| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2011 21:14
- Nahlásit
impact
Jako, že bych vobjehla všecky žumpaře?
Přesně tak.
Nemáte pocit, že děláme něco blbě, když to tak všichni děláme? To řikám furt, že je to tu ňáký pokažený.
To je fuk,sem ráda pokažená.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2011 21:15
- Nahlásit
impact
Nikam neběhej kdo hledá najde.Mě se třeba líbí na žumpě že je tak srozumitelná(mimo paralerní světy teda)jako dáš dotaz a žádný vodborný termiti prostě ti dva lidi napíšou dej psovi do držky a na to bě je z keré strany ho flákneš.Pokud máš čivavu tak už si musíš najít sama kam dopadla dyž vodlítala.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2011 21:16
- Nahlásit
danajasa
Nikam neběhej kdo hledá najde.Mě se třeba líbí na žumpě že je tak srozumitelná(mimo paralerní světy teda)jako dáš dotaz a žádný vodborný termiti prostě ti dva lidi napíšou dej psovi do držky a na to bě je z keré strany ho flákneš.Pokud máš čivavu tak už si musíš najít sama kam dopadla dyž vodlítala.
tysi děsnej debil )))))))))))))
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2011 21:17
- Nahlásit
Monty
jo jo tu proč jí vadil piercing chápala bych to leda v případku, že bys ho na intimních místech a toužila bys jí ho ukazovat
davidkova renata
tak jí pozvy na nějaký hlasování, ale možná radši ať sebou nevodí ty zkomfortovaný pohodový psy (by třá nebyl nějakej oser ) ať je radši nechá pracovat několik set metrů vod místa konání, strana jí jistě schválí kádrový posudek na ten dělný lid, pardon psy
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2011 21:19
- Nahlásit
danajasa
Pokud máš čivavu tak už si musíš najít sama kam dopadla dyž vodlítala.
voléééé ty jsi ale děsně blbáááááááá
ale jináč souhlas
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2011 21:20
- Nahlásit
Eldoguero
v nose jí nevadil, ale pod rtem jo, tak jsem si ho musela vyndat
makrelito
SOS, volám SOS, jakmile skončí ordoška, prosím namažte na FB, mám lehce nervičky
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2011 21:21
- Nahlásit
Monty
prosím namažte na FB, mám lehce nervičky
z čeho?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2011 21:25
- Nahlásit
Nevím co je,ale vypli nám eletriku dochází mi baterka v notasu teda.Jako místní rozhlas něco křičel ale stejně tomu není rozumět.Tak dneska mám večer při svíčkách tož sa majte.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2011 21:27
- Nahlásit
Monty
tsss nemoderní nána
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2011 21:27
- Nahlásit
jablunka
dobře,, tak já to tu napíšu, nevím jestli si budu moct Faith vybrat - nechápu to ale vypadá to, že už mají holčičky přidělená jména
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2011 21:29
- Nahlásit
Monty
a proč
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2011 21:30
- Nahlásit
Eldoguero
nefffím, nechápu to
Máme s chovatelkou dobrý vztah, tak to nechápu
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2011 21:31
- Nahlásit
Monty
to je škoda, ale třá si vybereš zrovna tu svoji
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2011 21:34
- Nahlásit
Eldoguero
tak už vím proč, že tam má jednu favoritku na výstavy a já vystavovat nechci doufám, že to nebude moje favoritka
já jsem si to myslela
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2011 21:35
- Nahlásit
Monty
chovatelce vadil piercing? f tom přípatku by mě asi nepustila ani za dveře
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2011 21:37
- Nahlásit
kejtlin
ne chovatelce, ale šéfce
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2011 21:39
- Nahlásit
Monty
ne chovatelce, ale šéfce
jo tak tak to chápu takových je víc, je teda fakt že já mám jen v nosu a v uších viditelný, ostatní-pupík a jazyk vidět není, ale chci ještě obočí
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2011 21:39
- Nahlásit
Monty
Hele,já to jen z dálky pozorovala,ale tohle jste měly mít na 1000000% domluvený,jestli si vybereš sama nebo ne a to jste neměly.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2011 21:40
- Nahlásit
kejtlin
no já myslím, že to pod tím rtem vypadalo tak jemně, decentně, nevím co jí na tom vadilo, vv pupku a v jazyku jsem měla taky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2011 21:56
- Nahlásit
to sem dát musim
mile Bravo Girl, kdyz mi muj kluk hladi prsa, jsem z toho mokra. je mozne ze mam v plicich vodu? tvl:-D:-D
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2011 21:56
- Nahlásit
jablunka
já jen doufám, že nechce na výstavy tu kterou chci já
jen mě utěšuje, že má jiný vkus než já, tak doufám, že to bude i teď, pojedu tam asi v neděli, tak budu vědět více, ale do té doby snad neusnu
mám favoritku s červeným ocáskem, tak mi prosím držte palce, aby to nevyla zrovna ona
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2011 21:57
- Nahlásit
Monty
nevím co jí na tom vadilo
třá bejvalej říkal, že se ho taky ptali na několika pohovorech zda je ochoten vybdat piercing z ucha a obočí
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2011 21:59
- Nahlásit
to je má favoritka
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2011 22:01
- Nahlásit
Monty
Z fotek beztak nepoznáš povahu. Třá se ti naživo bude líbit nějaká úplně jiná. Nebo jí slib výstavy a uvidíš. Pár jich můžeš přetrpět a pak tě to buď chytne (byses divila kolik takových lidí znám), nebo to vzdáš a psa už ti beztak nikdo sebrat nemůže.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2011 22:04 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
Biluška
já jsem si dá se říct z fotek vybrala i Sophyji a nelituji, nechci ji slibovat něco, co sama nevím jestli můžu dodržet, ale díky, za morální podporu, protože do tady té jsem se zamilovala
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2011 22:07
- Nahlásit
Monty
ono to stejně dopadne nakonec dobře
kejtlin
mile Bravo Girl, kdyz mi muj kluk hladi prsa, jsem z toho mokra. je mozne ze mam v plicich vodu? tvl:-D:-D
nééééé gde to bereš
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2011 22:08
- Nahlásit
Eldoguero
snad
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2011 22:09
- Nahlásit
Monty
1. Slibem nezarmoutíš
2. Výstavy sice jsou vopruz, ale tak dvě-tři do roka se dají přetrpět. Moje malé dítě se taky zaláskovalo do juniorhandlingu a musím kvůli tomu trpět na výstavách Když si vezmeš dost jídla a dobrou knížku tak se to dá přežít
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2011 22:10
- Nahlásit
Biluška
jenže ona by asi od ní chtěla i potomka, já fakt nevím, více budu věděz asi v neděli, ale do té doby se asi zblázním, tady ta se mi líbí od začátku a já když se do nějaké zamiluju, tak už se jí nebudu chtít pustit
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 9 Čen 2011 22:20
- Nahlásit
Monty
100% nebo snad chceš tvrdit, že kdyby náhodou ... tak jinou štěňuchu mít ráda nebudeš
|