim jaká sem samice, ale proč mě chtěj JENOM brousit

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 10:18
- Nahlásit

kejtlin
ale proč mě chtěj JENOM brousit
sim tě uklidni sa,až to zas nějakej na tebe zkusí,pošli ho za mnou a já uš mu to polytycky vysvjetlim

jbat
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 10:21
- Nahlásit

davidkova renata
sim tě uklidni sa,až to zas nějakej na tebe zkusí,pošli ho za mnou a já uš mu to polytycky vysvjetlim

a kejtlin už si ani nevrzne, bo ho useksuješ k smrti...

Marush
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 10:23
- Nahlásit

kejtlin
nevim jaká sem samice, ale proč mě chtěj JENOM brousit

a co je na tom špatnýho?! To je jediný k čemu se daj používat,aspoň pak nevotravujou..jo ještě na nošení těžkých břemen jsou dobrý některý..jinak k guvnu

jbat
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 10:35
- Nahlásit

Marush
tak to bé hustý dneska teda.

Marush
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 10:38
- Nahlásit

jbat
tak to bé hustý dneska teda

ano,ano,ano! Probereme fšechny hloupé muše

jbat
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 10:42
- Nahlásit

Marush
ano,ano,ano! Probereme fšechny hloupé muše

to bude na dlouho. Spíš proberem ty hodné a chytré, to nám nezabere toliko času a zbyde prostor pro chlast.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 10:47
- Nahlásit

Marush
už ses domluvila s tim číňanem na ty kunratice?? Budeš asi muset mít Kokose, Bambus dělá děsný cavyky s tim postojem, budu si ho muset nechat já

pawLINka
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 10:50
- Nahlásit

Kámoška mi furt píše, jestli si má pořídit toho anatolce. Furt jí píšu, ať není blbá a kašle na to a ona to furt nechápe a čeká ode mě požehnání.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 10:53
- Nahlásit

heleďte, v těch Kunraticích bude rozhodčí Beradze luza - to je jako jméno? A je to ženská nebo chlap???

danajasa
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 10:55
- Nahlásit

Zdááártéé ribjonkýýý,ze světa kde včera znamená dnes. Tady se svět obrací holou řití nahoru!Hmyzák dohárává pakůn ji včerá vobtěžoval jak ji čap tak mu malá prošila přední nohu zubama,dneska hmyzáček postává jak prostitutka pakůn drží vodstup rači je to chytrý pes,ale hmyzák mu furt provokativně chce čmuchat pérko a gule tak pakůn utíká hmyzák ho sexuchtivě honí,pakůn je tak zoufalí,že jí nabízí vé nejoblíbenější hračky a chodí za mnou s pohledem"Proboha zbav mě tý nymfomanky nebo se neznám!"

kejtlin
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 10:55
- Nahlásit

Marush
no tak kdyby mi šlo o sex tak milence mám-stálého, když nemám zrovna přítele, ale večery o samotě jsou dost na hovno

jbat
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 10:56
- Nahlásit

danajasa
pakůn je tak zoufalí,že jí nabízí vé nejoblíbenější hračky a chodí za mnou s pohledem"Proboha zbav mě tý nymfomanky nebo se neznám!"

jbat
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2011 10:58
- Nahlásit

zuzanarosakova
je to chlap, gruzijec.

<< 1 ... 7785 . 7786 . 7787 . 7788 . 7789 . 7790 . 7791 . 7792 . 7793 . 7794 . 7795 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání